Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Děčín – HC Baník Sokolov

6:2

konec (2:1, 2:1, 2:0)

15.08.2017, 18:00 • Jan Štajnc

To je z mé strany pro dnešek už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:10:17)
Je dobojováno. Medvědi ve svém prvním domácím utkání v přípravě vítězí nad Sokolovem 6:2 a to je nejlepší pozvánka na čtvrtek, kdy hrají od 18. hodin s Bílinou.

Konec zápasu.

59:21

Děčín právě vstřelil branku!
Tak se přeci jenom ještě mění skóre. MAREK ŠETKA, který byl dnes hodně aktivní, si zasloužil vstřelenou branku. Dostal od Jana Chovance přihrávku a svou střelou prostřelil betony sokolovského brankáře – 6:2. Asistence: Jan Chovanec.

58:49

Zápas se už pouze a jen dohrává. Medvědi nikam nespěchají, naopak hosté vědí, že s tímto stavem už nic neudělají.

58:22

Děčín právě vstřelil branku!
Tak se hattricku RADIM VACEK přeci jenom dočkal. O chvíli později se dobře postavil do prostoru mezi kruhy a odtud už neměl problém prázdnou branku Sokolova trefit – 5:2. Je tedy rozhodnuto. Bez asistence.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:36

Radim Vacek mohl mít hattrick! Svou střelu ale poslal jen kousek vedle odkryté sokolovské klece.

57:25

Je to tak, Fečo je na střídačce a hosté hrají se šesti bruslaři v poli.

57:25

Hosté si berou oddechový čas a dost možná se pokusí o závěrečnou powerplay.

57:00

Po sérii nepřesností na obou stranách pak vyhodil kotouč Jan Chovanec až do obranného pásma Sokolova.

55:19

Miroslav Kuncl střílel od modré čáry na Marka Štichu, ale brankář Děčína svým betonem puk chytá. Hra je přerušena a vhazovat se bude v jeho těsné blízkosti.

54:40

Medvědi se marně pokoušeli dostat se do ohrožení Fečovy branky. Nakonec vše skončilo vyhozením kotouče zpět do středního pásma.

53:12

Patrik Michálek zblízka jen těsně minul roh Štichovy branky!

52:12

Medvědi teď měli velké štěstí. Před Markem Štichou došlo k velké skrumáži, ale nikdo z hostů si puku nevšiml, aby ho za jeho záda dorazil.

51:29

Petr Přindiš pálil od modré, ale po své střele zlomil hůl. Musí tak spěchat na střídačku a pustit do hry jiného hráče.

51:20

Michal Oliverius dostává dvě minuty za vražení na hrazení a je tu přesilovka pro hosty. Ti mají možnost dostat se Medvědům na dostřel jediné branky.

50:29

Michal Oliverius připravil přihrávku pro Marka Šetku, ten poté svou střelou orazítkoval tyč hostující brány! Moc nechybělo a Medvědi vedli o tři góly.

48:36

Amirov dostal přihrávku od Kopty, ale střela prvně jmenovaného skončila jen na Fečových betonech.

46:44

Do rvačky se zapojili Martin Baránek a Petr Přindiš a jejich počínání bylo odměněno hrubostí na obou stranách. Hrát se bude v klasickém počtu hráčů, tedy pět na pět.

46:44

Vyloučení v týmu HC Děčín (Baránek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Přindiš – 2 min., hrubost).

46:06

Jiří Šneberk nebezpečně vystřelil kousek před Markem Štichou, ale děčínský brankář posléze jeho střelu chytá a raději pak přerušuje hru.

45:10

Medvědi se marně dostávali do útočného pásma, obrana hostů jim vstup před brankáře Feča nedovolila.

44:10

Tomáš Faigl v útočném pásmu přihrával svému spoluhráči, ale ten ji zachytit nedokázal. Akce Děčína tak končí.

42:24

Patrik Balcar obešel tři hráče Sokolova, ale do zakončení se nedostal. Byl čistě zastaven Miroslavem Kunclem.

41:43

Marek Šticha byl atakován Traplem mimo brankoviště. Hostující útočník se ale děčínskému brankáři omluvil a vhazovat se bude ve středním pásmu.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhé dějství je za námi. Hosté v něm dokázali brzy srovnat na 2:2, když se trefil Jiří Šneberk. Jenomže Medvědi díky trefám Radima Vacka a Jiřího Procházky šli před třetí periodou do dvoubrankového náskoku. Hosté se ale ještě určitě nevzdají a pokusí se s nepříznivým stavem něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:47

Děčín právě vstřelil branku!
Třináct vteřin před koncem se ještě mění skóre. JIŘÍ PROCHÁZKA svou bekhendovou střelou z mezikruží překvapil hostujícího brankáře a dává tak Medvědům před třetí třetinou dvoubrankový náskok – 4:2. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:53

Kuběna se odhodlal ke střele od modré čáry a puk prosvištěl až před Marka Štichu, který ho následně pak ukryl do své lapačky.

