Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Slavia Praha – West Bromwich Albion

2:1

konec (0:1)

12.07.2017, 17:00 • Pöllauberg • David Panuška

Tipsport: 2.7 3.33 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u fotbalu nashledanou. (18:53:01)
Utkání je u konce! Slavia si nakonec poradila s West Bromwichem 2:1, a to díky druhému poločasu, kde vstřelila hned dvě branky. Po pěti minutách druhé části hry se patičkou prosadil Simon Deli, kterého napodobil o šestadvacet minut později obranný kolega Michal Frydrych.

Sešívaní tak zvládli předposlední přátelské utkání před soutěžním startem. V neděli je čeká poslední test, do Edenu přijede Nice.

90+1

Konec zápasu.

90

Anglický celek se po hodně dlouhé době dostal do vápna, kde kolem Laštůvky letěly dva centry. Ani jeden nebyl nebezpečný, následovat bude rohový kop.

89

Halil Altintop nyní dostával přihrávku na pravé křídlo a když viděl vyběhnutého Myhilla, tak zkusil jeho pozornost. Míč ale nakonec skončil mimo branku.

88

Ani obrana Slavie se již nikam nežene. Stopeři kombinují s brankářem Laštůvkou a zbytečně se nikam neženou. Nejspíše utkání skončí aktuálním výsledkem.

86

Z dálky to zkoušel zatím trápící se Halil Altintop. Pár metrů před vápnem zakončoval technicky, míč ale skončil nakonec jen nad brankou.

85

Začínají poslední minutky základní hrací doby a od vstřelení vedoucí branky z kopačky Michala Frydrycha šla aktivita obou celků celkem dolů.

84

Hodně povedený centr letěl na zadní tyčku, kde byl Muris Mešanovič. Bosenský útočník se ovšem k prudce nakopnutému míči nedostal.

83

Poslední minutky nenabízejí žádný kvalitní fotbal. Především anglický celek si přihrává na vlastní polovině a nedaří se mu projít do útoku.

81

Baggies jsou v posledních minutách pod tlakem a nedaří se jim dostat do nějakého zakončení. Nyní byli napadáni a míč odkopli do autu.

80

Na začátku poslední desetiminutovky bude od své branky odkopávat brankář Myhill, který si moc nezachytil a hned dvakrát inkasoval.

79

Jaromír Zmrhal nyní posílal parádní pas na Murise Mešanoviče, bohužel pro Pražany jen do ofsajdu. Bosenský útočník by nejspíše míč ani tak nezachytil.

77

77. Michal FRYDRYCH - 2:1

77

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia jde poprvé na rakouském soustředění do vedení! A velkou zásluhu na tommá aktivní MICHAL FRYDRYCH, který se po odražené střele dostal k míči a levačkou překonal Myhilla v brance.

75

Na roh z pravé strany navázala standardní situace stejného rázu, akorát z opačné strany hřiště. Muris Mešanovič zakončoval hlavičkou, ale jen vysoko nad.

74

Wilson zablokoval snažení Michala Frydrycha a Slavia bude rozehrávat rohový kop z pravé strany. Poté, až si Halil Altintop dojde pro míč, který skončil na kopečku za brankou.

73

Slavia kombinuje na polovině hřiště, odkud se pokusí rozjet nějakou nebezpečnou akci. Ve druhém poločase jich moc nebylo.

72

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Mick van Buren, přichází Jaromír Zmrhal.

71

Na hřišti probíhá klasická pauza na občerstvení a pití. Po ní se bude pokračovat, na programu je posledních dvacet minut. Dá některý z týmů rozhodující branku?

70

Zajímavá šance střídajícího Šventa. Z pravé strany se dostal míč na levou stranu, kde nártem zakončoval. Nakonec ale jen nad branku.

69

Rychlonohý Jonathan Leko se proháčkoval až do šestnáctky, kde byl poslán k zemi pozorně postaveným protihráčem. O faul se ale nejednalo.

67

Na hřišti se již prohání Muris Mešanovič a Dušan Švento, kteří vystřídali dvojici spoluhráčů. Nejspíše půjde o Milana Škodu a Dannyho.

66

Útočné snažení Slavie bylo následně ukončeno faulem Jakuba Jugase. Ten trefil v souboji nešťastně patu Jonathana Leka.

64

64. O'Shea se dostal do dobré šance a na hlavě měl vedoucí branku

64

Při Slavii nyní stáli všichni svatí! Talentovaný Dara O'Shea se po rohovém kopu dostal k hlavičce, jeho pokus ale skončil pouze na brankové konstrukci!

