Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo La Coruňa – Atlético Madrid

1:1

konec (1:0)

02.03.2017, 20:45 • Estadio Municipal de Riazor • 25. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 5.7 3.8 1.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (22:43:21)

Fernando Torres po strašidelném dopadu na zem už komunikuje.

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.
Skutečně tomu tak je, Deportivo si v boji o záchranu připisuje cenný bod proti Atléticu Madrid! Domácí po trefě Andoneho dlouho vedli, necelou půlhodinu před koncem ovšem srovnal Antoine Griezmann. V závěru utkání se už nic zajímavého neudálo, jako by byly oba celky s remízou spokojeny. Bohužel jsme ale byli svědky strašidelného momentu, kdy Fernando Torres nehezky dopadl na trávník a (podle místních komentátorů v bezvědomí) byl odnešen na nosítkách. Přejeme mu brzké uzdravení.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Hosté kombinují na polovině hřiště, zdá se, že v tomto utkání už se nic převratného nestane.

90+5

Diego Godín opět failoval, tentokrát to od něj schytal Florin Andone, který ale pádu poněkud přidal, a píšťalka sudího Gómeze se tak neozvala.

90+4

Partey nyní fauloval ve středu hřiště Fayçala Fajra, v nastaveném čase se trochu překvapivě ani jeden tým do útoku nežene.

90+2

Diego Godín omylem vrazil ve vzdušném souboji do jednoho z domácích hráčů, který se ale posléze zvedl, a hra tak může plynout vesele dál.

90+1

V deseti hrající Atlético kombinuje na polovině hřiště, nechme se překvapit, zdali ještě jeden z týmů najde síly ke vstřelení vítězného gólu.

90

Pokud dobře vidím na světelnou tabulku čtvrtého rozhodčího, druhý poločas bude hned o sedm minut delší!

88

88. Pro Torrese utkání skončilo velmi smolně.

88

Hra je stále přerušena. Už víme, že se jednalo o Fernanda Torrese, jehož zranění se zdá být velmi vážné, znehybnělý útočník Atlética je momentálně odnášen ze hřiště na nosítkách.

87

Lacoruňské publikum povstalo a hlasitě skanduje, zároveň jsme ale svědky nehezkého fotbalového momentu, jelikož na hřišti zůstal ležet jeden z hráčů, který ale přes změť těl není vůbec vidět.

86

Závěr zápasu je hodně vyhecovaný z obou stran. Atmosféra by se dala krájet, tribuny nyní hromadně bučí, poněvadž je hra opět přerušena.

84

Thomas Partey si v souboji s Andonem pomohl nedovolenými prostředky, domácí tak budou mít opět spoustu času na rozehrávku.

83

José Giménez se snaží ukázat sudímu kopanec, který utržil ze souboje s Florinem Andonem, rozhodčí Gómez ale nechává ve hře k velké radosti publika pokračovat.

82

Domácí kouč Pepe Mel využil poslední střídání k vystřídání právě potlučeného Luisinha, který už ale čile chodí a zdá se, že bude v pořádku.

82

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Luisinho, přichází Laure.

81

Dnešní utkání sleduje 19992 diváků.

80

Krajní zadák Deportiva se nakonec zvedl a dokráčel do zámezí po svých, tak doufejme, že se nejedná o nic vážného.

79

Z tribun se znovu ozývá pískot, jelikož Luisinho zůstal ležet nehybně na trávníku a na hřiště už dokonce míří i nosítka.

77

Fotbalisté Deportiva vybojovali další rohový kop, centr z pravé strany ovšem skončil bezpečně skryt v náruči Jana Oblaka.

76

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Emre Colak, přichází Álex Bergantiños.

75

Po nařízeném přímém kopu to vzal na sebe Fayçal Fajr, jehož pokus zpoza hranice pokutového území ovšem proletěl vysoko nad břevnem.

74

Juanfran si nakonec došel pro faulu uruguayského stopera Diega Godína, který za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.

73

Teď však domácí vybojovali míč ve středu hřiště a Juanfran už po pravém křídle zakládá rychlý protiútok Deportiva.

