Menu

Hokej

NHL

Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks

2:3

po s.n. (0:1) (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0)

14.12.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.5 3.66 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Česká stopa v utkání

Roman Polák (TOR) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:44 (04:41:25)
Tři hvězdy utkání

1. Logan Couture (SJS) 0+0
2. Andrew Matthews (TOR) 1+1
3. Joe Pavelski (SJS) 1+0
Air Canada Centre bylo svědky skvělého comebacku, ovšem nikoliv k radosti domácího publika. Leafs sice po gólech Zacha Hymana a Austona Matthewse vstupovali do třetí třetiny s dvoubrankovým vedením, jenže Sharks zásluhou Justina Brauna a Joa Pavelskiho dokázali vyrovnat a v samostatných nájezdech se jako jediný prosadil Logan Couture. Konečný výsledek. Toronto Maple Leafs 2 San Jose Sharks 3 po samostatných nájezdech.

Konec zápasu.

Logan COUTURE - 2:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.
Autorem vítězné branky je LOGAN COUTURE.

3. série 0:1

Nikita Sošnikov to udělal podobně jako před ním Auston Matthews, ani on se ale v blízkosti levé tyče neprosadil a San Jose dovršilo skvělý comeback.

2. série 0:1

Logan Couture nevymýšlel nic složitého a mezi rukou a tělem Frederika Andersena zamířil k levé tyči.

2. série 0:0

Auston Matthews si rychle hodil puk z bekhendu na forhend, mezi betony Martina Jonese ale kotouč zasunout nedokázal.

1. série 0:0

Joe Pavelski krásně zamíchal s pukem mezi kruhy pro vhazování a prudkou střelou zápěstím orazítkoval horní tyč!

1. série 0:0

Mitchell Marner po oblouku na levém křídle mířil mezi betony Martina Jonese, brankář San Jose se ale překonat nenechal.

Samostatné nájezdy začínají.
Pětašedesát minut o vítězi nerozhodlo a na řadu přichází samostatné nájezdy.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:00

Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.

63:41

Mitchell Marner se v blízkosti levé tyče zrodil úplně sám a mohl rozhodnout, jenže jeho pokus skončila na výstroji Martina Jonese.

61:31

Maple Leafs se před bránou Martina Jonese ocitli v další obrovské šanci, z blízkosti ale puk do sítě mezi jeho betony procedit nedokázali!

60:43

Tyler Bozak mohl rychle ukončit prodloužení, jeho střela od mantinelu ale skončila na tyči!

60:01

Začalo prodloužení.
San Jose sice vstupovalo do třetí třetiny s dvoubrankovým mankem, zásluhou Justina Brauna a Joa Pavelskiho, který se prosadil v přesilové hře, poslalo utkání do prodloužení. Skóre po třetí třetině. Toronto Maple Leafs 2 San Jose Sharks 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:00

Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

57:28

Sharks se ocitli v další šanci, Frederik Andersen ale předvedl dobrý zákrok a puk vyrazil mimo tyče své brány.

54:50

54:50 Joe PAVELSKI - 2:2

54:50

San Jose právě vstřelilo branku!
JOE PAVELSKI skvěle clonil před bránou a po střele Justina Brauna puk tečí usměrnil pod lapačkou Frederika Andersena do pravého horního rohu. Sharks využili přesilovou hru a v závěru utkání vyrovnali na 2:2! Asistence: Justin Braun a Patrick Marleau.

54:46

Matt Hunwick dostal menší trest za nedovolené bránění a San Jose má velkou šanci vyrovnat stav utkání.

52:43

52:43 Justin BRAUN - 2:1

52:43

San Jose právě vstřelilo branku!
JUSTIN BRAUN si najel mezi kruhy pro vhazování na kolmou přihrávku Chrise Tiernyho a nádhernou bekhendovou střelou o horní tyč vymetl pravý horní roh brány! Frederik Andersen bez šance. Asistence: Chris Tierney a Melker Karlsson.

51:23

Paul Martin nebezpečně vypálil po ledě z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila k bližší levé tyči, Frederik Andersen byl u ní ale včas a pravým betonem jeho pokus vyrazil!

50:46

Mitchell Marner vybojoval za bránou Sharks puk a v pravém kruhu pro vhazování se pokusil vypálit z otočky, jeho následný pokus byl ale zablokován a Jones mohl zůstat v klidu.

