Menu

Fotbal

Turnaj v Toulonu

Brazílie – Česko

0:0

konec (0:0)

06.06.2017, 19:30 • Stade Jules Ladoumègue, Vitrolles • Skupina C • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:13:07)
Je dobojováno! Český tým neprohrál na turnaji v Toulonu ani v posledním vystoupení ve skupině, uhrál s Brazílií remízu 0:0 a postupuje z prvního místa ve skupině. Naopak Brazílie na turnaji překvapivě končí! Šance se na hřišti začaly rodit až po přestávce a musíme uznat, že si je vytvořili zejména Brazilci. Český tým ale podržel výborně chytající brankář Jedlička a Juninhovu střelu levačkou dokonce zastavila až tyč. V závěru utkání si už Brazilci šance nevytvořili a český tým si s přehledem pohlídal postup!

90+3

Konec zápasu.

80+2

Fabro spěchal po pravé straně za prudkou přihrávkou, ale ani on si míč nedokázal zpracovat. Čeští hráči budou vhazovat. S Brazílií už to vypadá hodně špatně.

80+1

Nastavují se tři minuty!

80

Takřka všichni Brazilci se už natlačili do pokutového území. Obrovský favorit tohoto turnaje se ale stále nemůže dostat na dostřel.

79

Luan dos Santos se na pravé straně ve skluzu pokoušel odcentrovat před branku, ale už míč nedostihl na hrací ploše. Jedlička s odkopem rozhodně nebude spěchat.

78

Luan dos Santos zahrál na housličky Chalušovi a poté se hnal do pokutového území. Naneštěstí pro Brazílii si Luan šlápl na míč a upadl.

77

Na listinu hříšníku se po zákroku na Costu zapisuje také Čech.

76

Čeští fotbalisté opět začali napadat rozehrávku Brazílie na soupeřově polovině. Brazilci potřebují nutně vyhrát, jinak na turnaji končí.

75

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Havelka, přichází Tischler.

74

Jakub Rezek dostal spoustu volného prostoru na levé straně, ale unáhlil se s rozehrávkou a pouze odevzdal míč brazilské obraně.

73

Gabriel poslal prudkou přihrávku na Emersona, který ihned vracel míč do pokutového území, ale výborně hrající Chaluš odvrátil míč na rohový kop.

72

Také Brazílie nyní zahrávala rohový kop. Vysoký centr přilétl na zadní tyč. Na míč si naskakoval Walce, který se vzduchem prolétl naprázdno.

71

Luan dos Santos se v pokutovém území krásnou kličkou zbavil obránce a poslal prudký centr před branku. Dobíhajícímu Juninhovi naštěstí pro český tým nevyšel krok!

70

Český tým rozehrával rohový kop. V pokutovém území se k hlavičce dostal Matěj Chaluš, který ale z těžké pozice vůbec netrefil branku.

69

Ondřej Šašinka si posunul míč kolem Emersona, který jej fauloval, ale hlavní rozhodčí viděl celou situaci jinak a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.

68

Michal Sadílek zkusil štěstí střelou z dobrých třiceti metrů. Sadílek sice trefil branku, ale jeho pomalý pokus mířil přímo do rukavic připraveného Phelipeho.

67

Havelka si chtěl zaseknout míč na polovině hřiště, ale v souboji tělo na tělo ztratil balanc a rázem se ocitl na trávníku. Rozhodčí tentokrát faul nepíská.

66

Na vlastní polovinu musel spěchat Chaluš, který svedl sprinterský souboj s Juninhem. Brazilský útočník jej ve snaze získat míč fauloval.

65

Novaes spěchal do pokutového území za prudkou přihrávkou mezi stopery, ale Alex Král k němu bleskově přistoupil a obral jej o balón.

64

Brazilci se dostali do dalšího zakončení. Střela zpoza hranice pokutového území byla nepřesná a prosvištěla vysoko nad břevnem.

63

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Vitor, přichází Luan.
Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Cipriano, přichází Novaes.
Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Oya, přichází Fabro.

62

Další zbytečný faul! Michal Sadílek trefil šlapákem rozběhnutého soupeře a vidí žlutou kartu.

61

Šašinka se z levé strany pokusil odcentrovat do pokutového území, ale nakonec trefil jen prvního Brazilce před sebou. Češi přesto zůstanou na polovině soupeře.

60

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Graiciar, přichází Kašiar.