38:25

Do vzájemné potyčky se dostal domácí Baránek a hostující Beer. Oba kohouti tak putují na trestnou lavici za hrubost. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

37:47

Daniel Volráb si na modré čáře přebral kotouč a mířil do samostatného úniku. Tváří v tvář ale brankáře Baníku prostřelit nedokázal.

36:29

Sokolovští se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.

36:10

Od modré čáry vyslal tvrdou střelu Patrik Balcar, ale znovu jeho střela zamířila jen do betonů sokolovského gólmana. Ten poté raději hru přerušil.

35:15

Ve vlastním oslabení se ke střele dostal Pavel Kuběna, který ohrozil Štichovu branku. Ale brankář Děčína zachoval čistou hlavou a připsal si další přesný zákrok.

34:29

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Gombár – 2 min., podražení).

33:30

Další šance Medvědů. Jiří Procházka od modré čáry vyslal velmi dobrou střelu, kotouč po ní ale jen vyprášil betony sokolovského brankáře.

32:41

Patrik Balcar se ocitl před Fečem, nadvakrát ho ale překonat nedokázal.

31:59

Někdejší hráč Děčína Miroslav Kuncl nyní pálil na Marka Štichu, ale trefil pouze jeho beton. Medvědi tak zatím jednobrankový náskok udrželi.

31:11

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi znovu strhávají vedení na svou stranu. Michal Oliverius poslal přesný pas na RADIMA VACKA, který se před brankou Sokolova nemýlil. Střelou z první překonává Feča a ten tak musí lovit už potřetí kotouč ze své klece – 3:2. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.

30:14

Martin Gombár hned Marka Štichu prověřil. Svým nahozeným kotoučem tak nechal děčínského brankáře vyniknout a ten tak chytá kotouč do své rukavice.

29:37

Takřka v polovině utkání domácí střídají muže ve svém brankovišti. To opouští Petr Kácha a šanci dostane Marek Šticha.

29:37

Střídání v týmu HC Děčín: ze hřiště odchází Kácha, přichází Šticha.

29:33

Další akce Sokolova, která se rodila po Říhově střele. Jenže bylo to marné, ofsajd hostům vystavil stopku. Hra se tak vrací do středního pásma a za malou chvilku se zde bude také vhazovat.

28:39

Strunz našel svou přihrávkou před děčínskou brankou Ivana Říhu, ale ten poté svou střelou minul Káchovu klec.

28:00

Sokolov je v plném počtu.

27:00

Sokolovští se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky co nejdále od své branky. Děčínu se tak početní výhoda zatím vůbec nedaří.

26:08

První přesilovka pro Děčín. Strhnou Medvědi znovu stav skóre na svou stranu?

26:08

Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Říha – 2 min., vysoká hůl).

25:25

Sus se dostal do ideální střelecké pozice a mohl tak ohrozit domácí branku. Jenže Ondřej Kopta mu kotouč vypíchl a nedovolil Sokolovu ohrozit Káchu.

23:50

Baník právě vstřelil branku!
Hosté srovnávají stav utkání. JIŘÍ ŠNEBERK se protlačil až před Petra Káchu a dokázal za něho došťourat puk. Znovu se tak bude začínat od začátku – 2:2. Bez asistence.

23:00

Martin Baránek našel ideálně postaveného Marka Šetku před Fečem, ale druhý jmenovaný pouze promáchl. Další dobrá šance Děčína.

22:39

Medvědi jsou v plném počtu.

21:32

Čejka se ocitl tváří v tvář Káchovi, ale prostřelit ho nedokázal. Medvědi se tak ujali kotouče a vyhazují ho bleskurychle pryč z pásma až před sokolovskou svatyni.

21:00

Přindiš prostřelil Petra Káchu, ale Jaromír Chmel za minutu dvanáct odstranil kotouč z brankoviště a podržel tak Děčín v jasné šanci hostů.

20:39

Hned úvodu druhé třetiny si hosté zahrají znovu přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá za podražení Michal Oliverius.

20:39

Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., podražení).

