Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Inter Milán

1:3

konec (1:2)

21.05.2017, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • 37. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.67 4.55 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Éver Banega.

81

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éder, přichází Andrea Pinamonti.

80

Další žlutá karta. Tentokráte fauloval Andreolliho střídající Lombardi. Žlutých karet je v dnešním vypjatém utkání už opravdu hodně.

79

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Luca Crecco.

78

78. Červená karta po 2. žluté

78

To jsou věci! Senad Lulić špatně načasoval skluz a fauloval tak Gagliardiniho. Bosenský reprezentant už měl jednu žlutou kartu, tudíž dostává druhou a zároveň červenou! Lazio bude dohrávat o devíti.

74

74. ÉDER - 1:3

74

Inter Milán právě vstřelil branku!
Hosté odskakují na dvoubrankový rozdíl! V pokutovém území se do míče opřel Perišić, jehož pokus vykopl jeden z bránících hráčů přímo na kopačku ÉDERA, který neměl s dopravením míče do prázdné branky problém.

71

Candreva se vzorně vrátil si plnit své obranné povinnosti a nepustil tak aktivního Luliće k balónu. Domácí hráč za protesty uviděl žlutou kartu.

69

Anderson dosti ledabylou přihrávkou odevzdal balón zpět do moci hostujících hráčů, ti podnikli rychlou akci na jejímž konci byl pohotová střela Édera, ta o vlásek minula vzdálenější tyč!

67

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Cristiano Lombardi.

66

66. Červená karta po 2. žluté

66

Tak to je neuvěřitelné! Keita po souboji s Medelem uvnitř pokutového území upadl k zemi a rozhodčí mu uděluje žlutou kartu za simulování. Problém je v tom, že Keita už jednu má a tudíž dostává kartu červenou!

62

U postranní čáry fauloval Keita Candrevu a rozhodčí mu po kratší odmlce ukázal, jak vypadá žlutý kartónek.

59

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Stefan de Vrij, přichází Dušan Basta.

57

Immobile v šanci! Domácí kanonýr obdržel přihrávku na hranici šestnáctky, udělal pár kroků s balónem a následně tvrdou střelou rozezvučel břevno!

47

Aby toho nebylo málo, tak do třetice ten samý hráč, tentokráte v úplně jiné situaci. Italský forvard fauloval protihráče a rovněž uviděl žlutou kartu.

47

Exekuce se chopil sám postižený, tedy Éder, který se velmi zajímavým pokusem pokoušel obstřelit zeď. Jeho pokusu chyběl zhruba půl metr.

46

Éder hned zkraje druhého poločasu si hezkým způsobem povodil míč a pádil k šestnáctce, kde ho podrazil Hoedt. Domácí obránce dostává žlutou kartu a je tu slibná příležitost z přímého kopu pro Inter.

45+1

45+1.

45+1

Hlavní rozhodčí přidal jednu minutu nad rámec prvního poločasu.

38

38. Wesley HOEDT - 1:2

38

Inter Milán právě vstřelil branku!
Otočka je na světě! Brožovič posílal z hranice šestnáctky přízemní balón přímo do ohně, kde si míč srazil do vlastní sítě WESLEY HOEDT. Vargić byl v tuto chvíli naprosto bez šance zareagovat.

31

31. Marco ANDREOLLI - 1:1

31

Inter Milán právě vstřelil branku!
Z ničeho nic tu máme vyrovnání! Hosté měli k dispozici rohový kop, který prodloužil Perišić přímo na hlavu MARCA ANDREOLLIHO, jenž se zblízka nemýlil.

23

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Jeison Murillo, přichází Davide Santon.

18

18. Keita Baldé Diao - 1:0

18

Lazio právě vstřelilo branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil KEITA BALDÉ DIAO, který přesnou střelou do horní části branky prostřelil Handanoviče.

17

Byla nařízena penalta pro Lazio.

S. S. Lazio – Inter Milán

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 18. Baldé Diao (pen.) – 31. Andreolli (Perišić), 38. Hoedt (vla.), 74. Éder

Karty:   46. Hoedt (LAZ), 62. Baldé Diao (LAZ), 71. Lulić (LAZ), 80. C. Lombardi (LAZ) – 47. Éder (INM)   66. Baldé Diao (LAZ), 78. Lulić (LAZ)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:14.

S. S. Lazio: Vargić – Wallace, de Vrij (59. Basta), Hoedt – Anderson (79. Crecco), Milinković-Savić, Biglia (C), Alberto (67. C. Lombardi), Lulić – Baldé Diao, Immobile.
Náhradníci: Adamonis – Basta, Borrelli, Cardoselli, Crecco, Patric, C. Lombardi, Murgia, Rossi, Tounkara, Bastos, Petro.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Murillo (23. Santon), Andreolli, Nagatomo – Gagliardini, Medel (86. Banega) – Candreva, Brozović, Perišić – Éder (81. Pinamonti).
Náhradníci: Carrizo, Radu – Biabiany, Banega, Eloge Koffi, Gabriel, Mário, Palacio, Pinamonti, Sainsbury, Vanheusden, Santon.

Rozhodčí: Di Bello