Menu

Fotbal

Niké liga

FC Tatran Prešov – ŠK Slovan Bratislava

1:5

konec (0:1)

23.07.2017, 19:00 • NTC Poprad • 1. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 6.7 4.95 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Micherda z pravej strany načasoval skvelú prihrávku pre Rolanda Černáka, ktorý si prišiel pre loptu k pravej žrdi a z prvej vystrelil. Mieril však vedľa!

82

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Peter Katona, prichádza Lukáš Micherda.

80

Žltou kartou za nedovolený zákrok bol potrestaný aj Róbert Vittek.

77

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Jakub Mareš, prichádza Filip Oršula.

75

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jakub

74

Slovan dal gól!
Slovan ešte zveľaduje svoje vedenie! JAKUB MAREŠ si spracoval loptu v malom vápne a krásnym oblúčikom si vychutnal brankára Taliana a zavŕšil hetrik v tomto zápase!

73

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Joeri de Kamps, prichádza Uroš Damnjanović.

68

Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Tomáš Sedlák, prichádza Matej Grešák.

66

Slovan dal gól!
Hostia si už plnými dúškami užívajú tento zápas. Mareš potiahol loptu po ľavej strane a naservíroval ju MITCHELLOVI SCHETOVI, ktorý ju iba dorazil do odkrytej bránky.

65

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Hološko, prichádza Róbert Vittek.

62

Slovan dal gól!
Belasí už strieľajú Talianovi tretí gól. De Kamps perfektne načasoval svoju prihrávku a vysunul JAKUBA MAREŠA. Ten síce na dvakrát, no predsa len prekonal prešovského brankára.

56

Prešov dal gól!
Rýchlo je však znížené. Prešovčania strelili úvodný gól v zápase. Grzegorz vyštartoval s loptou po ľavej strane, vystrelil, ale lopta mierila do žrde. Následne sa však k nej ihneď dostal PETER KATONA a dorazil do prázdnej brány!

55

Slovan dal gól!
Belasí zvyšujú svoje vedenie v tomto stretnutí! Rýchlu akciu po pravej strane rozprúdil Čavrić, ktorý našiel v šestnástke prihrávkou JAKUBA MAREŠA a ten iba do prázdnej brány skóroval!

50

Hlavný rozhodca zrejme pri nasledujúcej situácii niečo oplácal. Za jemný zákrok na Dzuríka udelil Rundičovi automaticky žltú kartu.

47

Druhý polčas sa začína naozaj hneď prudko. Streňo sa snažil vybojovať si streleckú pozíciu, no bol zrazený na zem Ligeonom. Napokon však hlavný arbiter žltú kartu udelil Streňovi za filmovanie a keďže ten už jednu na konte v zápase má, dostáva automaticky aj červenú!

41

Domáci sa opäť natlačili do šestnástky súpera. Katona si vymenil loptu s Grzegorzom, napokon strieľal Grzegorz pomedzi Salátove nohy, ale túto nerazantnú strelu Greif zachytil.

39

V menšej výmene názorov sa ocitli Streňo so Sekuličom, ktorí sa aj čo to postrčili. Obom hlavný rozhodca udelil žltú kartu.

36

Ďalšia šanca pre Prešov. Černák bežal s loptou po ľavej strane a pri opačnej žrdi sa mu už ukazoval Katona. Napokon sa lopta odrazila od hráča Slovana.

29

Miroslav Petko sa teraz neprezentoval v zmysle fair-play, keď fauloval hosťujúceho Rubena Ligeona.

24

Slovan mal k dispozícii priamy kop. Futbalisti Tatrana ho však bez problémov odhlavičkovali. Zároveň žltú kartu za predchádzajúci faul dostáva Jakub Bartek.

16

Slovan dal gól!
Belasí idú do vedenia v stretnutí! Čavrić poslal z rohového kopu perfektnú loptu do šestnástky, kde si na ňu naskočil KORNEL SALÁTA a perfektne odhlavičkoval a otvoril skóre!

14

Savičevič poslal do šestnástky perfektný center, na ktorý si počkal Ruben Ligeon a odhlavičkoval. Netrafil však priestor brány.

5

V obrovskej šanci sa ocitol domáci Jakub Grzegorz, ktorý prenikol z ľavej strany až pred brankára Greifa, no prekonať ho z tesnej blízkosti nedokázal.

FC Tatran Prešov – ŠK Slovan Bratislava

1:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Katona – 16. Saláta, 55. Mareš, 62. Mareš, 66. Schet, 74. Mareš

Karty:   24. Bartek (PRE), 29. Petko (PRE), 39. Streňo (PRE) – 39. Sekulić (SBA), 50. Rundič (SBA), 80. Vittek (SBA)   47. Streňo (PRE)

FC Tatran Prešov: Talian – Petko, Sedlák (68. Grešák), Kačala, Katona (82. Micherda) – Dzurík, Černák, Keresteš, Streňo – Bartek, Grzegorz (75. Kraľovič).
Náhradníci: Slančík – Dupkala, Grešák, Špyrka, Micherda, Miliutin, Kraľovič.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Sekulić, Rundič, Savičevič, de Kamps (73. Damnjanović) – Ligeon, Saláta, Hološko (65. Vittek), Mareš (77. Oršula) – Čavrić, Schet.
Náhradníci: Valach – Damnjanović, Oršula, Vittek, de Sa, Droppa.

Diváci: 1 212