72

Vyrovnávací branka hostům vlila čerstvou krev do žil, fotbalisté La Coruni se v současnosti vlastně jen brání.

70

Zkušený Fernando Torres to vzal na sebe z levé strany a pokud se nemýlím, jeho projektil orazítkoval vzdálenější tyč Luxovy svatyně!

69

Na tribunách to jen zahučelo, centr z pravé strany směřující do prostoru před Oblakem totiž Florin Andone jen těsně netrefil!

68

68. Antoine GRIEZMANN - 1:1

68

Atlético právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno, hosté zničehonic udeřili. ANTOINE GRIEZMANN si narazil míč se střídajícím Ferreirou-Carrascem a poté z hranice pokutového území poslal balon nechytatelně pod břevno!

66

Kévin Gameiro toho na trávníku moc nepředvedl, nechme se překvapit, zdali Fernando Torres dotáhne Atlético k bodovému zisku.

65

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Fernando Torres.

64

Hráči v červenobílých dresech se konečně dostali k souvislé kombinaci na útočné polovině, ta ale zatím k ničemu nevede.

63

Kostarický středopolař už je na nohou, a tak může hra vesele pokračovat autovým vhazováním pro Atlético.

61

Hra je navíc opět přerušena, protože francouzský reprezentant omylem napálil míč přímo do obličeje Celsa Borgese. Tohle muselo pořádně bolet.

60

Naložili s ní bídně. Antoine Griezmann totiž napálil balon přímo do zdi, tato zmařená šance dokonale dokresluje trápení Atlética v tomto utkání.

59

Stále se nehraje, sudí ještě domlouvá protestujícím hráčům Deportiva a hosté se mezitím radí, jak s touto možností naloží.

58

Teď ale budou mít hosté parádní příležitost zahrozit ze standardní situace. Antoine Griezmann byl sražen Mosquerou nedaleko hranice pokutového území, Germán Lux se tak bude muset mít opravdu na pozoru.

57

Atléticu navíc nehraje do karet ani druhý dnešní zápas, ve kterém Sevilla vede nad Bilbaem. V případě výhry Rojiblancos by ztráta Atlética na třetí místo narostla už na propastných deset bodů.

56

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Nicolás Gaitán.

56

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.

54

Svěřenci Diega Simeoneho jsou i ve druhé půli zatím prakticky bezradní, sedmnáctý tým tabulky v poklidu kombinuje na útočné polovině.

53

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Fernando Navarro.

51

Šime Vrsaljko v hlavičkovém souboji fauloval, a tak budou hráči v modrobílých dresech moci opět uklidnit hru.

50

Rozehrávka na Ángela Correu postrádala přesnost, domácí znovu v poklidu kombinují na polovině hřiště.

49

Emre Colak si teď navíc došel pro faul zkušeného Gabiho, a fotbalisté Deportiva tak budou mít spoustu času na rozehrávku.

47

Druhý poločas pokračuje v nastoleném tempu, domácí jsou zatím aktivnější a drží míč na svých kopačkách.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne ve 21:48, tak si to nenechte ujít!
Úvodní pětačtyřicetiminutovka je za námi a domácí zatím mají překvapivě mnohem blíže k vítězství. Atleti si nevytvořili prakticky jedinou gólovou příležitost, zatímco Deportivo zahrozilo hned několikrát. Galicijský celek se ovšem do vedení dostal díky obrovské hrubce Jana Oblaka, jehož rozehrávka skončila jen u Andoneho, jenž pohodlně otevřel skóre.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Žlutou kartu dostává Luisinho (Deportivo La Coruňa).

45

45. Mosquera na Oblaka nevyzrál.

45

A byla z toho další šance pro domácí. Míč propadl až na opačný okraj pokutového území, odkud z voleje vypálil Pedro Mosquera a Oblak měl co dělat, aby jeho ránu vyrazil!

44

Fotbalisté Deportiva jsou v závěru první půle jasně lepší, nyní budou zahrávat další rohový kop a Diego Simeone už bouří.

43

Ze zmiňované standardky ovšem žádné nebezpečí pro Atlético nepramenilo, hosté poté dostali míč až za půlící čáru.

