Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Calgary Flames

2:3

po prodl. (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)

27.01.2017, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Tomáš Reiner

Tipsport: 2.35 3.74 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Česká stopa v utkání:

Michael Frolík (CGY) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:52 (04:33:46)
Tři hvězdy utkání:

1. Johnny Gaudreau (CGY) 1+1
2. Micheal Ferland (CGY) 1+0
3. Tommy Wingels (OTT) 1+0
Statistiky: Střely na bránu: 27-26; Zablokované střely: 10-15; Vhazování: 50%-50%; Hity: 26-25; Přesilové hry: 0/4-0/2; Trestné minuty: 4-8.
Tommy Wingels během svého debutu v dresu Ottawy vstřelil svůj první gól, na který v závěru třetí třetiny navázal při hře bez brankáře Chris Wideman. Obránce Senators svým prvním gólem v sezóně po úvodních dvou brankách Calgary v podání Michaela Ferlanda a Seana Monahana poslal utkání do prodloužení. V něm mohli v rychlém sledu dvakrát skórovat hosté, Jean-Gabriel Pageau a Mike Hofmann se ale v blízkosti pravé tyče prosadit nedokázali a během poslední minuty přišel trest, když přečíslení dva na nikoho po krásném biliardu zakončil střelou do prázdné brány Johnny Gaudreau. Calgary dokázalo na třetí pokus po prohrách v Torontu a Montrealu zvítězit a ve třetím kanadském derby v řadě ukončilo sérii čtyř porážek v řadě. Konečný výsledek. Ottawa Senators 2 Calgary Flames 3 po prodloužení.

Konec zápasu.

64:29

64:29 Johnny GAUDREAU - 2:3

64:29

Calgary právě vstřelilo branku!
JOHNNY GAUDREAU a Mikael Backlund vyrazili do přečíslení dva na nikoho, které po sérii přihrávek na jeden dotek zakončil v blízkosti pravé tyče střelou do prázdné brány první jmenovaný hráč! Flames udělali nádhernou kombinací tečku za dnešním utkáním a ukončili sérii čtyř porážek v řadě – 3:4! Asistence: Mikael Backlund.

64:09

Senators si vzali oddechový čas.

64:00

Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.

63:58

Mike Hofmann se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a z otočky krásně vypálil bekhendem, Brian Elliott ale tentokrát pro změnu skvěle zasáhl levým betonem!

63:23

Jean-Gabriel Pageau se ocitl před bránou v obrovské šanci a po ledě mířil dobře ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ale dokázal jeho pokus pravým betonem vyrazit mimo!

62:33

Sean Monahan na levém křídle od mantinelu nahodil puk na bránu Ottawy, Mike Condon ale jeho pokus zápěstím ukryl v lapačce a navíc pod tlakem ještě rozehrál.

61:55

Erik Karlsson operoval s pukem na pravém křídle, jenže ani v jednom případě se do zakončení nedostal.

60:45

V Canadien Tire Centre začalo prodloužení a Mike Condon se vydal za bránu, aby zastavil nahození Flames.

60:01

Začalo prodloužení.
Calgary vstupovalo do třetí třetiny zásluhou Michaela Ferlanda a Seana Monahana s dvoubrankovým vedením, domácí Ottawa ho ale dokázala smazat, když se v úvodu třetí dvacetiminutovky prosadil během svého debutu Tommy Wingels a minutu a dvě sekundy před koncem normální hrací doby Chris Wideman. V Ottawě se bude prodlužovat! Skóre po třetí třetině: Ottawa Senators 2 Calgary Flames 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:00

Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

58:58

58:58 Chris WIDEMAN - 2:2

58:58

Ottawa právě vstřelila branku!
Mike Hofmann přenesl hru z pravého křídla doleva, kde CHRIS WIDEMAN napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele s příklepem, která nad lapačkou přiložené k levému betonu Briana Elliota zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Senators při hře bez brankáře dokázali vyrovnat na 2:2! To je závěr! Asistence: Mike Hoffmann a Zach Smith.

58:43

Mike Condon opustil bránu a Senators to vzápětí utkání zkouší při hře bez brankáře!

58:12

Ryan Dzingel nabral na levém křídle obrovskou rychlost a málem se mezi dvěma protihráči protáhl před bránu.

57:25

Senators na pravém křídle napřáhli k prudké střele, která skončila mimo a podél hrazení se puk dostal až do obranného pásma domácího týmu.

