Menu

Házená

Kvalifikace ME

Černá Hora – Slovensko

31:30

konec (16:14)

06.05.2017, 20:00 • Miroslav Kováčik sk

60

Martin Straňovský sedmičku nepremenil. Následne sa k nemu lopta odrazila a náš reprezentačný matador dokázal skórovať. Bohužiaľ, dnešné stretnutie prehráme tesným jednogólovým rozdielom. (31:30)

60

Ľubomír Ďuriš bol osem sekúnd pred koncom faulovaný a budeme mať výhodu sedmičky. Vasko Ševaljević je ďalším vylúčeným hráčom. (31:29)

59

Na konci predposlednej minúty zápasu sa podarilo skórovať Dominikovi Krokovi. Navyše, hráme presilovú hru, keďže dvojminútový trest dostal Nemanja Grbović. (31:29)

59

Slovensko ešte bojuje a zásluhou Olivera Rábeka strieľa dôležitý gól. Aj v Rusku sa nám podarilo vyrovnať v poslednej minúte, tak sa pokúsme o podobný hádzanársky zázrak. (31:28)

58

Bohužiaľ, slovenskému tímu sa nepodarilo zakončiť, keďže rozhodcovia pískali pasívnu hru. Dopredu tak mohli ísť domáci hádzanári a Vuko Borozan strieľa parádny gól zo strednej vzdialenosti. (31:27)

55

Slovensko sa presadzuje napriek tomu, že hrá len s piatimi hráčmi v poli. Zodpovednosť na svoje plecia zobral Ľubomír Ďuriš a zaskočil domáceho brankára. Naši reprezentanti tak prehrávajú o tri góly. (29:26)

54

Vuko Borozan je teraz osobne bránený Lukášom Urbanom, no možno tento ťah prichádza už možno trošku neskoro. Navyše, dvojminútový trest dostáva náš Martin Slaninka. (29:25)

52

Domáci tréner si zobral oddychový čas, ale po ňom sa domáci hádzanári ocitli v časovej tiesni. Počas pasívnej hry zobral zodpovednosť na seba opäť Vuko Borozan a strelou do vinkla prekonal Tea Paula. (29:25)

50

Slovensko využíva presilovú hru. Po peknej akcii sa dostal do zakončenia z ľavej strany Radoslav Antl a pekným oblúčikom prekonal domáceho brankára Rada Mijatovića. (27:24)

50

V priebehu niekoľkých sekúnd sú vylúčení dvaja domáci hráči. Slovensko má veľkú šancu znížiť svoje manko, keďže na lavičke už sedia Igor Marković a Marko Lasica. (27:23)

49

Mohli sme znížiť náskok súpera na rozdiel dvoch gólov, no namiesto toho inkasujeme z rýchleho brejku. Ďalší presný zásah si na svoje konto pripisuje Miloš Vujović. (27:23)

48

Slovensko znižuje náskok súpera. Po rýchlej akcií zostal na pivote osamotený Andrej Petro a technickou strelou prekonal domáceho brankára Rada Mijatovića. (26:23)

45

Nemanja Grbović je na pivote jednoducho nezastaviteľný. Aj teraz si dokázal vytvoriť priestor a prudkou strelou prekonal Teodora Paula. Náskok balkánskeho favorita sa opäť zvýšil na štyri góly. (25:21)

44

Výborne to teraz spravil Ľubomír Ďuriš. Vystihol rozohrávku súpera a poľahky znižuje náskok domáceho tímu na rozdiel troch gólov. (24:21)

43

Vladan Lipovina je jedným z doterajších hrdinov dnešného zápasu. Na svojom konte má po ďalšom presnom zásahu už päť gólov a ťahá Čiernu Horu k cennému triumfu. (24:20)

42

Slovensko už hrá s plným počtom hráčov na palubovke. Navyše, využíva aj krátku presilovú hru, keď sa z priestoru ľavého krídla dokázal presadiť strelou k tyčke Radoslav Antl. (23:20)

41

Domáci už nebudú hrať presilovú hru o dvoch hráčov. Tomáš Urban totiž dostal úder do tváre, a tak si odchádza na dve minúty sadnúť na lavičku Nemanja Grbović. (23:19)

40

Tak toto je už vážna situácia! Nemanja Grbović využil zaváhanie našich hráčov v rozohrávke a poľahky skóruje druhýkrát v priebehu pár sekúnd. Martin Lipták reaguje oddychovým časom. (23:19)

40

Nemanja Grbović sa predral k strele z priestoru pivota a opäť zvyšuje náskok domáceho tímu na rozdiel troch gólov. Navyše, ďalší z našich hráčov je vylúčený. (22:19)

