Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Espanyol Barcelona

1:1

konec (1:1)

19.08.2017, 22:15 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 1. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.53 4.4 6.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro Sevillu je tento bod rozhodně ztrátou. Domácí celek měl herně navrch zejména ve druhém poločase, ale nedokázal se prosadit. Hostující celek dostal k dispozici rozehrávku proti deseti soupeřům. Banega možná i obral domácí mužstvo o dva body a za nevhodné poznámky k výroku rozhodčího Alejandra Hernandeze dostane nějaký trest. Sevilla měla určitě na to, aby tento duel vyhrál. Ale zmiňovaný střídající Banega přerušil červenou kartou tlak svého týmu. Co se týče herního projevu obou celků, tak lepší byl z pohledu nezaujatého diváka první poločas. (00:22:33)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Perez přihrál pod sebe na Granera. Následoval centr z pravé strany do domácího vápna.

90+3

Sevilla celkem vysunula svůj presink proti rozehrávce Espanyolu, avšak momentálně to je hostující celek, kdo drží míč na polovině hřiště.

90+2

Jeden z domácích fotbalistů si stoupl do ofsajdu. Hra bude pokračovat rozehrávkou brankáře Lopeze.

90+1

David Lopez vidí ještě žlutou kartu za podražení protihráče při brejku Sevilly po pravé straně. Navas byl poté hodně rozčílený.

90

Nolito byl tím, kdo se dohadoval s jedním ze soupeřů a dostává žlutou kartu.

90

Centr z pravé strany šel na zadní tyč, Corchia odvrátil míč hlavou na rohový kop.

89

Sarabia přerušil hostující útok obranným zákrokem na pozici levého beka. Po autovém vhazování je poté míč u nohou Granera.

89

David Lopez pokračoval v hostující kombinaci, do té se zapojil také Moreno. Espanyol po červené kartě Banegy kontroluje hru.

88

Pizarro fauloval Diopa, navíc hostujícího hráče ještě k tomu berou křeče ve středovém kruhu.

87

Espanyol držel míč na pravé straně, poté přišel křižný centr z pravé strany, ale faul jednoho z hostujících hráčů.

86

A vzápětí si domácí fotbalista nedal pokoj. I nadále diskutoval s rozhodčím, takže červená karta Banegy (Sevilla) posílá favorita zápasu do desíti.

85

Banega dostává kartu za jakési nevhodné poznámky k výroku rozhodčího Hernandeze.

84

Nakonec je Perez faulovaný, a tak může hostující celek pošetřit další vteřiny.

83

Kjaerovi se taktéž nepovedla rozehrávka, a tak se k míči dostal Espanyol. Moreno podržel míč na polovině Sevilly.

83

Pau Lopez zcela pokazil hostující rozehrávku, a tak je Sevilla týmem, který kombinuje na vlastní polovině. Espanyol napadá ve dvou hráčích.

82

Teď hostující obrana podcenila Nolita na levé straně. Domácí fotbalista se nakonec dostal k razantnímu zakončení levou nohou vedle levé tyče.

81

Nolito se neprosadil, a tak se Espanyol mohl uklidnit útokem po pravé straně, navíc jeden z hostujících hráčů byl faulovaný a to se domácímu celku zrovna dvakrát nehodí.

80

Navas nešel do souboje jeden na jednoho na pravé straně a radši našel Corchiu, který roztáhl na levou stranu. Pokračovat budeme rohem domácího celku.

80

Muriel sice presoval, ale balon pro domácí celek nezískal. Po sérii osobních soubojů viděl rozhodčí Hernandez jednoho z domácích hráčů v ofsajdu.

79

Z toho, jakým způsobem hraje hostující celek, tak je vidět, že remíza by se spíše hodila Espanyolu. Sevilla je ve druhém poločase aktivnější.

79

Moreno nikam nepospíchal s autovým vhazováním z pravé strany. Následně ovšem Caricol odvedl vynikající práci v obraně.

78

Ganso našel křižnou přihrávkou ze středu Corchiu, poté ale bek Sevilly zbrzdil domácí útok. Espanyol může na pár sekund uklidnit hru.

77

Pau Lopez si bez větších problémů došel pro centr z pravé strany. Nicméně Sevilla je u míče na polovině hřiště a dá se očekávat další tlak domácího celku.

