Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Česko – Francie

7:0

konec (2:0)

07.10.2017, 21:30 • Skupina A • Martin Augustin (@ogy_16)

49

49. Jan KOUDELKA - 7:0

49

Česko právě vstřelilo branku!
Tohle je pro Francouze až kruté! Patrik Levčík v přečíslení předložil míč JANU KOUDELKOVI a ten střílel do prázdné brány – 7:0.

48

Další krásná akce české reprezentace! Vojtěch Mařík trefil tyč.

45

45. Ondřej PADĚRA - 6:0

45

Česko právě vstřelilo branku!
Jenže otevřeli obranu až příliš a čeští hráči je za to trestají parádně sehraným rychlým kontrem. Rosůlek dával pod sebe Salákovi, který naznačením střely poslal gólmana Davida k zemi a ještě míč předložil ONDŘEJOVI PADĚROVI, jenž zakončoval do prázdné brány. Nádhera!

41

A Bellada se v bráně uvedl neskutečnými zákroky! Hned natřikrát totiž vychytal Romaina Labeiga. Francouzský kapitán jen nevěřícně kroutí hlavou.

35

35. Jan KOUDELKA - 5:0

35

Česko právě vstřelilo branku!
Tohle je totální rozklad galského kohouta! Francouzi vysunuli dopředu brankáře Davida, ale ztratili míč a JAN KOUDELKA ho z půlky poslal obloučkem do prázdné brány – 5:0.

32

32. Michal SALÁK - 4:0

32

Česko právě vstřelilo branku!
A je to 4:0! Mařík našel krásnou přihrávkou MICHALA SALÁKA, který zblízka poslal míč podél Davida do sítě.

31

31. Tomáš KOUNOVSKÝ - 3:0

31

Česko právě vstřelilo branku!
Je tu třetí gól českého týmu! Nástřel Michala Uhlíře před brankou tečoval TOMÁŠ KOUNOVSKÝ a míč propadl za záda brankáře Davida.

30

Na druhé straně se dostal do velké šance Dohin! Ten už byl sám před Bírem, ale ten vytěsnil míč na roh!

29

Kavka se řítil sám na Davida, ale ten v pádu dokázal zakročit!

24

24. Romain LABEIG - 2:0

24

Česko právě vstřelilo branku!
Francouzský kapitán ROMAIN LABEIG si dává kuriózní vlastní gól! Míč, který obloučkem padal do brankového území, totiž z otočky sklepl za záda bezmocného Davida – 2:0.

19

Na druhé straně předvedla parádní akci dvojice Mařík – Kounovský. Tomáš Kounovský dostal míč do předbrankového prostoru, ale trefil pouze přesouvajícího se gólmana Davida!

17

Oblouček z rohu našel Dohina, který to zkoušel z první. Jeho volej prošel mezi nohama Hakla a míč skončil těsně vedle tyče české brány!

17

Liade vyslal na českou branku pěknou přízemní střelu ze střední vzdálenosti. Bíro míč vytěsnil na roh!

10

10. František HAKL - 1:0

10

Česko právě vstřelilo branku!
Čeští fotbalisté se prosazují po rohovém kopu! Ten byl rozehrán na FRANTIŠKA HAKLA, který se s míčem nepáral a napálil ho k bližší tyči francouzské brány.

2

Obrovská šance Francie! Dlouhý výhoz gólmana Davida prodloužil nabíhající hráč na zadní tyč, kde byl Elie Dohin. Balón před ním naštěstí stačil lehce tečovat brankář Bíro a Dohin ho nedokázal dostat do prázdné brány!

Česko – Francie

7:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Hakl, 24. Labeig (vla.), 31. Kounovský, 32. Salák, 35. Koudelka, 45. Paděra, 49. Koudelka

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

Francie: David – Boulin, Bourdette, Dohin, Meilmon, Pigree, Jastier, Lebourgeois, Perrin, Labeig, Liade, Huentos, Belbacher, Le, Giraldo.