Menu

Hokejbal

Přípravné zápasy

Slovensko – Česko

4:2

konec (2:0, 2:1, 0:1)

02.12.2016, 20:00 • Arena 71, Gajary • Jakub Kocourek (@kubikocourek) sk

44:43

No a navyše rozhodcovia udeľujú aj osobný trest českému obrancovi Petrovi Filipovi.

44:43

Obrovský závar pred Michalom Mišovcom, po ktorom Česi dokázali dostať loptičku do našej siete, no hlavný rozhodca gól neuznal!

43:30

Slováci si úplne zbytočne sami komplikujú dobre rozohratý zápas. Na trestnej lavici naďalej zostáva Ivan Škultéty a v tejto chvíli ho tam po treste za nedovolené bránenie doplní Miroslav Božík.

43:13

Česko dalo gól!
Českým reprezentantom sa predsa len podarilo využiť výhodu o dvoch hráčov, keď sa strelou od modrej čiary presadil JAN BÍLÝ. Bez asistencie.

41:52

Veľmi nepríjemné momenty na záver tohto stretnutia pre slovenských reprezentantov. Celé dve minúty totiž budú hrať v oslabení o dvoch hráčov, keď na trestnú lavicu za nedovolené bránenie odhcádzajú tak Ivan Škultéty, ako aj Radovan Dejneka.

38:44

Po dlhšom čase si presilovú hru zahrá aj Slovensko. Na trestnú lavicu odchádza za narazenie na mantinel český kapitán Martin Kohout.

35:08

Slováci majú v poslednej tretine veľký problém s disciplínou a krátkou pred vypršaním Minárikovho trestu odchádza na trestnú lavicu za podrazenie aj Miroslav Božík.

33:08

Tak toto skutočne nie je príjemný pohľad. Za našou bránou zosátva po sérii tvrdých súbojov ležať Milan Schnaubelt, proti ktorému hral so zdvihnutou hokejkou kapitán Jozef Minárik a Slovensko tak ide opäť len do troch.

31:47

Teraz však Šimon Pisarčík prináša nášmu tímu horúce chvíle, keď po sekaní protihráča doplní Michala Wagnera na trestnej lavici a Slovensko sa bude brániť v trojici.

30:51

Tvrdé súboje pri mantneli pokračujú, Michal Wagner odchádza za narazenie na dve minútyna trestnú lavicu a Slovensko sa bude opäť brániť.

27:07

Slovensko dalo gól!
Tak toto bola exhibičná akcia našich chlapcov! Lukáš Maděra dobre videl na útočnej modrej čiare Milana Rampáčka, ktorý krásne zakombinoval so svojou skalickou dvojičkou JAROSLAVOM MARTINUSÍKOM a Jan Jirotka bol absolútne bezmocný! Asistencie: Rampáček, Maděra.

26:27

Krásna akcia nášho mužstva. Ivan Škultéty si prebral loptičku na útočnej modrej čiare, prihrával Richardovi Válkovi, avšak ten následne na ľavej strane zbytočne hľadal ďalšieho svojho spoluhráča. Jan Jirotka dokázal aj s pomocou svojich obrancov túto situáciu vyriešiť.

24:58

Česko dalo gól!
Po Slovákoch sa v presilovej hre presadzujú aj českí reprezentanti. Prihrávku Ludka Kosinu dokázal presnou strelou využiť DOMINIK BARNOŠÁK. Asistencia: Kosina.

23:40

Zápas sa hrá v skutočne veľkom tempe, ani jeden z tímov si nič nedaruje a v tejto chvíli sme dokonca videli aj prvú šarvátku, po ktorej si český tím zahrá presilovú hru. Za nedovolené bránenie odchádza Ivan Škultéty a za hrubosť si odchádzajú oddýchnuť na našej strane Patrik Kromka a z českého tímu Lukáš Soukup.

19:29

Do veľkej šance pred Janom Jirotkom sa pretlačil Šimon Pisarčík, český brankár bol však úspešnejší a tentokrát podržal svoj tím.

