Menu

Fotbal

Olympiáda dětí a mládeže

Královehradecký kraj – Olomoucký kraj

1:0

konec (0:0)

28.06.2017, 14:00 • Stadion SK Řečkovice, Brno • Finále • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Hlavní rozhodčí naposledy fouknul do píšťalky a fotbalisté Královehradecého kraje se radují! Ve vyrovnaném utkání s minimem šancí se totiž po rohovém kopu ve 39. minutě nadvakrát dokázal prosadit a Marek Bednář tak mohl oslavit jedinou branku zápasu. V závěru měli Olomoučtí několik obrovských šancí, nicméně Rubešovi v bráně Kralovehradeckého kraje dnes přálo štěstí. (14:56:19)

50

Konec zápasu.

49

Obrovskou šanci spálil Jaroslav Saňák! Centr z levé strany totiž propadl až napravo od brány, kde stál právě zmíněný fotbalista. Křížná střela však prošla jen pár centimetrů vedle vzdálenější tyče.

48

Z místa přestupku šel až do vápna hodně vysoký centr, nicméně ani z menšího závaru se Olomoucký kraj nedostal ke střele.

48

Za faul ve středu hřiště teď žlutou kartu dostává Filip Schmoranz (HKK).

46

Ohromně blízko k vyrovnání byl jeden z fotbalistů Olomouckého kraje. Defenzíva Královehradeckých míč odvrátila jen k nohám soupeře, ale vysoký lob se snesl těsně vedle prázdné brány.

46

Olomoucký kraj chtěl rozjet rychlou akci, nicméně přihrávka ze středu do strany šla daleko od všech hráčů v oranžových dresech.

45

Královehradečtí fotbalisté teď chytře drží hru na polovině soupeře. Kolmou přihrávku navíc musel řešit Bokůvka, jenž míč posunul do zámezí.

44

Přeci jenom se ale fotbalisté ze středu Moravy dostali až do pokutového území. Ani jedno ze dvou zakončení však neprošlo k brankáři.

43

Jaroslav Saňák se tlačil přes dobře bránícího Semeráka, nicméně kapitán Královehradeckého kraje hraje nadále velký zápas.

42

Oživit hru olomouckých fotbalistů by měla další střídání. Zatím se však hraje pouze u půlící čáry.

41

Olomoucký kraj se pochopitelně snaží přitlačit, ale zatím se vůbec nedostává na dostřel soupeřovy brány. Po vstřelení branky si Královehradecký kraj kontroluje situaci.

39

Královehradecký kraj právě vstřelil branku! A nyní už jde kraj z východu Čech do vedení. Vysoký centr přistál na hlavě Jakuba Vyhlídala. Toho ještě skvěle vychytal Bokůvka, ale na následnou dorážku MARKA BEDNÁŘE už byl gólman krátký.

39

Až k pokutovému území se nyní pro změnu dostali Královehradečtí. Uvidíme jejich další rohový kop.

38

Olomoucký kraj přispěchal s další akcí. Příliš dlouhá přihrávka v podání jednoho ze záložníků však doputovala jen k pozornému Rubešovi.

37

Nepříliš jistě teď obrana Královehradeckého kraje odvrátila vysoký centr od půlící čáry. Díky tomu mohl zakončovat Skopal, avšak ten bránu vysoko přestřelil.

36

Středem si to až do pokutového území namířil Hampl. Ten nakonec musel kombinovat s Hrubým a celou akci si v pohodě pohlídal gólman Bokůvka.

35

Po dalším dobrém obranném zákroku Semeráka si zaváhání dovolil jeden z olomouckých obránců. Míč ale přesto dokázal posunout aspoň do zámezí.

33

Příliš důrazný byl jeden z královehradeckých fotbalistů, který šel do vzdušného souboje s brankářem. Nakonec je pískán přestupek proti pravidlům.

Královehradecký kraj – Olomoucký kraj

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 39. Bednář

Karty:   48. Schmoranz (HKK)

Královehradecký kraj: Rubeš – Bednář, Gunar, Hampl, Ludvík, Samek, Schmoranz, Semerák (C), Slivka, Zengler, Hrubý
Náhradníci: Strnad – Čechovič, Dostál, Havrda, Kruml, Šalda, Sapár

Olomoucký kraj: Bokůvka – Cagaš, Daněk, Nízký (C), Paar, Saňák, Skopal, Smolka, Uriča, Vyhlídal, Kadlec
Náhradníci: Bělka – Cetkovský, Elšík, Fabiánek, Holub, Koláček, Krézek