Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Vitória FC Setúbal – Boavista FC

0:1

konec (0:1)

15.05.2017, 21:00 • Estádio do Bonfim, Setubal (kapacita: 18.694 diváků) • 33. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.3 3.06 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:58:33)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:20.
Je konec! Boavista ubojovala na půdě Setúbalu těsnou výhru 1:0! Hosté byli po celou dobu aktivnější a nebezpečnější. Ve 26. minutě poslal Boavistu do vedení Medeiros! Po přestávce sice domácí celek zlepšil svůj výkon, ale nikdo v zelenobílém nezamířil mezi tři tyče. Hosté si v závěru utkání pohlídali své vedení a získali důležité body.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Bulos uviděl druhou žlutou kartu za zbytečné zakopnutí míče a musí do sprch!

90+2

Žlutou kartu dostává Cardoso (Vitória FC Setúbal).

90+2

Žlutou kartu dostává Espinho (Boavista FC).

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hosté vyvezli míč až před pokutové území soupeře, kde nasbírali cenné vteřinky. Setúbal už musí vrhnout všechny síly do útoku.

89

Domácí zahrávali přímý kop z nadějné pozice. Exekuce se zhostil Santos, jehož technický pokus jen těsně minul horní roh branky!

88

Žlutou kartu dostává Bulos (Boavista FC).

87

Espinho si pohybem řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy. Prudká pobídka vzduchem ale opustila hřiště ještě než ji Espinho dostihl.

86

Ani z další kombinace domácího celku nevzešlo nebezpečí pro obranu Boavisty. Zejména stoper Sampaio nyní hraje opravdu skvělý duel.

85

Nyní se v roli faulujícího fotbalisty ocitl Sampaio. Hostující stoper si v hlavičkovém duelu s Costinhou pomohl loktem.

84

Sampaio vystihl nepřesnou přihrávku na hranici pokutového území a bezmocný Costinha jej fauloval. Hosté budou znovu rozehrávat.

83

Brankář Vagner znovu podržel Boavistu dobře načasovaným výběhem na značku pokutového kopu. Hostující gólman může nasbírat vteřinky.

82

Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Aidi, přichází Carlos.

81

Espinho se prohnal kolem svého strážce, který jej zatažením za dres poslal k zemi. Hostující celek stále brání svůj těsný náskok s naprostým přehledem.

80

Costinha se tentokrát natahoval po přihrávce na hranici pokutového území. Domácí útočník ale podklouzl a Boavista se ubránila.

79

Tohle měl být gól! Costinha si na malém vápně naskočil na krásný centr z levé strany, ale domácí útočník míč netrefil podle svých představ!

78

Obránce Sampaio zahrál podle domácích fanoušků rukou na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí měl celou akci přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.

77

Domácímu celku se krátí čas na vstřelení vyrovnávací branky. Setúbal se stále ne a ne dostat na dostřel hostující branky.

76

Hostující brankář Vagner znovu vystartoval ven z branky a tentokrát jej jeden z dotírajících soupeřů zboural ve vzdušném souboji.

75

Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Talocha, přichází Machada.

74

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Bonilha, přichází Amaral.

73

Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Schembri, přichází Bulos.

72

Setúbal zahrával další rohový kop. Útočník Costinha si v hlavičkovém souboji pomohl rukami a dopustil se útočného faulu.

71

Na stadionu mezitím panuje opravdu fantastická atmosféra. Domácí příznivci tlačí svůj celek za vyrovnáním, leč zatím neúspěšně.

70

Schembri schytal úder loktem do zad a nyní musí být ošetřen. Uvidíme, zda bude muset střídat.

69

Brankář Vagner dával dobrý pozor a díky tomu měl skvělý přehled o dění na hřišti. Domácí gólman stačil včas vyrazit na malé vápno a schoval míč do rukavic.

68

Sampaio musel zabrat ve sprinterském souboji s jedním z domácích útočníků. Vracející se obránce Boavisty stačil zakopnout míč na tribunu.

67

Silva sice udržel míč na hrací ploše, jenže okamžitě k němu přistoupili dva obránci Boavisty, kteří jej o míč obrali a ještě získali vhazování.

66

Na druhé straně se Schembri hnal za obloučkem na značku pokutového kopu. K hostujícímu útočníkovi včas přistoupil jeden ze stoperů, který mu nedovolil zakončit.