49:58

Ben Smith krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Martin Jones ale skvěle zasáhl pravým betonem a jeho pokus vyrazil mimo!

48:08

Joonas Donskoi zkusil vypálit po ledě z levého kruhu pro vhazování, na přední tyči byl ale připravený Frederik Andersen, který jeho pokus vyrazil za svou bránu.

46:33

Hokejisté Sharks mají v poslední části utkání obrovskou střeleckou převahu, Frederika Andersena ale v bráně Maple Leafs ne a ne překonat!

45:02

Vyloučený Connor Carrick se vrátil zpět na led a San Jose Sharks stále čeká na svůj první gól v dnešním utkání.

43:54

Brent Burns ihned po vhazování tvrdě vypálil od modré čáry, Frederik Andersen byl ale připraven a jeho bombu po skvělém zákroku ukryl ve své výstroji!

43:50

Joe Pavelski napřáhl v pravém kruhu pro vhazování z blízkosti k velmi nebezpečné střele, kterou Frederik Andersen po skvělém zákroku dokázal vyrazit do ochranné sítě!

43:02

Connor Carrick dostal menší trest za vražení na hrazení a Sharks se mají šanci vrátit do utkání v přesilové hře.

41:11

V Air Canada Centre před pár okamžiky začala závěrečná část utkání, do které domácí Leafs vstupují s dvoubrankovým vedením, a to ještě jejich jeden gól nebyl uznán.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně ve 3:35.
Morgan Rielly krásnou střelou z levého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější pravý horní roh brány, jeho gól ale nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře v podání Nazema Kadriho. Maple Leafs se ovšem neuznanou brankou rozhodit nenechali a po pár okamžicích vstřelil regulérní gól Auston Matthers. V oslabení se řítil sám na bránu Zach Hyman, mezi betony Martina Jonese se mu ale vstřelit třetí gól Leafs vstřelit nepodařilo. Skóre po druhé třetině. Toronto Maple Leafs 2 San Jose Sharks 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

37:17

Morgan Rielly nebezpečně pálil po ledě z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč a skvělý Martin Jones jeho pokus vyrazil pravým betonem mimo!

36:32

Roman Polák napřáhl ke střele, která byla jedním z protihráčů přizvednuta a skončila v ochranné síti.

34:19

William Nylander ukradl Sharks mezi kruhy pro vhazování puk a poté napřáhl ke střele zápěstím, která mířila k pravé tyči, nakonec ale byla jedním z hostů vychýlena mimo.

32:37

Frederik Andersen během přesilové hry Sharks předvedl několik skvělých zákroků a vyloučený Ben Smith se vrátil zpět na led!

31:06

Zach Hyman dostal nádhernou přihrávku do jízdy a v oslabení mohl po samostatném úniku zvýšit na 3:0, Martina Jonese ale v obrovské šanci mezi betony propálit nedokázal!

30:37

Ben Smith dostal dvě minuty za držení protihráče a vůbec poprvé v letošní sezóně NHL byl vyloučen.

28:40

Matt Nieto naskočil zpět na led a Torontu se zbytek přesilové hry 5 na 4 využít nepodařilo.

27:46

27:46 Auston MATTHEWS - 2:0

27:46

Toronto právě vstřelilo branku!
AUSTON MATTHEWS se v blízkosti pravé tyče pomazlil s pukem a po přihrávce Williama Nylandera z ostrého úhlu propasíroval puk mezi betony Martina Jonese do brány. Maple Leafs využili přesilovou hru 5 na 3 a nyní už opravdu vedou 2:0! Asistence: William Nylander a Jake Gardiner.

26:40

Matt Nieto při snaze zakončit nepříjemně atakoval Frederika Andersena a Toronto si po jeho vyloučení za nedovolené bránění brankáře zahraje přesilovou hru 5 na 3!

26:17

Tommy Wingels dostal dvouminutový trest za držení protihráče v pravém rohu útočného pásma a Maple Leafs si zahrají přesilovou hru, během které budou moci navýšit své jednobrankové vedení.

25:31

Vyloučený Nazem Kadri dostal dvě minuty za nedovolené bránění, které Leafs přečkali a opět hrají v plném počtu.

