Menu

Fotbal

Niké liga

FC Tatran Prešov – ŠK Slovan Bratislava

1:5

konec (0:1)

23.07.2017, 19:00 • NTC Poprad • 1. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 6.7 4.95 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

74

Slovan dal gól!
Slovan ešte zveľaduje svoje vedenie! JAKUB MAREŠ si spracoval loptu v malom vápne a krásnym oblúčikom si vychutnal brankára Taliana a zavŕšil hetrik v tomto zápase!

66

Slovan dal gól!
Hostia si už plnými dúškami užívajú tento zápas. Mareš potiahol loptu po ľavej strane a naservíroval ju MITCHELLOVI SCHETOVI, ktorý ju iba dorazil do odkrytej bránky.

62

Slovan dal gól!
Belasí už strieľajú Talianovi tretí gól. De Kamps perfektne načasoval svoju prihrávku a vysunul JAKUBA MAREŠA. Ten síce na dvakrát, no predsa len prekonal prešovského brankára.

56

Prešov dal gól!
Rýchlo je však znížené. Prešovčania strelili úvodný gól v zápase. Grzegorz vyštartoval s loptou po ľavej strane, vystrelil, ale lopta mierila do žrde. Následne sa však k nej ihneď dostal PETER KATONA a dorazil do prázdnej brány!

55

Slovan dal gól!
Belasí zvyšujú svoje vedenie v tomto stretnutí! Rýchlu akciu po pravej strane rozprúdil Čavrić, ktorý našiel v šestnástke prihrávkou JAKUBA MAREŠA a ten iba do prázdnej brány skóroval!

16

Slovan dal gól!
Belasí idú do vedenia v stretnutí! Čavrić poslal z rohového kopu perfektnú loptu do šestnástky, kde si na ňu naskočil KORNEL SALÁTA a perfektne odhlavičkoval a otvoril skóre!

FC Tatran Prešov – ŠK Slovan Bratislava

1:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Katona – 16. Saláta, 55. Mareš, 62. Mareš, 66. Schet, 74. Mareš

Karty:   24. Bartek (PRE), 29. Petko (PRE), 39. Streňo (PRE) – 39. Sekulić (SBA), 50. Rundič (SBA), 80. Vittek (SBA)   47. Streňo (PRE)

FC Tatran Prešov: Talian – Petko, Sedlák (68. Grešák), Kačala, Katona (82. Micherda) – Dzurík, Černák, Keresteš, Streňo – Bartek, Grzegorz (75. Kraľovič).
Náhradníci: Slančík – Dupkala, Grešák, Špyrka, Micherda, Miliutin, Kraľovič.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Sekulić, Rundič, Savičevič, de Kamps (73. Damnjanović) – Ligeon, Saláta, Hološko (65. Vittek), Mareš (77. Oršula) – Čavrić, Schet.
Náhradníci: Valach – Damnjanović, Oršula, Vittek, de Sa, Droppa.

Diváci: 1 212