56:13

Michael Frolík se pokusil na levém křídle rozhodnout prudkou střelou z ostrého úhlu, Mike Condon ale jeho pokus vyrazil mimo a podržel svůj tým ve hře.

55:59

Vyloučený Kyle Turris naskočil z trestné lavice na led a Senators přečkala v závěru nepříjemné oslabení.

55:37

Cody Ceci na levém křídle z úhlu napřáhl k prudké střele zápěstím, která během oslabení mířila k bližší tyči, Brian Elliott ale pravým betonem zabránil pohromě!

55:03

Senators hrají v oslabení skvěle a zatím nepustili Flames ke střele na bránu. Flames mají šanci rozhodnout.

54:22

Kris Versteeg na pravém křídle napřáhl od mantinelu ke střele, která byla na přední tyči zablokována.

53:59

Kyle Turris za bránou Flames zbytečně zahákoval rozehrávajícího TJ Brodieho a dostal dvě minuty.

53:39

Micheal Ferland nabral rychlost a mezi dvěma protihráči napřáhl na vrcholu mezikruží ke krásné střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ale předvedl úžasný rozštěp, po kterém puk ukryl ve své lapačce!

53:10

A další zakázané uvolnění! Tentokrát po vyhození Flames z pravé strany obranného pásma. Hra je hodně kouskována.

52:51

Deryk Engelland ze středního pásma nahodil puk na pravém křídle do útočného pásma, jenže ani Flames se nepodařilo kotouč tečovat nebo dojet a pískalo se další zakázané uvolnění.

52:34

Curtis Lazar na levém křídle nedokázal tečovat nahozený puk, který vzápětí skončil na zakázaném uvolnění.

52:14

Cody Ceci se na levém křídle ocitl v postavení mimo hru poté, co jeden z jeho spoluhráčů nevyklidil útočné pásmo.

51:19

Johnny Gaudreau napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, brankář Mike Condon ji ale dokázal zastavit a přerušil hru!

51:03

Cody Ceci na levém křídle vypálil od mantinelu a jeho prudká rána byla přizvednuta do ochranné sítě. Hra byla přerušena a prostor dostává krátká reklamní přestávka.

51:00

Flames si během pár sekund vytvořili dvě velice slibné brankové příležitosti, jejich náskok ovšem zůstává jednobrankový. Dokáží Senators vyrovnat?

49:41

Puk se po prudkém nahození Flames od mantinelu za bránou Mikea Condona odrazil k levé tyči, kde se ho levou bruslí snažil Sean Monahan usměrnit ke vzdálenější pravé tyči, brankář Senators byl ale opět pozorný!

49:22

49:22 Střela Johnnyho Gaudreaua po nádherné stahovačce.

49:22

Johnny Gaudreau po rychlém protiútoku zavezl puk do útočného pásma a v levém kruhu pro vhazování se nádhernou stahovačkou zbavil Chrise Widemana, vzápětí přišla krásná střela zápěstím, která mířila mezi betony Mikea Condona, brankář Ottawy je ale včas dokázal sevřít a podržel svůj tým ve hře!

49:01

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:01

Dnešní utkání se hraje od úvodních minut v obrovském tempu a ani nyní hráčům nedochází síly!

48:14

Kyle Turris na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke krásné táhlé střele, která byla těsně nad ledem tečována a zamířila vedle přední pravé tyče brány Calgary.

47:40

Deryk Engelland nedovolil jednomu z hráčů Ottawy, aby si z levého rohu útočného pásma vybruslil před bránu.

46:35

Chris Wideman před pár okamžiky dobře vypálil na levém křídle od mantinelu, Brian Elliott ale jeho pokus hrudí vyrazil.

46:25

Ryan Dzingel se ocitl v blízkosti pravé tyče v dobré brankové příležitosti, jeho pokus ale skončil v náručí Briana Elliotta, po jehož zákroku následuje reklamní přestávka.

46:05

Mike Condon se v rychlém sledu podruhé vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Senators a rozehrál.

45:37

Mike Hofmann byl za vlastní bránou tvrdě dohrán a nepříjemně narazil do hrazení, jednalo se ale o čistý zákrok.

44:58

Kyle Turris se ocitl v blízkosti levé tyče ke střele, jeho následný pokus ale skončil na pravém betonu Briana Elliotta, který mu neumožnil skórovat a puk vyrazil.

44:17

Flames se nepodařilo rozehrát a puk po nepřesné přihrávce zamířil na zakázané uvolnění.

