Menu

Hokej

Přípravné zápasy staršího dorostu

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

6:1

konec (0:0, 3:0, 3:1)

15.08.2017, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Helena Hegeďová

Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek dne. (18:41:50)

Po skončení utkání následovaly samostatné nájezdy, ve kterých zvítězili domácí poměrem 1:0. Jediný úspěšný nájezd předvedl Daniel Klímek.
Vsetínští dokázali dvakrát skórovat dvakrát během jedné minuty, a proto ve 45. minutě vedli již 5:0. Jedinou branku Havířova vsítil Michal Janeček, pětibrankové manko si však hosté přeci jen odvážejí, jelikož minutu a půl před koncem zvýšil svým třetím gólem na 6:1 Daniel Klímek.

Konec zápasu.

58:27

Vsetín právě vstřelil branku!
Pohledná vsetínská kombinace nakonec končí brankou. Finální střela vyšla na DANIELA KLÍMKA, který si tak na své konto připisuje třetí branku v tomto zápase. Asistence: Michal Matiaško, Roman Půček.

58:19

Vsetín už dlouho kombinuje. Havířov se snaží dostat k puku, ale vsetínská formace si vede dobře.

57:24

Vyloučení v týmu AZ Havířov (Cienciala – 2 min., hákování).

57:13

Valaši se stále drží v útočném pásmu, hlavně v okolí brankoviště.

56:48

Klímek musel objet havířovský obranný val po levém křídle a z nulového úhlu vystřelil. Puk skončil na hranici brankoviště, odkud se jej do branky zkusil posunout Matiaško. S lehkou střelou si Dufek poradil.

56:00

Žídek se od levé tyčku snažil procpat puk pod betony. Neodradili ho ani vsetínští obránci, až se nakonec k levému betonu svého brankáře dostal Krupa a puk odpálil do bezpečí.

55:15

Střela Krupy od modré byla tečována hostujícím Janečkem a puk končí v ochranné síti.

54:49

Pernický se statečně probojoval před havířovského brankáře, nakonec se mu povedlo i zakončení a Dufek musel vytáhnout levý beton.

53:36

Havířov právě vstřelil branku!
Havířovskou střelu ukryl vsetínský gólman pod lapačkou, ve snaze o rozehrávku však puk odkryl. Ihned se vedle něj objevil MICHAL JANEČEK, kotouče se chopil a poslal jej pod horní tyčku. Asistence: Jan Žídek.

53:21

Ke střele z úniku se dostával Janeček. Ocitl ze sám v mezikruží, kde puk však puk z hokejky sjel.

52:57

Cienciala se dostal ke střele z levého kruhu. Puk se odrazil od betonů zpátky do hry, kde si jej vzali do své moci Valaši a přenášejí hru na druhou stranu kluziště.

52:16

Žabčík rozehrává zpoza vlastní branky a má co dělat, aby puk nechtěně nepřenechal některému ze soupeřů.

51:29

Domácí v plném počtu.

50:44

Vsetín hraje ve čtyřech a Chrástecký má plné ruce a betony práce. Havířov je střelecky velmi aktivní a hráči často domácímu gólmanovi překáží ve výhledu.

50:12

Za brankou Vsetína se strhla bitka mezi Lašákem a Hilšerem. Oba dostávají menší trest za hrubost.

49:42

Havířov rychle kombinuje, Hilšer ovšem puk ztratil a kombinace hostů začíná od začátku.

49:29

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Matiaško – 2 min., vysoká hůl).

48:56

Ondračka dostal puk do útočného pásma, v této přesilovce se ale Vsetínu nedaří držet před Dufkem a Žídek vrací hru zpět do pásma domácích.

48:19

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Floriš – 2 min., faul kolenem).

48:10

Domácí v plném počtu.

48:00

Floriš dostal přihrávku na modrou čáru, střela končí na bránícím hráči, který se položil do střely. Vsetín se i v oslabení drží v útočném pásmu.

47:16

Žídek byl donucen založit útok zpoza své branky. Havířov se dostává pouze do středního pásma. K puku se dostává Klímek, nevšímá si napadajících hráčů soupeře a dostává se před branku.