63

Vzájemný souboj mezi Robsonem-Kanu a Floem skončil odpískáním faulu norského fotbalisty. Ani anglický fotbalista ovšem nehrál úplně čistě.

61

Rychlá protiakce Baggies byla ukončena Simonem Delim, který vystoupil z obrany a poslal k zemi Robsona-Kanua, jenž přijímal přihrávku od spoluhráče.

60

Dvě zajímavé akce Slavie. Milan Škoda byl nejdříve v krásné kombinaci vyzván ke skórování, nebyl ovšem úspěšný. Následně zakončoval hlavou vedle branky Per-Egil Flo.

59

Kombinace Slavie nyní probíhá na vlastní polovině a k míči se dostává také Jan Laštůvka. Uvidíme, zda následné útočné snažení bude úspěšné.

58

O'Shea sice zastavil snažení Slavie, český mistr ale i tak zůstane u míče. Z pravé strany bude vhazovat Michal Frydrych, blíží se nám hodina hry.

56

Jakub Jugas nyní parádně obral aktivního Leka, který pronikal po levé straně. Český obránce čistým skluzem trefil míč a zažehnal snahu Baggies.

55

A dostali se až do zakončení. Pár metrů před vápnem zakončoval Jonathan Leko, který svým pokusem branku přestřelil. Pokračovat se bude ovšem rohem W.B.A.

54

Wilson pronikal středem hřiště, kde jej k zemi poslal Halil Altintop. The Baggies tak budou rozehrávat svou akci ze středového kruhu.

52

A Slavia pokračuje v aktivní hře. Per-Egil Flo rozehrává akci svého celku z levé strany, odkud vhazuje aut. Uvidíme, zda se sešívaným povede otočit.

51

51. Simon DELI - 1:1

51

Slavia právě vstřelila branku!
A nyní je již vyrovnáno! Tomáš Souček se dostal ve vápně ke střele, která letěla na SIMONA DELIHO. Ten patičkou změnil trajektorii míče a krásně vyrovnal!

50

Následně sešívaní vybojovali standardní situaci. Rohový kop vletěl do vápna, kde se skácel Altintop. Hra ovšem pokračuje, Slavia kombinuje.

48

48. Nepřesné zakončení Tomáše Součka

48

Po faulu na Halila Altintopa přišla standardní situace Dannyho. Ten na zadní tyčce našel Tomáše Součka, kterému se ovšem nepovedlo levačkou poslat míč do branky!

47

Slavia zatím kombinuje na polovině hřiště a s obměněnou sestavou vymýšlí nějakou akci, která by je mohla vrátit do utkání.
Sestavy pro druhý poločas:

WBA: Myhill – Lowe, Donellan, O'Shea, Melbourne, Wilson, Harper, Field, Leko, Robson-Kanu, McMananam.

Slavia: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Flo – Souček – van Buren, Ščuk, Altintop, Danny – Škoda.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce. Slavia předvádí sympatický výkon, ale na branky to zatím nestačí. Tu jedinou dali Baggies. Phillips na hranici faulu obral Hušbauera a vyslal do samostatného úniku McCleana, jenž udělal Laštůvkovi parádní kličku a zavěsil. Druhý poločas nás nejspíše čeká s obměněnými jedenáctkami.

45+1

První poločas skončil.

45

Probíhá poslední minuta prvního poločasu, nejspíše se moc přidávat nebude. Allen Nyom rozehrává aut z levé strany a s rozehrou moc nespěchá.

43

Účastník Premier League hodně nebezpečně napadal rozehrávku Slavie, která byla nucena zahrát míč do autu. Rozehrávat tak budou Angličané.

42

Standardní situace Slavie byla celkem nebezpečná, bohužel pro český celek bez gólového efektu. Závar v šestnáctce byl velký, míč ale nakonec skončil u Fostera.

41

A další aktivita Slavie. Josef Hušbauer hledal na přední tyčce Dannyho, který se proti dvěma bránícím hráčům neprosadil. Vybojoval ovšem roh.

41

Následně byl hledán v útoku Milan Škoda, který již postupoval do zajímavé příležitosti. Odpískán mu byl ovšem ofsajd, rozehrávat budou Angličané.

40

Následovala standardka od levé postranní čáry. Ruslan Rotaň poslal do šestnáctky nadýchaný míč, který ale nakonec skončil jen nad brankou.

