Menu

Fotbal

Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let

Skotsko – Maďarsko

1:2

konec (0:1)

27.03.2017, 19:00 • Letná, Zlín (CZE) • Skupina 6 • Tomáš Reiner

Tipsport: 2.9 3.3 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Maďarsko sice dokázalo navázat na vítězství proti Rakousku a ve skupině skončilo se ziskem šesti bodů na druhém místě, na finálový turnaj se ovšem nepodívá, zatímco s devíti body stoprocentní česká reprezentace do 19 let ano, z čehož máme radost! (05:47:44)
Skotsko dokázalo po přestávce odpovědět na úvodní gól Benceho Bírá, který se prosadil deset minut před přestávkou, když čtvrthodiny před koncem vyrovnal z penalty Michael Johnston. Vyrovnávací gól Skotska přinesl v závěru obrovské drama, když v osmdesáté minutě viděl nejprve po druhé žluté kartě červenou kartu Kristóf Hinora a v oslabení se poté řítil sám na bránu kapitán Márk Kleisz, který udělal kličkou brankáři a ve vyložené šanci byl poté v blízkosti levé tyče faulován Michaelem Johnstonem. Záložník Skotska byl okamžitě vyloučen a penaltu proměnil Bence Szabó. Aby červených karet nebylo málo, ve druhé minutě nastavení byl ještě vyloučen za kriminální zákrok Ryan Porteous. Konečný výsledek. Skotsko 1 Maďarsko 2.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Ryan Porteous už sice jednu žlutou kartu měl, ale za ostrý faul na kriminál viděl rovnou červenou! Druhá žlutá karta byla v tomto případě naprosto zbytečná. Hrozný závěr.

90+1

Tömösvári byl naproti střídačkám ostře sestřelen frustrovaným Porteousem a tohle bude určitě karta! S největší pravděpodobností červená.

90

Nad rámec zápasu byly nastaveny 2 minuty.

89

Skotsko má obrovský problém, a to je nedostatek hráčů. Vždyť pro dnešní utkání měl pouze tři hráče na střídání i s brankářem. Nyní navíc hraje v deseti.

88

Maďaři si koledovali o inkasování góly, nyní jsou to ale oni, kteří z ničeho nic udeřili a podruhé v zápase vedou.

87

87. Bence SZABÓ - 1:2

87

Maďarsko právě vstřelilo branku!
BENCE SZABÓ přízemní střelou zamířil k levé tyči a Maďarsko znovu vede! V samém závěru 2:1!

87

87. Michael Johnston zatáhl v pokutovém území za ručku!

87

Michael Johnston stáhl v pokutovém území Márka Kleisze ve vyložené brankové příležitosti a byl vyloučen! Velmi dramatický závěr utkání!

86

Maďarský kapitán Márk Kleisz se řítil sám na bránu a poté udělal kličku vybíhajícímu brankářovi Robbymu McCroriemu, po které mohl míč uklízet do prázdné brány, Johnston ho ale stáhl k zemi! Maďarsko bude kopat penaltu!

85

Akos Bíró si nabíhal do šestnáctky na jemný a vysoký oblouček Benceho Bírá, jenže uprostřed šestnáctky zpracoval míč v ofsajdu a jeho následná střela byla zbytečná. Navíc zamířila vysoko nad.

84

Hra je nyní hodně často kouskována a vzhledem k obrovskému množství faulů se není třeba divit.

83

Porteus napřáhl ke střele, která se stala snadnou kořistí maďarského brankáře Demjéna.

83

Maďarsko po přestávce přestalo hrát a až na jednu obrovskou šanci se k ničemu nedostalo.

82

Pokud dnes Česko dokáže potřetí v řadě zvítězit, před Maďarskem už bude mít náskok šesti bodů.

81

Do konce utkání zbývá odehrát 10 minut a Skotsko sahá po cenném bodu, který může pomoci Česku!

Skotsko – Maďarsko

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 74. Johnston (pen.) – 35. Bíró, 87. Szabó (pen.)

Karty:   78. Porteous (SCO) – 48. Hinora (HUN), 73. Kleisz (HUN), 76. Szalai (HUN)   80. Hinora (HUN)   87. Johnston (SCO), 90+2. Porteous (SCO)

Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 17:18.

Skotsko: Robby McCrorie – Ralston, Porteous, Ross McCrorie (C), Gallacher – Johnston, Archibald (67. O'Hara), Hill, Hamilton, Harvie – Shaw.
Náhradníci: Doohan – Preston. Trenér: Richard Sbragia (SCO).

Maďarsko: Demjén – Hinora, Attila Szalai, Bence Tóth, Gergényi – Csernik (74. Tömösvári), Kleisz (C), B. Szabó, Takács (45. A. Bíró) – Levante Szabo (59. Vogyicska), B. Bíró.
Náhradníci: Bese – Nagy, Kamarás. Trenér: Michael Boris (GER).

Rozhodčí: Manfredas Lukjancukas (LTU). Asistenti: Vytis Snarskis (LTU), Jakub Šimáček (CZE). Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Pechanec (CZE)

Diváci: 69