65

Idris si přikryl míč tělem na polovině hrací plochy a jeden z domácích fotbalistů jej loktem poslal k zemi. Boavista zatím s přehledem kontroluje své vedení.

64

Santos vybojoval vhazování na pravé straně hřiště. Domácí fotbalista se poté pokusil překvapit obranu obloučkem, ale pouze odevzdal balón soupeři.

63

Do pokutového území přilétl prudký centr na malé vápno. Po nepovedeném zásahu jednoho z obráncu se k míči dostal Fernandes, ale v pádu už nezakončil.

62

Tentokrát faulovali také hosté a Vitória bude moci rozehrávat přímý kop z hranice pokutového území. Zajímavá možnost na vyrovnání.

61

Brankář Trigueira tentokrát vyrazil na značku pokutového kopu, kde se vrhl mezi hlavičkáře a vysoký centr schoval do rukavic.

60

Domácí fotbalisté nestačí zachytávat pohyb svého soupeře a na hřišti přibývá drobných nedovolených zákroků. Boavista vybojovala další standardní situaci.

59

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Pinto, přichází Carvalho.

58

Boavista zahrávala další rohový kop. Na centr si brousil zuby osamocený obránce Sampaio, jehož hlavička v pádu těsně minula břevno!

57

A další zraněný hráč na straně hostujícího celku. Na hřišti nyní zůstal ležet Espinho, který schytal tvrdý úder v souboji na polovině hřiště.

56

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Meyong, přichází Edinho.

55

Meyong skvěle zasáhl u postranní čáry. Domácí záložník se stačil vrátit s Espinhem, kterého parádně načasovaným skluzem obral o míč.

54

Po rohovém kopu se do zakončení tlačil Arnold, jehož hlavička z hranice pokutového území minula pravou tyč hostující branky o dobré čtyři metry.

53

Santos obešel dva protihráče na levé straně hřiště a pohotově odcentroval do šestnáctky. Jeho prudkou pobídku přizvedla obrana na roh.

52

Po přestávce se také probudili domácí fanoušci, kteří ženou Setúbal za vstřelením vyrovnávací branky. Domácí fandové cítí, že dnes by se body daly vytěžit.

51

Až nyní se hostující obránce v doprovodu lékařů dostal za postranní čáru a může se pokračovat ve hře. Domácí sportovně odevzdali míč.

49

Hra je přerušená! Hostující obránce Talocha zůstává po souboji na pravé straně hřiště ležet na trávníku a drží se za levý kotník.

48

Domácí celek měl k dispozici rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Pinto, ale míč nakonec prolétl ven ze šestnáctky.

47

Cardoso udržel míč na polovině domácího celku a rozjel kombinaci Setúbalu v zadních řadách. Nikdo v oranžovém domácí rozehrávku neatakuje.

46

Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Vitória se ihned vydala do útoku, ale pozorný Sampaio získal míč.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Zatím sledujeme hodně opatrné utkání s velkým množství osobních soubojů. Do kabin odcházejí o něco spokojenější hosté, kteří se ve 26. minutě dostali zásluhou Medeirose do vedení! Boavista mohla své vedení navýšit, ale hosté zahodili přečísení dva na osamoceného brankáře! Domácí Setúbal je zatím směrem vpřed naprosto bezzubý. Vitória musí svůj výkon hodně vylepšit.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Meyong zůstal zapomenutý za obranou hostujícího celku a rybičkou se snažil hlavičkovat mezi tři tyče. Míč ale jen lehce líznul a netrefil branku.

44

Setúbal zahrával další rohový kop. Na přetažený centr si naskočil Pinto, avšak z ostrého úhlu nenasměřoval míč mezi tři tyče.

43

Medeiros si znovu nabíhal za záda domácí obrany, kam směřovala prudká kolmice. Obránce Pinto se ale stačil zorientovat a přihrávku zastavil.

42

Hosté vzápětí zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Na prudký centr si nabíhal Schembri, ale obrana Setúbal míč odhlavičkovala do bezpečí.

41

Žlutou kartu dostává Arnold (Vitória FC Setúbal).

40

Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Espinho, který se drží za levý kotník a nevypadá to s ním vůbec dobře. Uvidíme, zda bude muset střídat.

39

Oba celky si nyní vyměnily pozice. S míčem na kopačkách teď pro změnu kombinuje domácí celek, ale obrana Boavisty nepouští soupeře na dostřel.