76

Žlutou kartu dostává Aarón Caricol (Espanyol Barcelona).

76

Sarabia s Banegou opět pracovali na levé straně, ale tentokráte se nedostali ke střela, ani k centru. Espanyol poté pouze pár vteřin držel míč.

75

Pau Lopez vykopl míč na levou stranu, ale tam se Espanyol nedostal k ničemu podstatnému. A tak se hostující celek bude opět muset bránit.

74

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází José Manuel Jurado, přichází Hernán Pérez.

74

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Steven N'Zonzi, přichází Guido Pizarro.

73

Sevilla pokračovala v kombinaci na levé straně, kde si s míčem potykali Sarabia a ještě jeden domácí hráč, zřejmě Banega. N´Zonzi byl ovšem po křižné přihrávce v ofsajdu.

72

Baptistao se na levé straně nemohl prosadit proti dvěma soupeřům. A tak se Muriel dostal k zajímavému centru z pravé strany. Espanyol je v posledních minutách pod velkým tlakem.

71

Navas pokračoval další přihrávkou pod sebe, poté se ovšem domácí záložník rozhodl pro střelu na bližší tyč. Vše dokonal Muriel dorážku z levé strany křížem do pravé tyče!

70

Ganso zkusil přihrávku na Corchiu na pravé straně. Sevilla nadále drží Espanyol pod velkým tlakem, ale do větší šance se zatím domácí celek nedostal.

70

Kjaer roztáhl hru ze středu na Corchiu na pozici pravého beka. Sevilla držela míč na polovině Espanyolu, ale ten se opět výborně pozičně bránil.

69

Navas nahrál z pravé strany pod sebe na Navase. Poté si zahráli také Banega a Sarabia, ale celkem dobře pohybující obrana Espaynolu nepustila Sevillu k zakončení.

68

Těžiště hry při akci hostů bylo na pravé straně, ale Juardado se rozhodl pro přenesení hry na levou stranu. Střelu nakonec vyslal Baptistao, ale jednalo se o pokus špatně umístěný a letící doprostřed branky.

68

Banega si nerozuměl se spoluhráčem, Granero byl poté faulovaný ve středovém kruhu, ale Espanyol rozehrál nakrátko.

67

Sarabia sice našel Nolita na levé straně, ale poté byla akce Sevilly zbržděna. Navas vše ukončil nepřesným křižným centrem z pravé strany, který byl snadnou kořistí pro brankáře Lopeze.

66

Kjaer byl pod tlakem, a tak si domácí bek pod tlakem pomohl přihrávkou k Ricovi. Poté v útočné fázi byl výborný Navas na pravé straně.

66

Corchia se dotkl míče na pravé straně, poté si ve středu hřiště zahrál také Banega. Vše nakonec vyřešil Sarabia přihrávkou z levé strany pod sebe, ale Nolito v tísni neměl prostor na zakončení.

65

Nolito a Navas byli hodně aktivní, ale ačkoliv první fáze akce Sevilly vypadala parádně, tak domácí celek zcela zpackal finální fázi a všichni hráči hostů jsou již za balonem.

64

Granero ukázal zajímavý střílený centr, ale Rico udržel pozornost a nevyrazil míč před sebe, takže Sevilla jde do brejku.

62

Moreno byl držený za dres jedním z hráčů Sevilly. Espanyol bude mít k dispozici standardní situaci z pravé strany.

63

Navas poté předvedl velice dobrou defenzivní činnost, což byl základ toho, že Sevilla momentálně tvoří hru na polovině hrací plochy.

62

Kjaer odehrál míč hlavou na jistotu z pozice stopera do autu. Hostující celek se bez větší námahy dostal k autovému vhazování z levé strany.

62

Navas vhodil míč do hry, následně byla Sevilla přímočará směrem dopředu, jenže veškerá snaha domácího celku byla marná. Pomezní sudí viděl ofsajd.

61

Muriel pozdě vystartoval proti míči na pozici útočníka a tím pádem shořela akce Sevilly. Nicméně, u balonu je Banega a poté Corchia.

61

Espanyol byl aktivní při presinku a rozehrávce Banegy na levé straně, ale jeden z hostujících hráčů fauloval zmiňovaného fotbalistu Sevilly.

