Menu

Hokej

NHL

Florida Panthers – Arizona Coyotes

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

24.03.2017, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.73 4.1 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:49

Colton Sceviour na levém křídle od modré čáry poslal puk po ledě do prázdné brány, jeho gól ale nebyl uznán kvůli postavení mimo hru! Arizona si vzala oddechový čas.

58:33

Mike Smith vystartoval na střídačku a brána Arizony zůstává prázdná! Dokáží hosté snížit?

57:45

Thomas Vanek se ocitl úplně sám před bránou, před kterou si vyjel z levého kruhu, místo střely ale zvolil bekhendovou přihrávku na Jonathana Marchessaulta, který z pravého kruhu pro vhazování po ledě mířil ke vzdálenější pravé tyči, ani nyní ale hattrick nezkompletuje, protože Mike Smith jeho pokus vyrazil skvěle pravým betonem!

54:39

Nick Bjugstad v pravém kruhu útočného pásma ukradl puk hráčům Arizony a mohl pálit, jenže po nádherném zamíchání s kotoučem ještě připravoval hattrick pro Jonathana Marchessaulta, který na jeho přihrávku nedosáhl a v blízkosti levé tyče se ke střele nedostal!

51:15

Arizona přidala a z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování přišla prudká střela zápěstím, která nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, James Reimer ale skvěle zakročil a pravým betonem ji vyrazil mimo!

45:59

Jaromír Jágr před bránou krásně tečoval nahození z pravého křídla a puk se od jeho hole odrážel těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Mike Smith ale kotouče fantasticky vyrazil svým pravým betonem!

44:29

Coyotes se dostali v levém kruhu pro vhazování ke střele, kterou James Reimer bez problému zastavil.

43:05

Josh Jooris vypálil z levého kruhu pro vhazování směrem na vzdálenější pravou tyč a James Reimer jeho prudkou střelou zápěstím ukryl v lapačce! Úžasný semafor!

38:04

38:04 Jonathan MARCHESSAULT - 3:1

38:04

Florida právě vstřelila branku!
JONATHAN MARCHESSAULT dostal v levém kruhu pro vhazování příliš volného prostoru a nad ramenem Mike Smithe krásnou střelou zápěstím zamířil pod horní tyč, od které se puk odrazil do sítě! Florida během 26 sekund vstřelila dva góly a vede v závěru druhé třetiny 3:1! Asistence: Thomas Vanek a Nick Bjugstad.

37:57

Panthers bleskově vyrazili do dalšího útoku a jejich prudkou střelu z ostrého úhlu Mike Smith holí fantasticky vyrazil mimo tři tyče své brány!

37:38

37:38 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1

37:38

Florida právě vstřelila branku!
Aleksander Barkov na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a nádhernou žabičkou přes ležícího hráče Arizony našel na vzdálenější pravé tyči ze najíždějícího útočníka JONATHANA MARCHESSAULTA, který z blízkosti zamířil pod horní tyč, a Florida otáčí skóre! Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.

34:33

Michael Matheson se nádherně uvolnil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl k táhlé střele s příklepem, která se zřejmě od horní tyče odrazila zpět do hry!

34:21

Jonathan Huberdeau se ocitl v blízkosti pravé tyče v další obrovské šanci, puk ale mezi betony Mikea Smithe propálit do sítě nedokázal!

33:21

Nick Bjugstad se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže nedokázal puk zvednout a místo odkryté sítě trefil levý beton ležícího brankáře Mike Smithe! Spektakulární zákrok! Tak nakonec to byla pravá tyč, od které se puk odrazil po Bjugstadově bekhendové střele zpět do hry! Panthers měli stoprocentní šanci!

31:20

Panthers pokračovali v tlaku a v blízkosti brány se dostali ke střele, která zřejmě orazítkovala tyč! Domácí hokejisté touží po vedoucím gólu!

28:22

Reilly Smith se ocitl v blízkosti pravé tyče po krásné souhře ve velké šanci, Mikea Smithe ale propálit nedokázal! Brankář Arizony puk skvěle vyrazil pravým betonem. Trvá skóre utkání 1:1!