46:10

Uhlíř se snažil procpat puk mezi betony Chrásteckého, což se nelíbilo Žabčíkovi. Domácí obránce dostává dvouminutový trest za krosček.

44:24

Vsetín právě vstřelil branku!
JAN VAŠENKA projel kolem pravé tyčky havířovské branky a bekhendem poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Vojtěch Pernický, Šimon Jenáček.

44:17

Vsetín právě vstřelil branku!
Matiaško poslal puk od levé tyčky do mezikruží, kde čekal připravený DANIEL KLÍMEK, který kotouč sebevědomou střelou nasměroval nad pravé rameno hostujícího gólmana. Asistence: Michal Matiaško.

43:57

Domácí brankář musí být v pohotovosti, jelikož hosté před jeho brankou vytvořili nepřehlednou situaci.

43:27

Janeček byl domácími zatlačen až k vlastní bráně, kde málem za pomocí domácího Krupy nadělal problémy vlastnímu brankáři.

42:25

Del Favero zachytil puk ve středním pásmu a jeden na jednoho se vydal do útočné třetiny. Z levého kruhu zamířil na vzdálenější tyč. Puk se od domácího gólmana odrazil před branku, odkud Jenáček dostává puk do bezpečí.

41:36

Domácí dostali puk do útočného pásma, Hrček však všechny ve žlutých dresech přebruslil a i s pukem míří k brance Chrásteckého.

41:06

Hosté v plném počtu.

40:32

Klímkova přihrávka na Matiaška nebyla přesná, a Vsetín proto musí útočnou akci začít znovu, zpoza havířovské branky.

40:10

Havířov se hned po úvodním buly dostává s pukem do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina už byla na góly podstatně bohatější než první. Domácí do ní vstoupili aktivněji, a proto se jako první rozvlnila síť za havířovským gólmanem. K Matiaškovi se na listinu úspěšných střelců přidali také jeho kolegové z formace, Klímek a Půček. Vsetínští budou do třetího dějství vstupovat s minutou přesilové hry, což je jistě opět nabudí k aktivní hře.
Třetí třetina začne cca v 18:01.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Havířov vyhazuje, Vsetín se ke střelám nedostává z kombinací, ale z individuálních akcí.

39:06

Vyloučení v týmu AZ Havířov (Moučka – 2 min., držení protihráče).

39:02

Půček čekal před brankou na přihrávku od Klímka. Tu také dostal a z první vystřelil k tyčce. Gólman se štěstím zasahuje.

38:04

Hosté v plném počtu. V posledních sekundách přesilové hry se Vašenka s Pernickým snažili procpat puk mezi gólmanovy betony. Jejich snažení nebylo úspěšné a puk má v moci Dufek.

37:44

Vašenka střelou z vrcholu levého kruhu orazítkoval Dufkovy betony.

37:19

Kožený nedokázal zpracovat puk, což ale jeho týmu nijak neuškodilo, jelikož se ke kotouči dostal Klímek a od modré vystřelil. Jeho pokus zblokoval Thiel.

36:49

Hostům se daří vyhazovat, Vsetín se v této přesilovce zatím ke střele nedostal.

36:04

Vyloučení v týmu AZ Havířov (Moučka – 2 min., držení protihráče).

35:54

Vsetín právě vstřelil branku!
Dvojice Michal Matiaško a ROMAN PŮČEK se vydala do přečíslení. Matiaško poslal přesný pas na Půčka, kterému stačilo jen nastavit hokejku a poslat puk pod vyrážečku. Asistence: Michal Matiaško.

34:55

Hrček má puk na hokejce a pohybuje se ve vlastním pásmu, odkud hledá vhodně postaveného spoluhráče. Pro Vsetínské bylo toto čekání moc dlouhé a pro puk si, po nepřesné rozehrávce, dojeli.

34:01

Vsetín právě vstřelil branku!
DANIEL KLÍMEK se prosazuje střelou z mezikruží, která se odrazila od tyčky havířovské branky a skončila za brankovou čarou. Asistence: Michal Matiaško, Roman Půček.

33:47

Vsetín se dostával do útočného pásma, na modré byl však zastaven Moučkou, který vysílá do útoku svého spoluhráče.

