Menu

Fotbal

Přípravný zápas

ŠKF Sereď – Trabzonspor AŞ

3:3

konec (2:1)

24.07.2017, 18:00 • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 6.11 4.6 1.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak sme svedkami naozaj veľkého prekvapenia! Tím z našej druhej ligy ŠKF Sereď remizoval 3:3 s účastníkom najvyššej futbalovej súťaže v Turecku Trabzonsporom! Domáci si však tento výborný výsledok určite zaslúžili, hrali veľmi aktívne a dvakrát dokonca aj vyhrávali o jeden gól. V závere síce o jeden gól prehrávali, ale po rohovom kope dokázali upraviť na konečných 3:3!

Ešte budú nasledovať penalty, ale to už len v rámci exhibície.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! (20:05:33)

90

Koniec zápasu.

90

90. 3:3

90

Sereď dala gól!

Tak domácim sa to predsa len v závere zápasu podarilo! Výborne zahratý rohový kop, lopta padla pred bránu Trabzonsporu, TIDIANE DIJIBY BA ju včas dobehol a umiestnil do siete – 3:3!

89

Po útočnej akcii získavajú domáci futbalisti rohový kop.

88

Po faule v strede poľa na domáceho futbalistu získava Sereď priamy kop. Trabzonspor sa tak usadil na svojej polovičke a pripravuje sa na bránenie.

87

Čas sa už domácim rýchlo kráti a navyše sú teraz pri lopte hostia, ktorí sa presúvajú na útočnú polovičku a tak sa Sereď musí stiahnuť naspäť.

85

Sereď sa usadila na útočnej polovičke, dostala sa následne aj na dostrel brány svojho dnešného súpera, avšak gól z toho nebol, pretože obrana Trabzonsporu včas zasiahla a loptu vyviezla do bezpečia.

84

Pri lopte je aktuálne domáce mužstvo, ktoré sa už postupne presúva na útočnú polovičku aj vo väčšom počte. Diváci povzbudzujú svoj celok za vyrovnávajúci gólom.

82

Informácia o počte divákov, zápas na štadióna sleduje 2058 divákov! To je krásne číslo na prípravný zápas, samozrejme že takýto súper priláka diváka na štadión.

81

Po chybnej prihrávke však loptu domáci strácajú a tak sa dopredu môžu dostať hostia. Trabzonspor sa však nikam neponáhľa a zvolil postupný útok.

80

Trabzonspor však predvádza výbornú defenzívu a domácich do žiadnych zaujímavých situáciu nepúšťa. Sereď sa postupne aspoň usadzuje na útočnej polovičke.

79

Konečne si na svojej polovičke loptu vybojovali domáci futbalisti, ktorí na nič nečakajú a okamžite vyrážajú do útoku.

77

Hostia presunuli svoju kombináciu na svoju polovičku, do hry sa tak zapojí aj ich brankár. Domácim sa pomaličky začína krátiť čas, môžme očakávať že postupne budú otvárať svoje zadné vrátka.

76

Aj naďalej sú pri lopte hostia z Turecka, ktorí sa usadili na útočnej polovičke a loptu si posúvajú medzi sebou. Domáci sa ich snažia vysoko napádať, ale hostia sa majú na pozore.

75

Pri lopte so navyše momentálne hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a snažia sa kombinovať na svojej polovičke.

74

Domáci celok sa však nezvdáva a snaží sa čo najrychlejšie vyrovnať. Trabzonspor však výborné bráni stred poľa a tak sa domáci do šancí nedostávajú.

72

72. 2:3

72

Trabzonspor dal gól!
Priebežný stav zápas sa opäť mení, prvý krát v tomto zápase sa do vedenia o jeden gól dostávajú hostia! Trabzonspor bol teraz aktívnejší, podnikol rýchly prechod do útoku a krásnym gólom z väčšej vzdialenosti sa prezentoval HUGO RODALLEGA a svojím druhým gólom v tomto zápase upravuje priebežný stav zápasu na 2:3!

70

Trabzonspor sa stále drží na útočnej polovičke a drží domáci celok pod tlakom. Sereď však zatiaľ všetky lopty odvracia do bezpečia.

