Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Slavia Praha – West Bromwich Albion

2:1

konec (0:1)

12.07.2017, 17:00 • Pöllauberg • David Panuška

Tipsport: 2.7 3.33 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

77. Michal FRYDRYCH - 2:1

77

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia jde poprvé na rakouském soustředění do vedení! A velkou zásluhu na tommá aktivní MICHAL FRYDRYCH, který se po odražené střele dostal k míči a levačkou překonal Myhilla v brance.

51

51. Simon DELI - 1:1

51

Slavia právě vstřelila branku!
A nyní je již vyrovnáno! Tomáš Souček se dostal ve vápně ke střele, která letěla na SIMONA DELIHO. Ten patičkou změnil trajektorii míče a krásně vyrovnal!

26

26. James MCCLEAN - 0:1

26

West Brom právě vstřelil branku!
Tak to byla krásná akce anglického celku. Josef Hušbauer na hranici faulu ztratil míč a Matt Phillips poslal dlouhý projektil na JAMESE MCCLEANA. Ten od poloviny hřiště postupoval sám na Jana Laštůvku, kterého precizně obešel a zakončil do prázdné branky!

SK Slavia Praha – West Bromwich Albion

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 51. Deli, 77. Frydrych – 26. McClean

Karty:   39. Dawson (WBA)

SK Slavia Praha: I. poločas: Laštůvka – Frydrych, Deli, Jugas, Bořil – Ngadeu – Van Buren, Hušbauer, Rotaň, Danny – Škoda. II. poločas: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Flo – Souček – van Buren (72. Zmrhal), Ščuk, Altintop, Danny (64. Švento) – Škoda (64. Mešanovič).
Náhradníci: Otáhal, Kovář – Švento, Ščuk, Trubač, Altintop, Zmrhal, Alvir, Flo, Tecl, Bílek, Souček, Mešanovič.

West Bromwich Albion: I. poločas: Foster – Nyom, Dawson, Evans (c), Brunt, Phillips, Yacob, Livermore, McClean, Rodriguez, Rondón. II. poločas: Myhill – Lowe, Donellan, O'Shea, Melbourne, Wilson, Harper, Field, Leko, Robson-Kanu, McMananam.