Menu

Hokejbal

Turnaj krajských výběrů žen

RSHb Čechy Východ - modrý – RSHb Morava Sever

0:1

konec (0:0, 0:1)

28.09.2017, 11:30 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

21:53

Morava Sever právě vstřelila branku!
Napínavé střetnutí přináší otevření skóre až dvě minuty před koncem utkání! Po vhazování se k míčku probojovala TEREZA PALOVÁ, která ho dokázala procpat za domácí brankářku a hostující hráčky tak slaví vedení – 0:1!

19:47

Domácí vysunuli hru hodně vysoko, čehož však využili ke skórování málem hostující hráčky! Do dalšího samostatného úniku se totiž vydala Pížová, která tentokrát mířila k levé tyčce, Outratová ovšem znovu bezchybná!

18:39

Škorpíková nahrávala z pravého rohu hřiště přímo před branku na nabíhající Seroiszkovou, která ve velké příležitosti promáchla projíždějící míček a nedokázala tak zakončit!

17:54

Hostující Pížová šla od pravého mantinelu úplně sama na domácí brankářku, míček pak směřoval k pravé tyčce, Outratová ale skvěle zasahuje a skóre se tak nemění!

10:31

Nyní byla Outratová další ústřední postavou situace! Po dorážkách Němcové totiž skákal míček snad na brankové čáře, do vedení však hosté nejdou!

05:58

A znovu Němcová! Tentokrát prošla obranou domácích levou stranou a po koncovce do brankářky ještě dorážela Stoklasová, i ta ale byla nyní neúspěšná!

03:26

Hostující Němcová prokličkovala přes obranu domácích až do koncovky, kterou usměrňovala někam k levé tyčce. Outratová ale úspěšně zasahuje!

RSHb Čechy Východ - modrý – RSHb Morava Sever

0:1

konec (0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Palová

RSHb Čechy Východ - modrý: Outratová – Baráková, Uhlířová, Bláhová, Mačátová, Kvasničková, Holoubková, Škodová, Lankašová, Dušková, Čapková, Kloučková, Moravcová.

RSHb Morava Sever: Staňková – Němcová, Seroiszková, Císaríková, Lhotská, Kudělová, Stoklasová, Škorpíková, Palová, Pížová, Kubínová.

Průběh zápasu
1. poločas
Přestávka po pol.
2. poločas
21:53 MAS 0:1 Palová
Konec