Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec

3:4

po prodl. (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)

17.01.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Dominik Špringer (@Dom_Springer)

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, já vám děkuji za pozornost a u dalších přenosů se těším nashledanou. (19:39:48)
Máme tu konec tohoto zápasu, ve kterém nakonec slaví vítězství hostující Liberec. Bruslaři sice vedli v závěrečné třetině 3:1 a byly lepším týmem, ale nakonec odcházejí poraženi v prodloužení, o což se postaral vítěznou brankou Benjamin Vomáčka.

Konec zápasu.

61:09

Liberec právě vstřelil branku!
Bílí Tygři se poprvé v prodloužení dostal do útočného pásma a slaví vítězství. Vomáčka bojoval za brankou o puk, který vybojoval a nastřelil ho do Rylicha, který si jej nešťastně srazil do branky.

60:23

První pokus v prodloužení vyslal na branku Liberce Moucha, ale jeho střelu vyráží Zajíček mimo tři tyče.

60:01

Začalo prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:57

Ještě tu máme přerušení, ale je jasné, že uvidíme v tomto zápase prodloužení.

59:25

Liberec mohl rozhodnout o svém vedení. Virág znovu jel sám na brankáře, ale ani tentokrát nedokázal na Rylicha vyzrát.

59:00

Běží poslední minuta základní hrací doby.

58:35

Sýkora od modré nebezpečně vypálil, ale Zajíček i přes dobrou clonu vyráží do rohu kluziště.

57:56

Tvrdý pokus Simona končí nad brankou Liberce.

57:45

Závar před brankou Liberce končí až hvizdem hlavního rozhodčího, který ztratil puk z dohledu. Vhazovat se bude v útočném pásmu.

57:20

Zakázané uvolnění hostujících hráčů.

55:46

Liberec právě vstřelil branku!
Bruslaři přicházejí o dvoubrankové vedení. Okamžitě po vhazování se dostal puk ke Starému, který nabil MICHAELOVI DRÁBKOVI, kterému sice střela příliš nesedla, ale přece jen končí za jinak dobře chytajícím Rylichem, který toho nejspíše moc před svou brankou neviděl.

55:18

Liberec se nyní usazuje v útočném pásmu, inkasovaná branka očividně změnila průběh zápasu, který do této chvíle měli domácí pod kontrolou.

54:54

Hned z trestné lavice mohl ohrozit branku domácích Kolář, ale obrana Bruslařů si s jeho nájezdem z pravé strany poradila.

54:46

Hosté v plném počtu.

54:12

Bruslaři se znovu snaží uklidnit hru, což se jim zatím daří. Uvidíme, jaké to bude při hře 5 na 5.

53:45

Oddechový čas pro hosty.

53:45

Liberec právě vstřelil branku!
Tak tu přece máme drama! Bílí Tygři totiž udeřili v oslabení. Jakub Nikolič pouze vyhazoval kotouč z obranného pásma, ale JAKUB DOSPĚL ukázal, jak moc je rychlý, doslova ujel všem obráncům a v klidu zakončil.

53:31

Čas velmi rychle ubíhá a Bruslaři stále v klidu kombinují v útočném pásmu, navíc musel být Zajíček znovu připravený u své levé tyče.

53:20

Do zajímavé střelecké pozice se dostal Novotný, který si na modré převzal puk a dostal se až mezi kruhy. Jeho ránu Zajíček vytáhl maskou.

52:46

Domácí si navíc zahrají přesilovou hru. Za podražení odchází na trestnou lavici Filip Kovář.

52:37

Další pokus od modré, který tentokrát vyslal Lhota. Ani jeho střela neměla potřebné parametry, ale puk se nakonec dostal k Zajíčkovi, který jej pro jistotu nechal ve své lapačce.

52:04

Bruslaři zvládají tuto část třetí třetiny velmi dobře. Znovu musel Zajíček chytit puk do své lapačky a bude se vhazovat.

51:57

Na druhé straně musel Zajíček vytasit lapačku prosti střele Hese.

51:29

Velká šance Liberce, do které se dostal Dospěl, ale na poslední chvíli mu do rány padl Dobrovský a kotouč končí v rohu kluziště.

50:57

Tentokrát to od modré zkusil Dobrovský, ale pokus mu příliš nevyšel a končí na zadním mantinelu.

50:35

Další nahození na branku Zajíčka, po kterých následovaly dvě velmi tvrdé střely Novotného od modré čáry. Čtvrtá branka domácích visí ve vzduchu.

50:15

Navíc přichází další střelecký pokus, který musí Zajíček krýt a vhazovat se tak bude po jeho levici.