24:51

Joe Pavelski z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele a za Frederikem Andersenem podruhé v utkání zazvonila tyč, od níž se puk opět odrazil zpět do hry!

23:31

Nazem Kadri se dotkl pravého ramena Martina Jonese a na trestné lavici sleduje video, které rozhodčí přezkoumali a gól skutečně odvolali. Sharks přečkali krušnou chvíli a navíc budou mít k dispozici druhou přesilovou hru.

23:31

Morgan Rielly nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější pravý horní roh brány, gól Toronta ale nebyl bezprostředně poté uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře!

23:08

Mikkel Bødker nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a po přebruslení tří protihráčů předvedl v blízkosti pravé tyče nádhernou stahovačku, po které se snažil zamířit mezi betony Frederika Andersena, brankář Leafs ale předvedl skvělý zákrok!

22:00

Z prostřední části utkání uběhly dvě minuty a zatím čekáme po přestávce na první slibnou šanci na jedné nebo druhé straně.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně ve 2:37.
Toronto v úvodu utkání přečkalo přesilovou hru San Jose a po necelých sedmi minutách otevřelo skóre utkání, když se prosadil skvělou tečí Zach Hyman, na jehož gól mohli Sharks odpovědět v závěru první třetiny, překonaného Frederika Andersena ale zachránila tyč. Sharks si v první třetině zahráli dvě přesilové hry, nevyužili ale ani jednu. Skóre po první třetině. Toronto Maple Leafs 1 San Jose Sharks 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

18:29

Connor Brown nádhernou přihrávkou našel v blízkosti pravé tyče rozjetého Austona Matthewse, Martin Jones ale jeho následnou bekhendovou střelu ukryl bez větších potíží ve výstroji.

17:31

Sharks na pravém křídle napřáhli ke krásné střele a Frederik Andersen už byl v bráně Maple Leafs překonaný, brankáře Toronta ale zachránila tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!

15:30

Jake Gardiner usedl na trestnou lavici za držení Melkera Karlssona, který dostal dvě minuty za nafilmovaný pád.

15:23

Sharks špatně střídali a Kevin Labanc zamířil na trestnou lavici, aby odpykal dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

13:12

Vyloučený obránce Roman Polák naskočil zpět na led a Maple Leafs úspěšně přečkali obě dvě přesilové hry Sharks.

12:46

Sharks nebezpečně vypálili z pravého kruhu pro vhazování a jejich střela po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Frederik Andersen ale skvěle zasáhl levým betonem a jejich pokus vyrazil!

11:59

Logan Couture se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže z blízkosti na výtečného Frederika Andersena nevyzrál!

11:12

Roman Polák před chvíli orazítkoval svou střelou levý beton Martina Jonese a vzápětí usedl na trestnou lavici za sekání.

10:50

Roman Polák se uvedl na pravém křídle nebezpečnou střelou, která od modré čáry mířila po ledě k bližší pravé tyči, Martin Jones ji ale levým betonem vykopl do rohu ledové plochy!

09:03

Nikita Zajcev na pravém křídle střelou od modré čáry minul bližší pravou tyč a Sharks se vzápětí dokázali osvobodit, ovšem pouze za cenu zakázaného uvolnění.

08:24

Martin Jones u levé tyče hravě zastavil nahození Maple Leafs od modré čáry a rychle volný puk přikryl na ledě lapačkou.

08:04

Sharks se vzápětí pokusili znovu zakousnout, jejich střela ale opět skončila pouze na výstroji připraveného Frederika Andersena.

07:59

Patrick Marleau napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, kterou pozorný Frederik Andersen ukryl ve svém náručí.

06:58

06:58 Zach HYMAN - 1:0

06:58

Toronto právě vstřelilo branku!
William Nylander udělal v levém kruhu pro vhazování nádherný zpětnou oblouk a bekhendovou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Austona Matthewsa, který bez přípravy mířil zápěstím k bližší levé tyči a těsně před bránou tečoval jeho pokus pod horní tyč skvěle clonící ZACH HYMAN. Asistence: Auston Matthews a William Nylander.

06:30

Brent Burns vyhazoval puk z obranného pásma a kotouč po teči jednoho z jeho protihráčů skončil na střídačce.

