Menu

Hokej

NHL

Arizona Coyotes – Columbus Blue Jackets

2:3

po s.n. (0:2) (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)

04.12.2016, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.3 3.74 2.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
Autorem vítězné branky je CAM ATKINSON.

62:26

Alexander Wennberg se na opačné straně ledové plochy také dostal do samostatného úniku a z mezikruží mířil střelou zápěstím do pravého horního rohu brány, Mike Smith ale vytáhl úžasný zákrok lapačkou a navíc dokázal ještě rychle rozehrát!

61:46

Curtis McElhinney předvedl spektakulární zákrok proti dorážce Connora Murphyho, kterou dokázal vleže vyrazit lapačkou!

61:44

Shane Doan se z obranného pásma po propadnutí Blue Jackets v útočném pásmu řítil do samostatného úniku a mohl přihrávat svému spoluhráčovi, který by puk uklízel do prázdné brány, jenže se rozhodl pro střelu zápěstím, kterou Curtise McElhinneyho mezi betony propálit nedokázal!

61:25

Arizona vyrazila po šancích Columbusu do přečíslení dva na jednoho a Jordan Martinook se dostal do samostatného úniku, Curtise McElhinneyho ale bekhendem překonat nedokázal, stejně jako vzápětí dorážející Alex Goligoski!

60:21

Seth Jones mohl rychle rozhodnout, když se zrodil sám před brankářem Mikem Smithem, mezi betony ho ale z blízkosti střelou zápěstím překonat nedokázal!

57:58

David Savard dostal dvě minuty za krosček, zatímco Martin Hanzal sekání. Oplátky se nepečou, a když ano, tak jsou potrestány.

57:44

57:44 Alexander WENNBERG - 2:2

57:44

Columbus právě vstřelil branku!
Brandon Saad nádhernou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel před bránou ALEXANDERA WENNBERGA, který sice nedokázal puk napoprvé zpracovat, napodruhé ho ale bekhendem poslal mezi betony Mika Smithe a v samotném závěru utkání vyrovnal na 2:2! Asistence: Brandon Saad a Nick Foligno.

57:32

Seth Jones na levém křídle mezi kruhem pro vhazování a modro čárou napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Mike Smith ji ale vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!

55:32

Cam Atkinson se po krásném bekhendovém přiťuknutí Brandona Dubinskyho ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela po ledě po zamíchání puku ale zamířila pouze do lapačky ležícího Mika Smithe, který předvedl spektakulární zákrok! Kdyby Cam Atkinson puk zvedl, tak je z toho gól, jenže se mu to nepodařilo.

53:35

Brandon Saad se snažil v blízkosti levé tyče dorazit puk do brány, jenže Mike Smith předvedl senzační zákrok, po kterém vleže na brankové čáře dokázal jeho pokus zastavit! Vzápětí to zkoušel na pravém křídle z ostrého úhlu William Karlsson, i s jeho pokusem si ale domácí brankář věděl rady a ukryl ho ve svém náručí.

52:46

Boone Jenner a Lawson Crouse se do sebe pustili za bránou Arizony a oba dostali menší trest za hrubost.

52:46

Cam Atkinson tvrdou střelou na pravém křídle od modré čáry mířil mezi betony Mika Smithe, ten ale zneškodňuje jeden pokus Columbusu za druhým a poslední nebyl žádnou výjimkou!

51:31

Před bránou Mika Smithe vznikl obrovský závar, hokejistům Columbusu se ale po střele z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ani následné dorážce nepodařilo puk dostat do brány! Brankář Arizony nejprve zasáhl skvěle hrudí a poté levým betonem.

50:51

Alex Goligoski usedl na trestnou lavici vzápětí také za sekání a Columbus má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá minutu a 25 sekund!

50:16

Oliver Ekman-Larsson dostal nakonec dvě minuty po faulu na Brandona Saada za sekání.

