Menu

Fotbal

Italská Serie A

US Sassuolo Calcio – Palermo FC

4:1

konec (2:1)

15.01.2017, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia), kapacita: 23 717 diváků. • 20. kolo • Petr Král

Tipsport: 1.76 3.6 5.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Matteo POLITANO - 4:1

83

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Definitivní KO zasahuje Sassuolo svému soupeři. Po akci Defrela, který na sebe navázal hned tři soupeře se v zakončení ocitl MATTEO POLITANO, jež si v něm počínal velmi dobře a placírkou poslal míč za bezmocného Posavece.

82

Dvoubrankový Matri připustí své místo Duncanovi.

79

Ragusa si navedl míč na svoji pravačku a následným technickým pokusem jej poslal na zadní tyč. Jeho pokus o pár centimetrů minul prostor mezi třemi tyčemi.

78

Střídají i hosté. Unaveného Quaisona nahradí Balogh.

77

Nakonec 77 minut vydržel po zranění ve hře Berardi. Ten si teď vychutnává potlesk ve stoje, neboť předvedl při svém návratu velmi dobrý výkon podtržený dvěma asistencemi. Na place jej naradí Politano.

74

Goldaniga dojel nevybíravým způsobem Ragusa a sudí bez dlouhého váhání tasí žlutou kartu.

71

Lirola netrefil míč ale nohy soupeře, a tak si z blízka prohlédne žlutou kartu.

66

66. Alessandro MATRI - 3:1

66

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Sassuolo jde do dvoubrankového vedení! Ragusa se řítil zcela sám na brankáře Posavece, který jej dokázal vychytat. Krátký však byl na pohotovou dorážku ALESSANDRA MATRIHO, který pohodlně zamířil do odkryté branky.

65

Nakonec nekončí Berardi ale Ricci. Do hry přichází hvězdný Defrel, který je celou zimu spojován s odchodem ze Sassuola.

64

Velký kiks domácí obrany mohl využit kapitán Rispoli, jenže ten ve velké příležitosti nepropasíroval míč za záda Consigliho. Ten se tak stává hrdinou posledních okamžiků.

61

Trenér Corino poprvé střídá. Na lavičku Palerma si jde odpočinout Embalo a do hry přichází velké jméno v podání Diamantiho. Bývalý reprezentant Itálie tak bude velkým oživením tohoto zápasu.

33

Quaison zatáhl za záchranou brzdu proti unikajícímu Letschertovi. Tady musela přijít žlutá karta.

26

Domácí jsou při chuti! Další střelu z kopačky Matriho vytěsnil brankář Posavec na poslední chvíli.

24

24. Antonino RAGUSA - 2:1

24

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Domácí otáčejí stav zápasu! Berardiho další skvělá přihrávka našla v náběhu ANTONIA RAGUSU, který při postupu na brankáře zachoval chladnou hlavu, počkal si na jeho pohyb a poté dopravil míč za jeho záda!

20

Nestorovski se prodral k hlavičce mezi dvěma stopery, jenže jeho pokus končí těsně vedle levé tyče!

15

15. Alessandro MATRI - 1:1

15

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Rychlá odpověď domácích! Berardi našel hezkou přihrávkou za obranou číhajícího ALESSANDRA MATRIHO, který na nic nečekal a pořádnou pumelicí pod břevno propálil Posavece!

9

9. Robin QUAISON - 0:1

9

Palermo právě vstřelilo branku!
Krásná akce hostů končí brankou! Dlouhý míč si zpracoval i pokryl proti dvojnásobné přesile Nestorovski, který jej poté efektivně prostrčil mezi stopery na nabíhajícího ROBINA QUAISONA, jež si míč hodil kolem brankáře a pohodlně rozvlnil síť.

6

Opět v akci Matri! Toho našel od rohového praporku na přední tyči Aquilani, ale pohotové zakončení pokryl u tyče Jajalo. Další roh pro Sassuolo.

US Sassuolo Calcio – Palermo FC

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 15. Matri (D. Berardi), 24. Ragusa (D. Berardi), 66. Matri, 83. Politano (Defrel) – 9. Quaison (Nestorovski)

Karty:   71. Lirola (SAS) – 33. Quaison (PLM), 74. Goldaniga (PLM)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:11.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Acerbi, Letschert, Lirola – Ragusa, Aquilani, L. Mazzitelli – Ricci (65. Defrel), Matri (82. Duncan), D. Berardi (77. Politano).
Náhradníci: Pegolo – Antei, Iemmello, Defrel, Sensi, Politano, Pierini, Cannavaro, Terranova, Dell'Orco, Duncan, Adjapong.

Palermo FC: Posavec – Goldaniga, G. González, Vitiello – Pezzella, Jajalo, Bruno Henrique, Rispoli – Embalo (61. Diamanti), Quaison (78. Balogh) – Nestorovski.
Náhradníci: Fulignati, Marson – Trajkovski, Gazzi, Čočev, Diamanti, Balogh, Bentivegna, Lo Faso, Morganella, Aleesami, João Silva.

Rozhodčí: Mazzoleni