Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Nizozemsko – Švédsko

2:0

konec (2:0)

10.10.2017, 20:45 • Amsterdam ArenA • Skupina A • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.84 4.22 4.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Sebastian Larsson, přichází Martin Olsson.

77

Zajímavá možnost Oranjes! Poněkud krkolomně si nyní narazili míč Vilhena s Dostem, nakonec se ale druhý jmenovaný přeci jen dostal ke střele z voleje, které scházely opravdu jen decimetry.

76

Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Ola Toivonen, přichází Isaac Kiese Thelin.

71

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Kenny Tete, přichází Daryl Janmaat.

71

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází Davy Klaassen.

68

Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Viktor Claesson, přichází Gustav Svensson.

55

Mikael Lustig tak dlouho váhal s autovým vhazováním, až ruskému sudímu došla trpělivost. Hostující obránce je odměněn žlutou kartou a v příštím utkání nebude svému týmu k dispozici.

46

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Vincent Janssen, přichází Bas Dost.

44

Žlutou kartu dostává Daley Blind (Nizozemsko).

40

40. Arjen ROBBEN - 2:0

40

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Amsterdam ArenA je podruhé na nohou, Nizozemci se prezentují velice sympatickým výkonem a stále drží teoretickou šanci na postup do baráže! Babel se neukvapil a přesným pasem nalezl na hranici šestnáctky číhajícího ARJENA ROBBENA, s jehož povedenou ranou ke vzdálenější tyči nemohl Olsen nic dělat.

39

39.

39

Další sóloakce Robbena už povedeně neskončila, kupředu se na to konto vydal Emil Forsberg, také on se ale dopustil zbytečné ztráty. Na druhé straně se naopak ke střele probojoval Ryan Babel, Olsen ale znovu podržel svůj tým jistým zásahem.

37

37.

37

Tohle může Nizozemce mrzet! Ryan Babel si počkal na ideální moment a poté poslal přízemní centr k zadní tyči, kam si seběhl osamocený Kenny Tete, z bezprostřední blízkosti ale poloprázdnou branku přestřelil.

32

32.

32

Po nedovoleném zákroku v podání Larssona měli Nizozemci k dispozici další přímý kop. A znovu s ním naložili velmi dobře, skákavý pokus Ryana Babela se snášel k pravé tyči, Robin Olsen ale předvedl velmi solidní zákrok.

21

No vida, Švédům se z jejich první velké šance tohoto utkání málem podařilo vyrovnat! Po přímém kopu Emila Forsberga se k hlavičce propracoval Marcus Berg, jehož zakončení bylo nadějné, Cillessen se ale prezentoval dobrým zákrokem.

16

16. Arjen ROBBEN - 1:0

16

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Nizozemsku se podařilo podniknout první krok vstříc splnění téměř nemožného úkolu! K exekuci pokutového kopu se podle očekávání postavil kapitán ARJEN ROBBEN, směr jehož rány sice Robin Olsen vystihl, na balon ale nestačil dosáhnout.

15

15.

15

Tak pozor, Nizozemsku se naskýtá šance na otevření brankového účtu dnešního utkání! Lindelöf totiž ve snaze odkopnout míč trefil vlastní zdviženou ruku, a domácí tak budou zahrávat pokutový kop.

Nizozemsko – Švédsko

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 16. Robben (pen.), 40. Robben (Babel)

Karty:   44. Blind (NED) – 55. Lustig (SWE)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:12.

Nizozemsko: Cillessen – Tete (71. Janmaat), V. van Dijk, Rekik, Aké – Vilhena, Blind, Wijnaldum (71. Klaassen) – Robben (C), V. Janssen (46. Dost), Babel.
Náhradníci: Stekelenburg, Zoet – Janmaat, de Ligt, Hoedt, Veltman, van de Beek, Depay, van Ginkel, Locadia, Klaassen, Dost.

Švédsko: Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist (C), Augustinsson – Claesson (68. Svensson), Seb. Larsson (81. M. Olsson), Johansson, Forsberg – Toivonen (76. Kiese Thelin), Berg.
Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – M. Olsson, Ekdal, Guidetti, Helander, Svensson, Krafth, Rohdén, Kiese Thelin, Holmén, Sema.

Rozhodčí: Sergej Karasev – Anton Averjanov, Tichon Kalugin (všichni Rusko)