60

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Pablo Piatti, přichází Esteban Granero.

59

Muriel byl strašně pomalý na levé straně, takže Espanyol se bez problémů vrátil do obrany. Nicméně, Navas přihrál z pravé strany pod sebe, Ganso poté zakončil technickým obstřelem z osmnácti metrů vedle levé tyče.

59

Piatti se chtěl zbavit soupeře na pravé straně na polovině hřiště a byl faulovaný. Espanyol nikam nepospíchal s rozehrávkou standardní situace.

58

Ń´Zonzi se velice snadno dostal k míči ve středovém kruhu na polovině Sevilly. Následující sekundy poté ukazují, že domácí celek je tím, kdo více v dnešním zápase drží balon.

57

Baptistao si na levé straně netroufl na souboj jeden na jednoho, a tak přišla přihrávka dozadu na Piattiho. Espanyol byl posléze celkem pasivní směrem dopředu.

56

Pouze jeden hráč hostujícího celku presoval rozehrávku Rica. Sevilla neměla první fázi svého útoku špatnou, ale poté přišla ztráta na polovině soupeře.

56

Sevilla tvořila hru Baneogu, ale jeden z domácích hráčů nemohl pokračovat v akci na levé straně, takže uvidíme autové vhazování Espanyolu.

55

Martín vhazoval z levé strany z poloviny hřiště, poté Baptistao (Espanyol) zasáhl zezadu Corchiu a teď může být hostující hráč rád za žlutou kartu.

54

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Borja Lasso, přichází Éver Banega.

54

Pau Lopez vykopl míč na pravou stranu, ale Espanyol útočil v nedostatečném množství hráčů. Takže se hostující celek musí bránit kombinaci domácího celku na polovině Sevilly.

53

Navas to nemyslel zle, viděli jsme zajímavý křižný přizemní centr z pravé strany, ale na zadní tyči těsně nedosáhl na balon ve skluzu Nolito.

52

Piatti centroval levou nohou do ohně, ale nikdo z hostujících hráčů neměl šanci na zakončení. Těch střel na branku Rica je poměrně málo.

52

Aktivita Piattiho na levé straně přinesla Espanyolu další rohový kop.

52

N´Zonzi dostal Lassa pod tlak velice špatnou rozehrávkou, poté jsme viděli několik osobních soubojů. Ale nakonec to byl Espanyol, kdo se dostal k míči.

51

Ganso zapsal ztrátu domácího celku. Navas nemohl pokračovat v domácí kombinaci na pravé straně. A tak si na pozici beka zahraje David Lopez.

50

Piatti rozehrál standardní situaci z levé strany, Moreno zůstal na zadní tyči osamocený, jenže zakončení postrádalo dobré umístění. Ve finále to byla celkem jednoduchá práce pro Rica.

50

První fáze hostujícího útoku po levé straně nevypadala špatně. Baptistao vybojoval centrem rohový kop pro Espanyol.

49

Javi Lopez hrál čistě v souboji s Nolitem, poté odvedl vynikající práci Jurdado. Nicméně, Sevillla je mužstvem, které nadále drží míč.

48

Zřejmě Sarabia zpracoval míč na levé straně prsama. Navas následně na pravé straně na polovině hřiště zbrzdil akci Sevilly. V té pokračoval Kjaer na pozici stopera.

48

Ofsajd přerušil akci Sevilly, do postavení mimo hru si stoupl dnes již podruhé Murriel. Jedná se o třetí ofsajd domácího celku v tomto zápase.

47

Zřejmě Ganso byl faulovaný Davidem Lopezem na polovině hřiště při akci Sevilly po levé straně. Žlutá karta to zřejmě nebude.

46

Pau Lopez poté bez problémů chytil rohový kop z levé strany, kdy šel centr na penaltu. Takže tím pádem může hrát na polovině soupeře Piatti.

46

Domácí fotbalisté tvořili hru na levou straně, ale vtom se do akce Sevilly vyložil obranným zákrokem David Lopez.

