Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava

2:3

konec (2:1)

05.07.2017, 17:00 • Stadion Budín, Žirovnice • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

53

Jihlava právě vstřelila branku!
MICHAEL RABUŠIC nepřipustil žádné komplikace a zamířil prudce na levou stranu Rady, který na míč nemohl dosáhnout. Gólman hostí se ještě rozčiluje na asistenta sudího, ale tady není o čem, ruka a penalta to byla.

41

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina v úvodní minutě druhého poločasu srovnává stav. Dukla si dává vlastní branku, když jednomu z jejich hráčů vůbec nevyšla malá domů a Filip Rada už situaci nezachránil. Sice couval, co to šlo, ovšem zapadl s míčem do sítě. Nejsem si přesně jist, kdo byl autorem oné malé domů. Možná se jednalo o DAVIDA ŠIMKA, ale tuto informaci skutečně berte s rezervou.

15

Dukla právě vstřelila branku!
Remízová partie vydržela sotva dvě minuty. Kus ze svého fotbalového umění ukázal ZINEDIN MUSTEDANAGIĆ, který utěšenou ránu ze třiceti metrů poslal těsně nad zemí k pravé tyči, kam Rakovan dopadl pozdě. Myslím si, že na míč vůbec neviděl.

14

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina předvedla do rozhozené obrany soupeře rychlý útok. Centr z pravé strany do vápna podběhl Patrik Brandner, takže se k míči dostal JIŘÍ KLÍMA. Ten si nejprve zpracoval balon na prsou, nechal dopadnout na zem a pak hodně tvrdou střelou nedal Radovi vůbec žádnou šanci – mířil pod břevno.

9

Dukla právě vstřelila branku!
JAKUB PODANÝ při postupném ataku Pražanů na nic nečekal, chopil se kousek před vápnem míče a utěšenou střelou překonal Rakovana. Hezká to akce a ještě hezčí gól, to bez debat.

FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 9. Podaný, 15. Mustedanagić – 14. Klíma, 41. Šimek (vla.), 53. Rabušic (pen.)

FK Dukla Praha: Rada – Podaný, Šimek, Jiránek, Brandner – Vlček, Hanousek, Brejcha, Uroš (68. Kozel) – Holenda, Mustedanagić
Náhradníci: Bilovský, Kozel, Hruška

FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Klíma, Krejčí, Hronek, Novotný, Štěpánek, Rabušic, Tlustý, Zoubele, Fulnek, Mišůn (47. Šerý)
Náhradníci: Hanuš, Vedral, Šerý, Písačka, Duba

Rozhodčí: Pojezný

Diváci: 500