Menu

Hokej

NHL

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators

2:3

po s.n. (1:2) (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)

22.01.2017, 01:17 • Air Canada Centre, Toronto • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 2.05 3.9 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
Autorem vítězné branky je TOM PYATT.

64:09

Erik Karlsson se vydal na krásný výlet přes celé kluziště. Sám se prodral až před Andersena a nakonec ještě oslovil Hoffmana. Jeho střela z mezikruží vylétla těsně nad bránu.

63:28

Podruhé se Toronto v prodloužení dostalo do přečíslení dvou na jednoho. Tentokrát zakončoval Gardiner, Phaneuf puk dokázal srazit k zadnímu mantinelu.

62:16

Na druhé straně byl blízko rozhodnutí Chris Wideman, který naskočil ze střídačky a střelou po obrovském nápřahu olízl břevno Andersenovy brány.

61:27

Nakonec jsme ale byli svědky další šance Toronta! Přečíslení dvou na jednoho zakončoval Kadri, avšak jeho střela se nevlezla do prostoru brány.

59:56

Obrovská šance na rozhodnutí zápasu! Kyle Turris mohl využít zmatků před Andersenem, vrhl se po puku nacházejícím se v brankovišti, ale tři hráči Toronta byli přeci jenom důraznější.

58:49

58:49 Mike HOFFMAN - 2:2

58:49

Ottawa právě vstřelila branku!
Vyrovnáno! Po kombinaci v blízkosti modré čáry se puk dostal na hůl MIKEA HOFFMANA, který tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu a lehce tečovaný kotouč si to namířil mezi betony Frederika Andersena. Kouč Mike Babcock ještě zkusil Coach Challenge, avšak Bobby Ryan se nedopustil nedovoleného bránění vůči brankáři a gól platí! Asistence: Erik Karlsson, Dion Phaneuf.

57:13

Zbytečná chyba Martina Marinčina (TOR), který puk vyhodil mezi diváky. Dvouminutový trest pro slovenského obránce.

56:03

Teď mohlo být vyrovnáno! Stone puk udržel za Andersenovou bránou, avšak znenadání se kotouč zjevil před zcela volným Widemanem. Ten zblízka zakončil pouze do domácího brankáře.

50:04

Po buly a následné střele od modré čáry se kotouč odrážel před odkrytou bránu Toronta, ale jeden z obránců domácích rychle padl pod nohy dorážejícího soupeře.

49:55

Zajímavý přechod do útočného pásma teď znamenal přečíslení Sens. Kyle Turris sice nebyl v ideální pozici, ale zprava přesto trefil břevno Andersenovy brány.

47:32

Další velká šance domácích! Přečíslení dvou na jednoho zakončoval William Nylander, nicméně Condon se fantasticky přesunul a lapačkou zastavil puk mířící do odkryté části brány.

47:00

47:00 Matt MARTIN - 2:1

47:00

Toronto právě vstřelilo branku!
Po další akci jdou domácí do vedení! Ke střele se na pravé straně útočného pásma dostal Kadri, který však neměl moc šancí na překonání Condona. Zakončení domácího útočníka ale bylo tečováno MATTEM MARTINEM a především díky tomu kotouč prošel mezi rukou a tělem hostujícího brankáře. Asistence: Nazem Kadri, Jake Gardiner.

45:52

Na druhé straně zahrozil James van Riemsdyk! Jeho první střelu totiž Condon pouze vyrazil a domácí útočník se dostal k dorážce. Gólman Sens se ale bleskově přesunul k tyči, kde zasáhl!

34:28

Nepříjemnost pro hostující celek. Hyman totiž za bránou Ottawy inkasoval zásah vysokou holí a Bobby Ryan (OTT) dostává trest na 2+2 minuty.

34:09

Bleskové přečíslení Ottawy dospělo k zakončení Dzingela, jenž však těsně minul bránu. Po odrazu od mantinelu mohl dorážet Turris, avšak ten už byl za brankovou čárou.

31:54

Dvě obrovské šance Zacha Hymana. Forvard Toronta byl nejprve sám před Condonem, ale zakončením minul, a následně se dostal k dorážce z hranice brankoviště. Condon však výborně zasáhl!

27:31

27:31 Tyler BOZAK - 1:1

27:31

Toronto právě vstřelilo branku!
Po nevýrazné kombinaci teď přišla nádherná souhra, která znamená vyrovnání. Puk šel z pravého kruhu k Van Riemsdykovi, jenž touš rychle posunul na TYLERA BOZAKA. Domácí útočník měl trochu prostoru mezi kruhy a z prvního doteku zakončil do horní části brány! Asistence: James van Riemsdyk, Nazem Kadri.

26:02

Za sekání je nyní vyloučen Dion Phaneuf (OTT), který může být rád, že sudí jeho přestupek neodměnil trestným střílením ve prospěch Hymana.