42

Galicijský celek bude mít k dispozici alespoň rohový kop, do pokutového území už se stěhuje všech deset hráčů Deportiva.

40

Právě Andone nyní po levém křídle prchl do pokutového území, kde upadl na zem po srážce s Correou a brankářem Oblakem, penalta se ovšem pískat nebude!

39

Andone by si měl na podobné hloupé fauly dávat pozor, už má totiž na svém kontě naprosto zbytečnou žlutou kartu za přílišnou oslavu gólu.

38

Florin Andone to přehnal s agresivitou při napadání a vracejícího se Diega Godína fauloval, což se sice domácím příznivcům vůbec nelíbí, o nedovolený zákrok forvarda Deportiva se ovšem bezpochyby jednalo.

36

Atleti si po nějaké době poradili s aktivně napadajícími hráči Deportiva, opět se ale dostali sotva k půlící čáře.

35

Tribunami to teď jen zahučelo. Florin Andone to zkusil z poněkud krkolomné pozice, jeho pokus ovšem Oblaka nijak neohrozil.

34

Ta ale k ničemu nevedla, kulatý nesmysl skončil u stoperské dvojice Deportiva. Defenzivní blok domácího týmu zatím funguje jako švýcarské hodinky.

32

To by ale Kakutovi nesměl ujet balon do autu. Svěřenci Diega Simeoneho teď budou mít spoustu času na rozehrávku.

31

Dalekonosný Sidneiův nákop na Fayçala Fajra se sice neujal, domácí ale ještě mohou v akci pokračovat.

30

Půlhodina hry je za námi a veškeré papírové předpoklady byly roztrhány na padrť, La Coruňa je zcela překvapivě lepším týmem.

29

Antoine Griezmann se nyní probil až do zakončení z hranice šestnáctky, střela mu ale příliš nesedla a Germán Lux si bez problémů poradil.

27

Další akce Atlética ztrotkotala už u půlící čáry, Madridští jsou očividně pod dekou, zatímco trápící se La Coruňa je rázem na koni.

26

Pedro Mosquera poslal povedenou kolmicí na zteč Kakutu, jehož jakýsi hybrid mezi střelou a centrem ale vcelku výrazně minul Oblakovu svatyni.

25

Do akce se dostávají domácí lékaři, poněvadž Luisinho po vzdušném souboji s Correou nehezky dopadl na zem a zřejmě si pořádně narazil záda.

23

No jo, jenže jeho centr do pokutového území ani nedoletěl a hráči severošpanělského celku opět dostali míč do bezpečí.

22

Filipe Luís si došel pro faul Arribase, Koke si tak už může chystat balon k provedení dalšího přímého kopu.

21

Byli jsme svědky dalších zmatků v pokutovém území Atlética, svěřenci kouče Simeoneho ovšem nakonec dokázali odkopnout balon do bezpečí.

20

Po dvaceti minutách hry se madridský celek ještě k ničemu nedostal a Šime Vrsaljko navíc nyní fauloval Fajra, a tak budou mít domácí k dispozici rozehrávku hluboko na útočné polovině.

18

Diego Simeone klečí na trávníku s hodně zamyšleným výrazem, tento zápas zatím favorizovanému Atléticu vůbec nevychází.

17

Filipe Luís se nakonec pokusil o centr, který ovšem Alejandro Arribas obětavě zblokoval do autu.

16

Atleti následně opět převzali iniciativu. Thomas Partey šikovně přenesl hru na Luíse, který si ale stále neví rady s dobře zformovanou defenzívou Deportiva.

14

Andone to trochu přehnal s oslavami svého gólu a vyfasoval za to žluté napomenutí.

13

13. Florin ANDONE - 1:0

13

La Coruňa právě vstřelila branku!
No a pozor, jasný outsider se proti Atléticu ujímá vedení! Vše začala katastrofální rozehrávka Jana Oblaka, která skončila přímo u FLORINA ANDONEHO, jenž si navedl míč až do šestnáctky a odtud už věděl, kam balon poslat!

12

Luisinho se na levé straně šikovnou kličkou zbavil Ángela Correy, jeho následný centr už ale tak povedený nebyl.