27:38

27:38 Shawn THORNTON - 1:1

27:38

Florida právě vstřelila branku!
Colton Sceviour se snažil v blízkosti levé tyče zpoza brány zamést puk do sítě, což se mu sice nepodařilo, SHAWN THORNTON ale posílal puk z prostoru mezi kruhy pro vhazování z blízkosti do odkryté brány, která spadla na brankáře Mikea Smithe, jenž vleže fantasticky zasáhl levou lopatkou zad! Následná dorážka ale mířila do prostoru brány a gól byl po přezkoumání videa uznán jako technický! Panthers vyrovnali stav utkání na 1:1! Asistence: Colton Sceviour.

27:38

Colton Sceviour se snažil v blízkosti levé tyče zpoza brány zamést puk do sítě, což se mu sice nepodařilo, Shawn Thornton ale posílal puk z prostoru mezi kruhy pro vhazování z blízkosti do odkryté brány, která spadla na brankáře Mikea Smithe, jenž vleže fantasticky zasáhl levou lopatkou zad! Ježek byl schován do klece a hra je přerušena. Bude to technický gól? Ano/ne?

24:53

Jonathan Huberdeau se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, jenže puk se po jeho rychlé střele od výstroje Mikea Smithe odrazil do vzduchu a vzápětí snesl vedle pravé tyče!

23:18

Jonathan Marchessault mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila mezi betony Mikea Smithe, brankář Arizony ji ale levým betonem dokázal vyrazit a poté si poradil i s dorážkou Panthers, kterou podržel ve svém náručí!

21:09

Jaromír Jágr předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a v blízkosti pravé tyče se po skvělém pokrytí puku dostal ke střele bekhendem, kterou Mike Smith skvěle vyrazil, stejně jako jeho následnou dorážku!

17:19

Colton Sceviour se ocitl po dobrém forčekingu Panthers za bránou v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho bekhendová střela a dorážka ale skončila na levém betonu Mikea Smithe, který v rychlém sledu dvakrát dobře zasáhl!

12:23

Mike Smith se vydal za bránu, kde zastavil nahození Panthers a rychle rozehrál, Vincent Trocheck objížděl rychle bránu a snažil se mu vyhnout, levým kolenem ho nicméně vyvedl z rovnováhy a brankář Arizony přišel o masku. Hra byla přerušena. Rozhodčí ale nevylučovali.

11:09

Mark Pysyk si srovnal puk na hůl, zvedl hlavu a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k rychlé střele zápěstím, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Mike Smith byl ale ve střehu a pravým betonem ji dobře vyrazil!

06:24

Brendan Perlini se z ničeho nic ocitl v blízkosti pravé tyče po rychlé akci ve velké šanci, bekhendovou střelou ale Jamese Reimera překonat nedokázal! Puk skončil v rohu.

03:20

03:20 Tobias RIEDER - 0:1

03:20

Arizona právě vstřelila branku!
TOBIAS RIEDER na pravém křídle nabral po zisku kotouče velkou rychlost a po krásném sjetí před bránu puk nad pravým betonem Jamese Reimera zvedl pod horní tyč! Nádherná individuální akce a průnik, po kterém Arizona vede 1:0. Hosté skórovali z první střely.

Florida Panthers – Arizona Coyotes

3:1

konec (0:1, 3:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. S. Thornton (Sceviour), 38. Marchessault (Barkov, Huberdeau), 39. Marchessault (Vanek, Bjugstad) – 4. Rieder

Florida Panthers: Reimer (Berra) – Yandle, Demers, Matheson, Pysyk, Kindl, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck (A), R. Smith – Vanek, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour.

Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski (A), C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – J. McGinn, Holland, Vrbata (A) – Perlini, Martinook, Rieder – Domi, Dvorak, Duclair – Crouse, Jooris, Fischer.

Rozhodčí: Marc Joannette, Tom Chmielewski. Čároví: Darren Gibbs, Pierre Racicot

Diváci: 11338

Průběh zápasu
1. třetina
03:20 ARI 0:1 Rieder
Po 1. třetině
2. třetina
27:38 FLA 1:1 S. Thornton (Sceviour)
37:38 FLA 2:1 Marchessault (Barkov, Huberdeau)
38:04 FLA 3:1 Marchessault (Vanek, Bjugstad)
Po 2. třetině
3. třetina
Konec