69

Pri lopte sú momentálne hostia, avšak nedarí sa im prejsť cez stred ihriska. Domáci teraz trocha ubrali zo svojej aktivity a viacej bránia.

68

Za obrovského potlesku zišiel z ihriska dole autor oboch gólov domácich Ľuboslav Laura. Domácim sa aj naďalej darí držať pre nich určite vynikajúci výsledok.

67

Priamy kop však žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, domáci následne loptu vyviezli do bezpečia a snažia sa založiť útočnú akciu.

66

Trabzonspor však ešte v útoku ostal a po faule získava zaujímavý priamy kop v blízkosti domácej brány.

65

Do pokutového územia domácich smerovala centrovaná lopta, obrana Serede však loptu odhlavičkovala do bezpečia.

64

Následne sa žiadna zaujímavá situácia nekonala a pri lopte sú už futbalisti Trabzonsporu. Sereď sa už stihla vrátiť na svoju polovičku.

63

Hostia zastavili rýchly útok domácich iba za cenu nedovoleného zákroku. Sereď tak bude zahrávať priamy kop tesne za polovicou ihriska.

62

Trabzonspor však na útočnej polovičke po chybnej prihrávke loptu stratil a do rýchleho brejku tak vyráža Sereď.

61

Hra sa teraz na chvíľu prerušila, domáci celok spravil výmenu na brankárskom poste. Pri lopte sú aktuálne hostia z Turecka.

60

Je za nami hodina hry, stav je vyrovnaný 2:2! Sledujeme naozaj zaujímavé stretnutie, domáci predvádzajú výborný výkon a minimálne remízu si v tomto zápase zaslúžia.

59

Tento rýchly útok domácim už nevyšiel a po chybnej prihrávke sa k lopte dostala obrana Trabzonsporu. Sereď sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.

58

Po rýchlom prechode do útoku sa dostal k strele spoza 16-tky jeden z domácich futbalistov, avšak lopta mierila iba do stredu brány a tam stál pripravený brankár Trabzonsporu, ktorý už rozohral loptu na svojich spoluhráčov.

57

Útočné akcie sa teraz striedajú na oboch stranách, oba tímy však často strácajú loptu a tak sme už dlhšiu dobu nevideli žiadne zakončenie na jednu či druhú bránu.

55

Napokon sa hosťom z Turecka na útočnej polovičke nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť a loptu tak získava domáci celok. Sereď však zvolila pomalší prechod do útoku.

54

Dlhšiu dobu teraz majú loptu na svojich kopačkách hostia, avšak domáci sa prezentujú úspešnou defenzívou a futbalistov Trabzonsporu do zakončenia nepúšťajú.

52

Sereď sa pred pokutovým územím svojho dnešného súpera previnila faulom a tak loptu stráca. Dopredu to tak už skúšajú hostia z Turecka.

51

Hostí v tejto útočnej snahe teraz zastavil ofsajd. K lopte sa tak opäť dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa už snažia o prechod do útoku.

50

Domácim sa však nepodarilo následne nič zaujímavé vymyslieť a po strate lopty sa do útoku dostávajú aj hostia. Sereď sa tam musí rýchlo vrátiť na svoju polovičku.

49

Začína sa tak v tomto zápase odznova, pri lopte sú momentálne domáci a tlačia sa do pokutového územia svojho dnešného súpera.

48

48. 2:2

48

Trabzonspor dal gól!
Hneď v úvode druhého polčasu sa podarilo hosťom vyrovnať! Po rýchlej útočnej akcii prišla prihrávka do pokutového územia a YUSUF YAZICI po peknom zakončení nožničkami upravuje priebežný stav na 2:2!

47

Sereď sa dostala na útočnú polovičku, ale po chybnej prihrávke loptu stráca a brankár hostí zakladá útočnú akciu svojho tímu.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno orzbehol, výkop mali domáci futbalisti.

46

Začal sa druhý polčas.
Po prvom polčase je stav určite veľmi prekvapivý, pretože Sereď vyhráva nad Trabzonsporom 2:1! Sledovali sme útočnú futbal na oboch stranách, môžme teda hovoriť o vyrovnanom priebehu. Sereď mala napokon väčšie šťastie a obe gólové príležitosti využila.