59

Emerson se zbytečně pustil do potyčky s jedním z českých hráčů a za nesportovní chování vidí žlutou kartu.

58

Jedlička se vydal pro balón a jeden z Brazilců na poslední chvíli centr tečoval! Naštěstí pro český tým se míč odrazil pouze na roh!

57

Juninho se znovu tlačil do útoku, ale tentokrát přišel o míč daleko od pokutového území. Čeští fotbalisté si alespoň na malou chvíli mohou odpočinout.

56

56. Juninhova rána do tyče

56

Další velká možnost Brazílie! Juninho vyslal prudkou střelu levačkou, překonal Jedličku a jeho ránu zastavila až branková konstrukce!

55

Brazílie se sice v posledních minutách snaží přejít přes českou obranu, ale zatím se jim nedaří rozehrávka. Další přihrávka na pravé křídlo skončila v autu.

54

František Čech prodloužil dlouhý nákop na Šašinku, ale druhý jmenovaný se v souboji s brazilským obráncem dopustil útočného faulu.

53

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Lingr, přichází Rezek.

52

Po delší době se na polovinu Brazílie podívali také čeští fotbalisté. Nikdo v červeném dresu však neprocpal přihrávku do pokutového území.

51

51. První velká šance utkání

51

Jedlička musel vytáhnout první důležitý zákrok! Český brankář si poradil s dobře mířenou střelou k tyči a vyrazil míč do bezpečí!

50

Oya hledal skákavou přihrávkou Juninha, ale před toho se tělem natlačil skvěle hrající František Čech. Brazilci si ale vypracovali tlak.

49

Ondřej Chvěja si naběhl na parádní přihrávku za obranu, ale naneštěstí si nedokázal zpracovat míč dle svých představ a míč mu uskočil k Phelipemu.

48

Emerson se na pravé straně zbavil svého strážce, jenže následný centr se mu vůbec nepovedl. Jedlička jen kontroloval cestu míče do zámezí.

47

Ondřej Lingr dojel soupeře u postranní čáry a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

46

Matěj Chaluš skvěle vystoupil na hranici pokutového území a odhlavičkoval balón daleko od české branky. Brazilci musejí českou tvrz dobývat i nadále.

45

Rangel se krásně zbavil Alexe Krále, potáhl si míč do pokutového území a odcentroval před branku. Vracející se Chaluš ve skluzu poslal balón na roh.

44

Za nepřesnou přihrávkou na polovinu Brazílie sprintoval Graiciar. Český útočník naháněl Gabriela, který si pomohl přihrávkou na gólmana.

43

Ondřej Šašinka si řekl o míč z autového vhazování. Český útočník si chtěl obhodit pozorného Emersona, který balón zakopl do zámezí.

42

Gabriel Kazu zahrál na polovině českého týmu rukou a fotbalisté v červených dresech mohou pokračovat v kombinaci.

41

Brazilci obstarali výkop do druhého poločasu. Pokud český tým udrží alespoň remízový výsledek, zajistí si postup z prvního místa ve skupině.

41

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Česká republika vstoupila do utkání s Brazílií opravdu aktivně, ale nedokázala si vypracovat šanci. Ve druhé části první půle se do hry začali dostávat také Brazilci, nicméně také české obrana funguje od úvodních minut velmi dobře. O jediný rozruch se postaral Král, který zaváhal při rozehrávce, ale naštěstí pro český tým nedokázali Brazilci jeho chybu potrestat. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.

40+1

První poločas skončil.

40

V samotném závěru prvního poločasu se Brazilci usadili na polovině českého týmu, ale stále kombinují daleko od pokutového území.

39

Chvěja znovu skvěle vypomohl obraně. Tentokrát se vrátil s Ciprianem a zakopl míč do zámezí. Stále čekáme na první velkou šanci.

38

Juninho se na pravé straně sice zbavil Denise Granečného, ale okamžitě k němu přistoupil Ondřej Chvěja, který Juninha nepustil k odcentrování.

37

Chvěja napadal rozehrávku Brazílie u postranní čáry. Obránce Emerson si tentokrát věděl rady a odrazem o Chvěju poslal míč do autu.

36

Denis Granečný stáhl rukama unikajícího Costu a za svůj prohřešek proti pravidlům vidí žlutou kartu.

35

Po delší době jsme se dočkali zakončení. Michal Sadílek se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho rána prolétla vysoko nad břevnem.