32:55

Havířov vytvořil zmatek před gólmanem Chrásteckým, čehož však hostující celek nedokázal využít. Zetocha nabruslil do útočného pásma a přes bránící hráče vystřelil. Puk jen o pár centimetrů minul horní tyčku, což umožnilo dorážku z hole Krupy. Proti této střele Dufek zasahovat nemusel.

32:10

Vsetínští se drží na kotouči. Havířov se také snaží dostat k puku, u mantinelu jsou však lepší domácí.

30:49

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí proměňují přesilovou hru. MICHAL MATIAŠKO se z pravého kruhu dostal přes bránící hráče do mezikruží, kde zamíchal pukem a kolem levé nohy gólmana jej dostal do branky. Asistence: Martin Lašák.

30:18

Po nebezpečných střelách Vsetína se k puku dostal Hilšer, který jej vyvezl do útočného pásma a spolu se svými spoluhráči dělají domácím problémy.

29:26

Vyloučení v týmu AZ Havířov (Hrček – 2 min., držení protihráče).

29:19

Pindel se mohl dostat do úniku, což mu překazil Matiaško a spolu s Klímkem jeli sami na branku Havířova. Matiaško byl však cestou nedovoleně zastaven a Vsetín hraje ve výhodě.

28:52

Půček vyslal do útoku Matiaška, který se ze všech sil snažil procpat puk mezi betony Dufka. Ze souboje nakonec vyšel úspěšněji hostující brankář.

28:25

Žídek se nepozorovaně ocitl na pravém kruhu odkud nebezpečně vystřelil. Chrástecký tuto střelu vyrazil zpět na Žídka a jeho druhý pokus končí v lapačce.

28:01

Pliska vystřelil od modré. Jeden ze vsetínských obránců puk tečoval do rohu za brankou.

27:04

Tomeček měl dost času na to, aby si zpracoval puk před vsetínskou brankou, čehož si ale domácí všimli a rychle k němu dobruslili. Havířovský útočník se nakonec ke střele nedostal.

27:01

Hosté v plném počtu.

26:26

Havířov vyhazuje a domácí rozehrávají zpoza vlastní branky.

25:41

Půček si pohrál s bránící čtveřicí Havířova a vystřelil z mezikruží. Puk skončil na hraně Dufkova pravého betonu a odrazil se k pravé tyčce, odkud už se do branky nemohl dostat.

25:15

Vsetín kombinuje, pokus Koženého byl tečován za branku.

25:01

Vyloučení v týmu AZ Havířov (Hilšer – 2 min., hákování).

24:57

Domácí hrají v početní výhodě, Vašenka mířil z vrcholu levého kruhu do levého horního rohu a přestřelil.

24:17

Moučka využil svého dobrého postavení na modré čáře a vyslal dělovku na vsetínskou branku. Chrástecký střelu bez problémů kryje.

23:48

Chrástecký měl problémy se střelou Žídka z pravého kruhu. Vsetínský brankář se kotouče dotkl lapačkou a se štěstím jej dostal mimo branku.

23:02

Matiaško objel branku a od levé tyčky zakončil pod betony gólmana. Dufek o postavení vsetínského kapitána moc dobře věděl a v této situaci si poradil.

22:51

Žídek chtěl co nejrychleji osvobodit svůj tým od vsetínského tlaku, kotouč však po vyhození končí na zakázaném uvolnění.

22:04

Havířov se na chvíli osvobodil, ale Floriš dostal kotouč do útočného pásma, kde přihrál na Pernického. Druhý jmenovaný zpracoval puk na vrcholu pravého kruhu a vystřelil na Dufkovy betony.

21:35

Hra se odehrává v útočném pásmu domácích, ti se však nemůžou dostat do střelecké pozice.

21:06

Lašák se ujal puku po souboji za brankou soupeře a nahrál Pernickému do dobré pozice před brankou. Puk končí v lapačce havířovského brankáře Dufka.

20:10

Havířovská kombinace Janečka a Pindela na úvod třetiny končí za vsetínskou brankou.

20:01

Začala druhá třetina.
V první třetině jsme se branky nedočkali, k vidění byl ale atraktivní hokej s nadějnými šancemi na obou stranách. Vsetín se nebál ani hry do těla, a proto první třetině nechyběl ani tento aspekt utkání.
Druhá třetina začne v cca 17:13.

