Menu

Fotbal

MONACObet liga

ŠKF Sereď – MFK Košice

3:2

konec (1:1)

30.04.2017, 16:30 • Športový futbalový štadión Sereď • Filip Sabo sk

Tipsport: 2.5 3.3 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Odchádza strelec dvoch gólov, ktorý utrpel menšie zranenie v poslednom súboji. Diváci mu za jeho výkon ďakujú potleskom.

88

Žltú kartu dostáva K. Bilic (MFK Košice).

87

Už vieme, kto je hrdinom dnešného zápasu! Lopta smerovala do prázdnej brány Serede, ale Djiby Ba zabral a v sklze pár centimetrov od bránkovej čiary loptu vykopol! Naozaj bravúrny zákrok, ktorý zrejme domácim zachránil víťazstvo!

85

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza A. Morong, prichádza J. Krč.

83

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza M. Drame, prichádza K. Bilic.

82

Košice predsa dramatizujú záver zápasu, keď sa presadil strelec Nikita Andreev po krásnej prihrávke posielal loptu do prázdnej brány – 3:2.

81

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza T. Kubík, prichádza J. Bavoľár.

75

Všetci na tribúne sa už radovali a kričali „GÓÓL“, ale lopta len pohladila bočnú sieť! Mečiar posunul loptu pri štandardke Morongovi a ten bombou takmer strelil štvrtý gól domácich.

73

Ďalšia vlna radosti na domácich tribúnach. Kapitán Martin Mečiar rozohral štandardku a to tak, že poslal milimetrovú loptu na hlavu Matúša Pauknera, ktorý si skvele nabehol a poslal loptu do siete. Domáci vedú už o dva góly a zdá sa, že vedúce mužstvo tabuľky dnes utrpí stratu bodov.

71

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza L. Laura, prichádza M. Jackuliak.

70

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza P.Grega, prichádza N.Ristovski.

69

Libor Koníček podržal svojich spoluhráčov, keď sa stretol zoči voči Andreeovi, ale podarilo sa mu jeho strelu vyraziť do bezpečia.

67

Obrovská radosť vypukla na štadióne, keď Martin Mečiar trafil ukážkovú šibenicu z veľkého uhla! Naozaj krásny gól domáceho kapitána, ktorý posiela Sereď do vedenia.

63

Tyč! Nádherná akcia domácich, keď center z ľavej strany poslal hlavou do ohňa Mikinič a Paukner z prvej po zemi triafa pravú tyč brány Jakuba Kotěru. Centimetre delili domácich od gólu.

60

Žltú kartu dostáva F. Vancák (MFK Košice).

56

Žltú kartu dostáva S. Ivanov (MFK Košice).

49

Žltú kartu dostáva M. Paukner (ŠKF Sereď).

47

V dobre šanci sa ocitol domáci Mikinič, keď zaváhal jeden z hosťujúcich obrancov a lopta mu prepadla. Strela z prvej však končí tesne vedľa brány.

35

Za reči dostáva zbytočnú kartu aj domáci obranca Djiby Ba.

31

Nastalo to, o čom som už hovoril. Domáci sa rútili do brejku a obranca Drame akciu prerušil tvrdý podkopnutím.

26

Stav stretnutia je vyrovnaný, keď sa po dobrom centri z ľavej strany presadil z blízka hosťujúci Drame. Brankár Koníček sa po lopte načahoval, ale márne. Hlavička bola pekne umiestnená k tyči.

10

Prvý úspešný zákrok si na svoje konto pripísal domáci brankár Koníček, keď z blízka zneškodnil pokus Andreeva a vyrazil loptu mimo brány.

5

Hostia zahrali rohový kop veľmi zle, keď sa ihneď po rozohrávke dostali domáci do brejku. Prečíslenie dvaja na jedného vyriešil Laura doslova fantasticky, keď posunul loptu Pauknerovi a ten ju poslal do prázdnej brány! Sereď otvára skóre a na ťahu sú hostia.

2

Krásna akcia domáceho celku! Center z ľavej strany našiel voľného Pauknera, ktorý sa snažil koníčkom poslať loptu do siete. Jeho pokus letel tesne mimo brány, kde stál jeden z jeho spoluhráčov, ale brankár Kotěra si s jeho pokusom poradil.

ŠKF Sereď – MFK Košice

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 5. Paukner, 67. Mečiar, 73. Paukner – 26. Drame, 82. Andreev

Karty:   35. Ba (SER), 49. Paukner (SER) – 31. Drame (KOS), 56. Ivanov (KOS), 60. Vancák (KOS), 88. Bilic (KOS)

ŠKF Sereď: Libor Koníček – Marek Dubeň, Martin Mečiar (C), Tomáš Mikinič, Matúš Paukner, Ľuboslav Laura, Matej Loduha, Andrej Kmeť, Adam Morong, Denis Ventúra, Tidiane Djiby Ba
Náhradníci: Dávid Baša, Jakub Krč, Denis Bosý, Juraj Benko, Norbert Jankto, Martin Jackuliak, Martin Šálka

MFK Košice: Jakub Kotěra – František Vancák (C), Mahamadou Drame, Jean-Pierre Morgan, Tomáš Kubík, Jaroslav Kolbas, Patrick Ngoula, Mikuláš Tóth, Sergei Ivanov, Nikita Andreev, Patrik Grega
Náhradníci: Matúš Ružinský, Nikola Ristovski, Jakub Bavoľár, Zoltán Žebík, Karlo Bilić, Kristián Kuták, Bertrand Bebey Enoga

Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko

Diváci: 562