Uvidíme, čo nám napokon prinesie druhý polčas.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

44

44. 2:1

44

Sereď dala gól!

Približne minútu pred koncom prvého polčasu sa Sereď znova dostáva do vedenia o jeden gól! Seredi opäť vyšla rýchly útočná akcia, obrana Trabzonsporu spravila veľkú chybu a nechala ĽUBOSLAV LAURA aby sa dostal sám pred brankára a lopta napokon konči v siete – 2:1!

43

V závere prvého polčasu sú pri lopte hostia z Turecka, avšak defenzíva Serede ich do žiadnej zaujímavej príležitosti nepúšťa. Uvidíme, čo nás do konca prvého dejstva ešte čaká.

41

Sereď sa teraz dlho držala na útočnej polovičke, napokon však neprišla žiadna zaujímavá situácia, iba strela spoza 16-tky priamo do rukavíc brankára Trabzonsporu.

39

Následne však priamy kop nepriniesol žiadnu zaujímavú situáciu a Trabzonspor vyviezol loptu do bezpečia.

38

Po ďalšom nedovolenom zákroku bude Sereď zahrávať opäť nebezpečný priamy kop.

37

Avšak, hostia sa s loptou ďaleko nedostali a v strede poľa u na svoje kopačky získava Sereď. Trabzonspor sa tak rýchlo sťahuje späť na svoju polovičku.

36

Napokon však Sereď už nič zaujímavé neukázala a po zblokovanej strele sa k lopte dostávajú futbalisti Trabzonsporu.

35

Lopta letela do pokutového územia Trabzonsporu, avšak hostia z Turecka dokázali loptu upratať do bezpečia. Sereď ešte ostáva v útoku.

34

Sereď sa však chce opäť dostať do vedenia o jeden gól a okamžite sa usadila na útočnej polovičke. Po nedovolenom zákroku získavajú futbalisti v bielych dresoch priamy kop.

33

33. 1:1

33

Trabzonspor dal gól!
Sereď sa dlho s vedenia o jeden gól netešila, pretože spoza 16-tky sa dostal k strele HUGO RODALLEGA a krásnou strelou do ľavého horného rohu vyrovnáva na 1:1!

32

Hostia z Turecka sa aj naďalej držia na útočnej polovičke a dostávajú svojho dnešného súpera pod tlak.

31

Trabzonspor sa z gólu spamätal rýchlo a okamžite sa púšťa aj s loptou na útočnú polovičku. Sereď sa tak musí teraz brániť.

30

30. 1:0

30

Sereď dala gól!

Sereď sa dostáva prekvapivo do vedenia 1:0 a štadión sa teší z vedúceho gólu slovenského tímu! Domáci získali na vlastnej polovičke loptu, rýchlo vyrazili do protiútoku, dokázali prejsť obranou Trabzonsporu, pred bránu dostal loptu ĽUBOSLAV LAURA a výbornou strelou posiela svoj tím do vedenia o jeden gól – 1:0!

29

Trabzonspor pri prechode do útoku stratil loptu a dopredu tak idú futbalisti v bielych dresoch.

28

Sereď rohový kop ubránila výborne a vyváža loptu do bezpečia.

27

Trabzonspor sa usadil pre bránou Serede a po zblokovanej strele získava rohový kop.

26

Sereď sa napokon s loptou ďaleko nedostala, rodiaci sa útok hostia včas zastavili a tak sa futbalisti v bielom drese musia rýchlo vrátiť späť na svoju polovičku.

24

Loptu má momentálne Sereď, avšak futbalisti v bielych dresoch kombinujú na svojej polovičke.

23

Netrvalo dlho a Trabzonspor podnikol ďalšiu útočnú akciu, všetko však hostia z Turecka zakončili len nepresnou strelou.

22

Trabzonspor zahrával rohový kop, futbalisti Serede však dostali bez problémov loptu do bezpečia.

21

Pri lopte sú teraz častejšie hostia z Turecka, avšak obrana Sereď pracuje výborne a hostí k ničomu zaujímavému nepúšťa.

