Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

4:3

po prodl. (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)

16.02.2017, 18:00 • DRFG Arena • Václav Petrů

63:42

Kometa právě vstřelila branku!
Zmar na straně Pardubic, euforie na straně Komety. Bonusový bod z tohoto důležitého bodu získávají hokejisté Komety. JAN MLČÁK v útočném pásmu napřáhl a prostřelil Nečase.

62:53

Zeman číhající před Kašparem lehce tečoval střelu od mantinelu, a puk se odrazil těsně nad bránu.

62:29

Rozhodnout tak mohl na druhé straně Lašák, ovšem z dobré pozice přestřelil bránu.

61:35

Tohle může Kometu hodně mrzet! Vašíček se dostal do samostatného nájezdu, při němž ale Nečase nepřekonal, následně se domácí neprosadili ani po objetí brány Konečným, ani po následně dorážce Vašíčka. Pardubický gólman hrdinou okamžiku.

59:47

Dynamo právě vstřelilo branku!
Obrovská radost na střídačce hostí, kteří třináct vteřin před koncem srovnávají a posílají duel do prodloužení! TOMÁŠ ZEMAN při rychlém protiútoku napálil z pravého kruhu brankovou konstrukci, zanedlouho poté se ale dostal k další střele, kterou překonal jinak výborného Kašpara. Asistence: Radek Šír, Tomáš Jelínek.

58:50

Obrovská šance Matěchy, jehož výborným zákrokem lapačkou vychytal ležící Kašpar. Někteří už se radovali, ale brněnský gólman zachránil své mužstvo.

58:43

Po timeoutu zůstává Nečas na střídačce a Dynamo to zkouší v šesti!

58:43

Pardubická střídačka si vzala oddechový čas.

58:43

Tak to bude hodně dramatický závěr. Pardubice si na závěr zahrají početní převahu. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Radek Kučeřík.

58:02

Kavický se dostal do samostatného brejku, v němž ovšem Nečase nepřekonal.

56:23

Hubáček předvedl pěknou individuální akci, když se z vlastního obranného pásma uvolnil až do zajímavého zakončení z mezikruží, při němž vyrazil nebezpečný projektil mimo nebezpečí Nečas ramenem.

52:11

Popelka se podruhé v této části vecpal před Nečase, ale ni na podruhé ho nepřekonal. Pardubický gólman si poradil jak s jeho zakončením, tak s následnou dorážkou Malého.

48:53

Domácí si následně vytvořili drtivý tlak, v němž dvě obrovské šance neproměnil Meluzín. Nejprve trefil břevno a následně proti jeho dorážce zblízka vytáhl beton Nečas.

47:23

Následně ale domácí zapomněli na zadní vrátka a vyrovnání měl na své hokejce Rohlík. Kašpar vytáhl proti jeho střele z pravého kruhu možná zákrok večera lapačkou.

46:17

Domácí mohli jít do trháku. Při rychlém protiútoku se Popelka dokázal vecpat přes bránící hráče Dynama před Nečase, přičemž jen těsně nedotáhl bekhendovou kličku. Puk zamířil těsně mimo tyč.

41:17

Domácí si na úvod třetí části zahrají početní převahu. 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku obdržel Petr Antoníček.

36:20

Silné střídání hostů, kteří zamkli soupeře v jejich obranném pásmu. Kofferovu střelu z mezikruží Kašpar s problémy vyrazil, následně si pohlídal i dorážky.

35:03

Kometa právě vstřelila branku!
Modrobílí teď mají otěže utkání pevně ve svých rukou, a poprvé se dostávají do vedení. V závaru před bránou našel Kučeřík ještě lépe postaveného ERIKA MELUZÍNA, jenž se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Radek Kučeřík, Jakub Konečný.

34:34

Konečný se dostal k odraženému kotouči před bránou, ve slibné šanci jej ovšem vychytal Nečas.

31:53

Kometa právě vstřelila branku!
Domácí stupňovali svůj tlak, a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání. Po střele ADAMA POPELKY se odrazil puk obloučkem za záda Nečase, který nedokázal na podivnou trajektorii kotouče reagovat. Asistence: Dominick Vašíček.