38

Boavista se usadila na polovině domácího celku a kombinuje s míčem na kopačkách. Nikdo v zelenobílém dresu hostující kombinaci neatakuje.

37

Mohlo to být 0:2! Hned dva hostující fotbalisté se hnali na domácího brankáře. Medeiros se ještě rozhodl přihrávat Schembrimu, před kterým odkopl míč ve skluzu vracející se obránce Pinto!

36

Setúbal zahrával další standardní situaci. Nadýchaný centr přilétl na přední tyč, kde zakončoval Bonilha, jenže zády k brance poslal míč vysoko nad břevno.

35

Costinha si dělal prostor na levé straně hrací plochy, pustil si míč kolem Sampaia a hostující zadák jej poslal k zemi. Tentokrát se vše obejde bez žluté karty.

34

Žlutou kartu dostává Mesquita (Boavista FC).

33

Fernandes se otáčel s míčem na polovině hrací plochy a dotírající Espinho jej zatažením za dres poslal k zemi. Setúbal bude znovu rozehrávat.

32

Po dalším rohovém kopu se do zakončení dostal Pinto. Domácí obránce se uvolnil na malém vápně, ale jeho hlavička minula zařízení.

31

Hostující brankář znovu pomohl obraně Boavisty. Vagner vyrazil ven z brankové čáry a vyrazil míč na rohový kop. Domácí mohou zahrozit.

30

Je za námi půlhodina hry a stále sledujeme opatrné utkání s velkým množství osobních soubojů ve středu hracího pole.

29

Po rohovém kopu se do zakončení tlačíl aktivní Meyong, jehož hlavička ze záklonu mířila vysoko nad břevno hostující branky. Boavista bude rozehrávat.

28

Před hostující brankou se po rohovém kopu Setúbalu strhla potyčka. Hostům se nelíbilo, že domácí budou zahrávat další roh. Vše se obešlo bez karetního trestu.

26

26. Iuri MEDEIROS - 0:1

26

Boavista právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají vedení a byl to opravdu parádní gól! Na krásnou přihrávku za domácí obranu si naběhl IURI MEDEIROS, který se natlačil před obránce a parádním obloučkem přehodil bezmocného brankáře!

25

Boavista se znovu usadila na polovině domácího celku. Espingo se hnal za odraženým míčem, jenže Pinto balón odkopl daleko od branky.

24

Vysoký centr přilétl také před hostující svatyni. Brankář Vagner ale dával dobrý pozor a stáhl míč ze vzduchu do svých rukavic.

23

Žlutou kartu dostává Carraca (Boavista FC).

22

Po následném rohovém kopu se stoper Mesquita dostal k hlavičce. Prudce padající míč musel domácí brankář vytěsnit nad břevno.

21

Medeiros se po dobrém rozehrání standardní situace dostal k míči na levé straně pokutového území, ale kvůli včasnému přístupu obránce nestačil odcentrovat.

20

A právě Meyong se nyní prokličkoval až do volného prostoru, odkud odcentroval na malé vápno. Jeho pobídku domácí obrana odvrátila.

19

Talocha se pokusil urychlit akci hostujícího celku prudkou přihrávkou po levé straně. Meyong jeho úmysl přečetl a ve skluzu srazil balón do zámezí.

18

Espinho se za hranicí pokutového území dostal k odraženému míči, zpracoval si jej hrudí a pokusil se vypálit. Jeho ránu ale zablokoval obránce.

17

Schembri si řekl o přihrávku do běhu. Hostující útočník si míč zpracoval na polovině hřiště a pozorný obránce Pinto mu balón ukopl.

16

Costinha předběhl poněkud statické zadáky hostujícího celku a dostal se k zakončení. Jeho přízemní ránu z ostrého úhlu srazila obrana na roh.

15

Jeho exekuce se hostujícím fotbalistům vůbec nepovedla. Rozehrávky se ujal Espinho, ale jeho střílený centr nenašel nikoho v oranžovém.

14

Espinho byl faulován v blízkosti pokutového území domácího celku a Boavista bude zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice.

13

Talocha poslal vysokou pobídku na polovině soupeře. Míč v hlavičkovém souboji získal Medeiros, ale hlavou jej prodloužil jen k zadákům domácích.

12

Triguera musel také vyrazit hluboko do herního pole a odkopl míč na polovinu Boavisty. Ani jeden z celků zatím nemůže najít recept na soupeřovu obranu.

