Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Atalanta Bergamo

3:1

konec (2:0)

03.12.2016, 20:45 • Juventus Stadium, Turín (kapacita 45 666 diváků) • 15. kolo • Petr Peleška (@PetrPeleska)

Tipsport: 1.47 4.35 7.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Obrovská šance domácího týmu v závěru! Z levé strany přišel centr přesně na Cuadrada, který střílel z voleje, ale míč netrefil ideálně a vypadalo to, že ho hostující brankář zachytí do svých rukavic, ovšem nakonec mu balon vypadl a tuto chybu mohl potrestat Mario Lemina, který však trefil pouze levou tyč hostující branky!

82

82. Remo FREULER - 3:1

82

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak hosté přeci jenom korigují skóre! Marco D' Alessandro dostal parádní přízemní pas po pravé straně a následně poslal parádní centr do malého vápna, kde stál připravený švýcarský záložník REMO FREULER, který poslal z první balon do sítě Buffona – 3:1!

78

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Patrice Evra.

75

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Juan Cuadrado.

75

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Marco D'Alessandro.

70

Stefano Sturaro si za přidržení dresu Alejandra Gómeze vysloužil od hlavního sudího žlutou kartu.

64

64. Mario MANDŽUKIĆ - 3:0

64

Juventus právě vstřelil branku!
A domácí přidávají třetí branku do sítě Atalanty! Branku vstřelil hráč, na kterém je dnes vidět, že bojuje a do zápasu dává všechno. Nepíšu o nikom jiném než o chorvatském útočníkovi MARIU MANDŽUKIĆOVI, který si naskočil na rohový kop od Pjaniće a hlavičkou na zadní tyč nedal brankáři žádnou šanci – 3:0!

63

63. Volej Claudia Marchisia

63

Velmi dobrá příležitost domácího týmu! Po odraženém balonu se dostal poskakující balon kousek za pokutové území na kopačky Claudia Marchisia, který se odhodlal ke střele z voleje, po které musel brankář Marco Sportiello zasahovat!

61

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Mario Lemina.

56

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Aleksandar Pešić.

55

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Conti, přichází Alberto Grassi.

44

44. Skvělá defenzivní práce Maria Mandžukiće!

44

Tak to byla velká paráda od domácího útočníka Maria Mandžukiče, který dost možná zabránil brance. Hosté po rohovém kopu dostali domácí pod tlak a zpoza pokutového území přiletěla střela, kterou zastavil svým tělem právě Mandžukič. Následně se míč dostal k argentinskému hráči Alejandru Gómezovi, který parádně vystřelil, ale obětavě se do balonu hlavou položil právě Mandžukič a brankář Buffon ani nemusel zasahovat.

35

Daniele Rugani obdržel za nešťastnou hru rukou na středu hřiště žlutou kartu a zbytek zápasu bude muset domácí stoper dohrávat se žlutým kartonkem na svém kontě. Tato situace je pro stopera vždycky velmi nepříjemná.

31

Současně obdrželi od hlavního arbitra žlutou kartu Franck Kessié a Stephan Lichtsteiner za menší potyčku mezi těmito dvěma hráči.

26

Jenže Remo Freuler si nevzal upozornění rozhodčího nijak k srdci a v následném souboji vzal přes koleno domácího záložníka Samiho Khediru, za což dostal od hlavního sudího pochopitelné žlutou kartu.

19

19. Daniele RUGANI - 2:0

19

Juventus právě vstřelil branku!
A Stará dáma přidává druhou branku v utkání! Miralem Pjanić nacentroval od rohového praporku parádní balon přímo na hlavu italského obránce DANIELEMU RUGANIMU, který nedal hostujícímu brankáři skvělou hlavičkou žádnou šanci – 2:0!

15

15. Aléx SANDRO - 1:0

15

Juventus právě vstřelil branku!
Argentinský útočník Gonzalo Higuaín nám všem ukázal, že kromě střílení branek umí taktéž skvěle obírat protihráče o balon. To momentálně předvedl kousek za polovinou, kde po parádní defenzivní práci získal čistě balon, potom ho rozehrál Marchisiovi a ten následně brazilskému obránci ALÉXU SANDROVI, který se zbavil dvojice hráčů a zpoza šestnáctky překonal parádní technickou střelou hostujícího brankáře – 1:0!

Juventus FC – Atalanta Bergamo

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 15. Sandro (Marchisio), 19. Rugani (Pjanić), 64. Mandžukić (Pjanić) – 82. Freuler (D'Alessandro)

Karty:   31. Lichtsteiner (JUV), 35. Rugani (JUV), 70. Sturaro (JUV) – 26. Freuler (ABC), 31. Kessié (ABC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:21.

Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Sandro – S. Khedira (61. Lemina), Marchisio, Sturaro – Pjanić (78. Evra) – Mandžukić (75. Cuadrado), Higuaín.
Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Benatia, Evra, Hernanes, Lemina, Kean, Asamoah, Cuadrado.

Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Caldara, A. Masiello – Conti (55. Grassi), Kessié, Kurtić (75. D'Alessandro), Freuler, Spinazzola – Petagna (56. Pešić), A. Gómez.
Náhradníci: Bassi – Mazzini, E. Zukanović, D'Alessandro, Migliaccio, Pešić, Grassi, Raimondi, Dramé, Bastoni, Latte Lath.

Rozhodčí: Irrati – Giallatini, Tegoni