43:54

Dougie Hamilton na pravé straně útočného pásma od modré čáry nahodil puk na bránu Senators a Mike Condon ho vzápětí bez problému lapil do své lapačky.

43:41

Johnny Gaudreau na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Mike Condon sevřel kotouč v náručí.

43:05

Vzápětí bylo pískáno na straně Ottawy další postavení mimo hru poté, co Dion Phaneuf při snaze o nahození nepříjemně napálil do nohy Marka Stone a, který okamžitě odjel na střídačku.

42:43

Senators chtěli po levém křídle v blízkosti střídaček zavést puk do útočného pásma, vzápětí byl ale pískán ofsajd.

42:26

Erik Karlsson na levém křídle nabral rychlost a od mantinelu napřáhl k diagonální střele, která se od jednoho z hráčů Flames odrazila do ochranné sítě.

42:01

42:01 Tommy WINGELS - 1:2

42:01

Ottawa právě vstřelila branku!
Fredrik Claesson na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho skvěle tečoval debutující TOMMY WINGELS a od pravé nohy bývalého hráče San Jose se odrazil nad pravým betonem Briana Elliotta k levé tyči. Ottawa dokázala v úvodu třetí třetiny snížit a je zpět ve hře! Asistence: Fredrik Claesson.

41:19

Senators rozjeli pěkný protiútok a po přenesení hry doleva z levého kruhu pro vhazování bez přípravy vypálili směrem na přední tyč, Brian Elliott ale puk pravým betonem vyrazil!

40:01

V Ottawě začala závěrečná třetí třetina a Senators mají dvacet minut na to, aby smazali dvoubrankové manko.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 14-16; Zablokované střely: 6-8; Vhazování: 55%-45%; Hity: 19-20; Přesilové hry: 0/4-0/1; Trestné min.: 2-8.
Třetí třetina začne přibližně ve 3:27.
Ottawa Senators v úvodu druhé třetiny nevyužila zbytek přesilové hry a Michael Frolík se po čtyřech minutách strávených na trestné lavici vrátil zpět na led. Krátce na to si zahráli přesilovou hru Flames a ačkoliv se jim během ní skórovat nepodařilo, v polovině zápasu se prosadil z dorážky Michael Ferland, na jehož gól necelé tři minuty před druhou přestávkou navázal krásnou střelou mezi nohama ve stylu Tomáše Hertla z blízkosti útočník Sean Monahan. Skóre po druhé třetině: Ottawa Senators 0 Calgary Flames 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Vyloučený Kris Versteeg naskočil zpět na led a Senators se během přesilové hry dostali k jedné jediné střele.

39:12

Kyle Turris napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k jedovaté ráně s příklepem, která zamířila nad a brankář Brian Elliott po ní zasahovat nemusel.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:30

Mark Stone se dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce, jenže ztroskotal na hrudi brankáře Briana Elliotta!

37:32

Kris Versteeg fauloval před vlastní bránou a dostal dvě minuty za hákování. Senators mají v závěru druhé třetiny k dispozici třetí přesilovou hru a šanci rychle odpovědět.

37:08

37:08 Sean MONAHAN - 0:2

37:08

Calgary právě vstřelilo branku!
SEAN MONAHAN se po fantastickém zákroku Mike Condona hranou lapačky proti střele Dougieho Hamiltona z prostoru mezi kruhy pro vhazování dostal v blízkosti pravé tyče k dorážce, svůj pokus ovšem neuspěchal a ve stylu Tomáše Hertla si puk vložil mezi nohy a střelou zpoza levé nohy ho poslal nad ležícím brankářem Senators do brány. Neskutečný a nádherný gól, po kterém Flames vedou 2:0! Asistence: Dougie Hamilton a Johnny Gaudreau.

36:03

36:03 Mike Condon se skvěle vrhl pod nohy Michaela Frolíka!

36:03

Michael Frolík na pravém křídle po nádherné diagonální přihrávce spoluhráče z levé strany obranného pásma šlápl do pedálů a sjížděl si před bránu, Mike Condon se mu ale skvěle vrhl pod nohy a do zakončení ho nepustil!

35:37

Cody Ceci po pravém křídle zavezl puk po krásné přihrávce Jeana-Gabriela Pageaua z levé strany do útočného pásma, u hrazení se ale vzápětí prosadit nedokázal a byl tvrdě dohrán.

34:01

Fredrik Claesson napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Troy Brouwer ji ale skvěle zablokoval a puk se od jeho hole odrazil mimo.