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je minulostí. V ní se hned po deseti vteřinách hry ujali vedení hosté díky střele Strunze, jenže v páté minutě srovnal se Sokolovem krok Radim Vacek. Na něho o deset minut později navázal také Martin Baránek, jenž proměnil nařízené trestné střílení po faulu na něho. Děčín tak otočil stav skóre na svou stranu a zatím je tedy ve vedení. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Pět vteřin před vypršením první části hry se ještě dostal ke střele od modré čáry Jiří Procházka, ale puk po jeho projektilu končí mimo hostující branku. Už se nic nestane, první třetina je u samého konce.

19:27

V závěru první periody se do šance dostal Děčín, ale zastavilo ho postavení mimo hru, ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude za malý okamžik vhazovat.

19:10

Oba týmy střídají a na led se tak dostanou čerstvé pětky.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:23

Na druhé straně střílel z úhlu Radim Vacek, ale trefil pouze beton Davida Feča.

17:20

Říha vypálil z mezikruží do betonu Petra Káchy. Ten následně puk ukryl a přerušil hru. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

17:04

Domácí hráči jsou už v plném počtu.

16:45

Hosté znovu v přesilové hře nic nevymysleli a po jejich chybě se dostal do úniku Daniel Volráb, který ale před brankou Sokolova neuspěl.

15:30

Gombár pálil od modré čáry, ale střela mu nesedla. Skončila na holi Martina Kvačka a ten okamžitě kotouč vyhazuje až před Feča.

15:04

Jaromír Chmel dostává dvě minuty za vysokou hůl a půjde si tedy odpočinout na trestnou lavici. Pro hosty je to tak třetí přesilová hra.

14:56

Medvědi poslali kotouč příliš daleko od své branky a je z toho zakázané uvolnění také na jejich straně. Bude se tak vhazovat před Petrem Káchou.

14:22

Děčín právě vstřelil branku!
A Medvědi otáčejí skóre dnešního přípravného duelu. MARTIN BARÁNEK nařízený nájezd dokázal ukázkově proměnit, když zasunul puk mezi betony Feča a posílá svůj tým poprvé do vedení – 2:1. Bez asistence.

14:22

Martin Baránek byl znovu v akci a byl v jasné střelecké pozici faulován. Hlavní sudí proto nařizuje trestné střílení!

13:57

Martin Baránek se ocitl v těsné blízkosti hostujícího brankáře Feča a svou střelou poté jen těsně minul jeho branku!

13:40

Přichází další ofsajd Sokolova, opět je tak hra vykázána po jeho akci do středního pásma.

12:20

Krásnou přihrávku poslal Amirovovi Radim Vacek, ale ten kotouč minul. Rázem tak skončila další slibná akce děčínského týmu.

11:15

I druhé oslabení Medvědi zvládli a už jsou v plném počtu.

10:30

Říha střílel na Káchu, ale svou střelou ho nijak neohrozil. Ten má kotouč ve své moci a raději podržel hru. Bude se vhazovat v jeho těsné blízkosti.

09:48

Chmelař vypíchl hostům kotouč a hned ho poslal do bezpečí, tedy až před brankáře Sokolova. Další akci tak budou muset hosté zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.

09:40

Sokolovští se dostali do slibné akce, jenže je zastavilo postavení mimo hru a hra je tak vykázána zpět do středního pásma.

09:15

Další dvě minuty pro Děčín. Procházka inkasuje dvě minuty za zdržování hry.

08:48

Po nepřesné rozehrávce Sokolova nakonec končí puk až na opačné straně a je z toho zakázané uvolnění hostů. Hra se tak stěhuje před Feča.

07:54

Říha střílel z pravého kruhu a jeho střela jen těsně minula tyč děčínské branky!

07:23

Martin Baránek skáče na led a Děčín je tedy v plném počtu.

06:29

Hosté se zatím v početní výhodě nedostali do výraznější šance a Medvědi toho využívají a i nyní se jim podařilo vyhodit kotouč z pásma.

05:23

Bude se poprvé vylučovat. Za hákování je na dvě minuty vyloučen Martin Baránek a Medvědi se tak budou bránit ve čtyřech proti pěti hráčům Sokolova.

04:45

Hned na to po vhazování ve středovém kruhu střílel hostující Gombár, jenže jeho projektil z levého kruhu se mezi tři tyče nevešel.

04:05

Děčín právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno. Medvědi se dostali do velké šance a RADIM VACEK z prostoru mezi kruhy našel skulinku ve výstroji Feča. Během necelých pěti minut byly k vidění už dva góly – 1:1. Asistence: Michal Oliverius.

02:59

Tomáš Rubeš se opřel do střely a ta končí v lapačce Petra Káchy. Ten se tedy v úvodu tohoto utkání rozhodně nenudí. Znovu se bude vhazovat před ním.

