Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – FK Boca Chotěboř

5:2

konec (2:2)

02.12.2016, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 10. kolo • Vít Muzikář

38:11

Plzeň právě vstřelila branku!
Ale nyní už je situace pro hostující futsalisty mnohem horší. V pokračující hře bez Tomáše Bence si nejprve Daniel Klečka pokryl pravou tyč, následně PETR BENDL trefil z celkem těžké pozice branku hostů. 5:2. Bez asistence.

37:29

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak tohle ještě ani není definitivní konec nadějí hostů, ale každopádně je to čtvrtý gól v hostující síti. Ondřej Staněk zaváhal, ONDŘEJ LENK posléze z vlastní poloviny trefil odkrytou branku Bocy. 4:2. Bez asistence.

20:49

Plzeň právě vstřelila branku!
Nejprve měl před sebou Ondřej Lenk odkrytou brankou hostů, ale míč nezpracoval ideálně. Následoval ale rohový kop z pravý strany zahrávaný Adamem Malým, ten našel ONDŘEJE VITOUŠE. Domácí šestnáctka se prosadila krásnou střelou do levého horního rohu branky Chotěboře. Tomáš Benc byl bezmocný. 3:2. Asistence: Adam Malý.

18:47

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak tohle je hodně šťastná branka pro futsalisty Jeriga. Marek Vohrna našel z pravé strany JANA ROUSE, ten nedal míči razanci, Tomáš Benc si na míč hodně sáhl, ale i tak hrací předmět končí za zády brankáře hostujícího celku a v Plzni tak máme opět srovnáno. Asistence: Marek Vohrna.

16:28

Chotěboř právě vstřelila branku!
Futsalová nádhera, Chotěboř zatím více drží míč a ať se to plzeňským futsalistům líbí nebo ne, tak má více ze hry. Tohle byla krásná kombinace Michala Čápa a zakončujícího ONDŘEJE STAŇKA. Miloslav Šoltys sice vyběhl z branky, ale míč mu prošel mezi nohama. Asistence: Michal Čáp.

05:12

Chotěboř právě vstřelila branku!
Tohle je trošku věc nesoustřednosti, nekoncentrace domácích futsalistů. Miloslav Šoltys s tímhle nemohl moc co dělat, protože obrana Jeriga nechala projít PAVLA NOVOTNÉHO, který poslal míč do horního rohu, mimo dosah brankáře domácího Jeriga. Bez asistence.

04:58

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak tohle byla krásná akce Jeriga. Domácí hráči to sehráli moc pěkně, z levé strany našel Ondřej Lenk svého jmenovce ONDŘEJE VITOUŠE, jenž z jedničky střílel na vzdálenější tyč branky Tomáše Bence. Moc hezká souhra futsalistů západočeského mužstva. Asistence: Ondřej Lenk.

FC Jerigo 1994 Plzeň – FK Boca Chotěboř

5:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 5. Vitouš (Lenk), 19. Rous (Vohrna), 21. Vitouš (Malý), 38. Lenk, 39. Bendl – 6. NovotnýP., 17. Staněk (Čáp)

Karty:   16. Vohrna (JPL), 22. Rous (JPL), 37. Bendl (JPL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Vohrna, Kanát, Vitouš, Lenk (C), Bendl, Malý, Pekník, Touš, Rous

FK Boca Chotěboř: Benc – Moravec (C), Čapek, Kratochvíl, Čáp, Staněk, Novotný, Odvářka, Klimeš

Rozhodčí: Kaštánek, Štěřík