49:46

Domácí Bruslaři momentálně drží svého soupeře v obranném pásmu. To je přesně to, co boleslavským hokejistům za tohoto stavu vyhovuje.

48:32

Virág však s nájezdem nenaložil vůbec dobře a Rylich si připisuje další důležitý zákrok.

48:32

Z ničeho nic se sám na Rylicha řítil Marcel Virág, který byl v poslední fázi svého nájezdu seknutý Jakubem Zajíčkem a v Boleslavi uvidíme trestní střílení!

47:00

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté jsou ve druhé části hry velmi efektivní! Po šancích Liberce se za nahozeným kotoučem hned Závora, který jej v rohu kluziště vybojoval a předložil Dobšovi, který našel před brankou zcela volného LUKÁŠE MOUCHU, který se nemýlil a poslal Bruslaře do dvoubrankového vedení.

46:32

Liberečtí útočníci jsou znovu velmi blízko Rylicha, domácí brankář je však v této fázi zápasu velmi pozorný a drží své spoluhráče nad vodou.

46:20

Zakázané uvolnění Bruslařů.

45:45

Liberec stupňuje aktivitu. Nyní se do střely dostal Žůrek, ale jeho tečovaný pokus končí v ochranné síti. Vhazovat se však bude v obranném pásmu domácích.

Dnešní utkání sleduje 66 diváků.

44:39

Sýkora nyní vyslal zajímavý pokus, který jen těsně proletěl kolem pravé tyče liberecké branky, Zajíček se pouze ohlédl.

43:56

Nyní už to vypadalo mnohem nebezpečněji. Tři liberečtí hokejisté jeli na dva domácí a puk se dostal až do prostoru brankoviště. Rylich nakonec svým pravým betonem u tyče zachránil domácím hokejistům vedení.

43:01

Až nyní se poprvé ve třetí třetině dostali hosté na dostřel Rylicha, ten však nemusel zasahovat a pouze kontrolou puk, který míří za jeho branku.

42:22

Další střelecký pokus domácích, který musel Zajíček krýt. Liberec je momentálně jako opařený.

41:39

Bruslaři se znovu usadili v útočném pásmu a vyzkoušeli pozornost Zajíčka, střela od modré však končí na zadním mantinelu.

40:58

Domácí nyní vstřelená branka velmi povzbudila a zatím kontrolují hru na začátku třetí třetiny.

40:17

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Jako blesk z čistého nebo nyní zapůsobil DAVID DOBŠA, ten si okamžitě po vhazování našel kotouč a prostřelil Zajíčka v brance Liberce.

40:11

Po úvodním buly se domácí okamžitě vrhli do útočného pásma a Zajíček drží pro jistotu puk ve své lapačce.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:00.
Je za námi druhá část hry, ve které byl jasně aktivnějším celkem hostující Liberec, který se po využité přesilové hře zaslouženě dočkal vyrovnání. Po inkasované brance začala znovu dopředu hrát i Mladá Boleslav, která si dokázala vypracovat zajímavé šance, ale ani jedna brankou neskončila.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:52

Ještě se ke střele dostal Adamec, ale jeho pokus byl zblokovaný do rohu kluziště.

39:30

Rušno bylo nyní před brankou Liberce, ale Zajíček se dokázal ve skrumáži těl velmi dobře zorientoval a puk ukryl do své lapačky.

39:05

Bruslaří nyní znovu postupovali 2 na 1, ale v poslední chvíli nedokázal domácí útočník včas nahrát najíždějícímu spoluhráči a Liberec vyváží puk.

37:54

Jiří Mrkus se dostal k odraženému puku ve středním pásmu, nabruslil si za pravý kruh a tvrdě vypálil, ale Zajíček v klidu vyráží.

37:24

Tvrdá střela Suka končí po teči v ochranné síti. Vhazovat se bude v obranném pásmu Liberce.

36:16

I Liberec se připomenul velkou šanci. K odraženému puku se dostal Hampl, který byl zcela sám před domácí brankou. Puk měl však daleko od hokejky a nedokázal přesně zamířit.

35:10

Z ničeho nic mířil z pravé strany sám na hostujícího brankáře domácí Jakub Zajíček, ale ani tentokrát nedokázal na svého jmenovce vyzrát.

34:22

Nyní zas krouží před Rylichem útočné komando Liberce, ale brankář domácích zatím nemusel zasahovat. O puk se bojuje převážně v rozích kluziště.

33:38

Bruslaři se po delší době usadili v útočném pásmu a vzešla z toho střela, kterou zpoza kruhu vyslal Moucha, Zajíček však betonem vyráží.

33:23

Zakázané úvolnění Liberce.

32:53

Chyba hostujících obránců znamenala nadějnou šanci pro Zajíčka, který se z ničeho nic dostal do zakončení, jeho jmenovec na druhé straně však v brance jeho střelu zneškodnil.

32:33

Liberečtí hokejisté se nyní provinili postavením mimo hru.

31:54

Liberec momentálně obstřeluje branku Rylicha, pokusy hostí však většinou končí na zadním mantinelu domácí brankář tak může být v relativním klidu.

31:31

Na druhé straně kluziště si najížděl před branku Liberce Dobša, ale s jeho pokusem si pozorný Zajíček poradil.

30:56

Bílí Tygři jsou zatím ve druhé části hry jasně aktivnějším celkem a po většinu času jsou v útočném pásmu, ovšem k žádné výraznější šanci se zatím nedokázali po vstřelené brance dostat.

30:25

Domácí v plném počtu.

30:09

Nyní však měli domácí hráči největší šanci ve druhé třetině. Akci 2 na 1 zakončoval Sirotek, který tváří v tvář nedokázal vyzrát na Zajíčka v brance Liberce.

29:39

Tato přesilová hra hostům zatím velmi vychází, další dobrý pokus, s kterým si však Rylich poradil.

28:53

Liberec se tentokrát velmi rychle usadil v útočném pásmu, ale tvrdá střela od modré se odráží od zadního mantinelu až do středního pásma.

28:25

Navíc je tu další šance pro Liberec, za podražení odchází na trestnou lavici domácí Tomáš Lhota.

28:10

Simon nyní hledal před brankou zcela volného spoluhráče, na poslední chvíli mu však do přihrávky padl jeden z libereckých obránců a bylo po nadějné akci.

27:55

Na druhé straně naopak musel být znovu Rylich připraven krýt pokus Žůrka.

27:26

Inkasovaná branka domácí hokejisty probrala znovu se pokouší vytřelit vedoucí branku, ovšem Zajíček je zatím neohrožen v brance Liberce.

26:29

Liberec právě vstřelil branku!
Tak i hostující hráči využívají přesilovou hru a prakticky z ničeho nic vyrovnávají. Jiruš vybojoval pokus, poslal ho na Stranada, který jej zpoza branky nahodil do skrumáže před Rylichem. V ní se pak nejlépe zorientoval JAN CIKHART a procpal puk za domácího brankáře.

26:10

Až nyní dokázal Hampl vystřelit na branku domácích, jeho pokus však končí mimo a Boleslav se dostává do středního pásma.

25:35

Bílí Tygři však mají opět při přesilové hře velké problémy a prakticky až po minutě se dostávají do útočného pásma.

25:01

První vyloučení ve druhé části hry. Na trestnou lavici odchází domácí Tomáš Dlask za podražení.

24:50

Liberecký Vomáčka se dostal velmi rychle do útočného pásma, ale jeho pokus netrefil domácí branku.

24:09

Nyní to již vypadalo mnohem nebezpečněji, ale skrumáž před brankou Rylicha neskončila brankou.

24:00

Zakázané uvolnění domácích hokejistů.

23:46

Bílí Tygři se znovu usadili v útočném pásmu, ale Boleslav zatím velmi dobře drží hru v rohu kluziště.

23:05

Po delší době musel být v pozoru i Zajíček, ale střelecký pokus, který vyslal Sýkora mířil mimo tři tyče.

21:44

Nyní to již vyšlo a Nikolič poslal tvrdou střelu zápěstím, kterou Rylich vyráží ramenem do rohu kluziště. Liberec však stále zůstává v útočném pásmu.

21:19

Liberec se znovu velmi rychle dostal do útočného pásma, ale ke střeleckému pokusy se znovu nedokázal dostal.

20:46

Naopak si první úspěšný zákrok ve druhé třetiny připsal Zajíček, který kryl pokus od modré čáry. Vhazovat se tak bude po jeho pravici.

20:35

Nyní se po buly ve středním pásmu dostal mezi kruhy Adam Liška, ale jeho střela trefila pouze brusli domácího Lhota a Rylich mohl zůstat v klidu.

20:11

Tentokrát zvládli lépe úvodní buly domácí hokejisté, kteří se také dostávali do prvního náznaku šance. Pozorná obrana hostí však velmi dobře vypadající přečíslení ukončila hned v zárodku.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní třetina duelu mezi Mladou Boleslaví a Libercem, kterou lépe zvládli Bruslaři. Ti dokázali využít svoji v pořadí čtvrtou přesilovou hru a dostali se před koncem první třetiny do vedení. Kromě této akce jsme však příliš hokejové parády neviděli a oba celky spíše bojují ve středu ledové plochy.