34

Emerson poslal krásnou přihrávku pro Cipriana, avšak druhý jmenovaný si nepohlídal své postavení a ocitl se za hranicí ofsajdu.

33

Jedlička skvěle přečetl hru Brazílie a vystartoval z branky daleko za hranice pokutového území. Jedlička odkopl balón před dobíhajícím Juninhem.

32

Český tým znovu zvýšil napadání brazilské rozehrávky a dostali brazilského stopery pod tlak. Gabriel nakonec v tísni odehrál balón do autu.

31

Havelka si bleskově zpracoval míč na polovině hřiště a pokusil se přenést hru na pravou stranu hřiště. Jeho pobídka byla nepřesná a zamířila do autu.

30

Vitor utekl české obraně po levé straně, předal míč Rangelovi, který okamžitě centroval před branku. Jeho pobídka směřovala jen do prostoru, kde kraloval Chaluš.

29

Graiciar se pustil do souboje s dvojicí obránce u rohového praporku. Českého útočníka ale odzbrojil Walce. Český tým přesto zůstává v blízkosti pokutového území.

28

Juniho si řekl o míč z autového vhazování a chtěl si jej pustit kolem Chaluše. Český stoper však zahrál zkušeně a vybojoval odkop od branky.

27

Ondřej Lingr se zbavil protihráče na polovině hřiště, posunul si míč vpřed, jenže balón se mu zamotal pod nohama. Brazilci mohou zaútočit.

26

Martin Graiciar pospíchal za Sadílkovou přihrávkou na pravou stranu. Český útočník sice předběhl svého strážce, ale míč už na hřišti neudržel.

25

Alex Král napravil své zaváhání při rozehrávce a tentokrát tělem pohlídal nepřesnou přihrávku na Cipriana. Král se rozehrává ke skvělému výkonu.

24

Martin Jedlička si bez větších problémů došel pro příliš prudkou přihrávku do pokutového území. Brazilci jsou zatím bezzubí.

23

Alex Král vyslal zajímavý oblouček za brazilskou obranu. Do souboje se pustil Ondřej Šašinka, který si nepohlídal své postavení a hrál v ofsajdu.

22

Fabrício Oya spěchal vpřed po pravém křídlo, ale Matěj Chaluš se s ním skvěle vrátil na vlastní polovinu a raději zakopl míč do zámezí.

21

Ondřej Chvěja se snažil obejít stojícího Emersona, nicméně brazilský obránce českému protivníkovi vypíchl míč daleko od nohy.

20

Exekuce dalšího přímého kopu se ujal Michal Sadílek. Český záložník poslal vysoký centr, který bez větších problémů schoval do rukavic brankář Phelipe.

19

Graiciar si na polovině Brazílie skvěle pokryl míč tělem a byl znovu faulován. Další žlutou kartu vyfasoval Costa.

18

Rozehrávka standardní situace se českému výběru vůbec nepovedla. Centrovaný míč do pokutového území byl příliš prudký a propadl až k Phelipemu.

17

Juninho zastavil nadějnou akci českého výběru a dopustil se nedovoleného zákroku, za který vidí žlutou kartu.

16

Čeští fotbalisté se v posledních minutách snaží hrozit zejména po pravé straně hrací plochy, jenže Brazilci brání pozorně a nenechávají soupeři prostor.

15

František Čech sice na polovině Brazílie dosáhl na vysokou přihrávku, ale hlavou míč pouze prodloužil za sebe. Balón proskákal do zámezí.

14

Alex Král zaváhal v blízkosti pokutového území při rozehrávce, ale naštěstí pro český tým se Brazilci vystavili do ofsajdu. Na tohle si stopeři musejí dávat pozor.

13

Michal Sadílek sprintoval do pokutového území za padajícím balónem a schytal nepříjemnou ránu. Podle hlavního rozhodčího se však faulu dopustil právě Sadílek.

12

Alex Král uspěl ve sprinterském souboji na vlastní polovině, otočil se s míčem a poslal přihrávku na polovinu soupeře. Jeho pobídka ale propadla do zámezí.

11

Ondřej Chvěja se dopustil faulu na polovině hrací plochy. Hlavní rozhodčí chce uklidnit emoce a ukazuje Chvějovi žlutou kartu.

10

Sadílek tentokrát poslal špatnou přihrávku na vlastní stopery. Jeho nepřesnost mohl potrestat Cipriano, ale brazilský fotbalista si neporadil se zpracováním.