20:00

První třetina skončila.

19:24

Žídek nedovolil Vsetínu, aby se dostal ze svého pásma a nenápadnou střelou od modré potrápil domácího gólmana.

18:35

Lašák s Lukačkou prokombinovali až do útočného pásma, kde však o kotouč přišli. Havířov potřebuje vystřídat, a tak nahazuje za branku Chrásteckého.

18:08

Hra se odehrává ve středním pásmu, kde oba týmy svádějí nelítostné boje o kotouč.

17:08

Tentokrát to na Dufka zkusil od levé tyčky Matiaško, puk končí na betonech. Na druhé straně ohrozil Chrásteckého Pliska, vsetínský gólman zasahuje lapačkou.

16:09

Vsetín se po zakázaném uvolnění Havířova dostal do útočného pásma a Půček ihned po vhazování vystřelil na soupeřovu branku. Puk trefil připraveného gólmana Dufka.

15:28

Pliska prošel po levém křídle kolem mantinelu a v pásmu si poradil hned se čtyřmi bránícími hráči soupeře, načež mu nic nebránilo v zakončení z mezikruží. Žabčík se stihl před gólmana vrátit a hokejkou změnil trajektorii puku.

14:41

Domácí v plném počtu.

14:29

Ondračka se zmocnil puku a dojel do útočného pásma a vystřelil z otočky. Dufek do střely vložil vyrážečku.

14:05

Moučka vystřelil od modré, jeho pokus nebyl přesný a Havířovu se nyní nedaří rozestavit přesilovkovou formaci.

13:25

Havířov se prezentuje nebezpečnou hrou u branky, Vsetín se tlaku zatím úspěšně brání.

12:45

Do havířovské kombinace vložil hned v jejím základu hokejku Foriš.

12:41

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zetocha – 2 min., vysoká hůl).

11:52

Havířovský útočník Dufek se teď prezentuje velkou aktivitou. Jeho střela z mezikruží končí v náručí vsetínského brankáře.

10:59

Vávra založil útok z vlastního pásma a puk se po přesných přihrávkách dostal až před havířovskou branku na hokejku Vašenky. Jeho střela byla zblokována.

10:24

Havířov se snažil dostat ze středního pásma a kombinoval tak dlouho, až se puku zmocnil Pernický, nabruslil před Dufka a otestoval jeho pozornost střelou na lapačku.

09:54

Havířov zakládá útok, nahození do útočného pásma přebírá vsetínský Klímek.

09:11

Po vhazování vznikla před vsetínskou brankou nepřehledná situace, čehož se snažil využít Tomeček. Jeho střela mířila k levé tyči, kde se nacházel připravený beton brankáře Chrásteckého.

08:15

Vsetín vyhrál vhazování ve vlastním pásmu a Žabčík rozehrává. Zetocha se mezikružím dostal před brankáře, cestou byl odzbrojen a puk skončil na hokejce jeho spoluhráče Krupy, který Dufka ohrozil střelou na betony.

07:22

Havířov před Chrásteckým dlouho nepobyl a Klímek si rychlými tempy nabruslil na pravý kruh. Střelu vsetínského útočníka zastavil Máca.

06:40

Pliska drží puk z vlastní brankou. Nepodařilo se mu najít nikoho ze spoluhráčů, a tak se do útočného pásma vydává po pravém křídle sám.

06:15

Střela Dufka z vrcholu levého kruhu směřovala mezi betony domácího gólmana. Ten si tento prostor pohlídal.

05:20

Kožený se našel dobrou střeleckou pozici na pravém kruhu. Prudká střela narazila jen na dva bránící hráče Havířova a hosté se vydávají do útoku.

04:13

Domácí v plném počtu. Pindel byl krátce po vypršení početní výhody ve velké příležitosti. Puk skončil jen pár centimetrů od pravé tyče. Pindel se dostal také k dorážce vlastní střely. Chrástecký zasahuje betonem.

04:07

Pliska to zkusil od modré, puk končí na bruslích Jenáčka, který kotouč zaváží do středního pásma.