19

Zatiaľ Sereď pôsobí symtacikým dojmom a hrá veľmi aktívne. Aj Trabzonspor sa dostáva do útočných akcií, ale zatiaľ si žiadnu šancu narozdiel od Serede nevypracoval.

18

18.

18

Tak teraz bola Sereď blízko k otvárajúcemu gólu! Po peknom prechode do útoku sa Sereď dostala až do pokutového územia a brankár Trabzonsporu vytiahol následne výborný zákrok pri strele jedného z futbalistov Serede!

17

Sereď podnikla rýchly útočnú akciu po pravej strane, prvú strelu z uhla dokázal brankár Trabzonsporu vyraziť, následne loptu bezpečne vyviezla obrana hostí.

15

Pri lopte sú aktuálne futbalisti v bielych dresoch, útočnú akciu však zakladajú od svojho brankára. Na štadióne je aj slušný počet divákov, ktorí povzbudzujú Sereď.

14

Útočné akcie sa síce striedajú na oboch stranách, avšak oba tímy chybujú vo finálnej fáze a loptu tak často v rozhodujúcej chvíli strácajú.

13

13.

13

Sledovali sme peknú útočnú akciu po ľavej strane domácich, napokon sa Sereď dostala aj k strele z vnútra pokutového územia, lopta však tesne minula bránu Trabzonsporu!

12

Loptu má na kopačkách Sereď, ktorá sa postupne presúva na útočnú polovičku.

11

Podobnú situáciu sme sledovali aj na opačnej strane, domáci futbalista sa zbytočne odhodlal k strele, tá mu vôbec nesadla a lopta skončila iba mimo brány Trabzonsporu.

10

Následne sme sledovali rýchly prechod Trabzonsporu do útoku, avšak napokon z toho bola len nepresná strela, ktorá išla mimo brány Serede.

9

Lopta z priameho kopu letela do pokutového územia Serede, avšak brankár domácich vo vzduchu zobral loptu do svojich rukavíc.

8

Sereď zahnala svojho dnešného súpera na stred poľa, tak však jeden z domácich futbalistov fauloval a tak Trabzonspor získava priamy kop.

7

Dlhšiu sú pri lopte hostia z Turecka, ktorí sa už usadili na útočnej polovičke a tak sa Sereď musí mať na pozore. Zatiaľ sme však neregistorovali žiadnu strelu na bránu.

5

K lopte sa dostáva Trabzonspor, ale ani teraz sa tímu z Turecka nedarí prekročiť útočnú polovičku. Sereď dobre bráni stred poľa.

4

Sereď sa dostala pred pokutové územie Trabzonsporu, avšak nepodarilo sa nikomu v bielom drese dostať sa do zakončenia. Peknú futbalovú akcii však diváci ocenili potleskom.

3

Po úvodom oťukávaní sa k lopte dostala Sereď, ktorá sa pomaličky dostáva na útočnú polovičku. Zatiaľ je úvod zápasu opatrný z oboch strán.

2

Aj naďalej sú pri lopte futbalisti Trabzonsporu, avšak ďalej ako za polovičku ihriska ich Sereď nespúšťa.

1

Prvý polčas tohto prípravného zápasu sa začal, výkop mal Trabzonspor, ktorý sa zatiaľ drží na svojej polovičke.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Začiatok zápasu sa posúva, akonáhle budeme mať bližšie správy budeme Vás informovať.
Príjemný podvečer prajem všetkým priaznivcom futbalu! V tomto online textovom prenose sa zameriame na veľmi zaujímavé stretnutie, keď v rámci prípravy čaká ŠKF Sereď, klub ktorý pôsobí v našej 2. lige, atraktívny súper z Turecka a to Trabzonspor!

Dianie na ihrisku sa Vám budeme snažiť priblížiť čo najlepšie, zatiaľ však nemáme k dispozícii zostavy a info ohľadom zápasu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

ŠKF Sereď – Trabzonspor AŞ

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 30. Laura, 44. Laura, 90. Djiby Ba – 33. Rodallega, 48. Yazici, 72. Rodallega