Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen

4:0

konec (2:0)

29.01.2017, 16:45 • Stadion Feijenoord (Rotterdam) • 20. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.18 7.1 14.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Nicolai JØRGENSEN - 4:0

90

Feyenoord právě vstřelil branku!
Tak na konci utkání Rotterdamší uštědřují svým sokům pořádný výprask. Hosté dostali čtvrtou facku a už by nejraději slyšeli konečný hvizd. Basaçikoglu na hranici vápna přehlavičkoval vyběhnuvšího gólmana a NICOLAI JØRGENSEN pak z metru uklidil balon tam, kam patří.

89

Za faul na Basaçikoglua byl v závěru duelu karetně potrestán Mikael Dyrestam (NEC Nijmegen).

87

87. Nicolai JØRGENSEN - 3:0

87

Feyenoord právě vstřelil branku!
V závěru klání domácí tým potvrzuje svou výhru třetím razítkem. Hráči Feyenoordu roztáhli hru na pravou stranu, Nieuwkoop si předkopl míč před sebe a potom ho adresoval NICOLAII JØRGENSENOVI, jemuž před Dellem stačilo nastavit kopačku na správnou pozici.

86

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: za bouřlivého potlesku odchází ze hřiště Steven Berghuis, autora úvodního gólu nahradí Bart Nieuwkoop.

80

NEC Nijmegen střídá naposledy: hrací plochu opouští André Fomitschow a opačným směrem míří Taiwo Awoniyi.

75

Střídání v týmu NEC Nijmegen: odpracováno má Jordan Larsson a v závěrečné čtvrthodině si zakope Kévin Mayi.

72

72. Jens Toornstra (FEY)

72

Jak málo chybělo Feyenoordu ke vstřelení třetí branky. Po centru zprava balon dosedl na hlavu Toornstry a hráč domácího klubu orazítkoval břevno. V hledišti to jenom zahučelo.

65

Střídání v týmu NEC Nijmegen: Ferdi Kadioglu přenechává své místo na hřišti Alimu Messaoudovi.

64

Špatně pokrytý Eric Botteghin si uvnitř pokutového území naskočil na načechraný centr zleva a balon poslal těsně vedle levé tyče. To byla další šance Feyenoordu, která hlasitě volala po gólu.

62

Domácí nezvládli nevídané přečíslení tři na jednoho. Berghuis vzal zodpovědnost na sebe a jeho pumelici z pravé části vápna zkrotil Delle, který míč vyrazil před sebe. Dorážet se ještě pokoušel dobíhající Jørgensen, ale balon měl daleko od nohy. Konečně aspoň přišlo nějaké oživení.

60

Po ztrátě balonu Miguel Nelom (Feyenoord Rotterdam) uhasil vznikající protiakci pouze za cenu faulu a za podražení Rayhiho byl karetně napomenut.

46

Feyenoord Rotterdam o poločasové přestávce vystřídal: na hřiště se nevrátil Eljero Elia a místo něj po trávníku pobíhá Bilal Basaçikoglu.

44

44. Eljero ELIA - 2:0

44

Feyenoord právě vstřelil branku!
Pomocí několika narážeček domácí borci procpali balon do pokutového území pro ELJERA ELIU a ten po zemi zacílil neomylně k levé konstrukci brány. Jeho gól do šatny tak zdvojnásobil rozdíl mezi oběma mužstvy.

40

Za nešetrný skluz na Rayhiho uviděl Tonny Vilhena (Feyenoord Rotterdam) žlutou kartu.

30

30. Steven BERGHUIS - 1:0

30

Feyenoord právě vstřelil branku!
O chvíli později STEVEN BERGHUIS svou předchozí hrubku tím možným nejlepším způsobem napravil, když se po přihrávce zleva uvnitř pokutového území bez přípravy opřel do míče a usměrnil ho přesně k pravé tyči. Delle sice skočil na zem, avšak po balonu se natahoval marně.

20

20.

20

Dellemu nadělala obrovské potíže technická rána ze střední distance, která mířila do pravého horního rohu brány. Brankář Nijmegenu míč s vypětím všech sil vytěsnil mimo tři tyče. Feyenoord Rotterdam se zatím jen začíná zastřelovat, ale nejspíš je jen otázkou času, kdy mu tam něco padne.

14

Elia se z levé strany prodral až před Delleho, který šel skluzem proti míči a vyrazil ho na roh. Tohle bylo druhé výrazné varování domácího týmu.

5

Do první vážné šance zápasu se dostal Nijmegen. Zakončující hráč se jako blesk z čistého nebe zjevil přímo před Jonesem, ale strážce rotterdamské brány vytáhl bravurní zákrok.

Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 30. S. Berghuis, 44. Elia, 87. N. Jørgensen, 90. N. Jørgensen

Karty:   40. Vilhena (FEY), 60. Nelom (FEY) – 89. Dyrestam (NIJ)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 1:3. Rohy: 17:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:10.

Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Nelom – Toornstra, Kuijt (C), Vilhena – S. Berghuis (86. Nieuwkoop), N. Jørgensen, Elia (46. Basaçikoglu).
Náhradníci: Bijlow, Hansson – Basaçikoglu, Kongolo, Vejinović, Woudenberg, Tapia, Simon Gustafson, Kramer, el Hankouri, Dammers, Nieuwkoop.

NEC Nijmegen: Delle – Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow (80. Awoniyi) – Kadioglu (65. Messaoud), Bikel, Breinburg (C) – J. Larsson (75. Mayi), Jornell Grot, Rayhi.
Náhradníci: van Duin, Smits – Heinloth, Awoniyi, Ofosu, Buwalda, Mayi, von Haacke, Messaoud.

Rozhodčí: van Boekel – Goossens, Polman