Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

BK Havlíčkův Brod B – HC Kohouti Česká Třebová

5:2

konec (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

15.02.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Čtvrtfinále • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

A je konec! Havlíčkův Brod vítězí! Hosté sice snížili po vlastním gólu Lukáše Valy na 3:2, jenže po obrovské hrubce gólmana Nimmerrichtera inkasovali a nakonec padli 2:5. Havlíčkův Brod jako velký outsider po dvou jednoznačných výsledcích 2:10 a 0:5 předvedl úžasné zmrtvýchvstání, venku vyhrál 4:3 po samostatných nájezdech a dnes zvítězil v Kotlině 5:2. O postupujícím se tak rozhodně v neděli na ledě České Třebové! Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:44:49)

Konec zápasu.

59:52

Už se ani nehraje a čeká se na závěrečnou sirénu, jež uzavře zápas se šťastným koncem pro brodské barvy.

59:40

Domácí drží puk za bránou, už se žádné drama konat nebude.

59:15

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A je to jasné, série půjde do rozhodujícího pátého zápasu! Z obranného pásma vypálil na prázdnou bránu VÁCLAV PECEN a neomylně ji k velké radosti svého týmu a jeho fanoušků trefil! Asistence: Martin Kříž, Tomáš Nguyen.

58:50

Vladimír Szilva nejdříve bekhendem ze středního pásma a pak z těžkého úhlu minul prázdnou bránu!

58:35

Domácí bojují ze všech sil, puk je stále v jejich pásmu.

58:04

Hosté mají puk a jedou přes neutrální zónu.

57:37

Pavel Kavalír to zkusil z velkého úhlu na levé straně, ale minul protější tyčku. Domácí odpálili puk do bezpečí.

57:28

Ano, dojde, brankář Nimmmerrichter zůstal na střídačce a hosté zkoušejí power-play!

57:28

Ano, je to tak, oddechový čas pro Českou Třebovou. Dojde na hru bez gólmana?

57:28

Brankář Kekula přerušil hru po nahození ze strany, puk ukryl v lapačce a počkal do přerušení hry. Dá se čekat, že hosté si vezmou time-out.

57:05

Kohouti drží útočné pásmo, útočí ale do plných, a to je vždy velmi těžké.

56:42

Kdepak, ze strany hostů už je to pořádná křeč. Domácí hokejisté hrají velmi dobře takticky, nejsou nyní zalezlí u své brány, ale odpalují puky do bezpečí.

56:00

Domácí vyvezli puk dopředu, to jim vyhovuje, jelikož stále vedou o dva góly.

55:27

Václav Lesák našel nahrávkou z rohu pásma hůl Jindřicha Zítky, ale ten byl zády k bráně a domácí mu puk okamžitě vypíchli z hole.

55:15

Česká Třebová rozehrává z vlastního pásma, Bruslaři dobře zahušťují prostor ve středním pásmu, přes které Kohouty s pukem nepouštějí.

54:48

Kohouti by potřebovali snížit, ale vypadá to, žen hodně laciná čtvrtá branka mi je ještě mohla mrzet. Nyní je drží mladí Bruslaři daleko od své brány.

54:33

Domácí bojují o puk v rohu útočného pásma.

54:22

Patrik Stehno vypálil hned dvakrát z okraje levého kruhu. Poprvé gólman Kekula vyrazil jeho ránu vyrážečkou do ochranné sítě, podruhé schoval puk v náruči.

54:12

Domácí měli štěstí, že stihli včas vystřídat, protože vyhodili jen na další zakázané uvolnění.

53:55

Domácí hráči po zisku puku rozehrávají od své brány a pouštějí na led čerstvé síly.

53:31

Bruslaři založili rychlý kontr, při němž narýsoval Vojtěch Veverka parádní pas mezi kruhy na rozjetého Tomáše Nguyena, jenž trefil zápěstím jen brankáře Nimmerrichtera!

53:12

Nápor Východočechů sílí, Havlíčkův Brod opět vyhodil puk přes celé hřiště jen na zakázané uvolnění.

52:55

Kohouti se natlačili do útočného pásma, ale jen za cenu jasného ofsajdu. Buly ve středním pásmu.

52:40

Domácí dvakrát posunuli puk do útočného pásma, aby nešlo o icing, ale aby alespoň částečně otupili narůstající tlak České Třebové.

52:10

Brankář Kekula měl hodně zakrytý výhled, ale naštěstí pro něj a jeho tým se většina střel od modré čáry zarazila o hradbu těl mezi kruhy a k bráně nedošla.

51:34

Hosté mají neuvěřitelný tlak, domácí jsou přikováni ke své bráně.

51:09

Václav Lesák nebezpečně vypálil od modré čáry a puk zřejmě ještě lehce tečoval před bránou Jakub Pejcha, ale brankář Kkeula si poradil a přerušil hru.

50:44

Buly ve středním pásmu. Utkání sleduje 118 diváků.

50:31

Tomáš Nguyen byl volný v levém kruhu a vypálil zápěstím, ale gólman Nimmerrichter vyrazil puk těsně před sebe a rychle ho zalehl.

49:40

Havlíčkův Brod drží útočné pásmo, kde si nahrává.

49:15

Hosté kombinují v útočném pásmu, jsem moc zvědavý, jestli hodně laciná branka nějak zamává s jejich sebevědomím.

48:39

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Nimmerrichter – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

48:39

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelná minela gólmana Nimmerrichtera, po níž domácí opět odskakují hostům na důležitý dvoubrankový náskok! Brankář Nimmerrichter fauloval Tomáše Cejpka, domácí měli ponechanou výhodu, Martin Kříž posunul puk na VLADIMÍRA SZILVU, jenž vypálil z okraje kruhů a jeho utěšená rána překvapivě skončila v síti, když brankář hostů úplně přestal chytat! Asistence: Martin Kříž, Martin Hynek.

48:00

Havlíčkobrodští fanoušci se seskupili ve svém obvyklém prostoru na tribuně na stání a povzbuzují mladé Bruslaře, kteří to nyní opravdu hodně potřebují.

47:40

Hráči svádějí urputný souboj o puk u hrazení českotřebovského pásma. Zatím sudí nechává pokračovat ve hře, puk totiž stále má na svůj dohled.

47:15

Domácí jsou ve značném útlumu, aktivita je teď jednoznačně na straně hostů,. jimž vstřelený gól hodně pomohl. Dál se tlačí aktivně vpřed.

46:59

Tomáš Zadina střílel hned třikrát z bezprostřední blízkosti, ale ve všech případech pálil do dobře postaveného gólmana Kekuly! Velká šance!

46:33

Pavel Pelán vypálil z úhlu na levé straně, ale trefil jen hůl před sebou stojícího Dominika Suchého, od níž puk skončil v ochranné síti.

46:09

Havlíčkův Brod drží puk v útočném pásmu a kombinuje u hrazení.

45:50

Mladí Bruslaři nahodili puk do útočného pásma tak, aby nešlo o icing. Česká Třebová tak musí hrát.

45:27

Domácí hokejisté pod tlakem při rozehrávce vyhodili raději jen na icing, hosté mají k dispozici vhazování v blízkosti gólmana Kekuly.

45:18

Hosté mají puk u své brány a rozehrávají, nyní mají jednoznačně více ze hry, zatímco Havlíčkův Brod se musí s vypětím všech sil pod tlakem bránit.

43:42

Česká Třebová právě vstřelila branku!
Tak tohle je tvrdá rána pro Bruslaře, kteří inkasovali hodně smolný gól, a to dokonce vlastní! JAN ŠKVOR nahodil puk před brankoviště, kde trefil brusli Lukáše Valy, a kotouč se nešťastně odrazil do odkryté brány gólmana Kekuly, jenž už nemohl stihnout zareagovat! Asistence: Jindřich Zítka, Patrik Fink.

43:06

Martin Kříž sice na první pokus nerozehrál dobře, ale puk se k němu odrazil zpět a na druhý pokus už to vyšlo. Domácí hrají ve středním pásmu.

42:37

Martin Hynek se prohnal středním pásmem, objel bránu soupeře a od hrazení vypálil, ale jen do Nimmerrichterových nastavených betonů.

42:03

Patrik Stehno dostal nahrávku do levého kruhu a vypálil. Jeho ránu však gólman Kekula dobře viděl a v pohodě ji ukryl ve své náruči do přerušení hry.

41:43

Havlíčkův Brod sice získal puk zpět, ale dlouhý pas byl nepřesný. Píská se zakázané uvolnění

41:15

Havlíčkův Brod kombinoval v útočném pásmu, ale ztratil kotouč. Hrát tak může Česká Třebová, jež rozehrává od své brány.

40:40

Hosté se již při hře 5 na 5 tlačili do útočného území, ale neobešlo se to bez technického prohřešku v podobě postavení mimo hru.

40:19

Hosté dohrávají zbytek přesilovky. Po vyhraném vhazování vypálil po kombinaci od modré čáry Patrik Fink, ale jen do Kekulovy náruče.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední část opět nabídla spoustu šancí na obou stranách, ale trefili se jen Bruslaři. Tomáš Cejpek ve 22. minutě vystřelil z kruhu a procedil puk mezi betony gólmana Nimmerrichtera. Třetí perioda začne zhruba ve 20:08, stav je 3:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

Jan Škvor nastřelil na modré čáře jen protihráče před sebou a Lukáš Vala osvobodil Bruslaře dlouhým vyhozením.

39:25

Hosté drží puk u gólmana Kekuly.

38:49

Bruslaři po chvíli snažení získali puk a vyhodili.

38:28

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bancíř – 2 min., krosček).

38:17

Faul domácích, a to zbytečný v blízkosti hrazení. Bude se vylučovat.

38:00

Česká Třebová okupuje útočné pásmo, ale domácí jsou v dobrém postavení a drží soupeře u hrazení.

37:31

Hosté opět propadli a domácí se hnali do přečíslení 2 na 1. Vladimír Szilva zamíchal s pukem a nastřelil z úhlu protihráče, ale dostal se i ke druhé střele, jež však byla nepřesná.

37:20

Domácí hráči si zkusili pomoci rychlým nahozením, jenže Vladimír Szilva měl puk daleko a první u něj byl Jan Škvor. Píská se zakázané uvolnění.

36:40

Tvrdá rána se odrazila od zadního hrazení českotřebovského pásma a Ondřej Hlídek pálil z mírného úhlu na levé straně, ale jen do betonů gólmana Nimmerrichtera.

35:56

Lukáš Vala špatně rozehrál, když kotouč tlačil do dvou protihráčů a Kohouti díky tomu udrželi postavení v útočném pásmu.

35:16

Hosté drží puk u gólmana Kekuly a kombinují.

35:00

Domácí skvěle rozehráli a do přečíslení 2 na 1 pelášil Tomáš Nguyen. Krásně se uvolnil a hledal před bránou Martina Poláka, ale tomu šel puk na brusle!

34:53

Obrovský závar před bránou brodského gólmana Kekuly, jenž v chumlu přerušil hru, když zalehl kotouč.

34:42

Parádní nahrávku dostal do jízdy Patrik Stehno a z dobré pozice v levém kruhu vypálil, ale vracející se brodský hráč puk vytlačil výstrojí do ochranné sítě.

34:15

Hráči obou mužstev urputně zápolí o puk v rohu pásma České Třebové.

33:56

Kohouti nebezpečně dvakrát vypálili hned po buly. Poprvé zasáhl gólman Kekula, podruhé štřela střela vedle. Na to by si měli dát domácí pozor.

33:47

Patrik Stehno přebral dobrý pas na útočné modré čáře, sjel si na okraj kruhů a nebezpečnou ranou nastřelil Kekulovu vyrážečku. Puk v ochranné síti, hra je přerušena, buly v brodském pásmu.

33:10

Hráči bojují o puk za brodskou bránou, hosté mají o něco více ze hry, ale zatím to nedokáží přetavit ve vytvoření slibnější příležitosti.

32:58

Jan Škvor vypálil od modré čáry, ale brankář Kekula zasáhl betonem. Tomáš Nguyen nedokázal vyhodit a z okraje kruhů pálil Michael Schejbal pod břevno, ale našel jen Kekulovu rukavici.

32:14

Vojtěch Veverka dostal parádní pas a jel sám na bránu, ale ani nadvakrát neprostřelil gólmana Nimmerrichtera, jenž hodně podržel svůj tým! Z úhlu neúspěšně dorážel i Martin Polák!

31:39

Havlíčkobrodská družina razí heslo, že nejlepší obrana je útok. Hru drží u gólmana Nimmerrichtera, a i když se k jeho ohrožení moc nedostává, za stavu 3:1 jí to bohatě stačí.

31:10

Vladimír Szilva operuje s pukem u hrazení, hosté ho napadají. Přesilovka domácích se chýlí ke svému konci.

30:54

Kohouti opět získali puk a vyhodili ho až ke gólmanu Kekulovi, jenž urychluje rozehrávku po výjezdu za svou bránu.

30:47

Nahození bylo hosty sraženo do ochranné sítě. Buly proběhne v pásmu hostů, po pravé ruce gólmana Nimmerrichtera.

30:30

Kohouti si zaslouží pochvalu, v oslabení si vedou velmi dobře a soupeře vůbec nepouštějí, tedy takřka vůbec, do koncovky.

30:10

Jan Jelínek nebezpečně pálil ze strany, ale trefil jen gólmana Nimmmerrichtera, jenž si pohlídal prostor u bližší tyčky a vyrazil puk.

29:53

Hostům se nepovedlo sice vyhodit, ale brodskému bekovi na útočné modré čáře přeskočil puk hůl. Domácí tak vyklízejí pásmo soupeře.

29:39

Domácí hokejisté už jsou zpět v pásmu a kombinují.

29:23

Česká Třebová po buly okamžitě získala puk a vyhodila ho přes celé hřiště.

29:19

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Váně – 2 min., příliš mnoho hráčů).

29:19

Hosté hráli v šesti naprosto evidentně, bude se vylučovat.

28:30

Jan Škvor vypálil z velké dálky, ale gólman Kekula se nenechal nachytat na švestkách a vyrazil letící puk betony do bezpečného prostoru pásma.

28:26

Gólman Nimmerrichter se hodně rozčiloval už po obdržených brankách a je hodně podrážděný. Teď nebezpečně trefil dojíždějícího Vojtěcha Veverku a koledoval si o trest do konce zápasu.

27:50

Česká Třebová dál svírá mladé Bruslaře u jejich brány, což se pochopitelně jejím hlasitým fanouškům líbí.

27:22

Akce hostů pokračovala a v prostoru mezi kruhy pálil v tísni Tomáš Zadina, ale minul levou tyčku gólmana Kekuly a domácí zachytili po tlaku Východočechů puk.

27:00

Puk nebezpečně poskakoval před gólmanem Kekulou a z okraje kruhů mohl pálit Jan Škvor, ale naštěstí pro havlíčkobrodské barvy mu puk přeskočil hůl.

26:40

Michael Schejbal zachytil nepřesnou nahrávku a drží puk v útočném pásmu.

26:33

Brankář Kekula po zmatcích jeho spoluhráčů v brodském pásmu raději zalehl odražený puk u své tyčky a přerušil hru.

26:10

Havlíčkův Brod rozehrává od své brány, v těchto chvílích se proti oslabeným Kohoutům hodně trápí.

25:40

Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu získali puk a osvobodili se.

25:10

Václav Pecen vypálil od modré čáry a puk neudržel gólman Nimmerrichter ve výstroji, ale Vojtěch Veverka nedokázal doklepnout puk do sítě!

24:58

Postiženým hráčem Kohoutů byl Ladislav Jindřich, jenž míří za pomoci spoluhráčů na střídačku. Doufejme, že nepůjde o nic vážného a bude moci pokračovat v duelu.

24:58

Sudí se dlouho radili, mezitím pádili domácí do přečíslení, jež táhl Dominik Suchý, ale jeho akci zastavil hvizd sudího, jenž bude vylučovat.

24:50

Tvrdý zákrok předvedl David Bušek a jeden z hostů leží u hrazení.

24:20

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Škvor – 2 min.).

23:51

Obrovská šance Vladimíra Szilvy! Ten se po zmatku před bránou gólmana Nimmerrichtera dostal k puku a bekhendem nastřelil ležícího muže v brankovišti hostů!

23:17

Kohouti na chvilku vyvezli puk ven, ale nedokázali vymyslet nic nebezpečného vymyslet.

22:50

Domácí dál nebezpečně kombinují u gólmana Nimmerrichtera a tlačí se do koncovky. Hosté mají vzadu opět spoustu práce.

22:30

Domácí pelášili do přečíslení 2 na 1, David Bušek, jenž hraje dnes s velkou chutí, vzal zodpovědnost na sebe a napálil beton gólmana Nimmerrichtera!

21:11

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No tak to je ledová sprcha pro Kohouty, kteří měli parádní vstup do třetiny, ale paradoxně inkasovali! Vladimír Szilva přiťukl puk TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž si sjel od hrazení do lepší pozice a z kruhu našel mezírku mezi Nimmerrichterovými betony! Asistence|: Vladimír Szilva.

20:45

Porada asi hostům pořádně prospěla, nyní zamkli svého soka u jeho gólmana Kekuly a puky létají kolem brodské brány, jen to sviští.

20:30

Kohouti se usadili v útočném pásmu a buší do obranného bloku Bruslařů.

20:05

Vladimír Szilva se hned po vhazování snažil protečovat puk do útočného pásma, což se mu povedlo, ale našel jen hůl protihráče.

20:01

Začala druhá třetina.
Jsem moc zvědavý, jak na vývoj zápasu zareaguje Česká Třebová. Troufnu si říci, že během první přestávky byla v její kabině pořádná bouřka.
První třetina rozhodně nenudila, nabídla hezkou podívanou a tři branky. Hosty poslal do vedení Patrik Stehno, ale domácí se obdivuhodně zvedli a dokonali velký obrat zásluhou Davida Buška a Tomáše Cejpka. Prostřední část začne zhruba v 19:20, stav je 2:1.

20:00

První třetina skončila.

19:52

Domácí hokejisté drží hru v rohu útočného pásma, kde už budou chtít úvodní dvacetiminutovku dohrát.

19:40

Východočeši okupují útočné pásmo a tlačí se k ohrožení gólmana Kekuly, ale zatím bez úspěchu.

19:22

Hosté získali alespoň vhazování v pásmu soupeře, když nahodili puk na gólmana Kekulu, jenž podržel raději puk v lapačce do hvizdu sudího.

19:10

Gólman Nimmerrichter pořádně zalaškoval s nervy hostů a jejich fanoušků! Martin Hynek napadal rozehrávku a procpal puk za bránu, kam se strážce svatyně Kohoutů vydal pro puk, ale ztratil ho! Domácí ale netrefili bránu!

18:52

Martin Kříž dostal nahrávku na modrou čáru po vhazování a zkusil štěstí. Tentokrát brankář Nimmerrichter zakročil, když schoval puk do lapačky.

18:33

Broďáků je ale v těchto chvílích plný led a Kohouti toho mají vzadu opravdu plné zuby. Havlíčkův Brod hýří pohybem a má velkou chuť.

18:12

Česká Třebová se snaží uklidnit svou rozháranou hru, kdy je navíc pod tlakem, a vyváží puk dopředu.

17:52

Hosté zaváhali při rozehrávce a z okraje kruhů tvrdě vypálil Václav Pecen, ale orazítkoval jen Nimmerrichterovy betony.

17:28

Obrázek hry se nemění, družina z Kotliny dál svírá soupeře v jeho pásmu a hledá si cestu k Nimmerrichterovu ohrožení.

16:50

Lukáš Vala měl na holi třetí gól domácích, ale hezkou ránu z mezikruží vyrazil koncem levého betonu gólman Nimmerrichter!

16:24

Bruslařům narostla křídla a dál buší do přetíženého obranného bloku zaskočených Kohoutů, kteří neví, kam dřív skočit.

15:57

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Neuvěřitelné, havlíčkobrodská družina mohutně slaví velký obrat! Martin Kříž vypálil od modré čáry a v chumlu před bránou se skvěle zorientoval TOMÁŠ CEJPEK, jenž jemnou tečí usměrnil letící puk přesně pod břevno gólmana Nimmerrichtera, jenž se hodně zlobí! Asistence: Martin Kříž.

15:39

Mladí Bruslaři teď opět trochu zaspali v defenzivě a hned z toho bylo nebezpečí. Po závaru před bránou vypálil z těžkého úhlu kapitán Václav Lesák, ale brankáře Kekulu u první tyče nezaskočil.

15:00

David Bušek měl před sebou trochu volného prostoru, sjel si do levého kruhu a štiplavou zápěstní ranou vyprášil Nimmerrichterovu vyrážečku.

14:48

Mladí Bruslaři se dostali pod tlak a tak zvolili ve svém pásmu po zisku kotouče nejjednodušší řešení v podobě vyhozená na icing.

14:30

Už při hře 5 na 5 vypálili hosté od modré čáry, ale brankář Kekula skvěle znovu zasáhl a vyrazil letící kotouč nad svou bránu do ochranné sítě.

14:10

Jakub Pejcha hned dvakrát pálil z mírného úhlu na levé straně, ale v obou případech vyprášil jen Kekulovy betony! Maskovaná opora Bruslařů zatím čaruje!

14:00

Kohouti už se zabydleli v pásmu domácích a kombinují.

13:40

Havlíčkův Brod si vede zatím v oslabení velmi dobře, soupeře drží po většinu času daleko od gólmana Kekuly a nepouští ho do koncovky.

13:10

Ani další útok České Třebové s sebou nebezpečí nepřinesl, domácí po zisku puku okamžitě vyhodili puk až k brankáři Nimmerrichterovi.

12:50

Kohouti chvíli kombinovali v přesilovkovém postavení v pásmu Bruslařů, ale puk ztratili a domácí mladíci rychle vyhodili.

12:14

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Pecen – 2 min., podražení).

11:27

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No a je vyrovnáno, přesilovku Bruslaři rychle využili! Tomáš Nguyen nabil na okraj kruhů DAVIDU BUŠKOVI, jenž do puku práskl z mohutného nápřahu vší silou a jeho dělovka skončila přesně v šibenici bezmocného gólmana Nimmerrichtera, který neměl šanci! Asistence: Tomáš Nguyen.

10:56

Vyloučení v týmu HC Kohouti Česká Třebová (Nimmerrichter – 2 min.). Trest odpyká Váně.

10:56

Pestré ofenzivní hody, nyní měl tutovku Jan Jelínek! Ten se krásně prosmýkl až před bránu a chtěl si položit blafákem brankáře Nimmerrichtera, ale jen ho nastřelil! Byl však faulován.

10:26

Úžasné zákroky gólmana Kekuly! Brodská defenziva opět propadla a zblízka zakončoval volný Michael Schejbal, ale trefil gólmana Kekulu, jenž zmařil parádně i rychlou dorážku!

09:50

A hosté se dál tlačí dopředu. Havlíčkobrodská družina má v těchto chvílích spoustu práce se zachytáváním aktivního soupeře.

09:25

Česká Třebová právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš! Toto hokejové přísloví nyní potrestali mladé Bruslaře! Pavel Kavalír nahrál do prostoru mezi kruhy PATRIKU STEHNOVI, jenž potvrdil svou skvělou střeleckou formu v této sérii a chladnokrevně propálil gólmana Kekulu! Asistence: Pavel Kavalír.

08:55

Další rána, tentokrát na straně Bruslařů. A byla to ideální pozice! Vojtěch Veverka zavezl puk dopředu po levém křídle a našel do druhé vlny nahrávkou mezi kruhy Václava Pecna, jemuž však střela nesedla a netrefil bránu!

08:38

Asi nejšikovnější hráč České Třebové Patrik Stehno pálil po nahrávce zpoza brány zblízka, ale gólman Kekula se skvěle v´přesunul a vychytal ho!

08:25

Hra je přerušena, gólman Kekula schoval nahozený puk ve své náruči a počkal na to, až rozhodčí hvizdem přeruší hru.

08:05

Michael Schejbal se nejdříve marně natahoval po puku před bránou, ale pak ho získal a ranou od mantinelu prověřil vyrážečku gólmana Kekuly u bližší tyčky.

07:56

Miroslav Váně se vydal na útočný výlet a nebezpečně se tlačil ke střelám zblízka, ale gólman Kekula měl betony na ledě a přerušil hru.

07:32

Obrázek hry se nemění. Havlíčkův Brod má v těchto chvílích více ze hry a vehementně se tlačí do útoku.

07:10

Puk teď poskakoval u modré čáry Bruslařů, až situaci uklidnil dobrou rozehrávkou na svého spoluhráče obránce Marek Bancíř.

06:34

Kohouti vybojovali puk ve svém pásmu, ale nedokázali dobře přejít do útočné fáze a o hrací předmět přišli. Znovu tak hrají domácí.

06:06

Havlíčkobrodská družina po vlažnějším začátku zahřívá své motory na provozní teplotu a nyní je aktivnější. Teď ji zastavilo postavení mimo hru.

05:40

Pořádný rozruch teď panoval před brankovištěm České Třebové, kde mladí Bruslaři předvedli učebnicový důraz, ale nikdo z nich nenapasoval puk za Nimmerrichterova záda!

05:20

Od modré čáry vypálil Václav Pecen a Martin Polák před bránou nebezpečně letící puk tečoval, ale brankář Nimmerrichter byl pozorný.

04:40

Havlíčkův Brod se probil k puku a už se s ním žene do útočného území.

