Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

VHK ROBE Vsetín – HC Litvínov

7:8

po prodl. (1:5, 4:0, 2:2 - 0:1)

02.02.2017, 15:00 • Zimní stadion Na Lapači • 13. kolo • Helena Hegeďová

Jedenáct vteřin po začátku prodloužení byl za podražení vyloučen Půček a hostům se tak naskytla znatelná výhoda o jednoho hráče. Obrana domácích spolu s gólmanem nejprve nadějně zasahovala proti střelám a šancím Litvínova, nakonec se ale dokázal střelou od modré prosadit Ondřej Dufek a díky jeho trefě bere Litvínov bonusový bod.
Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám příjemný zbytek večere a dovolte, abych Vás pozvala ke sledování online přenosu ze zápasu Extraligy mladšího dorostu. Vsetínští vyzvou v 18:15 ostravskou Porubu. (17:31:32)

Konec zápasu.

61:28

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté si připisují vítěznou branku v prodloužení a berou bonusový bod. Od modré čáry se střelou pod betony prosadil ONDŘEJ DUFEK. Domácí gólman v této situaci střelce vůbec neviděl a nemohl tak proti pokusu zakročit. Asistence: Pavel Kordule, Josef Myšák.

61:06

Před prázdnou brankou stál i Havlík, domácí měli velké štěstí.

60:54

Dufkovi střela kvůli bránícímu Klímkovi tolik nesedla a puk zaduněl o Machačovy betony. Litvínov mohl dorážet do prázdné branky, ale o tento prostor už se postarala domácí obrana.

60:30

Po kombinaci vypálil Josef Myšák. Jeho střela šla nad a Vsetín vyhazuje.

60:11

Litvínov bude mít výhodu jednoho hráče. Půček dostává dvouminutový trest za podražení.

60:05

Začalo prodloužení, ve kterém hrají tři hráči na obou stranách.

60:01

Začalo prodloužení.
Třetí třetina byla na branky vyrovnaná. Do dvoubrankového vedení se zásluhou Havlíka a Myšáka dostal Litvínov, domácí však zachránily přesné zásahy Klímka a Půčka, který opět těsně před koncem třetiny vyrovnal.
I po třetí třetině je tedy skóre vyrovnané a za stavu 7:7 budeme svědky prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:37

Ineman vyzkoušel přihrávku o mantinel, ta ale našla jen Klímka, a ten se dostává do útočného pásma.

59:26

Oddechový čas pro hosty.

59:13

Litvínov nabruslil o útočného pásma a dobrou střelu hostů v podání Josefa Myšáka zablokoval Klímek. Na druhou stranu kluziště se po levém křídle dostal Půček, ten ale z ostrého úhlu přestřelil.

58:28

Vsetín právě vstřelil branku!
Tribuny vyvolávají jméno ROMANA PŮČKA, který vypálil z pravého kruhu a poslal tak puk pod pravý beton hostujícího muže v masce. Asistence: Tomáš Ondračka.

57:48

Už to vypadalo, že se k puku dostane Pech a pošle jej směrem na prázdnou branku Vsetína. Kotouč na poslední chvíli zastavil na modré Kollár a vystřelil na Kožnarovy betony.

57:37

Vhazuje se v útočném pásmu Vsetína a Machač zůstává na střídačce.

57:37

Oddechový čas pro domácí.

57:37

Vsetín se v posledních minutách drží v útočném pásmu, pokusy domácích však nejsou nebezpečné.

57:04

Půček se po vhazování prodral mezi dvěma hráči hostujícího celku a snažil se vystřelit. Jeho hokejku zablokoval Vopat a jeho přístup byl celkově velmi neodbytný a zabránil tak dalšímu hráči Vsetína k dosáhnutí hattricku.

56:18

Hosté v plném počtu.

55:54

Krupa nabruslil k mantinelu a vyslal puk na pravý beton. Při kombinaci spoluhráčů se přemístil do mezikruží, odkud trefuje vyrážečku litvínovského gólmana.

55:02

Klímek nastřelil Kožnarovu vyrážečku. Puk je stále ve hře, domácí kombinují a jejich přesilová hra je velmi aktivní.

54:18

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kordule – 2 min., podražení).

54:14

Domácí se cpou do branky za každou cenu. Útočné trio Matiaško – Klímek – Půček stepuje na hranici brankoviště a snaží se procpat kotouč za Kožnarova záda. Nedaří se jim však puk přesně zasáhnout.

