Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FH Hafnarfjördur – SC Braga

1:2

konec (1:0)

17.08.2017, 19:45 • Kaplakrikavöllur, Hafnarfjörður (kapacita 6 500 míst) • Play-off • Karel Jedlička

Tipsport: 6.6 3.76 1.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu dostává Jefferson (SC Braga).

90

Žlutou kartu dostává Fransérgio (SC Braga).

87

Poslední střídání dnešního zápasu obstarali Björnssonové. Hřiště opouští jediný domácí úspěšný střelec Halldor Orri, střídá ho jeho jmenovec Atli.

87

Domácí dělil kousíček od vyrovnání! Centr z pravé strany našel ve vápně úplně zapomenutého Lennona, který pálil z 10 metrů do bližší šibenice, odkud Matheus vyškrabuje na roh.

84

Hostující kouč Abel Ferreira má pro dnešek dostřídáno, ze hry stahuje autora vyrovnávací branky Paulinha a na trávník vbíhá Danilo Barbosa.

82

Žlutou kartu dostává Emil Pálsson (FH Hafnarfjördur), který ze strany podrazil Vukčeviće.

79

Braga právě vstřelila branku!
Fransérgio na půlící čáře v tvrdém, leč čistém souboji získal míč a hned se vydal na zteč. Počkal si, až mu naběhne NIKOLA STOJILJKOVIĆ, v pravý čas mu předal míč doprava a srbský útočník ranou z úhlu dostává Bragu do vedení.

79

79. STOJILJKOVIĆ - 1:2

77

Bruno Xadase střídá v mužstvu Bragy Fábio Martins.

74

Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází Crawford, přichází Valdimarsson.

70

Střídání v týmu FH Hafnarfjördur: ze hřiště odchází Pétur Viðarsson, přichází Pálsson.

62

62. PAULINHO - 1:1

62

Braga právě vstřelila branku!
Favorita přibližuje k postupu PAULINHO DIAS FERNANDES, jenž převzal padesátimetrový pas mezi oběma stopery a z ostrého úhlu prostřeluje brankáře Nielsena.

60

Zraněný Ahmed Hassan je odnášen ze hřiště na nosítkách, na jeho místo naskakuje z lavičky uzdravený srbský střelec Nikola Stojiljković.

58

První žlutou kartu z mužstva hostů vidí Nikola Vukčević (SC Braga) zřejmě za protesty proti neodpískané penaltě.

54

Gól teď visel na vlásku na opačné straně, nejprve obešel Paulinho i brankáře a jeho střílený centr před prázdnou bránu vykopával z brankové čáry Doumbia. Akce Bragy pokračovala, špičkou kopačky se z bezprostřední blízkosti snažil Nielsena obstřelit Hassan, domácí gólman se štěstím odráží.

52

52.

52

Na bránu Bragy se řítil Guðnason, brankář Matheus mu vyrazil vstříc mimo pokutové území a těsně před ním dokázal míč odkopnout. Islandské křídlo zůstalo ležet, gólman ho zřejmě po odkopu trefil do ramene, ale rozhodčí posuzuje celou událost jako dovolený zákrok.

46

Z druhého poločasu uběhlo jen 17 vteřin a mohlo být vyrovnáno. Středem hřiště postupoval proti couvající obraně Horta a ještě před velkým vápnem vyslal povedenou střelu pod břevno, kterou Nielsen s velkou námahou pacifikuje.

40

40. H. O. Björnsson - 1:0

40

Hafnarfjördur právě vstřelil branku!
Doumbia začal bleskovou akci dlouhým nákopem na Lennona, který krásně přenesl hru na opačnou stranu. HALLDUR ORRI BJÖRNSSON si proti bránícímu hráči navedl míč na pravačku a nádhernou střelou z 15 metrů do protější šibenice posílá domácí do vedení.

37

Velká šance hostů, Hassan přebral na velkém vápně Fransérgiovu přihrávku do uličky a zakončuje po zemi kolem vybíhajícího Nielsena těsně vedle levé tyče.

35

35.

35

Přímý kop domácího Lennona od levé postranní čáry přeletěl klubko hráčů a na zadní tyči pálil z rohu malého vápna Guðnason. Brankář Matheus jeho povedený halfvolej vytěsňuje na roh.

28

Žlutou kartu dostává D. Viðarsson (FH Hafnarfjördur).
Sudí už podruhé výrazně poškodil Islanďany. Nevšiml si, že Paulinho stáhl za dres k zemi unikajícího Guðnasona, a naopak udílí žlutou kartu protestujícímu kapitánovi domácích.

17

Po faulu Pétura Viðarssona na Hortu kopali hosté přímák z 20 metrů, dobře mířenou střelu Jeffersona vyškrabuje Nielsen znamenitým zákrokem na břevno!

15

Bergsveinn Ólafsson (FH Hafnarfjörður) vidí zblízka první žlutou kartu utkání. Jeho zákrok na Paulinha byl z posledních tří faulů asi nejméně závažný, ale sudí se zřejmě rozhodl učinit stoupajícímu počtu nedovolených zákroků přítrž.

FH Hafnarfjördur – SC Braga

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. H. O. Björnsson – 62. Paulinho, 79. Stojiljković

Karty:   15. Ólafsson (HAF), 28. D. Viðarsson (HAF), 82. Pálsson (HAF) – 58. Vukčević (BRG), 90. Fransérgio (BRG), 90+4. Jefferson (BRG)

Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:15.

FH Hafnarfjördur: Nielsen – D´Ulivo, Ólafsson, Doumbia, Böðvarsson – H. Björnsson (87. A. Björnsson), P. Viðarsson (70. Pálsson), D. Viðarsson – Crawford (74. Valdimarsson), Lennon, Guðnason
Náhradníci: Jóhanesson – B. Viðarsson, Dvorneković, Guðmundsson

SC Braga: Matheus – Esgaio, Viana, Silva, Jefferson – Xadas (77. Martins), Fransérgio, Vukčević, Horta – Paulinho (84. Barbosa), Hassan (60. Stojiljković)
Náhradníci: Moreira – Rosić, Goiano, Sousa

Rozhodčí: Blom – Schaap, Vries (Nizozemí)

Diváci: 2440

Odveta: Braga - Hafnarfjördur 3:2