40

Tak toto je veľmi nepríjemná situácia. Oliver Rábek dostáva dvojminútový trest a tak budeme hrať opäť len s piatimi hráčmi v poli. Snáď to dokážeme ustáť. (21:19)

39

Prvýkrát v dnešnom zápase skóruje aj Patrik Hruščák. Ten mal aj poriadny kus šťastia, keďže lopta len tak-tak prešla plným objemom za bránkovú čiaru. (21:19)

39

Po predošlej situácii sa dostal do zakončenia Miloš Vujović. Vystrelil z pomerne veľkej diaľky, no svojim streleckým pokusom zaskočil Richarda Štochla. (21:18)

37

Dominik Krok je skutočne veľmi šikovným a dravým hráčom. Aj teraz sa krásne dostal okolo domáceho obrancu, prešiel až na bránkovisko a zaznamenáva svoj štvrtý gól. (20:18)

36

Slováci sa v oslabení dostali do časovej tiesne a podľa toho aj dopadla strela Olivera Rábeka. Následne išiel do koncovky Vuko Borozan a potrestal vylúčenie Andreja Petra. (20:17)

35

To je škoda. Domáci sa dostali do časovej tiesni, no napriek tomu dohrali akciu do pivota, kde sa presadil Nemanja Grbović. Okrem toho je druhýkrát v zápase vylúčený Andrej Petro. (18:16)

34

V závere presilovej hry dokázal Dominik Krok vybojovať sedemmetrový hod. Ten následne zahral skúsený Martin Straňovský a technickou strelou prekonal domáceho gólmana. (17:16)

33

Bohužiaľ, mohli sme ísť do rýchlej kontry, no Andrej Petro stratil loptu. Následný útok domáci zvládli lepšie a Vladan Lipovina upravuje gólový rozdiel na dva presné zásahy. (17:15)

32

Super! Domáci sa nepodarilo odskočiť na rozdieloch troch gólov, naopak naši hráči skórujú zásluhou Dominika Kroka. Okrem toho je na dve minúty vylúčený aj Vasko Ševaljević. (16:15)

30

Slovenskému tímu sa nepodarilo vyrovnať, keďže v časovej tiesni neprekonal domáceho gólmana Peter Dudáš. Následne z brejku skóruje dobre hrajúci Božo Andjelić. (15:13)

29

Vuko Borozan dáva ďalší gól domáceho tímu. Hráč macedonského Vardaru Skopje sa pretlačil do zakončenia a so šťastím prekonal slovenského brankára. (14:13)

28

Síce hráme v početnej nevýhode, no napriek tomu sa nám podarilo vyrovnať skóre zápasu. Radoslav Antl nezištnou prihrávkou našiel na bránkovisku Miroslava Volenticsa a ten prudkou strelou nahor skóruje. (13:13)

28

Domáci hádzanári sa dostávajú do vedenia. Nemanja Grbović bol nestrážený na pivote a strelou do hornej časti nedal šancu nášmu gólmanovi. Navyše, hráme len s piatimi hráčmi, keďže je vylúčený Andrej Petro. (13:12)

27

Najlepší domáci hádzanár vyrovnáva skóre dnešného duelu. Vuko Borozan sa dostal k strele z deviatich metrov a prekonal nešťastného Richarda Štochla. (12:12)

25

Séria slovenských gólov je prerušená, pretože domáci hádzanári výborne dohrali akciu do pravého krídla. Odtiaľ sa druhýkrát v zápase dokázal strelecky presadiť Marko Lasica. (11:12)

24

Skvelý obrat slovenských hádzanárov pokračuje ďalej. Naši reprezentanti mali výhodu ďalšieho sedemmetrového hodu a tentokrát boli úspešní vďaka Radoslavovi Antlovi. (10:12)

22

Čiernohorský tréner si zobral oddychový čas, no jeho taktické pokyny neboli zrealizované k dokonalosti. Stefan Čavor neprekonal Richarda Štochla. Naopak, z rýchleho brejku skóruje Andrej Petro. (10:11)

21

A máme tu opäť vyrovnaný stav! Zverenci Martina Liptáka dobre dohrali akciu do priestoru šiestich metrov a svoj druhý gól v zápase zaznamenáva pivot Peter Dudáš. (10:10)

20

Miroslav Volentics fauloval na bránkovisku, a tak mali domáci výhodu sedmičky. Jej autorom bol Vasko Ševaljević a s prehľadom poslal loptu k pravej tyčke. (10:9)

19

Tentokrát sa nám podarilo vyrovnať skóre dnešného zápasu. V presilovej hre sa dostal k strele Oliver Rábek – neuspel. Odrazená lopta sa dostala k Miroslavovi Volenticsovi a ten už skóruje. (9:9)