53:45

Nahození Havlíka ze středního pásma se zastavilo o Machače ve vsetínské brance.

52:42

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetínští rychle snižují. Půček nahrál zpoza branky do mezikruží na DANIELA KLÍMKA, který přesnou trefou k levé tyčce prostřelil Kožnara. Asistence: Roman Půček.

52:06

Domácí gólman byl vedle své branky, a dal tak hostům šanci ke vstřelení další branky. Dufek však před prázdnou brankou nezpracoval a nakonec minul.

51:21

Litvínov právě vstřelil branku!
JAN MYŠÁK dostává svůj tým do dvoubrankového vedení, když využil nedorozumění ve vsetínské obraně a poslal puk k pravé tyčce. Asistence: Bez asistence.

51:05

Litvínovskou kombinaci před Machačem vystihli domácí a vyhazují puk do středního pásma.

50:34

Střeleckou aktivitou nyní hýří Svoboda. Hostující útočník nejprve zakončoval od levé tyčky a přes domácího gólmana přepadl. Druhý pokus byl namířen od modré čáry a Machač zakročil lapačkou.

48:59

Lašák s Kovacsem neposlali přesné nahrávky, čehož využil Litvínov a vydal se do útočného pásma. Střelec první branky, Kordule, se chopil kotouče a vypálil na Machačovu lapačku, o kterou se puk otřel a skončil za brankou.

48:01

Ondračkova střela od modré se od brusle bránícího hráče odrazila na Klímka, jenž se snažil propálit skupinku hráčů před brankou Kožnara. Litvínovský gólman nedokázal zkrotit neposlušný kotouč, a tak se k dorážce dostal Půček, kterému bránila litvínovská obrana.

47:35

Litvínov rozehrává zpoza vlastní branky. Přihrávky hostů ale nejsou přesnou a puk nyní končí mimo hrací plochu.

46:54

Puk se nachází v útočném pásmu Chemiků, kterým se dlouho nedařilo dostat se ke kotouči, a tím pádem do střelecké šance. Jeden z domácích však nahrál od mantinelu do mezikruží, kde byl připraven Kordule a z první vypálil.

44:45

Matiaško ujel všem hráčům Litvínova a sám před brankou zakončoval. Zamíchal s pukem a vystřelil. Jeho pokus netrefil Kožnarovu branku.

44:27

Šarlinger našel puk na modré čáře a přes bránící hráče vypálil. Střela zasáhla domácího brankáře.

44:12

Dlouho nebyla k vidění žádná střela na branku a týmy spíše nahazují na branku soupeře.

42:58

Jenáček po vhazování mezi modrými čarami nahazuje do útočného pásma, tam se však Vsetín dlouho nezdržel a Pavlíček ohrozil Machače na druhé straně pokusem z bezprostřední blízkosti.

42:43

Machač vychytal další z pokusů Chemiků, když zasáhl proti střele od modré čáry.

41:17

Litvínov právě vstřelil branku!
MAREK HAVLÍK je dalším, kdo využívá přesilovou hru přesným zásahem. Litvínovský obránce poslal puk po ledě z vrcholu pravého kruhu. Asistence: Přemysl Svoboda, Patrik Pech.

40:54

Jan Myšák poslal křižnou přihrávku na Pecha, jenž z první vypálil. Střela netrefila prostor mezi třemi tyčemi.

40:42

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kovacs – 2 min., podražení).

40:09

Klímek ihned po buly vystartoval do útočného pásma a vystřelil. Pokus se zastavil o bránícího Josefa Myšáka a hosté vyhazují ze své třetiny.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina patřila gólově domácímu mužstvu, které dokázalo minutu před koncem vyrovnat na 5:5. Již dvě minuty po začátku druhého dějství přidal druhou branku Matiaško. Následně měly šanci na vstřelení branky oba celky, když se dlouhou dobu nehrálo ve vyrovnaném počtu hráčů. Ve 35. minutě dokonal hattrick Matiaško a necelou mnutu nato vstřelil kontaktní branku Půček. Půček se stal hlavním aktérem také u vyrovnávací branky 57 vteřin před koncem, když dokázal dostat puk popáté za Pejsara. Litvínovu se v této třetině nepodařilo skórovat, a tak je skóre vyrovnané a ve třetí třetině se začne nanovo.
Třetí třetina začne cca v 16:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:03

Vsetín právě vstřelil branku!
ROMAN PŮČEK si připisuje vyrovnávací branku necelou minutu před koncem druhé třetiny. Nejprve se nedokázal prosadit Matiaško, a tak puk skončil právě na hokejce Půčka, který jej procpal mezi pravou tyčku a gólmana. Asistence: Michal Matiaško.