33:27

Flames na pravém křídle ze středního pásma podél hrazení nahazovali puk do třetiny a kotouč se vzápětí od hrany mantinelu odrazil v rohu do ochranné sítě.

32:53

Po pouhých devíti sekundách byla hra přerušena znovu a opět na straně Ottawy kvůli zakázanému uvolnění.

32:44

Bobby Ryan předvedl na pravém křídle nepřesnou přihrávku, po které puk zamířil na další zakázané uvolnění.

32:06

Matthew Tkachuk napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou na bližší tyči Mike Condon zřejmě hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány!

31:46

Senators se na pravém křídle dostali ke střele, která od mantinelu mířila ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ji ale skvěle pravým betonem vyrazil mimo!

31:25

Senators po levém křídle vyrazili do rychlého útoku, který po nepřesné přihrávce zastavilo postavení mimo hru.

30:28

TJ Brodie se pokusil navýšit vedení svého týmu pěknou střelou z levého kruhu, na přední tyči ale našel pouze náruč Mikea Condona, po jehož zákroku následuje krátká přestávka.

29:39

29:39 Micheal FERLAND - 0:1

29:39

Calgary právě vstřelilo branku!
Tommy Wingels nezačíná debut v dresu Senators vůbec dobře, když na levém křídle přišel v blízkosti obranné modré čáry o puk a MICHAEL FERLAND sice skrytou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Mikea Condona nepřekonal, brankář Ottawy chtěl ale vzápětí po zákroku hrudí rychle rozehrát a proti jeho následné dorážce, která zamířila k bližší pravé tyči, už byl bezmocný.

28:27

Senators se ocitali na pravém křídle ve slibné šanci, jenže jejich útok zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se s největší pravděpodobností ocitl Ryan Dzingel.

28:05

Flames dokázali udržet útočné pásmo a Troy Brouwer pálil prudce z mezikruží, jeho pokus ale minul vzdálenější pravý horní roh brány a Brian Elliott zasahovat nemusel.

27:55

Kris Versteeg si hledal na levém křídle prostor pro střelu, u mantinelu ho ale o puk připravil Erik Karlsson.

27:01

Jean-Gabriel Pageau se ocitl před bránou ve slibné šanci, jeho následná střela ale zamířila vedle pravé tyče.

26:35

Puk skončil na střídačce Ottawy a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka.

26:18

Michael Frolík se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže jeho následná střela zamířila po ledě vedle levé tyče!

25:31

25:31 Na fantastickém semaforu Elliotta zasvítila červená!

25:31

Mark Stone na levém křídle vybojoval puk a krásnou zpětnou přihrávkou našel Mike Hofmanna, který na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k jedovaté střele s příklepem a skvěle mířil ke vzdálenější pravé tyči, Brian Elliott ale předvedl úžasný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!

24:34

Chris Kelly se vrátil na led z trestné lavice a oba týmy v dnešním zápase přečkaly oslabení, druhá na straně Flames ovšem trvala čtyři minuty.

24:03

Michael Frolík si hledal prostor před bránou, ke střele se ale nakonec nedostal a Mike Condon nemusel zasahovat.

23:43

Calgary se nepodařilo rozehrát a v přesilové hře po nepřesné přihrávce vyhodili puk na zakázané uvolnění.

22:34

Chris Kelly dostal dvě minuty za držení a Calgary si v úvodu druhé třetiny zahraje svou první přesilovou hru.

22:34

Micheal Ferland v blízkosti levé tyče vypálil z ostrého úhlu a Mike Condon jeho bekhendovou střelu bez problému zastavil.

22:13

Brett Kulak v blízkosti útočné modré čáry zbytečně ztratil puk a Senators se málem řítili do samostatného úniku, jeho spoluhráči ale zaváhání napravili a puk získali zpět.

21:44

Tom Pyatt na levém křídle krásně vypálil od modré čáry a jeho střela těsně před bránou byla nebezpečně tečována, Brian Elliott byl ale u své pravé tyče včas a nadvakrát puk zastavil!

21:06

Vyloučený Michael Frolík je zpět na ledě a Calgary úspěšně přečkalo dlouhé oslabení, které trvalo čtyři minuty!

20:01

V Canadien Tire Centre právě začala prostřední část utkání, v jejíž úvodu Senators dohrávají závěr čtyřminutové přesilové hry poté, co byl v závěru úvodní třetiny vyloučen za vysokou hůl český útočník Michael Frolík.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 6-6; Zablokované střely: 5-1; Vhazování: 37%-63%; Hity: 13-8; Přesilové hry: 0/3-0/0; Trestné minuty: 0-6.
Druhá třetina začne přibližně ve 2:33.
V Canadian Tire Centre se hrál od úvodních minut hodně fyzicky náročný hokej plný hitů. Blíže ke vstřelení gólu byli domácí Senators, kteří si dvakrát zahráli přesilovou hru, z nichž druhá po vyloučení Michaela Frolíka bude pokračovat po přestávce. Český útočník dostal dvojitý trest za hru vysokou holí, Ottawa ale jeho faul zatím potrestat nedokázala. Oba týmy se dostaly v první části k šesti střelám. Skóre po první třetině: Ottawa Senators 0 Calgary Flames 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:06

Bobby Ryan krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Brian Elliott ale dokázal jeho pokus najít a vyrazit!

19:00

Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

18:54

Derick Brassard vypálil tvrdě z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následný projektil ale zamířil mimo.

18:29

TJ Brodie dokázal vyhodit puk a Calgary úspěšně přečkalo úvodní minutu přesilové hry Senators, která v případě nevyužití bude pokračovat na začátku druhé třetiny.

17:39

Senators mají v závěru první třetiny k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázali.

17:06

Michael Frolík dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl poté, co zasáhl do obličeje Jeana-Gabriela Pageaua!

16:56

Sam Bennett se dostal ke střele, z blízkosti ale na skvěle chytajícího Mikea Condona vyzrát nedokázal!

15:57

Oba týmy v závěru první třetiny opět pořádně přitvrdily a v rychlém sledu byly během minutu k vidění čtyři tvrdé hity. Na straně Senators se o ně postarali Marc Methot a Erik Karlsson, v týmu Calgary potom Lauce Bouma a Michael Ferland.

14:35

Bobby Ryan na pravém křídle od modré čáry nahodil puk za bránu Flames, domácí hokejisté se ale vzápětí k ničemu nedostali a vyloučený Matthew Tkachuk, který odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, je zpět ve hře.

13:51

Mikael Backlund se po rychlém protiútoku dostal na pravém křídle ke střele, kterou Mike Condon sevřel v náručí.

13:46

Zack Smith se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho pokus ale skvěle zablokoval Dennis Wideman.

13:30

Erik Karlsson mohl udeřit v přesilové hře, Brian Elliott ale jeho táhlý pokus od modré čáry ukryl ve svém náručí.

12:35

Calgary hrálo v šesti! Týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Matthew Tkachuk.

11:55

Ottawa otočila hru a na opačné straně ledové plochy pálil z levého kruhu pro vhazování Marc Methot. Byli jsme svědky další nepřesné střely.

11:19

Krátce na to pálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování Sean Monahan, ani jeho pokus ale neměl gólové parametry.

10:59

TJ Brodie na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho následná rána zamířila mimo tři tyče brány Senators.

10:54

Sean Monahan se dostal v blízkosti levé tyče k bekhendové střele, kterou Mike Condon ukryl v náručí.

10:43

Deryk Engelland vzápětí vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale skončila na výstroji pozorného brankáře Mikea Condona.

10:35

Deryk Engelland vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho jedovatá střela s příklepem zamířila nad.

09:52

Brian Elliott předvedl dva fantastické zákroky, když se před bránou ocitl v obrovské šanci Kyle Turris, bekhendem ho ovšem ani nadvakrát z blízkosti překonat nedokázal!

09:39

TJ Brodie na levém křídle nabral rychlost a od mantinelu napřáhl ke střele, po které Mike Condon zasahovat nemusel.

08:05

Vzápětí se dostal ke druhé střele v zápase Brett Kulak, jeho střelu ale pro změnu zablokoval Curtis Lazar.

07:56

Lauce Bouma zkusil vypálit, do cesty jeho střely se ale dobře postavil Erik Karlsson.

05:30

Kyle Turris vzápětí znovu vypálil z vrcholu levého kruhu ihned po vhazování, Brian Elliott byl ale opět na jeho pokus připraven a po předvedení dobrého zákroku puk vyrazil!

05:27

Kyle Turris napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím a Brian Elliott si připsal první úspěšný zákrok.

04:58

Oba týmy se prezentují fyzicky hodně náročným hokejem a během poslední minuty jsme byli svědky několika hitů.