46

Sevilla měla rozehrávku druhé půle.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl opravdu zajímavou podívanou. Viděli jsme dva góly. Ale také již v páté minutě vynucené střídání domácího celku, kdy hřiště musel pro zranění opustit Soria. Rico si poté nesáhl na balon, ale i přesto inkasoval, když brejk hostujícího celku zakončil střelou pod břevno Baptistao. Jinak výborná první půle. Pau Lopez drží Espanyol. Celek z Barcelony má rozhodně šanci na to aby se porval třeba i o tři body ze hřiště Sevilly.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+4

První poločas skončil.

45+4

Baptistao si sice na pravé straně dobře pokryl míč, ale Diop poté zbrkle odevzdal míč domácímu týmu. Rico bude vykopávat.

45+4

Brankář Lopez rozehrál přes pravou stranu a vypadá to, že Espanyol bude mužstvem, které bude mít výhodu posledního útoku v prvním poločase.

45+3

Sarabia sice zrychlil hru po levé straně, ale Muriel byl v ofsajdu. Opakované záběry pouze potvrzují správné rozhodnutí pomezního rozhodčího.

45+3

Javi Lopez vhazoval z pravé strany z poloviny domácího týmu, ale aut neměl vůbec délku. Sevilla se bez větších problémů dostala k balonu.

45+2

Borja Lasso našel Nolita, ten se dostal po levé straně do hostující šestnáctky a upadl. Sudí Hernandez neměl důvod k odpískání pokutového kopu.

45+1

Sarabia se rozhodl pro přizemní centr z levé strany, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k míči. I tak Sevilla nadále svírá Espanyol na polovině hostujícího celku.

45+1

Sevilla i nadále drží míč na polovině hřiště, ale obrana Espanyolu je pevná a dobře se pohybuje. Domácí celek to má velice těžké.

45+1

Nastavovat se budou čtyři minuty!

45

Kjaer podržel míč na pozici stopera. Poté Sevilla uklidnila hru a jako kdyby se domácí fotbalisté snažili v poklidu dohrát první poločas.

44

Sarabia nešel do souboje jeden na jednoho na levé straně. Následně Navas měl k míči na pravém křídle daleko. Pau Lopez bude vykopávat od vlastní branky.

44

Opět agilní Moreno při útoku hostujícího celku, ale Sarabia vyřešil situaci velice dobře na pozici levého beka. A tak je to Sevilla, kdo momentálně může vstřelit gól do šatny.

43

Domácí akce nevypadala vůbec špatně. Hlavně, když Jesus Navas přihrál z pravé strany pod sebe, Nolito poté zakončil akci Sevilly křižnou střelou vedle levé tyče zhruba z osmnácti metrů mezi nohama jednoho z protihráčů.

42

Moreno si zahrál na pozici záložníka. To samé platilo o Jurdadovi, v závěrečné fázi útoku možná zmiňovaný Moreno fauloval, ale sudí Hernandez nechal hru pokračovat.

42

Ale zhruba pětatřicet metrů od domácí branky přišla ztráta Espanyolu. Jenže Sevilla byla pasivní při přechodové fázi, a tak sledujeme rozehrávku Javiho Lópeze z pozice pravého beka.

41

Minimální šance na levé straně měl Nolito. Tohle prostě nemohl domácí hráč stihnout, a tak je to Moreno, kdo kontruje při protiútoku hostujícího celku.

40

Nolito se pustil do křížku s jedním protihráčem. Sudí Hernandez musel poté celou situaci uklidňovat. Každopádně, je to Sevilla, kdo je na tahu a kdo drží balon na polovině hrací plochy.

40

Kjaer přerušil útok hostů, ale i na tom, jak dlouho trvá hostům než vhodí míč do hry, tak je vidět, že s remízou panuje rozhodně větší spokojenost v týmu z Barcelony.

39

Navíc faul na Piattiho znamená, že Espanyol se může uklidnit. Hostující celek asi nebude nikam pospíchat, protože s remízou může být mužstvo z Barcelony spokojené.

38

Sarabia našel na levé straně Nolita, ale celkem pohyblivá obrana Espanyolu vyhnala Sevillu na polovinu hřiště. Teď byli domácí hráči v útočné fázi nuloví.

38

Přechodová fáze hostujícího celku nebyla zrovna ideální, a tak Navas mohl začít domácí kontr po pravé straně. Jenže Sevilla nikam nepospíchala.