9

Sadílek si nabíhal za obranu Brazílie, nicméně Čech mu poslal příliš prudkou přihrávku a v úvodu utkání aktivní Sadílek na balón nedosáhl.

8

Ondřej Chvěja přenesl míč na levou stranu, kde se uvolnil Lingr. Na jeho centr si naběhl Ondřej Šašinka, kterému k zakončení scházel krok.

7

Denis Granečný si zasekl míč na hranici pokutového území a vyslal parádní centr před branku. Před dobíhajícím Graiciarem vyboxoval balón Phelipe.

6

Michal Sadílek propadl ve středu hřiště, ale včas jej zastoupil Denis Granečný, který zastavil průnikovou přihrávku na polovinu české reprezentace.

5

Stoper Walce dlouhou otálel s rozehrávkou a dotírající Ondřej Šašinka dokázal jeho pobídku zablokoval a k odraženému balónu se dostal Granečný.

4

Poprvé v utkání se míče dotkl také brankář Jedlička. Český gólman napálil míč na polovinu soupeře, ale brazilská obrana jeho nákop pohlídala.

3

Čeští fotbalisté od úvodních minut napadají rozehrávku Brazílie opravdu vysoko. Jihoameričané nyní dokonce vyrobili chybu a Češi budou vhazovat.

2

Emerson si řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže pozorný Michal Sadílek mu nedal čas na zpracování a okamžitě odkopl míč do autu.

1

Čeští fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Fotbalisté v červeném se ihned vydali do útoku, ale Emerson zastavil přihrávku podél postranní čáry.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Brazílie bude hrát ve žlutých dresech, zatímco Česká republika nastoupí v červeném.
Úvodní sestavy:

Brazílie: Phelipe – Emerson, Walce, Gabriel, Rangel – Kazu, Costa – Vitor, Oya, Cipriano – Juninho
Náhradníci: Souza, Mines, Fuchs, Camargo, Fabro, Pardal, Gomes, Luan, Novaes

Česko: Jedlička – Čech, Král, Chaluš, Granečný – Lingr, Havelka, Sadílek, Chvěja – Šašinka, Graiciar
Náhradníci: Plachý, Tkáč, Holík, Tischler, Kasiar, Novotný, Rezek, Hlavatý.
Tabulka skupiny C po dvou zápasech

1. Česko 6 bodů
2. Skotsko 3 body
3. Brazílie 3 body
4. Indonésie 0 bodů
Brazílie je bezesporu překvapením letošního turnaje. Kvůli neúspěchu v kvalifikaci se Brazilci nepodívali na právě probíhající Mistrovství světa hráčů do 20 let. Na turnaji v Toulonu navíc Brazilci prohráli se Skotskem a dnes potřebují bezpodmínečně zvítězit.
A právě postupová kritéria tohoto prestižního turnaje hrají do karet českým mladíkům. Česká republika totiž zvítězila v obou duelech a postup do vyřazovacích bojů má na dosah. V úvodním vystoupení Česko zvítězilo v ohromné bitvě se Skotskem a v sobotu si naši mladíci poradili s Indonésií.
Utkání se hrají na 2x40 minut, týmy jsou rozděleny do tří skupin po čtyřech mužstvech. První z každé skupiny a zároveň nejlepší celek z druhých pozic, postupuje do semifinálových bojů play off.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování mládežnického turnaje z Toulonu. Společně se dnes podíváme na duel mezi Brazílií a Českem. Výkop je stanoven na 19:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Brazílie – Česko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   17. Juninho (BRA), 19. Costa (BRA), 59. Emerson (BRA) – 11. Chvěja (CZE), 36. Granečný (CZE), 47. Lingr (CZE), 62. Sadílek (CZE), 77. Čech (CZE)

Brazílie: Phelipe – Emerson, Walce, Gabriel, Rangel – Kazu, Costa – Vitor (63. Luan), Oya (63. Fabro), Cipriano (63. Novaes) – Juninho
Náhradníci: Souza, Mines, Fuchs, Camargo, Fabro, Pardal, Gomes, Luan, Novaes

Česko: Jedlička – Čech, Král, Chaluš, Granečný – Lingr (53. Rezek), Havelka (75. Tischler), Sadílek, Chvěja – Šašinka, Graiciar (60. Kašiar)
Náhradníci: Plachý, Tkáč, Holík, Tischler, Kašiar, Novotný, Rezek, Hlavatý