04:20

Tommy Wingels si počíhal na Denise Widemana a tvrdě ho dohrál. Krásný hit.

03:06

Ihned po vhazování zkoušel pálit Dougie Hamilton, do jeho střely se ale dobře postavil Dion Phaneuf a zablokoval ji.

03:01

Sam Bennett se dostal před bránou k dorážce, Mike Condon byl ale opět pozorný a připsal si další skvělý zákrok!

02:16

Brett Kulak si našel na levém křídle prostor na střelu, jeho pokus od mantinelu ale minul bránu Ottawy.

01:03

Matt Tkachuk se ocitl před bránou ve velké šanci, Mikea Condona ale z blízkosti překonat nedokázal! Brankář Ottawy Senators si připsal první těžký zákrok.

00:49

Cody Ceci odvedl v obraně skvělou práci, když zablokoval střelu Alexe Chiassona z vrcholu pravého kruhu pro vhazování.

00:01

Matt Stajan vyhrál úvodní vhazování proti Derickovi Brassardovi a utkání mezi Ottawou a Calgary právě začalo.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Ottawa Senators: Condon (Driedger) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Wingels. Hlavní trenér: Guy Boucher.

Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Kulak, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Frolík – Tkachuk, Backlund, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

Rozhodčí: Jean Hebert, Marc Joannette. Čároví: Michel Cormier, Ryan Daisy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Česká stopa v utkání:

Michael Frolík (CGY) 12+17, +/- +3
Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

29.10.16 Calgary Flames – Ottawa Senators 5:2
Calgary Flames:

Calgary Flames se v kanadském derby na ledě Ottawy Senators pokusí ukončit sérii čtyř porážek v řadě. Svěřenci hlavního trenéra Glena Gulutzana prohráli venku pět utkání v řadě a naposledy nestačili na Montreal Canadiens, kterému po prohře s Torontem Maple Leafs podlehli vysoko 5:1. Kapitán Mark Giordano před zápasem v Ottawě prohlásil, že se série proher zdá mnohem delší, pokud si myslíte, že hrajete hůře než ve skutečnosti.
Ottawa Senators:

Do sestavy Ottawy se dnes vrací po třízápasové absenci útočník Mike Hofmann, který je se sedmnácti góly nejlepším střelcem svého týmů a poslední tři utkání vynechal kvůli nemoci. Ze sestavy Senators ale zřejmě vypadne obránce Mark Borowiecki, jehož start je nejistý a poslední čtyři utkání vynechal kvůli žaludeční infekci. Premiéru si v dresu domácího celku odbude útočník Tommy Wingels, kteří do Canadien Tire Center přišel ze San Jose, se kterým v loňské sezóně NHL dokráčel až do finále Stanley Cupu.
Calgary Flames bude v pátek v noci pokračovat ve svém tripu po Kanadě, když po Torontu a Montrealu zavítá do Ottawy, kde se v Canadian Tire Centre bude snažit proti domácím Senators ukončit sérii čtyř porážek v řadě. Oba týmy se v letošní sezóně NHL střetnou podruhé poté, co první vzájemný duel na konci listopadu vyhráli doma 5:2 hokejisté Calgary.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Ottawa Senators – Calgary Flames

2:3

po prodl. (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 43. Wingels (Claesson), 59. Ch. Wideman (Hoffman, Z. Smith) – 30. Ferland, 38. Monahan (D. Hamilton, J. Gaudreau), 65. J. Gaudreau (Backlund)

Ottawa Senators: Condon (Driedger) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Wingels. Hlavní trenér: Guy Boucher.

Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Kulak, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Frolík – Tkachuk, Backlund, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer (A) – Bouma, Stajan, Ferland. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

Rozhodčí: Jean Hebert, Marc Joannette. Čároví: Michel Cormier, Ryan Daisy

Diváci: 16263

Průběh zápasu
1. třetina
12:35 CGY 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Tkachuk
17:06 CGY 2+2 Frolík, vysoká hůl+vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
22:34 OTT 2 Kelly, držení protihráče
29:39 CGY 0:1 Ferland
37:08 CGY 0:2 Monahan (D. Hamilton, J. Gaudreau)
37:32 CGY 2 Versteeg, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:01 OTT 1:2 Wingels (Claesson)
53:59 OTT 2 Turris, hákování
58:58 OTT 2:2 Ch. Wideman (Hoffman, Z. Smith)
Po 3. třetině
Prodloužení
64:29 CGY 2:3 J. Gaudreau (Backlund)
po prodl.