Menu

Fotbal

MONACObet liga

ŠKF Sereď – MFK Košice

3:2

konec (1:1)

30.04.2017, 16:30 • Športový futbalový štadión Sereď • Filip Sabo sk

Tipsport: 2.5 3.3 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Skončilo sa výborné stretnutie, v ktorom sme videli až päť gólov. Darilo sa viacej domácim, ktorý si po víťazstve 3:2 pripisujú skalp vedúceho mužstva a treba dodať, že zaslúžene. Práve prebieha ďakovačka s fanúšikmi a hráči si ju zaslúžene užívajú. Ja sa s Vami lúčim a ďakujem Vám za pozornosť! Vidíme sa pri ďalšom domácom zápase tímu ŠKF Sereď. (18:21:39)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Čerstvý Baša ukážkovo zabojoval a pri napádaní rozohrávky prerušil akciu hostí.

90+2

Hostia sa v samom závere snažia o vyrovnanie, ale dlhé nakopávané lopty nikam nesmerujú. Domáca obrana vo vzduchu vyhráva jeden súboj za druhým.

90+1

Odchádza strelec dvoch gólov, ktorý utrpel menšie zranenie v poslednom súboji. Diváci mu za jeho výkon ďakujú potleskom.

90

Hlavný rozhodca nastavuje 4 minúty.

89

Sereď v závere obetavo bojuje, čo si teraz odniesol aj Matúš Paukner, ktorý ostáva ležať na hracej ploche a musí byť ošetrený.

88

Žltú kartu dostáva K. Bilic (MFK Košice).

87

Už vieme, kto je hrdinom dnešného zápasu! Lopta smerovala do prázdnej brány Serede, ale Djiby Ba zabral a v sklze pár centimetrov od bránkovej čiary loptu vykopol! Naozaj bravúrny zákrok, ktorý zrejme domácim zachránil víťazstvo!

86

Blíži sa záver zápasu a domáci vedú tesne jeden gól. Podarí sa hosťom vyrovnať?

85

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza A. Morong, prichádza J. Krč.

83

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza M. Drame, prichádza K. Bilic.

82

Košice predsa dramatizujú záver zápasu, keď sa presadil strelec Nikita Andreev po krásnej prihrávke posielal loptu do prázdnej brány – 3:2.

81

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza T. Kubík, prichádza J. Bavoľár.

80

Mečiar si opäť postavil loptu pri štandardke. Skúsil to sám, ale tentokrát mu to nevyšlo podľa predstáv a mieri vysoko nad.

78

Vyzerá to tak, že hostia chystajú druhé striedanie v zápase.

76

Domáci nepoľavujú a naďalej v zápase ukážkovo bojujú.

75

Všetci na tribúne sa už radovali a kričali „GÓÓL“, ale lopta len pohladila bočnú sieť! Mečiar posunul loptu pri štandardke Morongovi a ten bombou takmer strelil štvrtý gól domácich.

73

Ďalšia vlna radosti na domácich tribúnach. Kapitán Martin Mečiar rozohral štandardku a to tak, že poslal milimetrovú loptu na hlavu Matúša Pauknera, ktorý si skvele nabehol a poslal loptu do siete. Domáci vedú už o dva góly a zdá sa, že vedúce mužstvo tabuľky dnes utrpí stratu bodov.

72

Mikinič predviedol ukážkové odobratie lopty, ale celú akciu zastavil rozhodca. Matúš Paukner, na ktorého smerovala prihrávka stál v ofsajde.

71

Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza L. Laura, prichádza M. Jackuliak.

70

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza P.Grega, prichádza N.Ristovski.

69

Libor Koníček podržal svojich spoluhráčov, keď sa stretol zoči voči Andreeovi, ale podarilo sa mu jeho strelu vyraziť do bezpečia.

67

Obrovská radosť vypukla na štadióne, keď Martin Mečiar trafil ukážkovú šibenicu z veľkého uhla! Naozaj krásny gól domáceho kapitána, ktorý posiela Sereď do vedenia.

65

Matej Loduha bol pri prieniku potiahnutý za dres, čo neušlo pozornosti hlavnému rozhodcovi a Sereď bude zahrávať štandardku.

63

Tyč! Nádherná akcia domácich, keď center z ľavej strany poslal hlavou do ohňa Mikinič a Paukner z prvej po zemi triafa pravú tyč brány Jakuba Kotěru. Centimetre delili domácich od gólu.

62

Lopta na Andreeva bola pridlhá, ale na diaľku gestom ďakuje svojmu spoluhráčovi. Rozohrávať bude domáci brankár.