18

Vuko Borozan je prvým hráčom dnešného duelu, ktorý dostáva dvojminútový trest. Navyše, Slovensko bude mať výhodu sedmičky, zahrá ju Tomáš Urban. (9:8)

17

Výborne! Slovensko prehráva už len o jediný gól. Richard Štochl predviedol dva výborné zákroky po sebe. Naši išli do rýchlej kontry a z pivota sa podarilo skórovať Petrovi Dudášovi. (9:8)

16

Martin Straňovský sa presadzuje krásnou technickou strelou z priestoru ľavého krídla. Slovensku sa tak podarilo znížiť náskok domáceho tímu a dostáva sa opäť na kontakt. (9:7)

15

Slovensku sa podarilo opäť skorigovať náskok domáceho mužstva. Oliver Rábek zaznamenáva svoj druhý gól v dnešnom dueli a verme, že sa rozohrá k ďalšiemu skvelému výkonu. (9:6)

13

Najlepší strelec domáceho mužstva Vuko Borozan ukázal svoje kvality. Tvrdou strelou prekonáva Richarda Štochla a prinavracia domácim štvorgólové vedenie. (8:4)

12

Konečne sme sa dokázali presadiť aj my. Oliver Rábek sa poľahky predral cez obranu domáceho mužstva a nedal brankárovi Rademu Mijatovićovi žiadnu šancu. (7:4)

12

Domáci reprezentanti sa dostávajú do najvyššieho vedenia v dnešnom zápase. Pekne dohrali akciu do pravého krídla, odkiaľ sa nemýlil Marko Lasica. (7:3)

10

Slováci sa nepresadili v útoku a domáci sa dostali do brejku šiestich proti jednému. Napokon akciu Čiernej Hory zakončil šiestym gólom v našej sieti pivot Nemanja Grbović. (6:3)

9

Vladan Lipovina opäť ukázal presnosť svojej ľavačky. Slovenský brankár Richard Štochl nemal nárok na jeho presnú strelu do hornej časti brány a opäť prehrávame o dva góly. (5:3)

8

Tomáš Urban sa nedokázal presadiť z pravého krídla, no našťastie neskórovali ani domáci, ktorým francúzski rozhodcovia pískali útočný faul. Následne naši dohrali ďalšiu akciu do pivota a skóruje Andrej Petro. (4:3)

7

Božo Andjelić strieľa svoj druhý gól v dnešnom zápase. V súboji s Andrejom Petrom ale dostal tvrdú ranu, a tak musí byť ošetrovaný a bude chýbať nasledujúce tri útoky Čiernej Hory. (4:2)

6

Martin Straňovský sa tentokrát z ťažkej pozície nepresadil, no Slováci pokračovali vo svojej útočnej aktivite. Následne sa dostal do koncovky Lukáš Urban a ten už prekonal Radeho Mijatovića. (3:2)

5

Slovenskí hádzanári krásne dohrali akciu do krídelného priestoru. Oliver Rábek peknou prihrávkou našiel Martina Straňovského a ten ukázal svoje skúsenosti presnou strelou do siete domáceho tímu. (3:1)

4

Tomáš Urban sa dostal k strele z pravého krídla, no pálil nepresne. Následne Božo Andjelić prešiel stredom našej defenzívy a pridáva tretí gól domáceho tímu. (3:0)

3

Vladan Lipovina pôsobiaci v nemeckom Wetzlare sa zapisuje do streleckej listiny. Z pravej strany sa dostal k strele a svojou ľavačkou nedal Richardovi Štochlovi šancu. (2:0)

2

Božo Andjelić si počínal nedovolene a je prvým potrestaným hráčom dnešného duelu. Následne pálili Dominik Krok, no jeho strelu vyrazil domáci brankár. (1:0)

1

Dnešné dôležité stretnutie začali v útoku hádzanári Slovenska, ktorí majú od úvodu v bráne Richarda Štochla. V prvom útoku sa ale nepresadil Oliver Rábek a z rýchleho brejku trestá Nemanja Grbović. (1:0)

Černá Hora – Slovensko

31:30

konec (16:14)

Zpět na online

Černá Hora: Mijatović, Mijušković – Perišić, Čavor, Pejović, Andjelić, Marković, Vujović, Radojević, Čampar, Simović, Ševaljević, Lasica, Borozan, Grbović , Lipovina.

Slovensko: Paul, Štochl – Rábek, Guzy, Slaninka, Hruščák, Dudáš, Volentics, Petro, Krok, Ďuriš, T. Urban, L. Urban, M. Straňovský, Antl, Mikita.

Rozhodčí: Thierry Dentz, Denis Reibel (FRA)

Statistiky: