Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

BK Havlíčkův Brod B – HC Kohouti Česká Třebová

5:2

konec (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

15.02.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Čtvrtfinále • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

59:15

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A je to jasné, série půjde do rozhodujícího pátého zápasu! Z obranného pásma vypálil na prázdnou bránu VÁCLAV PECEN a neomylně ji k velké radosti svého týmu a jeho fanoušků trefil! Asistence: Martin Kříž, Tomáš Nguyen.

57:28

Ano, dojde, brankář Nimmmerrichter zůstal na střídačce a hosté zkoušejí power-play!

53:31

Bruslaři založili rychlý kontr, při němž narýsoval Vojtěch Veverka parádní pas mezi kruhy na rozjetého Tomáše Nguyena, jenž trefil zápěstím jen brankáře Nimmerrichtera!

48:39

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Nimmerrichter – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

48:39

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelná minela gólmana Nimmerrichtera, po níž domácí opět odskakují hostům na důležitý dvoubrankový náskok! Brankář Nimmerrichter fauloval Tomáše Cejpka, domácí měli ponechanou výhodu, Martin Kříž posunul puk na VLADIMÍRA SZILVU, jenž vypálil z okraje kruhů a jeho utěšená rána překvapivě skončila v síti, když brankář hostů úplně přestal chytat! Asistence: Martin Kříž, Martin Hynek.

46:59

Tomáš Zadina střílel hned třikrát z bezprostřední blízkosti, ale ve všech případech pálil do dobře postaveného gólmana Kekuly! Velká šance!

43:42

Česká Třebová právě vstřelila branku!
Tak tohle je tvrdá rána pro Bruslaře, kteří inkasovali hodně smolný gól, a to dokonce vlastní! JAN ŠKVOR nahodil puk před brankoviště, kde trefil brusli Lukáše Valy, a kotouč se nešťastně odrazil do odkryté brány gólmana Kekuly, jenž už nemohl stihnout zareagovat! Asistence: Jindřich Zítka, Patrik Fink.

38:28

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bancíř – 2 min., krosček).

35:00

Domácí skvěle rozehráli a do přečíslení 2 na 1 pelášil Tomáš Nguyen. Krásně se uvolnil a hledal před bránou Martina Poláka, ale tomu šel puk na brusle!

32:14

Vojtěch Veverka dostal parádní pas a jel sám na bránu, ale ani nadvakrát neprostřelil gólmana Nimmerrichtera, jenž hodně podržel svůj tým! Z úhlu neúspěšně dorážel i Martin Polák!

29:19

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Váně – 2 min., příliš mnoho hráčů).

25:10

Václav Pecen vypálil od modré čáry a puk neudržel gólman Nimmerrichter ve výstroji, ale Vojtěch Veverka nedokázal doklepnout puk do sítě!

24:20

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Škvor – 2 min.).

23:51

Obrovská šance Vladimíra Szilvy! Ten se po zmatku před bránou gólmana Nimmerrichtera dostal k puku a bekhendem nastřelil ležícího muže v brankovišti hostů!

22:30

Domácí pelášili do přečíslení 2 na 1, David Bušek, jenž hraje dnes s velkou chutí, vzal zodpovědnost na sebe a napálil beton gólmana Nimmerrichtera!

21:11

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No tak to je ledová sprcha pro Kohouty, kteří měli parádní vstup do třetiny, ale paradoxně inkasovali! Vladimír Szilva přiťukl puk TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž si sjel od hrazení do lepší pozice a z kruhu našel mezírku mezi Nimmerrichterovými betony! Asistence|: Vladimír Szilva.

19:10

Gólman Nimmerrichter pořádně zalaškoval s nervy hostů a jejich fanoušků! Martin Hynek napadal rozehrávku a procpal puk za bránu, kam se strážce svatyně Kohoutů vydal pro puk, ale ztratil ho! Domácí ale netrefili bránu!

16:50

Lukáš Vala měl na holi třetí gól domácích, ale hezkou ránu z mezikruží vyrazil koncem levého betonu gólman Nimmerrichter!

15:57

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, havlíčkobrodská družina mohutně slaví velký obrat! Martin Kříž vypálil od modré čáry a v chumlu před bránou se skvěle zorientoval TOMÁŠ CEJPEK, jenž jemnou tečí usměrnil letící puk přesně pod břevno gólmana Nimmerrichtera, jenž se hodně zlobí! Asistence: Martin Kříž.