20:00

První třetina skončila.

18:45

Bruslaři nyní velmi dobře napadají rozehrávku Liberce a prakticky mu nedovolují dostat se do útočného pásma.

18:13

Vhazovat se nyní bude před Matějem Rylichem, který ukryl puk před dotírajícími libereckými útočníky.

17:31

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté s ní naložili nejlépe jak mohli! David Sýkora vybojoval puk na obranné modré čáře, zavezl ho až do útočného pásma, kde ho naservíroval pro MICHALA SIMONA, a ten o tyč prostřelil libereckého brankáře.

17:17

Bruslaři nyní budou mít více než minutovou přesilovou hru. Uvidíme, jak s ní naloží.

17:12

Domácí v plném počtu.

16:25

Liberec má po přesilové hře, za faul loktem odchází na trestnou lavici Miroslav Adamec.

16:10

Liberec nyní navíc velmi špatně kombinuje a má problém si na modré nahrát na střelu, boleslavští hokejisté se tak opět velmi snadno dostávají do středního pásma a přesilová hra je již ve své polovině.

15:43

Rylich však může zůstat zatím v klidu. Bruslaři opět dobře brání a nepouští Bílé Tygry do útočného pásma.

15:12

Na vyloučení to máme vyrovnané. Za podražení odchází domácí kapitán Moucha a Liberec si zahraje třetí přesilovou hru.

14:57

Adamec to zkoušel znovu, tentokrát okamžitě po buly. Tentokrát mu však jeho pokus vůbec nesedl a končí v rohu kluziště.

14:45

Další střela od modré čáry, kterou se prezentoval hostující Adamec, ale Rylich znovu provětral svoji lapačku.

14:23

Domácí v plném počtu.

14:04

Navíc je tu postavení útočícího hráče v brankovišti a Boleslav tak znovu ušetří důležité vteřiny.

13:37

Liberec je již v útočné třetině, ale domácí obránci nedovolují ohrožení branky, kterou hájí Matěj Rylich, když velmi obětavě padají do střel svého soupeře.

12:45

Ani jednomu z týmů se přesilová hra zatím příliš nedaří, a to, že jich v úvodní třetiny měly víc než dost. Bruslaři se lehce osvobozují a Bílí Tygři mají problém přejít střední pásmo.

12:24

Další vyloučení! Za podražení odchází domácí Daniel Kubart.

12:13

Po chybě na modré čáře se dostali dva boleslavští hokejisté do přečíslení 2 na 1. Zodpovědnost na sebe vzal Sirotek, který se vracel z trestné lavice, ale Zajíček jeho pokus ukryl ve své lapačce.

12:02

Domácí v plném počtu.

11:19

Jakub Nikolič poprvé v přesilové hře mířil mezi tři tyče domácí branky, ale Rylich byl znovu připraven a betonem vyráží.

10:35

Liberec zamkl domácí hráče v obranném pásmu, Adamec vystřelil tvrdě od modré, ale jeho pokus vůbec netrefil branku a Boleslav se osvobozuje.

10:02

Navíc přichází útoční faul, za hákování odchází domácí Petr Sirotek.

09:59

Boleslavští hokejisté se opět drží v útočném pásmu svého soupeře, ale ke střele se zatím nedostali.

09:29

Luboš Dospěl nabral rychlost ve svém obranném pásmu a dostal se až před Rylicha, domácí obrana však byla velmi pozorná a nepustila libereckého útočníka ke střele.

08:38

Nyní si připsal tři zákroky v krátkém časovém sledu Rylich, ale ani jeden pokus naplno neprověřil jeho brankářské schopnosti.

08:01

Hra se nyní přelévá velmi rychle z jedné strany na druhou a ani jeden z týmů se zatím nedokázal dostat do žádné větší šance, z které by mohl otevřít skóre tohoto zápasu.

07:43

Hosté v plném počtu.

07:03

Na druhé straně pálil tvrdě Novotný, ale jeho pokus zablokovala pozorná obrana.

06:26

Domácí však mají zatím s přesilovkami velké problémy, nyní navíc měl šancí i hostující celek, když dobře pálil Hampl, ale Rylich vyráží.

05:43

Další přesilová hra pro domácí! Za podražení odchází znovu Marcel Virág.

05:23

Nyní se do náznaku první větší šance dostal domácí Dobša, který si nabruslil do zajímavé pozice, ale Zajíček znovu připraven vyráží do rohu kluziště.

05:15

Hosté v plném počtu.