61

Kubíkov strelecký pokus bol zblokovaný a Koníček bez najmenších problémov chytá.

60

Žltú kartu dostáva F. Vancák (MFK Košice).

59

Dnešné stretnutie sleduje 562 divákov.

57

Djiby Ba neubránil prienik Gregu, ktorý sa dostal až do šestnástky. Vyslal tvrdý strelecký pokus, ktorý obetavo zastavil jeden z domácich hráčov. Lopta ho trafila rovno do hlavy a odchádza otrasený za postrannú čiaru.

56

Žltú kartu dostáva S. Ivanov (MFK Košice).

55

Ozýva sa aj domáci fanklub, ktorý vidí, že hráči bojujú a cítia dobrý výsledok.

54

Na tribúne opäť vzplanuli vášne a opäť bol v hlavnej úlohe rozhodca Ivan Kružliak, ktorý je jednoznačne najslabším členom zápasu.

52

Martin Mečiar sa postavil k lopte, keď ho fauloval jeden z hráčov Košíc, ale jeho strelecký pokus z uhlu neprekvapil brankára Jakub Kotěru.

51

Tvrdá strela smerovala do priestoru brány Košíc, ale Jakub Kotěra ju schoval vo svojom náručí. Strela mala síce razanciu, ale letela len do stredu brány.

50

Na ľavej strane sa krásne uvoľnil Adam Morong. Doslova vyškolil hosťujúceho obrancu, ale do zakončenia sa nedostal.

49

Žltú kartu dostáva M. Paukner (ŠKF Sereď).

48

Dobrú robotu smerom dozadu predviedol Djiby Ba, keď sa po strate lopty vrátil s unikjaúcim hráčom a čisto ho odzbrojil.

47

V dobre šanci sa ocitol domáci Mikinič, keď zaváhal jeden z hosťujúcich obrancov a lopta mu prepadla. Strela z prvej však končí tesne vedľa brány.

46

Začal sa druhý polčas.
Hráči už sú pripravený pokračovať v zápase. Výkop v druhom polčase budú mať hostia.
Máme za sebou prvý polčas a stav je nerozhodný – 1:1. Ani jedno z mužstiev nie je lepšie a hra je veľmi vyrovnaná. Okrem gólov sme prakticky nevideli žiadnu nebezpečnú akciu. Uvidíme, či sa hra zmení v druhom dejstve.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Vyzerá to tak, že hlavný rozhodca sa nechystá pridávať k prvému polčasu žiadny extra čas,

43

Lopta letí na zadnú tyč, kde si naskakoval Patrick Ngoula. Bol však z uhla a zakončil len do bočnej siete.

42

V závere polčasu uvidíme štandardku hostí z nebezpečnej pozície.

41

Úlohy sa teraz vymenili a pre zmenu tlačia domáci, ale ani oni si nedokážu vypracovať nejakú streleckú pozíciu.

39

Hostia v posledných okamihoch hry tlačia na domácich a snažia sa im streliť gól do šatne. Dobre zasahoval dvakrát Mikinič a loptu poslal do bezpečia.

37

Djiby Ba sa pokúšal vysunúť spoluhráča prihrávkou po pravej strane, ale bola nepresná a skončila za postrannou čiarom. Pomaly sa nám blíži záver prvého polčasu a stav je stále nerozhodný.

36

Prízemný center z pravej strany preleteľ celým pokutovým územím hostí, až sa lopta dostala k voľnému Laurovi, ale ten zbrklo zakončil vysoko nad bránu. Určite mohol zakončiť lepšie.

35

Za reči dostáva zbytočnú kartu aj domáci obranca Djiby Ba.

33

Obe mužstvá sa bijú o stred poľa. Sereď hrozí najmä po rýchlych brejkoch, ale hostia sa nedokážu dostať do blízkosti Koníčekovej brány.

31

Nastalo to, o čom som už hovoril. Domáci sa rútili do brejku a obranca Drame akciu prerušil tvrdý podkopnutím.

30

Hlavný rozhodca zápas nezvláda a doslova sa mu vymkol z rúk. Mal by si na ihrisku spraviť poriadok a začať používať kartové tresty, lebo príde k zraneniu.

29

Na ihrisku sa nám začalo pritvrdzovať. V krátkom časovom slede sa hráči previnili niekoľkými faulami.

28

Domáci sa rútili do prečíslenia traja na dvoch, ale hru z ničoho nič prerušil hlavný rozhodca Ivan Kružliak. Nikto nechápe, čo ho k tomu viedlo, ale po odpískaní sa do seba pustili Mečiar a jeden z hostí.

