Menu

Fotbal

Turnaj v Toulonu

Brazílie – Česko

0:0

konec (0:0)

06.06.2017, 19:30 • Stade Jules Ladoumègue, Vitrolles • Skupina C • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:13:07)
Je dobojováno! Český tým neprohrál na turnaji v Toulonu ani v posledním vystoupení ve skupině, uhrál s Brazílií remízu 0:0 a postupuje z prvního místa ve skupině. Naopak Brazílie na turnaji překvapivě končí! Šance se na hřišti začaly rodit až po přestávce a musíme uznat, že si je vytvořili zejména Brazilci. Český tým ale podržel výborně chytající brankář Jedlička a Juninhovu střelu levačkou dokonce zastavila až tyč. V závěru utkání si už Brazilci šance nevytvořili a český tým si s přehledem pohlídal postup!

90+3

Konec zápasu.

80+2

Fabro spěchal po pravé straně za prudkou přihrávkou, ale ani on si míč nedokázal zpracovat. Čeští hráči budou vhazovat. S Brazílií už to vypadá hodně špatně.

80+1

Nastavují se tři minuty!

80

Takřka všichni Brazilci se už natlačili do pokutového území. Obrovský favorit tohoto turnaje se ale stále nemůže dostat na dostřel.

79

Luan dos Santos se na pravé straně ve skluzu pokoušel odcentrovat před branku, ale už míč nedostihl na hrací ploše. Jedlička s odkopem rozhodně nebude spěchat.

78

Luan dos Santos zahrál na housličky Chalušovi a poté se hnal do pokutového území. Naneštěstí pro Brazílii si Luan šlápl na míč a upadl.

77

Na listinu hříšníku se po zákroku na Costu zapisuje také Čech.

76

Čeští fotbalisté opět začali napadat rozehrávku Brazílie na soupeřově polovině. Brazilci potřebují nutně vyhrát, jinak na turnaji končí.

75

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Havelka, přichází Tischler.

74

Jakub Rezek dostal spoustu volného prostoru na levé straně, ale unáhlil se s rozehrávkou a pouze odevzdal míč brazilské obraně.

73

Gabriel poslal prudkou přihrávku na Emersona, který ihned vracel míč do pokutového území, ale výborně hrající Chaluš odvrátil míč na rohový kop.

72

Také Brazílie nyní zahrávala rohový kop. Vysoký centr přilétl na zadní tyč. Na míč si naskakoval Walce, který se vzduchem prolétl naprázdno.

71

Luan dos Santos se v pokutovém území krásnou kličkou zbavil obránce a poslal prudký centr před branku. Dobíhajícímu Juninhovi naštěstí pro český tým nevyšel krok!

70

Český tým rozehrával rohový kop. V pokutovém území se k hlavičce dostal Matěj Chaluš, který ale z těžké pozice vůbec netrefil branku.

69

Ondřej Šašinka si posunul míč kolem Emersona, který jej fauloval, ale hlavní rozhodčí viděl celou situaci jinak a rozhodl se nechat pokračovat ve hře.

68

Michal Sadílek zkusil štěstí střelou z dobrých třiceti metrů. Sadílek sice trefil branku, ale jeho pomalý pokus mířil přímo do rukavic připraveného Phelipeho.

67

Havelka si chtěl zaseknout míč na polovině hřiště, ale v souboji tělo na tělo ztratil balanc a rázem se ocitl na trávníku. Rozhodčí tentokrát faul nepíská.

Brazílie – Česko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   17. Juninho (BRA), 19. Costa (BRA), 59. Emerson (BRA) – 11. Chvěja (CZE), 36. Granečný (CZE), 47. Lingr (CZE), 62. Sadílek (CZE), 77. Čech (CZE)

Brazílie: Phelipe – Emerson, Walce, Gabriel, Rangel – Kazu, Costa – Vitor (63. Luan), Oya (63. Fabro), Cipriano (63. Novaes) – Juninho
Náhradníci: Souza, Mines, Fuchs, Camargo, Fabro, Pardal, Gomes, Luan, Novaes

Česko: Jedlička – Čech, Král, Chaluš, Granečný – Lingr (53. Rezek), Havelka (75. Tischler), Sadílek, Chvěja – Šašinka, Graiciar (60. Kašiar)
Náhradníci: Plachý, Tkáč, Holík, Tischler, Kašiar, Novotný, Rezek, Hlavatý