14:10

Jakub Pejcha hned dvakrát pálil z mírného úhlu na levé straně, ale v obou případech vyprášil jen Kekulovy betony! Maskovaná opora Bruslařů zatím čaruje!

12:14

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Pecen – 2 min., podražení).

11:27

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No a je vyrovnáno, přesilovku Bruslaři rychle využili! Tomáš Nguyen nabil na okraj kruhů DAVIDU BUŠKOVI, jenž do puku práskl z mohutného nápřahu vší silou a jeho dělovka skončila přesně v šibenici bezmocného gólmana Nimmerrichtera, který neměl šanci! Asistence: Tomáš Nguyen.

10:56

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Nimmerrichter – 2 min.). Trest odpyká Váně.

10:56

Pestré ofenzivní hody, nyní měl tutovku Jan Jelínek! Ten se krásně prosmýkl až před bránu a chtěl si položit blafákem brankáře Nimmerrichtera, ale jen ho nastřelil! Byl však faulován.

10:26

Úžasné zákroky gólmana Kekuly! Brodská defenziva opět propadla a zblízka zakončoval volný Michael Schejbal, ale trefil gólmana Kekulu, jenž zmařil parádně i rychlou dorážku!

09:25

Česká Třebová právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš! Toto hokejové přísloví nyní potrestali mladé Bruslaře! Pavel Kavalír nahrál do prostoru mezi kruhy PATRIKU STEHNOVI, jenž potvrdil svou skvělou střeleckou formu v této sérii a chladnokrevně propálil gólmana Kekulu! Asistence: Pavel Kavalír.

08:55

Další rána, tentokrát na straně Bruslařů. A byla to ideální pozice! Vojtěch Veverka zavezl puk dopředu po levém křídle a našel do druhé vlny nahrávkou mezi kruhy Václava Pecna, jemuž však střela nesedla a netrefil bránu!

08:38

Asi nejšikovnější hráč České Třebové Patrik Stehno pálil po nahrávce zpoza brány zblízka, ale gólman Kekula se skvěle v´přesunul a vychytal ho!

05:40

Pořádný rozruch teď panoval před brankovištěm České Třebové, kde mladí Bruslaři předvedli učebnicový důraz, ale nikdo z nich nenapasoval puk za Nimmerrichterova záda!

04:10

No tohle mohla být veliká chyba obránce Dominika Suchého, jenž při rozehrávce trefil jen napadajícího protihráče! Ten to ale nečekal a puk mu utekl z hole!

BK Havlíčkův Brod B – HC Kohouti Česká Třebová

5:2

konec (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Bušek (Nguyen), 16. Cejpek (Kříž), 22. Cejpek (Szilva), 49. Szilva (Kříž, Hynek), 60. Pecen (Kříž, Nguyen) – 10. Stehno (Kavalír), 44. Škvor (Zítka, Fink)

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva, M. Přibyl, Veverka, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Hlídek

HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Pácha) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák "C", Boruch, Veselý, Váně, Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Schejbal, Jindřich, Zítka, Stehno, Fousek, Zadina, Kavalír

Rozhodčí: Aleš Hájek – Jaromír Říha, Radek Teplý

Diváci: 118

Průběh zápasu
1. třetina
09:25 CTR 0:1 Stehno (Kavalír)
10:56 CTR 2 Nimmerrichter, podražení, odpyká Váně
11:27 HBB 1:1 Bušek (Nguyen)
12:14 HBB 2 Pecen, podražení
15:57 HBB 2:1 Cejpek (Kříž)
Po 1. třetině
2. třetina
21:11 HBB 3:1 Cejpek (Szilva)
24:20 CTR 2 Škvor, krosček
29:19 CTR 2 Váně, příliš mnoho hráčů
38:28 HBB 2 Bancíř, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
43:42 CTR 3:2 Škvor (Zítka, Fink)
48:39 HBB 4:2 Szilva (Kříž, Hynek)
48:39 CTR 10 Nimmerrichter, nesportovní chování
59:15 HBB 5:2 Pecen (Kříž, Nguyen)
Konec