03:44

Pliskova střela ze středního pásma byla před Chrásteckým tečována, vsetínský gólman na poslední chvíli zasahuje.

03:22

Jenáček předvádí dobrou práci před Dufkem. Drží puk na své hokejce, i když má kolem sebe dva hráče soupeře.

02:42

Matiaško se dostal v oslabení do útočného pásma a vyslal prudkou střelu na branku. Jeho pokus nebyl přesný, Vsetín se ale nadále drží v útočné třetině.

02:13

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vávra – 2 min., nedovolené bránění).

02:06

Del Favero dostal přesný pas do mezikruží, jeho střela vypadala velmi nadějně, puk však končí mimo branku.

01:21

Vašenka zavezl puk do útočného pásma, na pravém kruhu obešel obranu a zkusil zakončit od levé tyčky. Dufek zasahovat nemusel, jelikož vsetínskému forvardovi puk z hole sjel.

00:46

Hosté začali aktivněji a Vsetínu zatím nedovolili žádnou útočnou akci. Chrástecký musí proti střele od modré zasahovat vyrážečkou.

00:09

Havířov se jako první chopil puku, Kožený však výborně zasáhl v rohu za brankou a snaží se dostat puk z pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Ondrik) – Ondračka, Kožený, Floriš, Lašák, Vávra, Žabčík – Půček, Matiaško, Klímek, Vašenka, Jenáček, Pernický, Lukačka, Krupa, Zetocha

AZ Havířov: Dufek (Štipčák) – Moučka, Uhlíř, Máca, Pliska, Hrček, Grygar, Thiel – Janeček, Žídek, Dufek, Hilšer, Pindel, Cienciala, Tomeček, Revaj, Del Favero, Kanaloš.
Dobré odpoledne, vítám Vás u online přenosu přípravného zápasu NOEN extraligy staršího dorostu mezi VHK ROBE Vsetín a AZ Havířov. Souboje mezi těmito týmy patřily na začátku loňské sezóny k vyrovnaným, postupem času se Havířov začal stávat ve vzájemných zápasech lepším celkem. Jak se pro týmy bude vyvíjet nadcházející extraligová sezóna, může napovědět i tento přípravný zápas.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

6:1

konec (0:0, 3:0, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Matiaško (Lašák), 35. Klímek (Matiaško, Půček), 36. Půček (Matiaško), 45. Klímek (Matiaško), 45. Vašenka (Pernický, Jenáček), 59. Klímek (Matiaško, Půček) – 54. Janeček (Žídek)

VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Ondrik) – Ondračka, Kožený, Floriš, Lašák, Vávra, Žabčík – Půček, Matiaško, Klímek, Vašenka, Jenáček, Pernický, Lukačka, Krupa, Zetocha

AZ Havířov: Dufek (Štipčák) – Moučka, Uhlíř, Máca, Pliska, Hrček, Grygar, Thiel – Janeček, Žídek, Dufek, Hilšer, Pindel, Cienciala, Tomeček, Revaj, Del Favero, Kanaloš

Rozhodčí: Husička – Kovařčík, Strnadlová

Diváci: 150

Průběh zápasu
1. třetina
02:13 VSE 2 Vávra, nedovolené bránění
12:41 VSE 2 Zetocha, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
25:01 HAV 2 Hilšer, hákování
29:26 HAV 2 Hrček, držení protihráče
30:49 VSE 1:0 Matiaško (Lašák)
34:01 VSE 2:0 Klímek (Matiaško, Půček)
35:54 VSE 3:0 Půček (Matiaško)
36:04 HAV 2 Moučka, držení protihráče
39:06 HAV 2 Moučka, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
44:17 VSE 4:0 Klímek (Matiaško)
44:24 VSE 5:0 Vašenka (Pernický, Jenáček)
46:10 VSE 2 Žabčík, krosček
48:19 VSE 2 Floriš, faul kolenem
49:29 VSE 2 Matiaško, vysoká hůl
50:12 VSE 2 Lašák, hrubost
HAV 2 Hilšer, hrubost
53:36 HAV 5:1 Janeček (Žídek)
57:24 HAV 2 Cienciala, hákování
58:27 VSE 6:1 Klímek (Matiaško, Půček)
Konec