25:59

Bleskový protiútok Toronta vyústil v Hymanovo natlačení se před Condona. Nedovoleným způsobem bráněný útočník Maple Leafs si puk potáhl na bekhend, ale následně nedokázal pořádně zakončit.

22:22

Tentokrát už měl Condon více práce! Přečíslení dvou na jednoho totiž Marner vyřešil dobrou střelou z levé strany a hostující gólman se musel vyznamenat!

20:22

Velmi dobrá šance Ottawy, Střelu od modré čáry totiž Andersen vyrazil pouze před Stonea, jenž na nic nečekal a přispěchal s dorážkou. Ta se ale zastavila o beton pozorného gólmana.

19:05

Po střele Marka Stonea už byl Andersen prakticky překonán, ale hostům se přesto nepodařilo dostat puk za brankovou čáru. Finální přihrávka navíc zamířila až do středního pásma.

18:29

Hosté předvedli rychlý protiútok, při kterém se Leo Komarov (TOR) dopustil hákování. Ještě to vypadalo na šarvátku mezi Polákem a Turrisem, avšak hostující útočník o bitku rozhodně neměl zájem.

15:45

Další šance Maple Leafs. Tentokrát se ve středním pásmu mezi třemi soky krásně protáhl Nylander, který se dostal až před Condona, avšak na toho bekhendem nevyzrál.

15:09

Hned třikrát teď James van Riemsdyk zakončoval z pravého kruhu a především druhý pokus byl velmi zajímavý. Puk se totiž odrazil přesně před Matthewse, jenž však netrefil odkrytou bránu.

14:08

Toronto dostane šanci na bleskové vyrovnání. Za nedovolené bránění je totiž potrestán Marc Methot (OTT).

14:02

14:02 Bobby RYAN - 0:1

14:02

Ottawa právě vstřelila branku!
Nyní už se Senátoři usadili v útočném pásmu a slaví úvodní trefu zápasu! Z rohu kluziště se kotouč dostal na modrou čáru odkud přišla tvrdá střela. Přesně trefený puk před bránou tečoval výborně postavený BOBBY RYAN a Andersen tak neměl sebemenší šanci zakročit. Asistence: Marc Methot, Chris Neil.

11:15

Teď ale kotouč doputoval na hůl Marka Stonea, který vypálil z vrcholu levého kruhu a rychlým projektilem trefil tyč Andersenovy brány.

10:24

Dvě trestné minuty za vysokou hůl si odsedí Nikita Zajcev (TOR). Pro ruského obránce je to druhé vyloučení v dnešním utkání.

08:44

Tentokrát se Maple Leafs dostali do útočného pásma a po několika vteřinách kombinace přišla šance! Na přihrávku od modré čáry si k brankovišti sjel Marner, avšak jeho zakončení šlo těsně vedle Condonovy brány.

07:04

Obrovská šance Senators! Ryan Dzingel dostal výbornou dlouhou přihrávku do jízdy, zjevil se sám před Andersenem, ale na toho střelou z mezikruží nevyzrál.

05:36

Erik Karlsson si dvěma krásnými manévry poradil s Komarovem. Podstatnější je ale vyloučení Nikity Zajceva (TOR), jenž si pomohl hákováním.

Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators

2:3

po s.n. (1:2) (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Bozak (J. van Riemsdyk, Kadri), 47. M. Martin (Kadri, Gardiner) – 15. B. Ryan (Methot, Neil), 59. Hoffman (E. Karlsson, Phaneuf), rozh. náj. Pyatt

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Auston Matthews (TOR)
0:1   Bobby Ryan (OTT)
2. série:
1:1   Mitchell Marner (TOR)
1:1   Kyle Turris (OTT)
3. série:
1:1   James van Riemsdyk (TOR)
1:1   Erik Karlsson (OTT)
4. série:
1:1   Tyler Bozak (TOR)
1:2   Tom Pyatt (OTT)

Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák, Marinčin, N. Zajcev – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov.

Ottawa Senators: Condon (Driedger) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – Dzingel, Turris, B. Ryan – Kelly, Lazar, Neil (A).

Rozhodčí: Kevin Pollock, Kendrick Nicholson – Scott Cherrey, Greg Devorski

Diváci: 19 544

Průběh zápasu
1. třetina
05:36 TOR 2 N. Zajcev, hákování
10:24 TOR 2 N. Zajcev, vysoká hůl
14:02 OTT 0:1 B. Ryan (Methot, Neil)
14:08 OTT 2 Methot, nedovolené bránění
18:29 TOR 2 Komarov, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
26:02 OTT 2 Phaneuf, sekání
27:31 TOR 1:1 Bozak (J. van Riemsdyk, Kadri)
34:28 OTT 2+2 B. Ryan, vysoká hůl+vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
47:00 TOR 2:1 M. Martin (Kadri, Gardiner)
57:13 TOR 2 Marinčin, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
58:49 OTT 2:2 Hoffman (E. Karlsson, Phaneuf)
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00 OTT 2:3 Pyatt (rozh. náj.)
po s.n.