Menu

Florbal

Czech Open - Muži ELITA

PSG Panthers Otrokovice – Pixbo Wallenstam IBK

0:4

konec (0:0, 0:4)

10.08.2017, 14:00 • Aréna Sparta • Alan Šrámek (@TramekCZ)

39:27

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Ještě jsme se dočkali čtvrté branky Pixba, kterou přidává skrytou střelou za obráncem TOM CARLSSON, který měl ze vstřelené branky velkou radost. Asistence: Danny Estrella Näslund.

38:09

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Zdá se, že je rozhodnuto. Poslední hřebíček do otrokovické rakve přidal LINUS ANDERSSON, který z levé strany střelou z první pokořil Michajloviče do protipohybu. Asistence: Adam Persson.

32:34

Matěj Kostka vybojoval skvělou šanci pro Pavla Jurčíka, který šel sám na Adlera, kterého nedokázal prostřelit mezi nohy. To byla velká šance Otrokovic.

23:53

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Tak to byla nádherná akce WILLIAMA LINDHA a Andrease Hörberga, kteří si dvakrát vyměnili míček a prvně jmenovaný se dostal sám před gólmana, kterého překonal střelou k levé tyči. Asistence: Andreas Hörberg.

21:43

Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
Při hráčech Pixba nyní stálo trošku štěstí. Po střele se míček odrazil přesně na hůl ANDREASE HÖRBERGA, který z první napálil míček do branky. Asistence: Philip Bringestedt.

PSG Panthers Otrokovice – Pixbo Wallenstam IBK

0:4

konec (0:0, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Hörberg (Bringestedt), 24. Lindh (Hörberg), 39. Andersson (Persson), 40. Carlsson (Estrella Näslund)

PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Majrich) – Čevela, Koníček, Kostka, Szweda, Janeček, Jurčík, Kvapil, Ma. Nagy, Mi. Nagy, Pešat, Petřík, Rozumek, Sovják, Štěpánek, Švajný, Ťopek, Volek, Vykopal, Zapletal,

Pixbo Wallenstam IBK: Adler (Hedlund) – Estrella Näslund, Lindh, Persson, Andréasson, Berg, Eriksson, Ojaniemi, Östholm, wiklund, Andersson, Bringestedt, Carlsson, Henriksson, Hörberg, Juha, Julkunen, Roos, Sköld, Wahlgren

Průběh zápasu
1. poločas
Přestávka po pol.
2. poločas
21:43 PWA 0:1 Hörberg (Bringestedt)
23:53 PWA 0:2 Lindh (Hörberg)
38:09 PWA 0:3 Andersson (Persson)
39:27 PWA 0:4 Carlsson (Estrella Näslund)
Konec