Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Železiarne Podbrezová

2:0

konec (0:0)

03.12.2016, 17:00 • 18. kolo • Miroslav Kováčik sk

90+1

V nadstavenom čase tu máme ešte jedno striedanie. Na ihrisko sa predsa len dostane aj Michal Ranko, ktorý nahradí Damiána Bariša.

90

Zlaté Moravce dali gól!
Je rozhodnuté! Hostia zbytočne stratili loptu na polovici ihriska, a tak Pepe Guilavogui postupoval do otvorenej obrany súpera. Kolmou prihrávkou našiel PETRA ORÁVIKA a ten s prehľadom prekonal Martina Kuciaka.

88

Obrovská šanca hostí! Endy Opoku Bernadina parádne predĺžil dlhú loptu na Patrika Vajdu, no ten z tesnej blízkosti neprekonal Pavela Kováča. Domáci brankár hlavičkový pokus vyrazil na roh.

86

A ďalšie striedanie v podaní Juraja Jarábka. Ten posilňuje defenzívu, keďže na trávnik posiela Milovana Kapora. Naopak, v dnešnom dueli skončil Mateus De Oliveira Silva

81

Hostia sa už tešili z vyrovnávajúceho gólu, no ten pre postavenie mimo hru neplatí. Jaroslav Kostelný šikovne predĺžil loptu za seba, no Patrik Vajda v momente prihrávky bol v ofsajde.

79

Hostia sú sami zo seba frustrovaní. Teraz išiel veľmi tvrdo do osobného súboja Pavol Šafranko a zaslúžene dostáva žltú kartu.

78

Prvýkrát v zápase bude striedať aj domáci tréner. Ten pomerne prekvapujúco sťahuje aktívneho Róberta Gešnábela a posiela na trávnik Pepeho Guilavoguiho.

75

Teraz dostáva trošku zbytočnú žltú kartu aj domáci legionár Mateus De Oliveira Silva. Ten sa previnil faulom na polovici súpera.

70

Marek Fabuľa po prvýkrát v zápase strieda. Na posledných dvadsať minút posiela na ihrisko Lukáša Migaľu, ktorý nahradí Michala Breznaníka.

63

Zlaté Moravce dali gól!
Domácim futbalistom sa z ojedinelej akcie podarilo skórovať. Brankár Martin Kuciak robil čo mohol, no obrancovia mu vôbec nepomohli. Najskôr vyrazil strelu Róberta Gešnábela, následne aj dorážku Martina Boszoráda, ale na ďalšiu dorážku MARTINA VÁLOVČANA už nemal šancu reagovať.

55

A ďalšia žltá karta. Po tom, ako hostia nezvládli rohový kop musel zastaviť črtajúci sa brejk Zlatých Moraviec len za cenu potrestania Miroslav Viazanko.

47

Hlavný rozhodca opäť siaha do svojho vrecka. Po faule na Michala Obročníka dostáva žltú kartu aj Endy Opoku Bernadina.

45+1

Peter Orávik rozohral priamy kop z ľavej strany, no našiel len rukavice brankára Martina Kuciaka. Následne sa strhla menšia roztržka, po ktorej dostávajú žltú kartu Martin Válovčan a Kamil Kuzma.

34

Hostia budú mať výhodu priameho kopu, keďže po faule Martina Boszoráda sa ocitol na zemi Pavol Šafranko. Navyše, domáci obranca je ocenený žltou kartou.

13

Podbrezová sa minimálne dostáva dopredu, no napriek tomu je nebezpečná. Miroslav Viazanko poslal dlhú loptu dopredu, v šestnástke si ju prevzal Matúš Turňa, no z dobrej šance minul bránu.

4

Prvá veľká šanca zápasu. Miroslav Viazanko si nabehol na dlhú prihrávku dopredu, presadil sa v súboji s domácimi obrancami, no jeho zakončenie vytesnil na roh Pavel Kováč.

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Železiarne Podbrezová

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Válovčan (Boszorád), 90. Orávik (Guilavogui)

Karty:   34. Boszorád (ZMO), 45+1. Válovčan (ZMO), 75. De Oliveira Silva (ZMO) – 45+1. Kuzma (POD), 47. Bernadina (POD), 55. Viazanko (POD), 79. Šafranko (POD)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Obročník, Boszorád, Gešnábel (78. Guilavogui), Bariš (90+1. Ranko) – Orávik (C), Válovčan, Pastva, Karlík – De Oliveira Silva (86. Kapor), Pintér.
Náhradníci: Novota – Ranko, Sombat, Sedlák, Kapor, Paixao da Silva, Guilavogui.

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko, Turňa, Kostelný (C), Breznaník (70. Migaľa) – Vajda, Kuzma – Šafranko, Podio, Bernadina – Krivák.
Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Migaľa, Szczepaniak, Kupčík, Magda, Jur. Pančík.

Rozhodčí: Gabriel Michlian – Peter Bednár, Rastislav Žákech.