11

Hosté zahrávali přímý kop na polovině Setúbalu. Na přetažený centr si u zadní tyče naskočil Sampaio, ale jeho hlavička skončila na tribuně.

10

Medeiros dostal spoustu volného prostoru na levé straně hřiště, navedl si míč na levačku a odcentroval před branku. Jeho pobídku ale schoval Trigueira do rukavic.

9

Costinha se dral do pokutového území, ale obránce Talocha si jej vzal do parády a díky důraznému bránění jej nepustil k balónu.

8

Vagner musel vystartovat až na hranici pokutového území, odkup odkopl míč daleko na polovinu soupeře. Zatím sledujeme opatrný duel.

7

Schembri si v pokutovém území nabíhal na nadýchaný centr z levé strany. Hostující útočník se sice zbavil svého strážce, ale na míč už nedosáhl.

6

Pinto vhazoval na polovině Boavisty. Krajní zadák domácího celku našel volného Medeirose, který si však nepotykal s prvním dotykem.

5

Cardoso dostal obtížnou přihrávku a musel hodně přidat, aby zastavil míč před dotírajícím Schembrim. Domácí stoper celou akci ustál.

4

Další nákop hostujícího celku na polovinu Boavisty zastavil dobrým obranným zákrokem stoper Pinto. Domácí celek může uklidnit hru.

3

A na světě je také první nedovolený zákrok. Silva se pustil do hlavičkového souboje, ale loktem trefil obránce Mesquitu.

2

Poprvé v utkání se do útoku vydali také domácí fotbalisté. Vitória ale daleko nedošla. Hosté napadali její rozehrávku a získali míč.

1

Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Boavista se ihned vydala do útoku, ale dlouhou přihrávku po levé straně zastavila domácí obrana.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Setúbal bude hrát v zelenobílém, zatímco Boavista přijela v oranžovém.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Vitória FC Setúbal: Trigueira – Vasco, Pinto, Cardoso, Nuno – Bonilha, Costinha – Issoko, Manuel, Santos – Meyong
Náhradníci: Venancio, Varela, Agu, Amaral, Pedrosa, Carvalho, Edinho

Boavista FC: Vagner – Mesquita, Sampaio, Aidi, Talocha – Mandiang, Renato – Medeiros, Espinho, Carraca – Schembri
Náhradníci: Machmudov, Rochinha, Bulos, Machada, Carlos, Meira, Bukia

Rozhodčí: Mota – Gomes, Fernandes.
Vzájemné duely

Dnešní soupeři se spolu naposledy střeli v lednu letošního roku. Na půdě Boavisty se domácí radovali z výhry 1:0.
Dnes budeme sledovat souboj týmů ze středních pater tabulky. Boavistě patří devátá pozice, ale na poháry už v letošní sezóně nedosáhne. V minulém kole doma uhrála remízu 2:2 s Nacionalem. Setúbal je na tom o něco hůře. Vitória získala o čtyři body méně a patří jí třináctá pozice. Záchranu už má ale také zajištěnou a může hrát uvolněně. Poslední čtyři duely však dnešní domácí celek prohrál. Naposledy padl 2:1 na půdě Tondely.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům portugalského fotbalu! Vítejte u sledování přenosu z portugalské Primeira Ligy. Společně se podíváme na duel mezi Setúbalem a Boavistou. Výkop je stanoven na 21 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Vitória FC Setúbal – Boavista FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 26. Medeiros

Karty:   41. Arnold (STL), 90+2. Cardoso (STL) – 23. Carraca (BOA), 34. Mesquita (BOA), 88. Bulos (BOA), 90+2. Espinho (BOA)   90+4. Bulos (BOA)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:20.

Vitória FC Setúbal: Trigueira – Vasco, Pinto (59. Carvalho), Cardoso, Nuno – Bonilha (74. Amaral), Costinha – Issoko, Manuel, Santos – Meyong (56. Edinho)
Náhradníci: Venancio, Varela, Agu, Amaral, Pedrosa, Carvalho, Edinho

Boavista FC: Vagner – Mesquita, Sampaio, Aidi (82. Carlos), Talocha (75. Machada) – Mandiang, Renato – Medeiros, Espinho, Carraca – Schembri (73. Bulos)
Náhradníci: Machmudov, Rochinha, Bulos, Machada, Carlos, Meira, Bukia

Rozhodčí: Mota – Gomes, Fernandes