04:10

No tohle mohla být veliká chyba obránce Dominika Suchého, jenž při rozehrávce trefil jen napadajícího protihráče! Ten to ale nečekal a puk mu utekl z hole!

03:40

Tomáš Cejpek vybojoval puk a podél levého mantinelu ho zavezl do útočného pásma., Za bránou ale byli jeho spoluhráči odzbrojeni.

03:25

Bruslaři na chvilku vyvezli puk dopředu, ale tam nedokázali vymyslet nic nebezpečného a kus černé gumy znovu ztratili. Opět se tak musejí bránit.

02:22

Od modré čáry vypálil David Vondráček, jehož jedovku vyrazil gólman Kekula betony před sebe. Hosté číhali na dorážky, ale neúspěšně.

01:55

Poprvé si sáhl na puk i gólman Nimmerrichter, který schoval v nastavené lapačce nahození ze středního pásma. Hra je přerušena.

01:32

Pavel Pelán sebral puk ve středním pásmu, rychle přejel modrou čáru a vypálil golfákem, ale jen do připravených betonů gólmana Kekuly.

01:13

Jan Boruch hledal nahrávkou o mantinel ze středního pásma rozjetého spoluhráče, ale ten na kotouč nedosáhl a píská se icing i na straně Kohoutů.

00:56

Parta z Kotliny pod tlakem napadajících protihráčů nedokázala dobře rozehrát a opět vyhodila kus černé gumy jen na odpískané zakázané uvolnění.

00:36

Hosté se drželi v útočném pásmu a i když ztratili puk, rychle se do blízkosti gólmana Kekuly, kde kombinují, vrátili.

00:17

Rozehrávka mladým Bruslařům nevyšla, vyhodili puk jen na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat po levé ruce gólmana Kekuly.

00:05

Mladí Bruslaři vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a mají puk ve své moci. Rozehrávají od své modré čáry.

00:01

Utkání právě začalo.
Na led naskočili i mladí Bruslaři, které přivedl z kabiny brankář Vít Kekula.
Nechybějí ani fanoušci Kohoutů, kteří roztáhli na tribuně plachtu s logem jejich oblíbeného klubu.
Hokejisté České Třebové právě naskočili na hrací plochu.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva, M. Přibyl, Veverka, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Hlídek

HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Pácha) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák "C", Boruch, Veselý, Váně, Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Schejbal, Jindřich, Zítka, Stehno, Fousek, Zadina, Kavalír

Rozhodčí: Aleš Hájek – Jaromír Říha, Radek Teplý.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

BK Havlíčkův Brod B – HC Kohouti Česká Třebová

5:2

konec (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Bušek (Nguyen), 16. Cejpek (Kříž), 22. Cejpek (Szilva), 49. Szilva (Kříž, Hynek), 60. Pecen (Kříž, Nguyen) – 10. Stehno (Kavalír), 44. Škvor (Zítka, Fink)

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Kříž, Bušek, Suchý, Motl, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva, M. Přibyl, Veverka, Cejpek, M. Polák, Nguyen, Hlídek

HC Kohouti Česká Třebová: Nimmerrichter (Pácha) – Vondráček, Škvor, Krejnus, Lesák "C", Boruch, Veselý, Váně, Fink – Hemský, Pelán, Pejcha, Schejbal, Jindřich, Zítka, Stehno, Fousek, Zadina, Kavalír

Rozhodčí: Aleš Hájek – Jaromír Říha, Radek Teplý

Diváci: 118

Průběh zápasu
1. třetina
09:25 CTR 0:1 Stehno (Kavalír)
10:56 CTR 2 Nimmerrichter, podražení, odpyká Váně
11:27 HBB 1:1 Bušek (Nguyen)
12:14 HBB 2 Pecen, podražení
15:57 HBB 2:1 Cejpek (Kříž)
Po 1. třetině
2. třetina
21:11 HBB 3:1 Cejpek (Szilva)
24:20 CTR 2 Škvor, krosček
29:19 CTR 2 Váně, příliš mnoho hráčů
38:28 HBB 2 Bancíř, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
43:42 CTR 3:2 Škvor (Zítka, Fink)
48:39 HBB 4:2 Szilva (Kříž, Hynek)
48:39 CTR 10 Nimmerrichter, nesportovní chování
59:15 HBB 5:2 Pecen (Kříž, Nguyen)
Konec