04:34

Přece jen se domácí dostali do útočného pásma a od modré pálil znovu Sýkora, ale ani tentokrát neměla jeho střela potřebné parametry a Liberec se osvobozuje.

04:01

Mladá Boleslav se zatím však stále nedokáže usadit v útočném pásmu. Hostující Liberec i v tomto oslabení brání na výbornou.

03:15

Další vyloučení na straně Liberce za provinění při vhazování, kterého se dvakrát v řadě dopustil Marcel Virág.

03:12

To na druhé straně musel Rylich zasahovat, jenže s nahozením od modré čáry neměl sebemenší problémy. Hra však bude pokračovat v obranném pásmu domácích.

02:47

Bruslaři se znovu usazují v útočném pásmu, ale bojuje se převážně v rohu kluziště a liberecký brankář pouze kontroluje situaci kolem své branky.

02:31

Hosté v plném počtu.

02:26

Nyní dokonce Kovář v oslabení vyzkoušel pozornost Rylicha od modré čáry, ten však v klidu chytá.

02:14

Další úspěšné vyhození hostů až za branku Bruslařů.

01:48

Bílí Tygři zvládají druhou minutu přesilové hry parádně, nyní nahodili puk na branku Rylicha, který musel puk podržet a bude se vhazovat po jeho pravici.

01:12

Další střelecký pokus od modré, který vyslal Sýkora, ale Zajíček i přes skrumáž před svou brankou vyráží betonem do rohu.

00:42

První střela na branku Liberce, ale Zajíček v klidu chytá do své lapačky.

00:31

Domácí s rychle zahrají přsilovou hru, na trestnou lavici odchází liberecký Luboš Dospěl.

00:12

Úvodní buly lépe zvládl hostující Liberec, který se také dostal rychle do útočného pásma, ale Rylich mohl zůstat v klidu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Mladá Boleslav: Rylich (Kmec) – Novotný, Sýkora, Suk, Dobrokovský, Lhota, Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Chwastek, Závora, Sirotek, Simon

Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Kovář, Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý, Kollert – Pray, Dospěl, Nikolič, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad, Virág

Rozhodčí: Prchal – Gabriel, Zmeškal.
Domácí Bruslaři mají v této sezoně s Libercem nelichotivou bilanci tří zápasů a tří porážek v základní hrací době. O to více budou chtít určitě v tomto utkání bodovat a dotáhnout se na svého soupeře.
Dobré úterní odpoledne u mládežnického hokeje. V rámci nadstavbové části extraligy mladšího dorostu zavítá na led Mladé Boleslavi dosud vedoucí celek skupiny z Liberce. Bílí Tygři mají momentálně v čele skupiny D jednobodový náskok na druhé Pardubice, ale domácí Bruslaři ztrácí na vedoucí příčku momentálně pouze čtyři body, takže se máme od 17:30 možnost těšit na velmi vyrovnaný duel.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec

3:4

po prodl. (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Simon (Sýkora), 41. Dobša, 47. Moucha (Dobša, Závora) – 27. Cikhart (Strnad, Jiruš), 54. Dospěl (Nikolič), 56. Drábek (Starý, Vomáčka), 62. Vomáčka

BK Mladá Boleslav: Rylich (Kmec) – Novotný, Sýkora, Suk, Dobrokovský, Lhota, Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Chwastek, Závora, Sirotek, Simon

Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Čajan) – Kovář, Adamec, Hampl, Žůrek, Moc, Starý, Kollert – Pray, Dospěl, Nikolič, Liška, Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Strnad, Virág

Rozhodčí: Prchal – Gabriel, Zmeškal

Diváci: 66

Průběh zápasu
1. třetina
00:31 LIB 2 Dospěl, podražení
03:15 LIB 2 Virág, zdržování hry / zašlapování puku
05:43 LIB 2 Virág, podražení
10:02 MBL 2 Sirotek, hákování
12:24 MBL 2 Kubart, podražení
15:12 MBL 2 Moucha, podražení
16:25 LIB 2 Adamec, faul loktem
17:31 MBL 1:0 Simon (Sýkora)
Po 1. třetině
2. třetina
25:01 MBL 2 Dlask, podražení
26:29 LIB 1:1 Cikhart (Strnad, Jiruš)
28:25 MBL 2 Lhota, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
40:17 MBL 2:1 Dobša
47:00 MBL 3:1 Moucha (Dobša, Závora)
52:46 LIB 2 Kovář, podražení
53:45 LIB 3:2 Dospěl (Nikolič)
55:46 LIB 3:3 Drábek (Starý, Vomáčka)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:09 LIB 3:4 Vomáčka
po prodl.