06:18

Sharks se nepodařilo rozehrát podél mantinelu u střídaček a puk vedle levé tyče brány Frederika Andersena zamířil na zakázané uvolnění. Martin Jones musí být ve střehu.

05:36

James van Riemsdyk se pokusil vypálit zápěstím z levého kruhu pro vhazování, jenže puk nabral jako na lopatu a jeho následný pokus zamířil nad vzdálenější pravý horní roh brány.

04:21

Vyloučený Matt Martin naskočil zpět na led a Maple Leafs úspěšně přečkali brzké oslabení v dnešním zápase.

03:39

Joe Thornton nádherným obloučkem bekhendem nahodil puk z pravého kruhu pro vhazování před bránu, kde puk nádherně zasáhl ze vzduchu Logan Couture a jeho pokus mířil k levé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl fantastický zákrok a po zastavení kotouče pravým betonem si poradil i s dorážkou Joa Pavelskiho!

03:05

Zach Hyman schytal nepříjemnou ránu, kterou zřejmě zablokoval pravým kolenem, a musel zamířit na ošetřovnu.

02:21

Matt Martin nepříjemně narazil na mantinel Tommyho Wingelse a dostal dvouminutový trest. Sharks si zahrají po necelých třech minutách první přesilovou hru.

01:44

William Nylander nabral rychlost a vypálil bekhendem, Martin Jones byl ale připraven a připsal si první úspěšný zákrok.

01:09

Mikkel Bødker napřáhl k první střele utkání, do jeho pokusu se ale skvěle postavil Mitchell Marner, který ho zablokoval.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Toronto Maple Leafs: Andersen (Bibeau) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Donskoi, Couture (A), J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – Nieto, Wingels, M. Karlsson.

Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton. Čároví: Steve Barton, Scott Driscoll.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Česká stopa v utkání

Roman Polák (TOR) 1+1, +/- 0
Vzájemné zápasy

10.01.16 San Jose – Toronto 7:0
18.12.15 Toronto – San Jose 4:5
Toronto Maple Leafs vyhrálo pouze jeden z posledních pěti zápasů NHL a svou formu se pokusí vylepšit v Air Canada Centre proti San Jose Sharks, v jehož sestavě s největší pravděpodobností bude opět chybět český útočník Tomáš Hertl, zatímco na domácí straně Maple Leafs zraněný slovenský obránce Martin Marinčin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks

2:3

po s.n. (0:1) (1:0, 1:0, 0:2 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Hyman (Matthews, W. Nylander), 28. Matthews (W. Nylander, Gardiner) – 53. Braun (Tierney, M. Karlsson), 55. Pavelski (Braun, Marleau), rozh. náj. Couture

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Mitchell Marner (TOR)
0:0   Joe Pavelski (SJS)
2. série:
0:0   Auston Matthews (TOR)
0:1   Logan Couture (SJS)
3. série:
0:1   Nikita Sošnikov (TOR)

Toronto Maple Leafs: Andersen (Bibeau) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Donskoi, Couture (A), J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – Nieto, Wingels, M. Karlsson.

Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton. Čároví: Steve Barton, Scott Driscoll

Diváci: 19380

Průběh zápasu
1. třetina
02:21 TOR 2 M. Martin, vražení na hrazení
06:58 TOR 1:0 Hyman (Matthews, W. Nylander)
11:12 TOR 2 R. Polák, sekání
15:23 SJS 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Labanc
15:30 TOR 2 Gardiner, držení protihráče
SJS 2 M. Karlsson, nafilmovaný pád nebo přehrávání
Po 1. třetině
2. třetina
23:31 TOR 2 Kadri, nedovolené bránění brankáři
26:17 SJS 2 Wingels, držení protihráče
26:40 SJS 2 Nieto, nedovolené bránění brankáři
27:46 TOR 2:0 Matthews (W. Nylander, Gardiner)
30:37 TOR 2 Ben Smith, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
43:02 TOR 2 C. Carrick, vražení na hrazení
52:43 SJS 2:1 Braun (Tierney, M. Karlsson)
54:46 TOR 2 Hunwick, nedovolené bránění
54:50 SJS 2:2 Pavelski (Braun, Marleau)
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
SJS 2:3 Couture (rozh. náj.)
po s.n.