39

Danny byl nyní Dawsonem trefen loktem, což se v přátelském utkání nevidí moc často. Nelze se divit, že se hvězda Slavie ohnala. Žlutá karta pro fotbalistu W.B.A.

38

West Bromwich kombinuje na vlastní polovině a do přihrávané se zapojuje také brankář Ben Foster. Pro anglický velkloklub jde o první přátelské utkání a vůbec si nevede špatně.

36

Jan Laštůvka nyní předvedl dva dobré zákroky. Nejdříve vyrazil pokus ze střední vzdálenosti a následně si také poradil s hlavičkou Jamese McCleana.

35

Johnny Evans pokračoval protiútokem, zastaven byl ovšem Ruslanem Rotaněm. Celá situace byla na hranici žluté karty, ale ukrajinský fotbalista byl ušetřen.

34

Slavia se ovšem snaží a aktivitu jim nelze odepřít. Mick van Buren dostával míč do vápna, následně sklepával, ale jen na hráče v modrobílém.

32

Sešívaní se pokoušeli dostat do vápna, jejich snažení ovšem nebylo úspěšné. Ben Foster tak následně odkopl míč až na útočnou polovinu.

30

Hráči jsou napití a mohou pokračovat ve hře. Po půlhodině hry máme stav pozitivnější pro fotbalisty anglického celku. Více ze hry ovšem měli slávisté.

29

Následně dostával míč do úniku Jay Rodriguez, těsně před novou posilou Baggies zakročil Jakub Jugas. Pokračovat se bude po pauze na občerstvení.

27

Následně se do další zajímavé šance dostal Jay Rodriguez, jeho hlavička k levé tyčce ovšem neskončila gólem. Jan Laštůvka míč parádně vyrazil.

26

26. James MCCLEAN - 0:1

26

West Brom právě vstřelil branku!
Tak to byla krásná akce anglického celku. Josef Hušbauer na hranici faulu ztratil míč a Matt Phillips poslal dlouhý projektil na JAMESE MCCLEANA. Ten od poloviny hřiště postupoval sám na Jana Laštůvku, kterého precizně obešel a zakončil do prázdné branky!

25

Útok Slavie byl ukončen odvrácením na rohový kop. Do vápna jde třeba i Michal Frydrych, kterému skórování z rohů nedělá problémy.

23

Nevyšel ovšem útok Slavie, ani West Bromwiche. Jay Rodriguez, nová posila anglického celku nedoběhl míč a ten se dostal opět k Laštůvkovi.

22

Chris Brunt prošel po levé straně a centroval do šestnáctky. Tam ovšem našel jen rukavice Jana Laštůvky, který hned rozehrává protiakci Slavie.

20

20. Střela Josefa Hušbauera

20

Do útoku se ovšem dostala Slavia. Josef Hušbauer prošel s míčem do vápna, kde levačkou přihrával na penaltu. Když se k němu míč vrátil, poslal jej šajtlí na branku. Nakonec ale jen těsně vedle.

19

Jan Bořil bojoval o míč s obráncem anglického celku, Nyomem. Nakonec skončil míč v autu a u míče tak nově budou fotbalisté West Bromwiche.

18

The Baggies sice rohový kop nevyšel, ale i tak vidíme jejich aktivní kombinační hru. Uvidíme, zda se jim povede vymyslet nějakou nebezpečnou akci.

16

Jakub Jugas byl nyní ve vzduchu nejvýše a odpravil centrovaný míč do autu. První rohový kop tak bude rozehrávat také účastník Premier League.

15

Slavia je nadále aktivní a snaží se vstřelit první branku. Nebezpečný je ovšem i West Bromwich, který je hodně rychlý v přechodu do útoku.

14

Do rychlého brejku se na druhé straně hnal aktivní Matt Phillips. Jeho snažení ovšem rychle ukončil brankář Jan Laštůvka, jenž vyběhl daleko z branky a míč odkopl.

12

12. Hlavička Michala Frydrycha

12

Po obléhání branky Bena Fostera přišla veliká šance Michala Frydrycha! Pravý obránce Slavie zakončoval hlavičkou, anglický brankář míč ale úžasně vyrazil.

11

Dlouhým centrem do šestnáctky byl osloven Milan Škoda. Český reprezentant sice nezakončil, ale svou bojovností získal pro svůj celek první rohový kop.

10

Následně se míč dostal ke střelci anglického celku. Salomón Rondón dostal přihrávku do vápna, kde ale levačkou vysoko přestřelil branku.