26

Stav stretnutia je vyrovnaný, keď sa po dobrom centri z ľavej strany presadil z blízka hosťujúci Drame. Brankár Koníček sa po lopte načahoval, ale márne. Hlavička bola pekne umiestnená k tyči.

24

Svoje si vypočul aj štvrtý rozhodca, ktorý dohováral domácemu trénerovi, čo sa nepáči prítomným fanúšikom. Spŕška nevyberavých slov putovala z každej strany.

23

Zdvíha sa silný vietor a vyzerá to tak, že sa každú chvíľu spustí dážď.

22

Jaroslav Kolbas si teraz koledoval o žltú kartu, keď po faule zobral loptu a nedovolil domácim rýchlu rozohrávku.

21

Pauknerov obstrel z hranice šestnástky končí vysoko nad bránou, ale domáci fanúšikovia aj napriek tomu ocenili jeho pokus potleskom.

20

Kapitán domáceho mužstva, Martin Mečiar, si odniesol zo súboja rozbitý nos a zakrvavený odchádza za postrannú čiaru. Hlavný rozhodca ostáva nemý, čo vyvoláva vášne na tribúne.

18

Domáci sa rútili do brejku, ale Kmeťovi lopta odskočila do autu. Treba pochváliť za fantastické prenesenie hry Mateja Loduhu.

17

Veľmi dobrý zápas hrá zatiaľ Mikinič, ktorý je tvorcom hry domáceho celku. Jeho prihrávky majú oči. Šnáď bude hrať v takomto tempe po celý zápas.

15

Kolbas sa postavil k rozohrávke, ale obrana domácich je pozorná. Po ďalšej nakopnutej lopte sa píska ofsajd.

14

Domáci fanúšikovia sa teraz hnevajú na hlavného arbitra, keď hosťom daroval štandardnú situáciu z nebezpečnej pozície. O tom, či to bol môžeme už len diskutovať.

12

Zbytočná strata v strede poľa a našťastie pre domácich prerušil hru hlavný rozhodca, ktorý píska postavenie mimo hry.

11

Košice sú od inkasovaného gólu aktívnejšie, ale sú ďaleko od domácej brány. Na dostrel Koníčekovej brány ich nepúšťa dobrá defenzíva domácich.

10

Prvý úspešný zákrok si na svoje konto pripísal domáci brankár Koníček, keď z blízka zneškodnil pokus Andreeva a vyrazil loptu mimo brány.

9

Košice sa konečne dostali na dlhší čas k lopte, ale kombinujú len na vlastnej polovici. Sereď poctivo bráni so všetkými hráčmi pod loptou.

7

Ďalší center do šestnástky hostí, ale zadáci Košíc sú pozorný. Hrá sa prakticky na jednej polovici ihriska.

6

Domáci pokračujú v tlaku a je viedieť, že proti vedúcemu tímu tabuľky im motivácia nechýba. Hostia sa len bránia.

5

Hostia zahrali rohový kop veľmi zle, keď sa ihneď po rozohrávke dostali domáci do brejku. Prečíslenie dvaja na jedného vyriešil Laura doslova fantasticky, keď posunul loptu Pauknerovi a ten ju poslal do prázdnej brány! Sereď otvára skóre a na ťahu sú hostia.

4

Hostia sa prvýkrát dostali na súperovu polovicu, ale center od Gregu bol zrazený na rohový kop.

3

Hráči VSS Košice neboli od začiatku zápasu prakticky pri lopte.

2

Krásna akcia domáceho celku! Center z ľavej strany našiel voľného Pauknera, ktorý sa snažil koníčkom poslať loptu do siete. Jeho pokus letel tesne mimo brány, kde stál jeden z jeho spoluhráčov, ale brankár Kotěra si s jeho pokusom poradil.

1

Domáci hráči sú od úvodu aktívny, ale center z pravej strany sa do šestnástky nedostal. Dobrý obranný zákrok predviedol hosťujúci zadák.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Domáca Sereď bude hrať v bielych dresoch, hostia zvolili pre dnešný zápas žlto-modrú kombináciu.
Hráči už nastupujú na trávnik, štadión je krásne zaplnený a všetci sa tešia na zápas!
Úvodné zostavy:

ŠKF Sereď: Libor Koníček – Marek Dubeň, Martin Mečiar (C), Tomáš Mikinič, Matúš Paukner, Ľuboslav Laura, Matej Loduha, Andrej Kmeť, Adam Morong, Denis Ventúra, Tidiane Djiby Ba