37

Sarabia vhazoval z levé strany na polovině soupeře. Ale poté Sevilla neexistovala v útočné fázi. Espanyol bude mít k dispozici autové vhazování z poloviny hřiště.

36

36. Léo BAPTISTÃO - 1:1

36

Espanyol právě vstřelil branku!
Obrovská chyba Sevilly po rozehrávce standardní situace. Jako kdyby to domácí celek celé podcenil. K míči se dostal LEO BAPTISTAO krásnou individuální akcí se dostal až k zakončení z pravé strany pod břevno domácí branky. Rico byl zcela bez šance!

35

Piatti navíc ihned vzápětí fauloval jednoho z domácích hráčů v době, kdy Sevilla šla do brejku po pravé straně.

34

Borja Lasso fauloval ve středovém kruhu, a tak byli u balonu hostující fotbalisté. Ti se ovšem nedostali k ničemu po pravé straně.

34

Sevilla se tou tak trošku šťastnou brankou uklidnila a momentálně kontroluje průběh hry. Nohama si zahraje Rico.

33

Centr Piattiho letěl na zadní tyč, ale tuhle myšlenku nepochopil nikdo z hostujících hráčů, takže naprosto jednoduchá práce pro Rica.

33

N´Zonzi fauloval a tím pádem má Espanyol k dispozici poměrně zajímavou standardní situaci z pravé strany.

32

Muriel zůstal zcela volný na hrotu útoku a obtočil se kolem bránícího protihráče. Jenže brankář Lopez skvěle zasáhl proti střele z levé strany z šestnáctky hostů.

31

Piatti podržel míč na levé straně a počkal na spoluhráče, jenže Sevilla poté dobře zhustila prostor a nikdo z hostujících hráčů tím pádem nezakončil.

31

Javi Lopez byl vynikající na pozici pravého beka. I proto se fotbalisté Sevilly nedostali k zakončení, ani k centru.

30

Domácí fotbalisté kombinují na vlastní polovině s Kjaerem. Poté se hra dostala na pravou stranu, ve středu hřiště kooperoval také N´Zonzi.

27

Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla jde do vedení. Tohle je poměrně zvláštní gól! Nolito vzal na sebe rohový kop z levé strany a střílel ihned na přední tyč, kde vynikající práci odvedl šikovnou tečí CLEMÉNT LENGLET. Pau López byl s míčem celým objemem za brankovou čárou a tím pádem vede Sevilla 1:0.

27

27. NOLITO - 1:0

25

N´Zonzi si zahrál na polovině hřiště, Sevilla se opět snaží především trpělivostí donutit Espanyol k nějaké vážnější chybě v obraně.

25

Pau Lopez se rozhodl pro další rozehrávku nakrátko, ale aktivní presink Sevilly znamená, že domácí celek kombinuje na polovině hřiště a poté může roztáhnout hru do pravého křídla.

24

Navas byl jakýmsi dirigentem hry Sevilly, kdy většina akce šla přes pravou stranu. Vše skončilo faulem na Gansa, poté ovšem byl zřejmě Muriel v ofsajdu.

24

Javi Lopéz našel přihrávkou pod sebe Jurada. Poté to byl Espanyol, kdo kombinoval na polovině Sevilly, ale domácí celek nepustil soupeře k zakončení.

23

23.

23

Pau López rozehrál nakrátko přes pravou stranu. Jeho spoluhráči poté neměli ideální přechodovou fázi, ale i tak má outsider zápasu alespoň autové vhazování.

21

21.

21

Neskutečný brankář López. Navas našel křižnou přihrávkou z pravé strany pod sebe Nolita, ten zakončil z jedničky do protipohybu gólmana hostů, ale Pau López ještě zázračně natáhl ruku a vyrazil míč na roh!

20

Domácí fotbalisté pokračovali v kombinaci na polovině hřiště, nakonec přišla přihrávka ze středu křížem na levou stranu, kde byl Sarabia, ale bek Sevilly si netroufl na souboj jeden na jednoho!

20

Rico je stále bez vážnějšího zásahu. Stále jej Espanyol neprověřil. Sevilla hraje celkem na jistotu, moc neriskuje.

