Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg

1:2

konec (0:1)

20.12.2016, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 16. kolo • Štěpán Hladký

Tipsport: 2.04 3.5 3.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58

58. Mario GÓMEZ - 1:2

58

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Vyrovnaný stav nám ale moc dlouho nevydržel! Obrana domácího celku teď trochu zaspala, čehož na výbornou využil Julian Draxler a především Mario Gómez! Prvně jmenovaný na sebe natáhl tři obránce a poté vyslal německého kanonýra do samostatného úniku. MARIO GÓMEZ naznačil gólmanovi kličku a poslal si míč úplně na druhou stranu, poté už jenom provizorně dokopl míč do zcela odkryté brány! Asistence: Julian Draxler.

52

52. Thorgan HAZARD - 1:1

52

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno! Domácí se prosazují po poměrně nenápadné akci. Lars Stindl se dostal k míči na hranici šestnáctky, odkud se odhodlal vypálit. Diego Benaglio neudržel přízemní ránu ve svých rukavicích, což ho bude ještě hodně dlouho mrzet. U vyraženého míče byl totiž rychleji THORGAN HAZARD, který si bez větších potíží se zakončením poradil. Mladý Belgičan si dnes gól za předvedenou hru jednoznačně zaslouží!

4

4. Daniel CALIGIURI - 0:1

4

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Tak to je začátek jako hrom! Maximilian Arnold utekl domácí obraně po levé straně a poté poslal do pokutového území soupeře načechraný centr. Obrana Mönchengladbachu trochu zaspala, čehož na výbornou využil DANIEL CALIGIURI, který se opřel do míče rovnou z voleje! Yann Sommer neměl při této střele sebemenší nárok. Asistence: Maximilian Arnold.

Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. T. Hazard – 4. D. Caligiuri (Arnold), 58. Mario Gómez (Draxler)

Karty:   22. Stindl (MNC) – 12. Arnold (WOF), 35. Bruma (WOF)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 15:9. Střely mimo: 5:9. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:17.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi (81. Drmić), Christensen, Vestergaard, Wendt – Korb, Strobl, Dahoud, T. Hazard – Stindl (C) (71. Hahn), Raffael.
Náhradníci: Sippel – N. Schulz, J. Hofmann, Sow, Bénes, Hahn, Drmić.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Bruma, Gustavo, Ricardo Rodríguez – D. Caligiuri, Seguin (82. Błaszczykowski), Guilavogui, Arnold, Gerhardt – Draxler (90+2. Knoche), Mario Gómez (86. Mayoral).
Náhradníci: Casteels – Träsch, Knoche, Horn, Błaszczykowski, Vieirinha, Mayoral.

Rozhodčí: R. Kampka – R. Kempter, B. Kempkes