Menu

Hokejbal

Přípravné zápasy

Slovensko – Česko

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1)

03.12.2016, 10:30 • Jakub Kocourek (@kubikocourek) sk

44:36

Česko dalo gól!
Tak to je obrovská škoda! Český tím opäť vytvoril pred našim bránkoviskom obrovský zmätok, v ktorom sa dokázal najlepšie zorientovať LUKÁŠ VLASÁK, ktorý tak strháva vedenie na stranu Českej republiky.

44:12

Slovenskú defenzívu čakajú v záverečných sekundách riadnej hracej doby ešte krušné chvíle. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Radovan Dejneka.

40:53

Opäť uvidíme hru so štyrmi hráčmi na oboch stranách. Z českého tímu sa hákovaním previnil brankár Jan Šimara, za ktorého dve minúty odsedí Ondřej Lux a Lukáš Piják si tak isto bude musieť oddýchnuť, keď sa previnil sekaním.

40:20

Ďalšia obrovská príležitosť Slovenska! Šimon Pisarčík sa skvelým spôsobom uvoľnil na ľavom krídle, peknou bekhendovou prihrávkou našiel úplne voľného Lukáša Pijáka, Jan Šimara však vytiahol zákrok z ríše snov, keď ležiac vyškrabal lapačkou loptičku doslova z bránkovej čiary!

34:51

Slováci budú mať príležitosť strhnúť vedenie na svoju stranu. Na trestnú lavicu si totiž na dve minúty za podrazenie odchádza oddýchnuť Petr Švanda.

33:46

Teraz však prišlo veľké nedorozumenie v našej obrane a úplne sám pred Andrejom Letkom sa ocitol Michal Průcha! Letko mu ale skórovať nedovolil!

31:41

Slovensko dalo gól!
Výborne! Slovensku sa hneď v úvode druhej tretiny podarilo vyrovnať. Radovan Dejneka našiel krásnou prihrávkou na ľavom krídle BORISA ORAVCA, a ten pri nádhernou blafáku preukázal svoje nesporné skúsenosti a veľkú šikovnosť! Asistencia: Dejneka.

29:59

Česko dalo gól!
Druhá tretina má presne taký koniec, aký sme si neželali. Česká republika sa totiž ujíma gólom v poslednej sekunde prostrednej časti hry, keď sa po prihrávke Michala Průchu krásnou umiestnenou strelou presadil JAN BÍLÝ. Asistencia: Průcha.

28:53

Slováci sa v druhej tretine takmer vôbec nevedia dostať do hry a v tejto chvíli sa budú brániť opäť len v trojici, keď za hákovanie je vylúčený obranca Radovan Dejneka.

28:32

Český tím nás opäť dokázal dostať pod obrovský tlak, ktorý vyústil až do nedovoleného zákroku Ľubomíra Šandora, ktorý odchádza za napadnutie na trestnú lavicu.

25:02

Stredom ihriska sa prebíjal Tomáš Jiřík, toho ale zákrokom na hranici faulu v poslednej chvíli zacstavil Patrik Kromka.

20:15

Slovákom zatiaľ druhá tretina vôbec nevychádza. Teraz Radovan Zelenka pri snahe vypichnúť loptičku svojmu súperovi bol až príliš aktívny a rozhodcovia ho "odmeňujú" menším trestom za podrazenie.

17:24

Česi hrajú síce aktívne, no v tejto chvíli darujú našim chlapcom presilovú hru. Vylúčený je Ondřej Březina, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.

13:21

Obrovská príležitosť Ľubomíra Šandora! Toho našiel krásnou krížnou prihrávkou na bránkovisku Libor Teplický, avšak Šimara si svoju pravú žrdku postrážil.

11:53

Sily na hracej ploche sa opäť na pár sekúnd vyrovnajú, potom príde skrátená presilová hra Slovenska. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Jan Pospíšil.

10:10

Slováci pokračujú v nedisciplinovanosti zo včerajšieho duelu a bezprostredne po inkasovaní vyrovnávajúceho gólu sa budú opäť brániť. Za hrubosť si odchádza dve minúty odsedieť Ivan Škultéty.