16:59

Slovensko dalo gól!
Netrvalo dlho a po góle v oslabení sa slovenský výber presadzuje aj v presilovej hre. No a gól po krásnej strele náprahom nestrieľa nikto iný ako BORIS ORAVEC. Bez asistencie.

16:13

Teraz si ale Slováci vybjoovali prvú presilovú hru. Za narazenie na mantinel odchádza na trestnú lavicu Petr Šícha.

15:15

Obrovský závar pred Michalom Mišovcom hneď v úvodných sekundách druhej tretiny! Loptičku nahadzoval Michal Slanec, dorážal Lukáš Vlasák aj Dominik Barnošák, no náš brankár predviedol skvelé zákroky.

11:18

Skvelá akcia dvojice Libor Teplický-Michal Wagner. Tí teraz toľko motali za Jirotkovou bránou hlavu českej dvojici obrancov, až sa napokon Wagner pretlačil aj do zakončenie. Jan Jirotka však zostal na bránkovisku pevný a nedovolil slovenskému kanonierovi dostať loptičku za jeho chrbát.

8:43

Slovensko dalo gól!
Tak to je skvelý úvod Slovenska! Nielenže sa dokázali Ďurisovi zverenci ubrániť oslabeniu, ale dokonca v jeho závere zvyšujú svoje vedenie druhým gólom! BORIS ORAVEC využil obrovskú hrúbku v rozohrávke českého tímu, zobral si loptičku na svoju hokejku a nekompromisne zavesil! Bez asistencie.

7:09

V tejto chvíli sa však naši chlapci budú musieť brániť. Prvým vylúčeným hráčom duelu je Milan Rampáček, ktorý inkasuje dve minúty za držanie hokejky.

4:19

Slovensko dalo gól!
Krásna akcia slovenských reprezentantov! Tí sa po vyhratom buly a krásnej prienikovej prihrávke Ľubomíra Šandora na LIBORA TEPLICKÉHO jednoducho dostali do útočného pásma, Teplický následne unikol celej českej defenzíve a trafil to ideálne! Asistencie: Šándor, Behúl.

Slovensko – Česko

4:2

konec (2:0, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Teplický (Šandor, Behúl), 9. Oravec, 17. Oravec, 28. Martinusík (Rampáček, Maděra) – 25. Barnošák (Kosina), 44. Bílý

Slovensko: Mišovec (Letko) – Minárik (C), Salajka, Zluky, Kromka, Dejneka, Blahút (A), Zelenka, Šándor, Bujdák – Škultéty, Behúl (A), Wagner, Oravec, Teplický, Pisarčík, Božík, Božík, Piják, Martinusík, Rampáček, Válek, Maděra, Tomka

Česko: Jirotka (Šimara) – Pospíšil, Slanec, Jiřík, Švanda, Filip, Šícha, Kosina, Hrubý, Pliml – Vlasák, Bílý, Průcha.Halbrštát, Lux, Špaček, Schnaubelt, Kohout, Soukup, Březina, Barnošák, Kaluža, Krištof

Rozhodčí: Marek Kralovič, Branislav Slezák

Průběh zápasu
1. třetina
4:19 SVK 1:0 Teplický (Šandor, Behúl)
7:09 SVK 2 Rampáček
8:43 SVK 2:0 Oravec
Po 1. třetině
2. třetina
16:13 CZE 2 Šicha
16:59 SVK 3:0 Oravec
23:40 SVK 2 Škultéty
SVK 2 Kromka
CZE 2 Soukup
24:58 CZE 3:1 Barnošák (Kosina)
27:07 SVK 4:1 Martinusík (Rampáček, Maděra)
Po 2. třetině
3. třetina
30:51 SVK 2 Wagner
31:47 SVK 2 Wagner
33:08 SVK 2
35:08 SVK 2 Božík
38:44 CZE 2 Kohout
41:52 SVK 2 Škultéty
SVK 2 Dejneka
43:13 CZE 4:2 Bílý
43:30 SVK 2 Božík
44:43 CZE 10 Filip
Konec