38:49

Machač se štěstím vytěsňuje další střelu Bartoše, který se tentokrát dostal ze střední třetiny do útočné po levém křídle a z ostrého úhlu střelou po ledě otestoval brankářovu pozornost.

38:21

Bartoš z pravého kruhu vystřelil na Machače. Domácí gólman se postavil proti jeho střele a zasáhl levým betonem.

37:36

Kordule si dokázal vydobýt místo na hranici brankoviště i přes vsetínskou převahu okolo něj. Bránících hráčů se nezalekl a vyslal také střelecký pokus, puk však nešel směrem na branku.

37:05

Po kombinaci v útočném pásmu Valachů se puk dostal ke Krupovi, který od levý tyčky zakončoval mezi betony. Domácí útočník se snažil protlačit puk do brány, hostující gólman si však toto místo pohlídal.

36:30

Bartošovo nahození končí mimo vsetínskou branku a domácí gólman tak zasahovat nemusel.

36:10

Kordule zamířil na Machačovu branku od levé tyčky. Domácí gólman byl připraven a ukrývá pokus hostujícího útočníka v náručí.

35:14

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí vsítili kontaktní branku a hosté mají rázem jen jednobrankové vedení. ERIK KOVACS se dostal po pravém křídle do útočného pásma a střelou po ledě dostal kotouč do branky. Asistence: Bez asistence.

34:36

Vsetín právě vstřelil branku!
MICHAL MATIAŠKO kompletuje hattrick poté, co se po přihrávce od Krupy dostal do protiútoku a poslal kotouč pod Pejsarův levý beton. Asistence: Miroslav Krupa, Tomáš Ondračka.

33:53

Domácí v plném počtu.

33:08

Litvínov se po dlouhé době usadil v útočném pásmu. O zakončení kombinace se pokusil Bartoš, jenž minul vsetínskou branku. Druhý pokus tohoto hráče mířil do stejných míst, ale byl již trochu přesnější a otřel se o Machačovu lapačku.

32:14

Zetocha zblokoval Havlíkovu střelu a spolu se spoluhráčem se vydal do útoku. Pejsar měl se zakončením vsetínské dvojice velké problémy. Skákavý puk nakonec uklidnil lapačkou.

31:53

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Matiaško – 2 min., nedovolené bránění).

31:43

Vsetín je častěji na kotouči, Valachům se však nedaří přechod do útočného pásma.

30:27

Půček mohl skórovat zpoza branky, ale nahrál do předbrankového prostoru na Ondračku, který nezasáhl puk přesně a nemohl jej tak procpat pod betony hostujícího gólmana.

30:01

Hosté v plném počtu.

29:54

Střelu vyzkoušel Klímek. Nepovedlo se mu však zpracování a kotouč se málem ocitl ve středním pásmu.

29:26

Vsetín kombinuje v útočném pásmu. Valachům se zatím nedaří vystřelit.

28:59

Domácí v plném počtu.

28:59

Matiaško při své tutové šanci z pravého kruhu zlomil hokejku a nevyužil tak dobré střelecké pozice.

28:31

K bližší tyčce zamířil Jindra. Machač byl u levé tyčky připraven a nedovolil navýšení skóre.

28:01

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Myšák Josef – 2 min., nedovolené bránění).

27:33

Josef Myšák se bez problémů dostal přes domácí obranu do dobré střelecké pozice, ze které jej nakonec dostal Matiaško. Hosté se i nadále drží na kotouči a kombinují těsně před brankou.

26:59

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., podražení).

26:08

Jindra poslal dlouhý pas na Jana Myšáka, pro kterého byla tato přihrávka pobídnutím k individuální útočné akci. Myšák si našel místo u mantinelu, kde setrval do příjezdu Bartoše, kterému poslal chytrou přihrávku před branku. Domácí obrana k Bartošovi přistoupila velmi rychle a nedovolila mu zakončit.

25:02

Josef Myšák se dostal před Machače, pohrál si s pukem a zkusil se prosadit pokusem po ledě. Domácí gólman nečekal takovéto zakončení, nakonec však proti střele hostujícího obránce zasáhl.