10:02

Česko dalo gól!
Čechom sa podarilo vyrovnať. Lukáš Soukup sa okamžite po návrate na hraciu plochu zapojil do hry, našiel v ideálnej pozícii LUKÁŠA BARNOŠÁKA, ktorý prekonáva slovenského gólmana. Asistencia: Soukup.

7:53

Tak predsa len si Ďurisovi zverenci zahrajú presilovú hru, a to dokonca 4 na 3, keď na trestnú lavicu odchádza za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Lukáš Soukup.

7:17

Slovenskí reprezentanti sa teraz veľmi zbytočne pripravili o možnosť presilovej hry, keď pri signalizovanom vylúčení Martina Kohouta za podrazenie zle striedali, a tak dve minúty budeme hrať 4 na 4.

4:36

Pisarčík opäť veľmi dobre nastreľoval puk pred Jana Šimaru, k dorážke sa prebíjal Pavol Blahút, no toho dokázala česká defenzíva od loptičky odstaviť.

3:39

Krátko po návrate Pijáka na hraciu plochu si dokonca slovenskí reprezentanti zahrajú presilovú hru o dvoch hráčov, keď za podrazenie odchádza na dve minúty Michal Slanec.

2:44

Sily na hracej ploche sa ale vyrovnajú, keď si aj Michal Průcha pri svojom útočnom výpade pomohol proti jednému zo slovenských obrancov lakťom, a tak rovnako inkasuje dve minúty.

1:35

V tejto chvíli sa však slovenskí reprezentanti budú musieť brániť. Lukáš Piják bol pri svojom prieniku do útočného pásma až príliš aktívny a proti jednému z českých obrancov si dokázal pomôcť len vďaka nedovolenému zákroku lakťom, za čo odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.

0:51

Slovensko dalo gól!
Slovensko sa ujíma veľmi rýchleho vedenia! Skvelú robotu za českou bránou odviedol Boris Oravec, ktorý našiel ŠIMONA PISARČÍKA a ten z tesnej blízkosti triafa presne! Asistencia: Oravec.

Slovensko – Česko

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Pisarčík (Oravec), 32. Oravec (Dejneka) – 11. Barnošák (Soukup), 30. Bílý (Průcha), 45. Vlasák (Barnošák, Pospíšil)

Slovensko: Letko (Mišovec) – Salajka, Zluky, Bujdák (C), Vidlár, Kromka, Dejneka, Blahút, Zelenka, Šandor, Škultéty, Behúl, Wagner, Tomka, Oravec, Teplický, Pisarčík, Cíbik, Božík, Piják, Maděra, Válek, Rampáček

Česko: Šimara (Stárek) – Pospíšil, Slanec, Kosina, Šícha, Filip, Pliml (C), Jiřík, Švanda, Hrubý, Bílý, Vlasák, Průcha, Schnaubelt, Špaček, Kohout, Barnošák, Soukup, Březina, Kaluža, Krištof, Lux, Halbrštát

Rozhodčí: Roman Jančík, Marián Valachovič

Průběh zápasu
1. třetina
0:51 SVK 1:0 Pisarčík (Oravec)
1:35 SVK 2 Piják
2:44 CZE 2 Průcha
3:39 CZE 2 Slanec
7:17 CZE 2 Kohout
SVK 2
7:53 CZE 2 Soukup
10:02 CZE 1:1 Barnošák (Soukup)
10:10 SVK 2 Škultéty
11:53 CZE 2 Pospíšil
Po 1. třetině
2. třetina
17:24 CZE 2 Březina
20:15 SVK 2 Zelenka
28:32 SVK 2 Šandor
28:53 SVK 2 Dejneka
29:59 CZE 1:2 Bílý (Průcha)
Po 2. třetině
3. třetina
31:41 SVK 2:2 Oravec (Dejneka)
34:51 CZE 2 Švanda
40:53 SVK 2 Piják
CZE 2 Šimara
44:12 SVK 2 Dejneka
44:36 CZE 2:3 Vlasák (Barnošák, Pospíšil)
Konec