29:48

A další velká šance Komety, tentokrát vychytal Popelku zakončujícího z pravého kruhu jistý Nečas.

29:15

Domácí svírají soupeře v tlaku. Mlčákova střela z hranice levého kruhu zamířila jen o pár centimetrů mimo levou tyč.

24:41

Kometa právě vstřelila branku!
V ponechané výhodě se domácí poprvé prosazují a dávají kontaktní branku. Vašíček našel před bránou úplně volného JAKUBA KONEČNÉHO, který nabízenou šanci neprohospodařil, a přesnou střelou k tyči vymazal nulu na Nečasově kontě. Asistence: Dominick Vašíček, Jan Sedláček.

22:28

Zeman měl na hokejce třetí branku poté, co dostal přihrávku před svatyni Kašpara, ovšem brněnský gólman podržel své mužstvo.

22:15

Domácí operovali v útočném pásmu, ale nakonec se sami z pásma vyhostili útočným faulem. Dvě minuty za vražení na hrazení obdržel Dominik Vašíček. Třetí přesilovka pro Pardubice.

19:20

Při rychlém protiútoku Pardubic pálil nebezpečně z mezikruží Koffer, ovšem Kašpar podržel své mužstvo a jistě zakročil.

18:55

Druhá přesilovka pro Pardubice. Dvě minuty za sevření puku rukou obdržel Maroš Jedlička.

16:14

Svou první početní převahu si zahrají rovněž domácí. Dvě minuty za podražení obdržel Matěj Odehnal.

15:55

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté sice přesilovou hru nevyužili, to je ale mrzet nemusí. Krátce po jejím skončení totiž předvedl pohlednou individuální akci předvedl kapitán Pardubic FILIP KOFFER. Ten se prokličkoval před Kašpara, jehož si položil a překonal jej kličkou do forhendu. Bez asistence.

13:37

Po zajímavé střele Konečného se strhla mela před Nečasem, po němž rozhodčí vyloučil na dvě minuty za krosček Daniela Kavického. První početní převaha pro Pardubice.

07:58

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamu se podařilo srovnat hru, z čehož nakonec vytěžili otevírací branku. TOMÁŠ JELÍNEK si na levém kruhu řádně připravil střelu a následně poslal puk přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Jan Lašák, Dominik Pejzl.

00:25

Na druhé straně bylo o poznání nebezpečněji. V přečíslení dva na jednoho si vyměnili puk Meluzín s Kavickým, přičemž první jmenovaný neprostřelil Nečase.

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

4:3

po prodl. (0:2, 3:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Konečný (Vašíček, Sedláček), 32. Popelka (Vašíček), 36. Meluzín (Kučeřík, Konečný), 64. Mlčák – 8. Jelínek (Lašák, Pejzl), 16. Koffer, 60. Zeman (Šír, Jelínek)

HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, T. Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, J. Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes.

HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Matěcha, Pejzl, Kaštánek, Nedelka, Hrádek, Odehnal, Jelínek, Secký – Šír, Zeman, Antoníček, Koffer (C), Hledík, Rouha, Rohlík, Lašák.

Rozhodčí: Čuňočka – Komínek, Musil

Průběh zápasu
1. třetina
07:58 PCE 0:1 Jelínek (Lašák, Pejzl)
13:37 KOM 2 Kavický, krosček
15:55 PCE 0:2 Koffer
16:14 PCE 2 Odehnal, podražení
18:55 KOM 2 Jedlička, sevření puku rukou
Po 1. třetině
2. třetina
22:15 KOM 2 Vašíček, vražení na hrazení
24:41 KOM 1:2 Konečný (Vašíček, Sedláček)
31:53 KOM 2:2 Popelka (Vašíček)
35:03 KOM 3:2 Meluzín (Kučeřík, Konečný)
Po 2. třetině
3. třetina
41:17 PCE 2+10 Antoníček
58:43 KOM 2 Kučeřík, nedovolené bránění
59:47 PCE 3:3 Zeman (Šír, Jelínek)
Po 3. třetině
Prodloužení
63:42 KOM 4:3 Mlčák
po prodl.