24:25

Domácí v plném počtu.

24:14

Vopat se blížil k brance domácího celku a již se chystal ke střele k nechráněné levé tyčce. V poslední chvíli mu sjel puk z hole.

23:47

Hosté v plném počtu.

23:30

Havlík zpracoval puk v obranném pásmu a vyslal do útoku Šarlingera, jehož střela končí v Machačově lapačce.

22:25

Hostující hráč prošel přes tři domácí a vystřelil. Zatím tahali za záchranné brzy pouze hosté, nyní se však k faulu uchýlil také Půček a dostává menší trest za sekání.

21:55

Vsetín právě vstřelil branku!
Půček nahrál k pravé tyčce na MICHALA MATIAŠKA, který kotouč sklepl a dostal jej tak do brány. Asistence: Roman Půček, Tomáš Ondračka.

21:47

Po pravém křídle se do útočné třetiny dostal Půček a chystal se ke střele z pozice na pravém kruhu. Počínání soupeře se nelíbilo Pavlíčkovi, který dostává trest za držení v této situaci.

21:42

Hostům se daří vyhazovat a při pobytu v útočném pásmu se dostali i k ohrožení vsetínské branky.

20:34

Matiaško si vypracoval dobrou střeleckou pozici před brankou, do které mu nahrával Klímek. Dufek se však při této šanci Vsetína provinil sekáním a dostává menší trest.

20:07

Ze středního pásma nahodil na Machačovu branku Vopat. Vsetínský gólman puk ukryl pod lapačkou a vhazovat se bude po jeho vyrážečce.

20:01

Začala druhá třetina.
Hosté z Litvínova se dostali do vedení již ve třetí minutě, když využili zazmatkování vsetínského gólmana. Druhý obdržený gól také nebyl pro vsetínského brankáře příjemný a po třetí trefě, tentokrát z hole Pavlíčka, přenechal Sachr své místo v brance Machačovi. Ani náhradní vsetínský gólman si nemohl stěžovat na nedostatek práce a musel puk z branky lovit již po minutě a půl svého působení, když se z dorážky do prázdné branky trefil Bartoš. Vzápětí snížil Matiaško střelou nad vyrážečku. Poslední branku první třetiny zaznamenal Litvínov, když dokázal využít přesilovou hru.
Druhá třetina začne cca v 15:48.

20:00

První třetina skončila.

19:03

Hra se odehrává především ve středním pásmu, aktivnějším týmem je Litvínov.

17:57

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté přesilovou hru bleskově využívají. JAKUB ŠARLINGER dostal přihrávku do mezikruží, najel si blíže gólmanovi, který nemohl proti jeho střele do horních pater branky zasáhnout. Asistence: Patrik Pech, Filip Ineman.

17:44

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lašák – 2 min., podražení).

17:00

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí si připisují první branku v zápase. MICHAL MATIAŠKO nabruslil na levý kruh, odkud prostřelil litvínovského gólmana nad vyrážečku. Asistence: Daniel Klímek.

16:01

Litvínov právě vstřelil branku!
Vsetínský gólman nejprve ubránil svou branku zákrokem proti střele z pravého kruhu, po kterém skončil puk v brankovišti. Vsetínští puk vyhodili jen na hokejku DANA BARTOŠE, jenž se dokázal prosadit do prázdné branky. Asistence: Jan Myšák.

14:28

Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Sachr, přichází Machač.

14:28

Litvínov právě vstřelil branku!
Z vrcholu pravého kruhu se prudkou střelou na vzdálenější tyč prosazuje PETR PAVLÍČEK. Asistence: Přemysl Svoboda, Roman Cikánek.

14:15

Matiaško nabruslil do útočného pásma. První střela nejlepšího střelce Vsetína nebyla úspěšná a dorážka po objetí branky také neskončila v síti.

13:44

Litvínov kombinuje v útočném pásmu. Dufek z otočky v mezikruží ještě přihrával na levé křídlo, nahrávce ale chyběla razance a nepřesný pas si tak pohlídal Sachr.

12:57

Černohorský přihrál Dufkovi, a ten od levé tyčky vystřelil. Tento pokus ukrývá vsetínský brankář v lapačce.

12:31

Jenáček vybojoval útočné pásmo pro svůj tým. Černohorský byl ale u mantinelu úspěšnější a vydává se s kotoučem na druhou stranu.

