Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg

1:2

konec (0:1)

20.12.2016, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 16. kolo • Štěpán Hladký

Tipsport: 2.04 3.5 3.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Robin Knoche.

86

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Mario Gómez, přichází Borja Mayoral.

82

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Paul Seguin, přichází Jakub Błaszczykowski.

81

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Nico Elvedi, přichází Josip Drmić.

71

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází André Hahn.

67

67. Obrovská šance Oscara Wendta!

67

Thorgan Hazard předložil míč zcela volnému Oscaru Wendtovi, který z bezprostřední blízkosti brány trestuhodně přestřeluje. V ochozech stadionu to teď jenom zahučelo. Veliká škoda pro domácí celek, už jsme mohli mít opětovně vyrovnáno!

58

58. Mario GÓMEZ - 1:2

58

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Vyrovnaný stav nám ale moc dlouho nevydržel! Obrana domácího celku teď trochu zaspala, čehož na výbornou využil Julian Draxler a především Mario Gómez! Prvně jmenovaný na sebe natáhl tři obránce a poté vyslal německého kanonýra do samostatného úniku. MARIO GÓMEZ naznačil gólmanovi kličku a poslal si míč úplně na druhou stranu, poté už jenom provizorně dokopl míč do zcela odkryté brány! Asistence: Julian Draxler.

52

52. Thorgan HAZARD - 1:1

52

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno! Domácí se prosazují po poměrně nenápadné akci. Lars Stindl se dostal k míči na hranici šestnáctky, odkud se odhodlal vypálit. Diego Benaglio neudržel přízemní ránu ve svých rukavicích, což ho bude ještě hodně dlouho mrzet. U vyraženého míče byl totiž rychleji THORGAN HAZARD, který si bez větších potíží se zakončením poradil. Mladý Belgičan si dnes gól za předvedenou hru jednoznačně zaslouží!

35

Jeffrey Bruma dostává za svůj zbytečný zákrok na polovině hřiště žlutý kartónek a až do konce zápasu si bude muset dávat hodně velký pozor.

22

Lars Stindl teď neudržel nervy na uzdě a poměrně zbytečně zajel do Yannicka Gerhardta, který jej odzbrojil od míče čistým způsobem. Rozhodčí uklidňuje situaci na hřišti a raději uděluje žlutou kartu.

19

19. Velice špatná rozehrávka gólmana Yanna Sommera

19

Tak tuhle rozehrávku si Yann Sommer za rámeček rozhodně nedá! Gólman Borussie Mönchengladbach rozehrál míč rovnou na kopačky napadajícího Juliana Draxlera, kterému se ani dvakrát nepovedlo překonat brankáře Borussie! Fotbalista Wolfsburgu teď schoval tvář ve svých dlaních.

12

Rychlý protiútok domácího týmu ale neměl dlouhého trvání, neboť Maximilian Arnold zatáhl za pomyslnou záchranou brzdu. Rozhodčí jeho zákrok oceňuje žlutým kartónkem.

10

Daniel Caligiuri mohl mít na svém kontě už druhou branku! Hostující kanonýr zmátl obránce Mönchengladbachu jednoduchou zasekávačkou a poté bez většího váhání vystřelil. Zmatený obránce ale ještě na poslední chvíli stihl vložit špičku své kopačky do jeho rány, čímž srazil míč na rohový kop.

4

4. Daniel CALIGIURI - 0:1

4

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Tak to je začátek jako hrom! Maximilian Arnold utekl domácí obraně po levé straně a poté poslal do pokutového území soupeře načechraný centr. Obrana Mönchengladbachu trochu zaspala, čehož na výbornou využil DANIEL CALIGIURI, který se opřel do míče rovnou z voleje! Yann Sommer neměl při této střele sebemenší nárok. Asistence: Maximilian Arnold.

Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. T. Hazard – 4. D. Caligiuri (Arnold), 58. Mario Gómez (Draxler)

Karty:   22. Stindl (MNC) – 12. Arnold (WOF), 35. Bruma (WOF)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 15:9. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:17.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi (81. Drmić), Christensen, Vestergaard, Wendt – Korb, Strobl, Dahoud, T. Hazard – Stindl (C) (71. Hahn), Raffael.
Náhradníci: Sippel – N. Schulz, J. Hofmann, Sow, Bénes, Hahn, Drmić.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Bruma, Gustavo, Ricardo Rodríguez – D. Caligiuri, Seguin (82. Błaszczykowski), Guilavogui, Arnold, Gerhardt – Draxler (90+2. Knoche), Mario Gómez (86. Mayoral).
Náhradníci: Casteels – Träsch, Knoche, Horn, Błaszczykowski, Vieirinha, Mayoral.

Rozhodčí: R. Kampka – R. Kempter, B. Kempkes