50:15

Brandon Saad byl na pravém křídle podražen, přesto se dokázal zvednout a z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která se zřejmě od horní tyče odrazila zpět do hry! Arizona přečkala obrovskou šanci Blue Jackets, hosté si ale zahrají přesilovou hru.

48:56

Lawson Crouse předvedl před bránou nádhernou stahovačku, kterou se vyhnul dvojici hráčů Columbusu a poté se bekhendem snažil po ledě zamířit mezi betony Curtise McElhinneyho! Brankář Blue Jackets je ovšem včas sklepl k sobě a puk ukryl mezi nimi.

46:29

Blue Jackets se ocitli v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, jenže Mike Smith vytáhl další z řady skvělých zákroků, když jejich pokus vyrazil levým betonem do rohu ledové plochy!

43:44

Anthony Duclair podrazil v rohu obranného pásma Setha Jonese a navíc sestřelil i svého spoluhráče, který zůstal ležet na hrací ploše. Domácí útočník dostal dvě minuty za podražení.

41:13

Brandon Dubinsky krásně objel bránu a poté se bekhendem snažil z otočky zamířil po ledě ke vzdálenější levé tyči, Mike Smith ale skvěle zakročil levým betonem a následná dorážka útočníka Arizony zamířila vedle pravé tyče!

34:28

Brandon Saad se dostal do samostatného úniku, který se pokusil v blízkosti pravé tyče zakončit bekhendovým blafákem, Mike Smith ale vytáhl další spektakulární zákrok a jeho pokus vyrazil!

32:56

Boone Jenner se dostal do samostatného úniku, který se na vzdálenější pravé tyči pokusil zakončit bekhendem, Mike Smith ale vytáhl úžasný zákrok a puk ukryl ve své lapačce!

31:04

31:04 Shane DOAN - 2:1

31:04

Arizona právě vstřelila branku!
SHANE DOAN v levém kruhu pro vhazování zády k bráně skvěle tečoval střelu Michaela Stona od modré čáry a puk zamířil nad levým betonem bezmocného Curtise McElhinneyho k levé tyči. Arizona otočila vývoj zápasu a ujala se vedení 2:1! Asistence: Michael Stone.

28:55

Josh Anderson podruhé v zápase usedl na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění brankáře.

28:32

Radim Vrbata se před bránou ocitl v obrovské šanci a střelou bez přípravy dobře mířil mezi betony Curtise McElhinneyho, brankář Columbusu ale předvedl úžasný zákrok, po kterém s vypětím všech sil dokázal puk zastavit na brankové čáře!

24:59

Tobias Rieder vyrazil společně s Radimem Vrbatou do přečíslení dva na jednoho a český útočník mohl po jeho přihrávce vstřelit svůj druhý gól v utkání, jeho následná střela ale v blízkosti pravé tyče zamířila mimo!

23:28

Brandon Dubinsky nádhernou bekhendovou přihrávkou zpoza brány našel před brankovištěm Boona Jennera, který z blízkosti mířil k pravé tyči, Mike Smith ale vytáhl fantastický zákrok a levým betonem jeho pokus zázračně vyrazil!

22:35

Tyler Gaudet se ocitl před bránou v obrovské šanci a mohl otočit utkání na stranu Arizony, ani nadvakrát ale neuspěl, když jeho první pokus zastavil levým betonem výtečný Custis McElhinney a jeho následná dorážka zamířila těsně vedle pravé tyče!

21:03

21:03 Radim VRBATA - 1:1

21:03

Arizona právě vstřelila branku!
Oliver Ekman-Larsson nádhernou přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování přenesl hru přes šířku útočného pásma doleva, kde RADIM VRBATA v levém kruhu pro vhazování bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a nad pravým ramenem brankáře Curtise McElhinneyho zamířil do bližšího levého horního rohu brány. Coyotes využili rychle přesilovou hru a vyrovnali na 1:1! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Anthony DeAngelo.