11:31

Bartoš vystřelil ihned po vhazování v útočném pásmu. Prudkou střelu vytěsnil Sachr vyrážečkou.

10:51

Kollár vyzkoušel Pejsarovu pozornost střelou od modré. Litvínovský gólman neměl se střelou sebemenší problém.

10:33

Střelu Zetochy z mezikruží zblokovala hned dvojice bránících hráčů. Krupa byl dalším ze Vsetínských, kdo se pokusil o snížení. Jeho střela se zastavila o Pejsarův pravý beton.

09:45

Jenáček se ocitl před odkrytou brankou, neodkázal však puk dobře zpracovat a ke střele se v závěru akce již neodhodlal.

08:59

Litvínov právě vstřelil branku!
ROMAN CIKÁNEK zamířil na vsetínskou branku od modré, Sachr jednoduchou střelu neviděl, a ta mu tak zapadla mezi betony. Asistence: Pavel Kordule.

08:36

Vsetín prokazuje větší snahu o útočení, přes obranu hostů se jim však nedaří udržet v útočném pásmu.

07:25

Matiaško našel puk na útočné modré čáře a v mezikruží prokličkoval mezi čtyřmi bránícími hráči. Jeden z Chemiků mu kotouč těsně u levé tyčky vypíchl a vsetínský forvard tak nemohl zakončit.

06:45

Pech s Inemanem poslali na domácího brankáře dvě rychlé střely. Prvně jmenovaný se netrefil přesně z pozice na pravém kruhu, dorážka Inemana skončila na betonech vsetínského gólmana.

06:17

Najvar se dostával do úniku, v klíčovém okamžiku mu však puk z hole sjel a nadějně vypadající akce končí na boční síti Pejsarovy branky.

06:05

Dufek z vrcholu pravého kruhu přestřelil. Puk našel své místo v ochranné síti a vhazuje se po Sachrově levé ruce.

04:49

Hra se odehrává v mezikruží vsetínského útočného pásma. Domácí hráči se snaží protlačit ke střele, Litvínovští ale ke svému soupeři těsně přistupují a Vsetín se ke střele nedostává.

04:18

Nahození Parouška kryje Pejsar. Ani jeden z týmů se nemůže udržet v útočném pásmu.

02:48

Litvínov právě vstřelil branku!
PAVEL KORDULE využil nepřipravenosti vsetínského gólmana, který nebyl v bráně, a poslal puk z levého kruhu do branky. Asistence: Ondřej Dufek, Robert Bártek.

02:44

Vsetínu se nedaří přihrávky a Litvínov se tedy bez problémů dostává před Sachrovu branku.

01:53

Litvínov začal okupovat útočnou třetinu, střely hostů však nejsou přesné a domácím se daří vyhazovat. Tato situace skončila, bohužel pro Vsetín, zakázaným uvolněním.

01:41

Po nepřesné střele Pecha nabruslil na vrchol levého kruhu Hipius a vyzkoušel pozornost vsetínského gólmana Sachra střelou zápěstím.

00:39

Vsetín se dostal ke kotouči jako první, útok však musí založit zpoza vlastní branky, jelikož Půčkovi s Matiaškem se nepovedl úvodní přechod do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Sachr (Machač) – Ondračka, Paroušek, Kuboš, Kollár, Pařízek – Lašák, Hrňa, Klímek, Matiaško, Zetocha, Wolf, Jenáček, Kovacs, Půček, Krupa, Najvar.

HC Litvínov: Pejsar (Kožnar) – Havlík, Bártek, Liška, Myšák Josef, Černohorský, Hipius – Šarlinger, Ineman, Bartoš, Arnold, Dufek, Kordule, Jindra, Svoboda, Pavlíček, Myšák Jan, Pech, Cikánek, Vopat.