Náhradníci: Dávid Baša, Jakub Krč, Denis Bosý, Juraj Benko, Norbert Jankto, Martin Jackuliak, Martin Šálka

MFK Košice: Jakub Kotěra – František Vancák (C), Mahamadou Drame, Jean-Pierre Morgan, Tomáš Kubík, Jaroslav Kolbas, Patrick Ngoula, Mikuláš Tóth, Sergei Ivanov, Nikita Andreev, Patrik Grega
Náhradníci: Matúš Ružinský, Nikola Ristovski, Jakub Bavoľár, Zoltán Žebík, Karlo Bilić, Kristián Kuták, Bertrand Bebey Enoga

Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko.
Ako to dnes celé dopadne? Zápas ŠKF Sereď – VSS Košice môžete sledovať s nami. Tešíme sa na Vás!
VSS Košice sú na dobrej ceste do Fortuna ligy. V tabuľke majú na svojom konte slušných 49 bodov a pred svojimi prenasledovateľmi zo Skalice a mestského rivala, Lokomotiva Košice, majú náskok deväť, respektíve osem bodov a dnešný zápas k dobru. Po prípadnom víťazstve môže náskok nabrať vysoké rozmery. Ale ani tím, ktorý vedie Jozef Majoroš v skupine o postup nehrá podľa predstáv. V štyroch odohraných zápasoch si pripísal rovnaký počet bodov ako jeho súper. Na úvod prišla bezgólová remíza s Pohroním, potom vysoké prehry doma s Nitrou – 2:4 a v Žiline proti rezerve – 5:1. V predchádzajúcom kole to bolo opäť len za bod, keď odohrali ďalší bezgólový duel, tentokrát proti Šamorínu. Vedúce mužstvo tabuľky potrebuje naplno zabodovať a upevniť si tak náskok na čele súťaže, no čaká ich enormne ťažký zápas.
Sereď sa v posledných zápasoch hľadá a výsledkovo, ale aj herne sa trápi. Veď naposledy vyhrala na konci marca, keď doma zdolala najtesnejším rozdielom MŠK Martin. To bol samozrejme ešte zápas v základnej časti. V skupine o postup si v štyroch zápasoch pripísala len slabé dva body. Bezgólové remízy uhrala v Spišskej Novej Vsi a doma s Liptovským Mikulášom. Potom nasledovali dva zápasy na východe republiky. Najprv prehrali v Bardejove a pred týždňom neuspeli ani v Košiciach proti Lokomotive. Oba zápasy prehrali zhodne – 2:1. Tím, ktorý vedie tréner Marián Süttö padol v tabuľke až na deviate miesto a na svojom konte má 35 bodov. Keď sa tieto dve mužstvá stretli v Seredi naposledy, tak sa zrodila len bezgólová remíza. Bolo to presne pred rokom v podobnej pozícii ako dnes, v skupine o postup. Doma dokáže byť Sereď veľmi silná. Podarí sa jej zdolať ašpiranta na postup a pripísať si prvé víťazstvo v boji o postup?
Prajem Vám krásne nedeľné popoludnie! Boj o postup do najvyššej futbalovej súťaže pokračuje a v dnešnom zápase privíta Sereď na domácej pôde prvý tím tabuľky – VSS Košice.
Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

ŠKF Sereď – MFK Košice

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 5. Paukner, 67. Mečiar, 73. Paukner – 26. Drame, 82. Andreev

Karty:   35. Ba (SER), 49. Paukner (SER) – 31. Drame (KOS), 56. Ivanov (KOS), 60. Vancák (KOS), 88. Bilic (KOS)

ŠKF Sereď: Libor Koníček – Marek Dubeň, Martin Mečiar (C), Tomáš Mikinič, Matúš Paukner, Ľuboslav Laura, Matej Loduha, Andrej Kmeť, Adam Morong, Denis Ventúra, Tidiane Djiby Ba
Náhradníci: Dávid Baša, Jakub Krč, Denis Bosý, Juraj Benko, Norbert Jankto, Martin Jackuliak, Martin Šálka

MFK Košice: Jakub Kotěra – František Vancák (C), Mahamadou Drame, Jean-Pierre Morgan, Tomáš Kubík, Jaroslav Kolbas, Patrick Ngoula, Mikuláš Tóth, Sergei Ivanov, Nikita Andreev, Patrik Grega
Náhradníci: Matúš Ružinský, Nikola Ristovski, Jakub Bavoľár, Zoltán Žebík, Karlo Bilić, Kristián Kuták, Bertrand Bebey Enoga

Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Branislav Hancko

Diváci: 562