Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Jablonec – FC Slovan Liberec

4:1

konec (2:0)

15.05.2017, 15:00 • Areál Břízky • 28. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.5 3.65 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

A něco podobného se povedlo také domácím, akorát z opačné strany pokutového území. O zajímavé momenty tak není nouze ani v závěru utkání a to je jenom dobře.

84

Hosté své tažení opět dotáhli až do zakončení a tentokrát byli nebezpeční, když pokus sestrojený z levé strany vápna proskotačil kousek od zaní tyče.

73

Žlutou kartu dostává Novák (FK Jablonec).

70

Pokračuje se ve vysokém tempu. Klement se teď musel natáhnout ke své pravé tyči, přesto mu nakonec stačilo vytěsnit míč očima. Liberec tak znovu zahrozil.

62

Klementovy rukavice vyprášila pumelice z hranice vápna! Hosté to ani za třígólového manka nevzdávají.

56

Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí potrestali chybu brankáře při rozehrávce čtvrtým gólem! Hráč, který míč vybojoval, už sice mohl zakončovat, ale rozhodl se nechrtit a raději přihrál ještě lépe postavenému TOMÁŠI BULÍŘOVI, na něhož zívala úplně prázdná brána.

56

Hraje se ve vysokém tempu, čehož právě chtěli využít Jablonečtí. Domácí adresovali balon na pravou stranu vápna a střílející hráč těsně minul vzdálenější šibenici.

56

Liberec právě vstřelil branku!
Hosté snižují! Na levé straně pokutového území zůstal zapomenutý ROMAN POTOČNÝ, pro něhož nebyl problém trefit odkrytou polovinu brány.

53

Šance jako hrom! Domácí vylákali Konečného z brány a pak do předbrankového prostoru poslali míč. Štěstí pro Slovan, že před dobíhajícím útočníkem stačil balon odkopnout obránce.

52

Jablonec právě vstřelil branku!
Do brány soupeřů poslali domácí třetí míč. Lahodný centr zprava směřující na zadní tyč přistál na hlavě DAVIDA BREDY a ten svému celku vytvořil luxusní náskok.

42

Pak si Liberečtí vytvořili šanci! Z pravé strany přišla přihrávka do pokutového území a následná rána z klubka hráčů prosvištěla těsně vedle vzdálenější levé tyče.

40

Konečný se dopustil chyby při rozehrávce. Obrovskou hrubku libereckého gólmana však útočící hráči nedokázali využít. Škoda pro ně.

32

Z nařízené standardky Liberec málem skóroval. Nadýchaný centr dosedl na hlavu útočícího hráče a jeho pokus prolétl těsně nad břevnem.

27

Jablonec právě vstřelil branku!
Náskok jabloneckého mužstva je dvougólový! Domácí se nadechli k rychlému brejku a na přihrávku z levé strany si před bránu naběhl MILAN PALATICKÝ, na něhož už čekala snadná úloha.

20

Jablonec právě vstřelil branku!
Regulérní branka padla na druhé straně hřiště. TOMÁŠ BULÍŘ se stal adresátem přihrávky za obranu a se štěstím prostřelil vyběhnuvšího Konečného.

18

Roh kopal také Liberec a chvíli po jeho rozehrání došlo k tečované střele, která si našla cestu do sítě. Gól ale pro ofsajd neplatí.

13

První nebezpečnou šanci si vytvořil Liberec. Klementa vyděsila prudká rána zpoza pokutového území, kterou gólman Jablonce s vypětím všech sil vyrazil před sebe.

FK Jablonec – FC Slovan Liberec

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 20. Bulíř, 27. Palatický, 52. Breda, 56. Bulíř – 56. Potočný

Karty:   73. Novák (JAB)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:14. Rohy: 5:7.

FK Jablonec: Klement – Skuhravý (K), Kysela, Novák, Munzar, Palatický (83. Fofanah), Haitl, Bulíř (90. DÍl), Štěpánek, Breda, Rys (46. Pleštil)
Náhradníci: Richter – Tešlár, Díl, Šedý, Pleštil, Žemba, Fofanah

FC Slovan Liberec: Konečný – Heppner, Coufal, Chlumecký (K), Šulc (46. Kazda), Barac (46. Micovčák), Polák, Da Silva, Obročník (82. Blažek), Voltr, Potočný (76. Kristian)
Náhradníci: Plechatý – Šustr, Blažek, Kristian, Čuřík, Kazda, Micovčák

Rozhodčí: Klíma- Fišer, Petřík

Diváci: 90