Rozhodčí: Kika – Dopitová, Novotná.
VHK ROBE Vsetín
Valaši bojují o záchranu extraligové příslušnosti a dnešní zápas pro ně bude hodně klíčový, jelikož s kým jiným se mají poprat o cenné body, když ne s konkurentem v tabulce, kterého by mohli při dávce štěstí také přeskočit. Opuštění předposledního místa tabulky se zdálo být po minulé domácím dvojzápase jako jeden z méně snadných úkolů. Vsacané však posbírali všechny síly a o minulé víkendu vybojovali na ledě pražských soupeřů, Letňan a Slavie, plný počet bodů, díky nimž jsou nyní na 10. místě. 11. Kolín má sice stejný počet bodů, ale horší skóre.
Zápas minulého kola: Slavia – Vsetín 3:5
Vedoucí kanadského bodování: Michal Matiaško (24+26)
HC Litvínov
Chemikům se v průběhu nadstavbové části soutěže podařilo obrat o bod vedoucí Vítkovice a hned v úvodu ubránili tři body v domácím prostředí proti Havířovu. Další výhry černožlutých už však patří jen zápasům s papírově slabšími soupeři a Litvínov je tedy před posledními čtyřmi zápasy na 9. příčce. Osmá Olomouc má náskok 8 bodů a Litvínov se tedy musí otáčet spíše dolů, kde se snaží čtyřbodový deficit dotáhnout právě dnešní soupeř a také mužstvo Kolína. Případná prohra v tomto duelu by tak Severočechům notně zkomplikovala situaci.
Zápas minulého kola: Litvínov – Mladá Boleslav 2:3
Vedoucí kanadského bodování: Ondřej Dufek (14+20)
Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje u dalšího ze zápasů NOEN Extraligy staršího dorostu. Dnes se utkají celky VHK ROBE Vsetín a HC Litvínov. Týmy jsou tabulkovými sousedy, a proto bude pro oba celky vzájemný souboj hodně důležitý. Již v minulém vzájemném duelu se hrálo o hodně, před měsícem zvítězili na svém ledě Severočeši, a to poměrem 8:1.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

VHK ROBE Vsetín – HC Litvínov

7:8

po prodl. (1:5, 4:0, 2:2 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Matiaško (Klímek), 22. Matiaško (Půček, Ondračka), 35. Matiaško (Krupa, Ondračka), 36. Kovacs, 40. Půček (Matiaško), 53. Klímek (Půček), 59. Půček (Ondračka) – 3. Kordule (Dufek, Bártek), 9. Cikánek (Kordule), 15. Pavlíček (Svoboda, Cikánek), 17. Bartoš (Myšák Jan), 18. Šarlinger (Pech, Ineman), 42. Havlík (Svoboda, Pech), 52. Myšák Jan, 62. Dufek (Kordule, Myšák Josef)

VHK ROBE Vsetín: Sachr (15. Machač) – Ondračka, Paroušek, Kuboš, Kollár, Pařízek – Lašák, Hrňa, Klímek, Matiaško, Zetocha, Wolf, Jenáček, Kovacs, Půček, Krupa, Najvar.

HC Litvínov: Pejsar (41. Kožnar) – Havlík, Bártek, Liška, Myšák Josef, Černohorský, Hipius – Šarlinger, Ineman, Bartoš, Arnold, Dufek, Kordule, Jindra, Svoboda, Pavlíček, Myšák Jan, Pech, Cikánek, Vopat.

Rozhodčí: Kika – Dopitová, Novotná

Průběh zápasu
1. třetina
02:48 LIM 0:1 Kordule (Dufek, Bártek)
08:59 LIM 0:2 Cikánek (Kordule)
14:28 LIM 0:3 Pavlíček (Svoboda, Cikánek)
14:28
16:01 LIM 0:4 Bartoš (Myšák Jan)
17:00 VSE 1:4 Matiaško (Klímek)
17:44 VSE 2 Lašák, podražení
17:57 LIM 1:5 Šarlinger (Pech, Ineman)
Po 1. třetině
2. třetina
20:34 LIM 2 Dufek, sekání
21:47 LIM 2 Pavlíček, podražení
21:55 VSE 2:5 Matiaško (Půček, Ondračka)
22:25 VSE 2 Půček, sekání
26:59 VSE 2 Půček, podražení
28:01 LIM 2 Myšák Josef, nedovolené bránění
31:53 VSE 2 Matiaško, nedovolené bránění
34:36 VSE 3:5 Matiaško (Krupa, Ondračka)
35:14 VSE 4:5 Kovacs
39:03 VSE 5:5 Půček (Matiaško)
Po 2. třetině
3. třetina
40:42 VSE 2 Kovacs, podražení
41:17 LIM 5:6 Havlík (Svoboda, Pech)
51:21 LIM 5:7 Myšák Jan
52:42 VSE 6:7 Klímek (Půček)
54:18 LIM 2 Kordule, podražení
58:28 VSE 7:7 Půček (Ondračka)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:11 VSE 2 Půček, podražení
61:28 LIM 7:8 Dufek (Kordule, Myšák Josef)
po prodl.