Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava

2:3

konec (2:1)

05.07.2017, 17:00 • Stadion Budín, Žirovnice • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

79

Vysočina Jihlava mohla pečetit vedení, když si na centr naběhl Michael Rabušic, připravil si míč, jenž následně potáhl do velkého vápna a tvrdou ránou jej chtěl napálit mezi tři tyče. Ale zůstalo jen u chtění, jelikož netrefil zařízení.

79

Adam Vlček nadvakrát nedokázal z bezprostřední blízkosti překonat výborného Mateje Rakovana, když k němu propadl míč po rohovém kopu.

77

Centrovaný míč z kopačky Martina Jiránka propadl na hranici penaltového puntíku k Holendovi, který ale val těl před sebou nepropálil.

73

Nádherná ulička, po které Michael Rabušic vysunul na hranici vápna Milana Mišůna. Ten sice byl trošku z úhlu, ale přesto z levé strany vystřelil a Rada vší silou vyrazil míč na roh.

69

Jakub Podaný měl na levé straně trošku prostoru, takže se opřel do míče, ovšem byla to typická střela, kdy hráč zavře oči a následně ryk tribun na znamení úspěchu neslyší – zcela mimo.

68

Djuranovič Uroš zhruba dvanáct minut před koncem základní hrací doby střídá a na jeho místo nastupuje Daniel Kozel.

57

Jakub Podaný prudce centroval z pravé strany do vápna, kde hledal Holendu či Mustedanagiće, ovšem oba dva na míč těsně nedosáhli.

53

Jihlava právě vstřelila branku!
MICHAEL RABUŠIC nepřipustil žádné komplikace a zamířil prudce na levou stranu Rady, který na míč nemohl dosáhnout. Gólman hostí se ještě rozčiluje na asistenta sudího, ale tady není o čem, ruka a penalta to byla.

52

Rabušic nacentroval míč do pokutového území a sudímu stačilo mrknout na pomezního, aby se ujistil, že Marek Hanousek zastavil míč rukou. Je z toho pokutový kop pro Vysočinu Jihlava.

48

Hodně aktivní Mustedanagić. Ten se dostal ve vápně k odraženému míči a po přešlapovačce se dostal do výhodnější pozice. Zkusil vystřelit, ale možná to chtělo spíše centr, jelikož Rakovana do problémů nevystavil.

47

První střídání třetího a závěrečného zápasu na turnaji o Perleťový pohár. Po sedmačtyřiceti minutách již nebude ve hře pokračovat Milan Mišůn, kterého nahradí Marek Šerý.

41

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina v úvodní minutě druhého poločasu srovnává stav. Dukla si dává vlastní branku, když jednomu z jejich hráčů vůbec nevyšla malá domů a Filip Rada už situaci nezachránil. Sice couval, co to šlo, ovšem zapadl s míčem do sítě. Nejsem si přesně jist, kdo byl autorem oné malé domů. Možná se jednalo o DAVIDA ŠIMKA, ale tuto informaci skutečně berte s rezervou.

28

Jakub Fulnek ukázal dobrou kopací techniku, když obelstil zeď hráčů Dukly a ještě mířil tak, že míč před Radou lehce skočil. Gólman Pražanů jej s vypětím sil schoval v rukavicích a nedovolil hostům dorážku.

15

Dukla právě vstřelila branku!
Remízová partie vydržela sotva dvě minuty. Kus ze svého fotbalového umění ukázal ZINEDIN MUSTEDANAGIĆ, který utěšenou ránu ze třiceti metrů poslal těsně nad zemí k pravé tyči, kam Rakovan dopadl pozdě. Myslím si, že na míč vůbec neviděl.

14

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina předvedla do rozhozené obrany soupeře rychlý útok. Centr z pravé strany do vápna podběhl Patrik Brandner, takže se k míči dostal JIŘÍ KLÍMA. Ten si nejprve zpracoval balon na prsou, nechal dopadnout na zem a pak hodně tvrdou střelou nedal Radovi vůbec žádnou šanci – mířil pod břevno.

9

Dukla právě vstřelila branku!
JAKUB PODANÝ při postupném ataku Pražanů na nic nečekal, chopil se kousek před vápnem míče a utěšenou střelou překonal Rakovana. Hezká to akce a ještě hezčí gól, to bez debat.

FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 9. Podaný, 15. Mustedanagić – 14. Klíma, 41. Šimek (vla.), 53. Rabušic (pen.)

FK Dukla Praha: Rada – Podaný, Šimek, Jiránek, Brandner – Vlček, Hanousek, Brejcha, Uroš (68. Kozel) – Holenda, Mustedanagić
Náhradníci: Bilovský, Kozel, Hruška

FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Klíma, Krejčí, Hronek, Novotný, Štěpánek, Rabušic, Tlustý, Zoubele, Fulnek, Mišůn (47. Šerý)
Náhradníci: Hanuš, Vedral, Šerý, Písačka, Duba

Rozhodčí: Pojezný

Diváci: 500