Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo La Coruňa – Atlético Madrid

1:1

konec (1:0)

02.03.2017, 20:45 • Estadio Municipal de Riazor • 25. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 5.7 3.8 1.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (22:43:21)

Fernando Torres po strašidelném dopadu na zem už komunikuje.

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.
Skutečně tomu tak je, Deportivo si v boji o záchranu připisuje cenný bod proti Atléticu Madrid! Domácí po trefě Andoneho dlouho vedli, necelou půlhodinu před koncem ovšem srovnal Antoine Griezmann. V závěru utkání se už nic zajímavého neudálo, jako by byly oba celky s remízou spokojeny. Bohužel jsme ale byli svědky strašidelného momentu, kdy Fernando Torres nehezky dopadl na trávník a (podle místních komentátorů v bezvědomí) byl odnešen na nosítkách. Přejeme mu brzké uzdravení.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Hosté kombinují na polovině hřiště, zdá se, že v tomto utkání už se nic převratného nestane.

90+5

Diego Godín opět failoval, tentokrát to od něj schytal Florin Andone, který ale pádu poněkud přidal, a píšťalka sudího Gómeze se tak neozvala.

90+4

Partey nyní fauloval ve středu hřiště Fayçala Fajra, v nastaveném čase se trochu překvapivě ani jeden tým do útoku nežene.

90+2

Diego Godín omylem vrazil ve vzdušném souboji do jednoho z domácích hráčů, který se ale posléze zvedl, a hra tak může plynout vesele dál.

90+1

V deseti hrající Atlético kombinuje na polovině hřiště, nechme se překvapit, zdali ještě jeden z týmů najde síly ke vstřelení vítězného gólu.

90

Pokud dobře vidím na světelnou tabulku čtvrtého rozhodčího, druhý poločas bude hned o sedm minut delší!

88

88. Pro Torrese utkání skončilo velmi smolně.

88

Hra je stále přerušena. Už víme, že se jednalo o Fernanda Torrese, jehož zranění se zdá být velmi vážné, znehybnělý útočník Atlética je momentálně odnášen ze hřiště na nosítkách.

87

Lacoruňské publikum povstalo a hlasitě skanduje, zároveň jsme ale svědky nehezkého fotbalového momentu, jelikož na hřišti zůstal ležet jeden z hráčů, který ale přes změť těl není vůbec vidět.

86

Závěr zápasu je hodně vyhecovaný z obou stran. Atmosféra by se dala krájet, tribuny nyní hromadně bučí, poněvadž je hra opět přerušena.

84

Thomas Partey si v souboji s Andonem pomohl nedovolenými prostředky, domácí tak budou mít opět spoustu času na rozehrávku.

83

José Giménez se snaží ukázat sudímu kopanec, který utržil ze souboje s Florinem Andonem, rozhodčí Gómez ale nechává ve hře k velké radosti publika pokračovat.

82

Domácí kouč Pepe Mel využil poslední střídání k vystřídání právě potlučeného Luisinha, který už ale čile chodí a zdá se, že bude v pořádku.

82

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Luisinho, přichází Laure.

Deportivo La Coruňa – Atlético Madrid

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Andone – 68. Griezmann (Ferreira-Carrasco)

Karty:   14. Andone (DEP), 45+1. Luisinho (DEP) – 74. Godín (ATM)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:10.

Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, A. Arribas, Sidnei, Luisinho (82. Laure) – C. Borges, Mosquera – Fajr, Colak (76. Bergantiños), G. Kakuta (53. F. Navarro) – Andone.
Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Bergantiños, Joselu, Gil, Laure, Gama.

Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, J. Giménez, Godín, Luís – Á. Correa (56. Ferreira-Carrasco), Gabi, Koke (56. Gaitán), Partey – Griezmann, Gameiro (65. F. Torres).
Náhradníci: Moyà – F. Torres, Ferreira-Carrasco, Savić, Lucas Hernández, Gaitán, Caio Henrique.

Rozhodčí: Gómez – Aguilar, Núñez

Diváci: 19992