Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Ural – FK Lokomotiv Moskva

1:2

konec (0:2)

17.05.2017, 16:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • 29. kolo • Daniel Bertók

Tipsport: 2.97 3.1 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Manuel Fernandes, přichází Alexandr Kolomejcev.

90+3

Obrovská šance se naskytla domácím! Po centru z pravé strany se pokusil vystřelit Dimitrov, který to sice měl na dlouhou nohu, nakonec ale dokázal svým pokusem trefit břevno!

90+2

Maicon se dostal do samostatného útoku, při snaze obejít Arapova ale zpomalil svůj běh, poté ani střelou nedokázal překonat domácího brankáře.

87

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Taras Michalik, přichází Timofej Margasov.

86

Do obrovské šance se dostali domácí hráči! Na vynikající centr z pravé strany si naskočil Bicfalvi, jeho pokus ale postrádal razanci a Guilherme s ním neměl sebeměnší problémy.

83

Žlutou kartu dostává Vladimir Ilin (FK Ural).

79

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexej Mirančuk, přichází Dmitrij Barinov.

79

79. Chisamba LUNGU - 1:2

79

Ural právě vstřelil branku!

Po faulu na Novikova zahrávali domácí standartku, poté se k míči dostal CHISAMBA LUNGU, který i s přispěním teče Tarasova, snižuje na rozdíl jediné branky!

64

Žlutou kartu dostává Alexej Mirančuk (FK Lokomotiv Moskva). Rozhodčí chce zřejmě ještě dostat zápas do dramatických chviil. Antonův rodiný příslušník Alexej dostává žlutou kartu za hru rukou, zajímavé je, že tento prohřešek byl na polovině hřiště, což se většinou kartou netrestá. Dočkáme se nějakého velkého ovlivnění utkání ze strany hlavního sudího?

60

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Anton Mirančuk (FK Lokomotiv Moskva). Tohle je velká komplikace pro hostující tým! Mirančuk za údajné simulování pádu ve vápně domácích dostává druhou žlutou, respektive červenou kartu a jediné jisté tedy je, že bude mít teplou vodu!

57

I přes velký tlak domácích se dostali do šance hosté! Konkrétně Mirančuk, který se dostal do vápna Uralu, poté se ale místo střely pokoušel najít přihrávkou Fernandese, načež zafungovala obrana domácího celku a míč odvrátila. Následný pokus Maicona byl zablokován!

55

A další výborný zákrok hostujícího ochránce svatyně! Tentokrát vyrazil střelu Pavlenka, který svůj pokus namířil přesně k levé tyči Guilhermovi branky!

54

Žlutou kartu dostává Anton Mirančuk (FK Lokomotiv Moskva).

54

Vynikající zákrok předvedl Guilherme, který vyrazil střelu Iljina z velké blízkosti! Následně byl faulován na hranici vápna Jemeljanov.

52

Do velké šance hrnul hosty Fernandes, po indiviuální akci se pokoušel tvrdou přihrávkou do vápna najít někoho ze spoluhráčů, vše ale uhasil včasným zákrokem Balazič.

46

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Edgar Manučarjan, přichází Chisamba Lungu.

44

44. Manuel FERNANDES - 0:2

44

Lokomotiv právě vstřelil branku!

MANUEL FERNANDES potvrzuje, že je dnes na hřišti rozhodně nejlepším hráčem a přízemní střelou k pravé tyči ze značky pokutového kopu, zvyšuje náskok hostů už na dvoubrankový! Arapov byl bez šance!

43

Hosté budou zahrávat pokutový kop!

33

33. Nemanja PEJČINOVIĆ - 0:1

33

Lokomotiv právě vstřelil branku!

A po jeho centru se prosazuje NEMANJA PEJČINOVIČ! Ten si naskočil na Fernandesův výborný centr a poté neměl problém usadit míč do sítě domácích! Hostům se tak tlak vyplácí a zcela zaslouženě se dostávají do vedení!

29

Fernandesův centr ze standartní situace prodloužil Mirančuk k dobře nabíhajícímu Maiconovi, ten ale bohužel pro hosty míč netrefil. Ten poté skončil až v zámezí!

22

Fernandes rozehrál rychlou přihrávkou do vápna na Mirančuka, který poté technickou střelou z pravé strany branku přestřelil!

15

Do šance se dostali i hosté! Z pravé strany centroval Mirančuk za obranu domácích, na míč si poté naskočil Maicon, ale hlavička se mu nepovedla.

6

Jemeljanov se prodral přes obranu hostů a dokázal vystřelit, pouze ale do Guilherma, který tak drží tým v úvodních minutách utkání!

5

Ilin dostal přihrávku za dva obránce, poté byl ale ve vápně Lokomotivu otlačen a jeho střela byla tečována.

FK Ural – FK Lokomotiv Moskva

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 79. Lungu – 33. Pejčinović (Fernandes), 44. Fernandes (pen.)

Karty:   83. Ilin (URA) – 54. Anton Mirančuk (LMO), 64. Alexej Mirančuk (LMO)   60. Anton Mirančuk (LMO)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:21.

FK Ural: Arapov – Kulakov, Balažic, Novikov, Dancev – Dimitrov, Manučarjan (46. Lungu), Jemeljanov, Pavlenko, Bicfalvi – Ilin.
Náhradníci: Timofejev, Zabolotnyj – Fidler, Gluškov, Lomakin, Lungu, Merkulov, Pankov, Stavpec, Jusupov.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, S. Kvěrkvelija, Michalik (87. Margasov), Pejčinović – Alexej Mirančuk (79. Barinov), Tarasov, Fernandes (90+4. Kolomejcev), Igor Denisov, Anton Mirančuk – Maicón.
Náhradníci: Kočenkov, Lobancev – Barinov, Galadžan, Kasajev, Kolomejcev, Loskov, Margasov, N'Dinga, Rotenberg, Janbajev.