19

Nolito si na levé straně navedl míč na pravou nohu na dvaceti metech, ale poté mu nevyšla narážečka se spoluhráčem. I tak je to Sevilla, kdo drží míč na vlastní polovině.

18

Moreno tvořil pár sekund hru na polovině hřiště, ale nyní už se hostující celek musí bránit. Vše začal Sarabia, ale teď je těžiště hry ve středu hrací plochy.

18

Borja Lasso fauloval na polovině hostujícího celku. Následně nebyl celek z Barcelony pod tlakem při rozehrávce, takže brankář Lopez měl dost času na konstruktivní rozehrávku.

17

Zatím hraje Sevilla takovým stylem á la Barcelona. To znamená hodně přihrávek, ale prakticky nulová aktivita směrem dopředu.

17

Teprve až v sedmnácté minutě viděli diváci vůbec první faul tohoto mače. Momentálně hru tvoří domácí celek, konkrétně Sarabia na pozici levého beka.

16

Caricol asi prováhal vhodný moment na centr z levé strany, poté navíc Diop (Espanyol) ihned po ztrátě míče nesmyslně zajel do protihráče a po zásluze vidí kartu.

15

Sevilla již poněkolikáté předvádí trpělivou kombinaci na polovině hřiště, ale směrem dopředu je favorit utkání hodně pasivní.

15

Moreno se dostal z tísně, ale na levé straně si fotbalisté hostujícího celku nerozuměli. Rico zatím nemusel zasahovat, což je velká škoda pro celek z Barcelony.

14

Borja Lasso byl tím posledním hráčem, který se dotkl míče při postupném útoku Sevilly. Domácí celek by potřeboval hru zjednodušit a začít víc střílet.

13

Sevilla je zatím mužstvem, které více drží míč. Ale větší šanci měl hostující celek hned v úvodu, když se zranil Soria.

15

Moreno stál na konci hostující akce na pravé straně, ale jeho razantní střela střela vedle pravé tyče po přihrávce křížem.

12

12.

12

Lenglet podržel míč na levé straně na polovině hřiště, poté jeden z jeho spoluhráčů šel do dvou hráčů, to nemělo vůbec smysl. A tak se k balonu dostali hosté.

11

Baptistao to měl v útočné fázi hodně těžké, spoluhráči jej moc nepodporovali. Nicméně na levé straně poté zapsal ztrátu Sevilly Navas.

10

Domácí celek si nahrává, konkrétně obranná čtyřka Sevilly, na vlastní polovině., Jenže vtom se Espanyol celkem bez větší námahy dostal k míči.

10

Piatti nahrál dozadu, kde Diop přihrál křížem na pravou stranu, ale Sevilla se dobře pohybovala. A právě domácí celek má k dispozici autové vhazování z levé strany.

9

Jurado si s Javim Lopezem rychle vyměnil míč na pravé straně, ale nic zásadního se nestalo. Přechodová fáze domácího celku byla poté velice rychlá, avšak Pau López nebyl donucený k zákroku.

8

Javi Lopez táhl útok Espanyolu po pravé straně, následně hostující celek přenesl hru na levou stranu, ale Sevilla se brání velice aktivně.

7

Centr z pravé strany jednoho z domácích hráčů šel na přední tyč. Pau López byl připravený.

7

Hostující obrana je zatím hodně soustředěná a pevná. Sevilla to má složité. Každopádně, favorit zápasu vhazuje z pravé strany z poloviny hřiště.

6

Muriel ukázal výbornou rychlost a práci s míčem na levé straně, následně Lenglet kontroluje hru na polovině Sevilly. Vůbec poprvé si nohama zahrál Rico.

5

Je to jasné! Soria opouští trávník po ani ne pěti minutách zápasu, Rico nastupuje do branky!

4

Soria je otřesený a těžko říci, jestli bude pokračovat v zápase. Každopádně, domácí brankář míří na střídačku a vypadá to, že zápas pro něj skončil.

2

2.

2

Jurado se dotkl míče na pravé straně, poté Baptistao šel sám na brankáře Soriu, hostující hráč mířil po zemi k pravé tyči z pravé strany, ale brankář Sevily vytáhl první velký zákrok zápasu!