02:30

Petr Kácha se musel mít znovu na pozoru, Pavel Hauzr ho obtěžoval před jeho brankovištěm, ale děčínský gólman mu sebral kotouč přímo z hokejky.

01:35

Šance také na domácí straně. Jan Chmelař bez přípravy vystřelil, ale jeho rána končí jen na brankáři Sokolova, který podržel svůj tým.

01:07

A hned z další hostující akce se před brankou ocitl Michael Čejka, ale tentokráte se skóre neměnilo. Jeho střela mezi tři tyče nezamířila.

00:10

Baník právě vstřelil branku!
Zápas začal pěkně zostra. Hosté se hned po deseti vteřinách hry prosazují a jdou do vedení. V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval MARTIN STRUNZ a svou střelou se nemýlil. Domácí brankář tak musel rychle lovit puk poprvé ze své sítě – 0:1. Asistence: Pavel Kuběna.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Kácha (od 30. Šticha) – Hříbal, Procházka, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Kvaček, Michajličenko – Šetka, Volráb, Baránek – Vacek, Oliverius, Faigl – Chmelař, Kopta, Amirov – Chovanec

HC Baník Sokolov: Fečo (Šmídl) – Přindiš, Kuncl, Šik, Michálek, Hohl, Gombár, Beer, Váňa – Kuběna, Strunz, Rubeš – Kašpar, Račanský, Říha – Čejka, Šneberk, Trapl – Šmejc, Sus, Hauzr.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
HC Baník Sokolov

Sokolovští hokejisté neprožili vůbec úspěšnou minulou sezónu. Ocitli se na samém chvostu druholigové tabulky a museli hrát baráž o udržení. Neuspěli ani v ní a od nového ročníku tak počítali s tím, že budou hrát pouze krajský přebor. Jenže během druholigové přestávky oznámilo vedení Klášterce nad Ohří, že do druhé ligy nenastoupí. Licenci tak Klášterečtí přenechali právě Sokolovu, který tak ve třetí nejvyšší soutěži bude pokračovat.
HC Děčín

Medvědi měli odehrát dnešní duel s mosteckým týmem, ten se ale v pondělí pro malý počet hráčů ze zápasu omluvil. Děčínští fanoušci ale o zápas Děčína nepřijdou, narychlo došlo k domluvě se Sokolovem, který tak přicestuje místo Mostu. Děčín už odehrál první přípravné utkání, v minulém týdnu prohrál s Řisuty a dnes si tak bude chtít spravit chuť.
Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Přípravy týmů před novou sezónou jsou v plném proudu a nejinak je tomu i u Děčína. Ten dnes přivítá západočeský celek ze Sokolova.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Baník Sokolov

6:2

konec (2:1, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Vacek (Oliverius), 15. Baránek (TS), 32. Vacek (Oliverius, Faigl), 40. Procházka (Oliverius, Faigl), 59. Vacek, 60. Šetka (Chovanec) – 1. Strunz (Kuběna), 24. Šneberk

HC Děčín: Kácha (od 30. Šticha) – Hříbal, Procházka, Chmel, Kaltenböck, Balcar, Kvaček, Michajličenko – Šetka, Volráb, Baránek – Vacek, Oliverius, Faigl – Chmelař, Kopta, Amirov – Chovanec

HC Baník Sokolov: Fečo (Šmídl) – Přindiš, Kuncl, Šik, Michálek, Hohl, Gombár, Beer, Váňa – Kuběna, Strunz, Rubeš – Kašpar, Račanský, Říha – Čejka, Šneberk, Trapl – Šmejc, Sus, Hauzr

Průběh zápasu
1. třetina
00:10 SOK 0:1 Strunz (Kuběna)
04:05 DEC 1:1 Vacek (Oliverius)
05:23 DEC 2 Baránek, hákování
09:15 DEC 2 Procházka, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
14:22 DEC 2:1 Baránek (TS)
15:04 DEC 2 Chmel, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
20:39 DEC 2 Oliverius, podražení
23:50 SOK 2:2 Šneberk
26:08 SOK 2 Říha, vysoká hůl
29:37
31:11 DEC 3:2 Vacek (Oliverius, Faigl)
34:29 SOK 2 Gombár, podražení
38:25 DEC 2 Baránek, hrubost
SOK 2 Beer, hrubost
39:47 DEC 4:2 Procházka (Oliverius, Faigl)
Po 2. třetině
3. třetina
46:44 DEC 2 Baránek, hrubost
SOK 2 Přindiš, hrubost
51:20 DEC 2 Oliverius, vražení na hrazení
58:22 DEC 5:2 Vacek
59:21 DEC 6:2 Šetka (Chovanec)
Konec