Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Železiarne Podbrezová – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

1:0

konec (0:0)

27.06.2017, 16:00 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 1.3 4.5 8.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Kuzma to kopol na bližšiu žrď, Mikušiak dokázal vyraziť.

76

Roh samotný síce nepriniesol nič, ale hostia sa udržali vpredu a Pantič mal perfektnú streleckú pozíciu, no nedokázal trafiť loptu.

72

Podbrezová dala gól!

Domáci zo svojej prvej poriadnej šance strelili úvodný gól zápasu. V podstate to ani ako šanca nevyzerala, lenže mladý ADRIÁN KOPIČAR sa trafil spoza šestnástky presne do rohu brány.

67

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Mikúš, prichádza Rendla.

62

Dmitrij Pantič sa ocitol úplne sám na hranici bieleho bodu, odkiaľ z prvej vystrelil do stredu brány. Jeho pokus nebol dostatočne razantný a preto Vavrúš reflexívne zareagoval.

56

Po centri sprava sa na hranici malého vápna ocitol úplne osamotený Poremba, avšak nepochopiteľne ju nedokázal nasmerovať na bránu.

51

Sprava si loptu až do streleckej pozície naviezol Poremba, technický pokus poslal iba tesne vedľa vzdialenejšej žrde Podbrezovej.

44

Veľmi dobrý center z rohového kopu pristál na kopačke Janeca, lenže ten netrafil bránu, poslal loptu iba na krídlo. Odtiaľ prišiel ďalší pas a Dragan Andrič vo veľkej šanci nedokázal hlavou trafiť bránu.

27

Gerát sa dostal k centrovanej lopte na hranici malého vápna a hlavou takmer rozvlnil sieť. Jeho hlavičke nakoniec niekoľko centimetrov chýbalo.

24

Slobodan Andrič dostal krásnu kolmicu za obranu a razom sa ocitol sám pred brankárom Vavrúšom, lenže ten perfektne vybehol a loptu odvrátil do bezpečia.

23

Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Kupčík, prichádza Lipčák.

12

Dávid Leško sa ocitol úplne sám pred rohom päťky. Loptu si spracoval, položil si aj Šavola, no jeho zakončenie okolo neho zastavil obranca pred bránkovou čiarou.

8

Matúš Turňa nezachytil kolmicu za svoju osobu, lopta prepadla za neho a Kotora sa z uhlu rútil do šance. Tiahlou strelou rozvlnil len bočnú sieť.

1

Podbrezová zachytila rozohrávku brankára Šavola a mladý Káčerík napriahol spoza šestnástky. Jeho strela tesne nad zemou končí vďaka teču o niekoľko centimetrov vedľa brány.

Veľmi dobrou správou pre Podbrezovú je, že do zostavy sa prvýkrát od 17.7.2016 vracia Andrej Rendla, ktorý si v prvom kole sezóne 2016/17 proti Spartaku Trnava roztrhol krížny väz v kolene a pauzoval takmer rok. Verme, že tomuto niekedy veľkému talentu slovenského futbalu sa už zranenia budú vyhýbať.

FK Železiarne Podbrezová – MFK Tatran Liptovský Mikuláš

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 72. Kopičar

FK Železiarne Podbrezová: Vavrúš – Turňa, Kupčík, Kostelný, Djordević – Kačerík, Gerát, Jedinák, Valovčan, Leško – Mikúš
Náhradníci: Lukáč – Magda, Lipčák, Kopičar, Kuzma, Rendla

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Ondrek, Očenáš, Stašík, Janec, Thomka, S. Andrič, Papaj, Otruba, Kotora, D. Andrič
Náhradníci: Mikušiak – Šimun, Jánošík, Poremba, Staš, Laco, Pantič, Poruben, Žákovič, Perašin

Rozhodčí: Boris Marhefka