2

Naldo zasáhl při akci domácích po pravé straně, následně je to Sevilla, kdo kombinuje na vlastní polovině a snaží se prosadit přes obranu celku z Barcelony. Domácí tým je hodně trpělivý.

1

Kjaer sebral první nákop hostujícího celku. Následně si poprvé nohama zahrál Soria.

1

Hostující celek měl výkop zápasu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sevilla FC: Soria – Corchia, Kjaer, Lenglet, Sarabia – N'Zonzi – Navas (C), Lasso, Ganso, Nolito – Muriel.
Náhradníci: S. Rico – Banega, Ben Yedder, Correa, Escudero, Mercado, Pizarro.

Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Naldo, David López, Caricol – Jurado, Diop, Fuego, Piatti – Baptistão, G. Moreno (C).
Náhradníci: A. López – Sergio García, Granero, Hermoso, Melendo, H. Pérez, Roca.

Rozhodčí: Alejandro Hernández.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Vzájemné zápasy
Espanyol - Sevilla 3:1
Sevilla - Espanyol 6:4
Espanyol - Sevilla 1:0
Sevilla - Espanyol 2:0
Sevilla - Espanyol 3:2
Sevilla skončila v posledním ročníku nejvyšší španělské fotbalové soutěže na čtvrté pozici se ziskem 72 bodů po osmatřiceti odehraných zápasech. V domácím prostředí prohrál tento tým pouze jednou.

Hostující celek zakončil loňskou sezonu výhrou vypsanou poměrem 2:1 v Granadě. Ta sestoupila ze španělské ligy. Espanyol skončil tím pádem osmý. Na hřištích soupeřů získal hned sedmadvacet bodů (bilance sedm výher – šest remíz – šest porážek).

Sázkové kanceláře staví do role favorita tohoto střetnutí Sevillu.
Sevilla se v tomto týdnu představila ve čtvrtém předkole Ligy mistrů. V play-off nejprestižnější evropské klubové soutěže byl španělskému celku soupeřem turecký Basaksehir. V zápase v Istanbulu vyhrála Sevilla 2:1. Escudero byl tím, kdo poslal favorita zápasu do vedení již v 16. minutě, ale protivník odpověděl Eliou v 64. minutě. Rozhodující branku zaznamenal Ben Yedder po přihrávce Navase.

Sestava Sevilly ze zápasu v Istanbulu:
Rico – Mercado, Pareja (C), Lenglet, Escudero – N'Zonzi, Pizarro, Banega – Montoya (63. Nolito), Ben Yedder (86. Krohn-Dehli), Correa (83. Navas)
Příprava:

FC Sevilla
AS Řím 2:1
Everton 2:2
Southampton 0:2
Arsenal 2:1
RB Lipsko 1:0
Kašima 0:2
C-Osaka 3:1

Espaynol Barcelona
Neapol 0:2
Hamburk 1:1
Twente 0:0
Dortmund 1:0
Olot 4:0
Persija Jakarta 7:0
Posily:

Espanyol Barcelona
Diego Lopez
Sergio Garcia
Pablo Piatti
Royo Castell
Esteban Granero
Mario Hermoso

FC Sevilla
Guido Pizarro
Luis Muriel
Sebastian Corchia
Ever Banega
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:15.

Sevilla FC – Espanyol Barcelona

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 27. Lenglet (Nolito) – 36. Baptistão

Karty:   85. Banega (SEV), 90. Nolito (SEV) – 16. Diop (ESB), 55. Baptistão (ESB), 76. Caricol (ESB), 90+1. David López (ESB)   86. Banega (SEV)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:12.

Sevilla FC: Soria (5. S. Rico) – Corchia, Kjaer, Lenglet, Sarabia – N'Zonzi (74. Pizarro) – Navas (C), Lasso (54. Banega), Ganso, Nolito – Muriel.
Náhradníci: S. Rico – Banega, Ben Yedder, Correa, Escudero, Mercado, Pizarro.

Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Naldo, David López, Caricol – Jurado (74. H. Pérez), Diop, Fuego, Piatti (60. Granero) – Baptistão, G. Moreno (C).
Náhradníci: A. López – Sergio García, Granero, Hermoso, Melendo, H. Pérez, Roca.

Rozhodčí: Alejandro Hernández

Diváci: 30 487