11

Juanfran našel ve středu hřiště volného Mosqueru, který si ale na střelu netroufl a kombinace Deportiva se přesunula až k půlící čáře.

9

Hráči v modrobílých dresech se teď dokonce podívali i na útočnou polovinu, nutno ale dodat, že se daleko nedostali.

8

Nutno říct, že Branquiazuis se zatím skvěle brání a hosty do šancí nepouštějí, ve vlastní šestnáctce teď znovu zaúřadoval Sidnei a odkopl balon do bezpečí.

6

Z tribun se ozývá pískot poté, co Emre Colak spadl po souboji s Luísem, sudí Gómez nakonec skutečně přerušil hru a přisoudil rozehrávku Deportivu.

5

Svěřenci Diega Simeoneho jsou už od samotného začátku jasně aktivnější. Antoine Griezmann se teď probil až do pokutového území, kde ho však Sidnei o míč připravil.

4

Jeho centr ovšem skončil přímo v Luxově náruči, fotbalisté La Coruni posléze odkopli míč až k půlící čáře.

3

Hosté vybojovali přímý kop z pravé strany, k jehož exekuci už se chystá chorvatský reprezentant Vršaljko.

1

Hráči v červenobílých dresech snadno odolali první akci Deportiva a sami už od Filipeho Luíse zakládají rychlý protiútok.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, A. Arribas, Sidnei, Luisinho – C. Borges, Mosquera – Fajr, Colak, G. Kakuta – Andone.
Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Bergantiños, Joselu, Gil, Laure, Gama.

Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, J. Giménez, Godín, Luís – Á. Correa, Gabi, Koke, Partey – Griezmann, Gameiro.
Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ferreira-Carrasco, Savić, Lucas Hernández, Gaitán, Caio Henrique.

Rozhodčí: Gómez – Aguilar, Núñez.
ATLÉTICO MADRID

Co se boje o titul týče, Atleti už to budou mít hodně těžké, protože na vedoucí Barcelonu ztrácejí už 12 bodů. Svěřenci Diega Simeoneho drží čtvrtou příčku tabulky s nulovým náskokem na pátý Real Sociedad, dnes tak potřebují nutně zabrat. Celek z Estadio Vicente Calderón v lize až do víkendu držel sérii osmi zápasů bez porážky, pak ale podlehl vedoucím Blaugranas 1:2. Dnes se Atlético pokusí odstartovat novou vítěznou šňůru.
DEPORTIVO LA CORUŇA

Zatímco v minulé sezóně se Deportivo pohybovalo v klidných středových vodách tabulky, letos se severošpanělský celek trápí. Týmu očividně uškodil přestup střelce Lucase Péreze do Arsenalu, La Coruňa totiž nedává moc gólů – už sedm ligových zápasů čekají na vítězství a v tomto období vstřelili jen pět gólů. Přeruší dnes Deportivo proti favoritovi sérii čtyř porážek v řadě?
Hezký večer. Španělská Primera División dnes pokračuje svým vloženým 25. kolem a my se zde zaměříme na duel dvou týmů z opačných pólů tabulky: Deportivo La Coruňa přivítá Atlético Madrid, tak si to od 20:45 nenechte ujít!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Deportivo La Coruňa – Atlético Madrid

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Andone – 68. Griezmann (Ferreira-Carrasco)

Karty:   14. Andone (DEP), 45+1. Luisinho (DEP) – 74. Godín (ATM)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.

Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, A. Arribas, Sidnei, Luisinho (82. Laure) – C. Borges, Mosquera – Fajr, Colak (76. Bergantiños), G. Kakuta (53. F. Navarro) – Andone.
Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Bergantiños, Joselu, Gil, Laure, Gama.

Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, J. Giménez, Godín, Luís – Á. Correa (56. Ferreira-Carrasco), Gabi, Koke (56. Gaitán), Partey – Griezmann, Gameiro (65. F. Torres).
Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ferreira-Carrasco, Savić, Lucas Hernández, Gaitán, Caio Henrique.

Rozhodčí: Gómez – Aguilar, Núñez

Diváci: 19992