9

Zajímavý centr posílal z pravé strany do vápna Matt Phillips. Šestadvacetiletý křídelník centroval na zadní tyčku, kde ale byl jen Michal Frydrych.

8

Sešívaní hodně dlouho kombinovali před šestnáctkou W.B.A, ke střele se dostal až po minutě a půl Josef Hušbauer. Z hranice vápna ale bránící hráče neprostřelil.

6

6. Slávisté poprvé zahrozili. Neuspěl ovšem van Buren ani Danny

6

Dvojice nebezpečný akcí. Josef Hušbauer našel krásným pasem Micka van Buren na zadní tyčce. Slávistický ofenzivní hráč udělal kličku brankáři, ale nezakončil. Danny po následné přihrávce zakončoval nad branku!

5

Slavii se v útočné fázi moc nedaří. Nyní sice na útočné polovině kombinuje, žádná střela či centr do vápna ovšem doposud nepřišel.

4

Zajímavé příležitosti anglického celku. Nejdříve hlavičkoval Rondón, ale úspěšný nebyl. Pokračovalo se střeleckým pokusem Matta Phillipse, který ale neprostřelil bránící hráče.

3

Slavia se dostávala do útoku. Josef Hušbauer dával míč na Rotaně, který míč zpracoval, ale ihned byl povalen k zemi. Faul se ovšem nepíská.

2

Jan Laštůvka nyní musel vyběhnout proti míči, Michael Ngadeu nepřihrával úplně ideálně. Nakonec to ale pro českého mistra dopadlo dobře.

1

Úvodní výkop obstarali fotbalisté West Bromwiche, jenž hned nakopávali míč na pravé křídlo. Nakonec se ale bude odkopávat jen od branky Jana Laštůvky.

1

Utkání právě začalo.
Krásné středeční odpoledne. Na travnatý pažit přicházejí fotbalisté Slavie i West Bromwichu. Český celek nastoupí v klasické sešívané kombinaci, Baggies v bílomodrém.
Úvodní sestavy:

SK Slavia Praha: Laštůvka – Frydrych, Deli, Jugas, Bořil – Ngadeu – Van Buren, Hušbauer, Rotaň, Danny – Škoda.
Náhradníci: Otáhal, Kovář – Švento, Ščuk, Trubač, Altintop, Zmrhal, Alvir, Flo, Tecl, Bílek, Souček, Mešanovič.

West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Dawson, Evans (c), Brunt, Phillips, Yacob, Livermore, McClean, Rodriguez, Rondón..
WEST BROMWICH ALBION

Pravidelný účastník Premier League se postaví jako další zahraniční celek proti Slavii v letošní přípravě. The Baggies v poslední sezóně skončili na desátém místě a právě dnešním utkání začínají přípravu, která činí celkem devět utkání. Druhým neanglickým soupeřem v přípravě bude po Slavii španělská La Coruňa.
SK SLAVIA PRAHA

Pražský celek má za sebou již většinu přípravy. Dvakrát se sešívaní radovali, povedlo se jim porazit Viktorii Žižkov (2:1) a Žilinu (4:0). Poté přišly tři remízy, z toho dvě byly bezbrankové. Naposledy se Slavia rozešla smírně s Krasnodarem, díky brance Simona Deliho v nastavení vybojovala výsledek 1:1.
Krásný den všem fanouškům českého fotbalu. Slavia Praha se v předposledním přátelském utkání střetne s anglickým West Bromwichem, který hraje Premier League. Utkání v Pöllaubergu startuje v 17:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Slavia Praha – West Bromwich Albion

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 51. Deli, 77. Frydrych – 26. McClean

Karty:   39. Dawson (WBA)

SK Slavia Praha: I. poločas: Laštůvka – Frydrych, Deli, Jugas, Bořil – Ngadeu – Van Buren, Hušbauer, Rotaň, Danny – Škoda. II. poločas: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Flo – Souček – van Buren (72. Zmrhal), Ščuk, Altintop, Danny (64. Švento) – Škoda (64. Mešanovič).
Náhradníci: Otáhal, Kovář – Švento, Ščuk, Trubač, Altintop, Zmrhal, Alvir, Flo, Tecl, Bílek, Souček, Mešanovič.

West Bromwich Albion: I. poločas: Foster – Nyom, Dawson, Evans (c), Brunt, Phillips, Yacob, Livermore, McClean, Rodriguez, Rondón. II. poločas: Myhill – Lowe, Donellan, O'Shea, Melbourne, Wilson, Harper, Field, Leko, Robson-Kanu, McMananam.