20:28

Brandon Saad podrazil Radima Vrbatu a Arizona si na začátku druhé třetiny zahraje přesilovou hru.

19:02

Max Domi dostal dvě minuty za sekání a závěr první třetiny se odehraje ve hře 4 na 4.

19:00

Nick Foligno za bránou Arizony při forčekingu zahákoval Jamieho McGinna a dostal menší trest za hákování.

15:16

Mike Smith se vydal za svou bránu, aby v rohu obranného pásma pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, což se mu nepodařilo a puk vyhodil přes ochranné sklo!

14:38

Nick Foligno také vyhodil puk přes ochranné sklo do hlediště a Arizona má k dispozici přesilovou hru 5 na 3!

13:10

Josh Anderson vyhodil puk přes ochranné sklo a za zdržování hry dostal dvě minuty.

11:10

Brandon Dubinsky vypálil v pravém kruhu pro vhazování po skvělém zákroku Mika Smithe levým betonem z otočky, jeho střela po ledě ale mezi betony brankáře Arizony do brány neprošla!

09:15

Jamie McGinn krásně vypálil na opačné straně ledové plochy z levého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně minula bližší levý horní roh brány Curtisa McElhinneyho!

05:38

Christian Dvorak dostal dvě minuty za sekání a Columbus má šanci navýšit své jednobrankové vedení během první přesilové hry.

00:13

00:13 Boone JENNER - 0:1

00:13

Columbus právě vstřelil branku!
Jack Johnson krásnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování BOONA JENNERA, který zápěstím nad lapačkou Mika Smithe zamířil přesně k pravé tyči. Columbus vede po 13 sekundách 1:0! Asistence: Jack Johnson a David Savard.

Arizona Coyotes – Columbus Blue Jackets

2:3

po s.n. (0:2) (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Vrbata (Ekman-Larsson, DeAngelo), 32. Doan (Michael Stone) – 1. Jenner (J. Johnson, D. Savard), 58. Wennberg (Saad, N. Foligno), rozh. náj. Atkinson

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Anthony Duclair (ARI)
0:1   Cam Atkinson (CBJ)
2. série:
0:1   Radim Vrbata (ARI)
0:2   Sam Gagner (CBJ)

Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Michael Stone, Connauton, DeAngelo – Domi, Hanzal (A), Vrbata – Rieder, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Dvorak, Duclair – Crouse, Gaudet, White.

Columbus Blue Jackets: McElhinney (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, J. Anderson, W. Karlsson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

Rozhodčí: Pierre Lambert, Kelly Sutherland. Čároví: Brandon Gawryletz, Ryan Gibbons

Diváci: 11287

Průběh zápasu
1. třetina
00:13 CBJ 0:1 Jenner (J. Johnson, D. Savard)
05:38 ARI 2 Dvorak, sekání
13:10 CBJ 2 J. Anderson, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
14:38 CBJ 2 N. Foligno, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
15:16 ARI 2 M. Smith, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
19:00 CBJ 2 N. Foligno, hákování
19:02 ARI 2 Domi, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
20:28 CBJ 2 Saad, podražení
21:03 ARI 1:1 Vrbata (Ekman-Larsson, DeAngelo)
28:55 CBJ 2 J. Anderson, nedovolené bránění brankáři
31:04 ARI 2:1 Doan (Michael Stone)
Po 2. třetině
3. třetina
43:44 ARI 2 Duclair, podražení
50:16 ARI 2 Ekman-Larsson, sekání
50:51 ARI 2 Goligoski, sekání
52:46 CBJ 2 Jenner, hrubost
ARI 2 Crouse, hrubost
57:44 CBJ 2:2 Wennberg (Saad, N. Foligno)
57:58 CBJ 2 D. Savard, krosček
ARI 2 Hanzal, sekání
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
CBJ 2:3 Atkinson (rozh. náj.)
po s.n.