Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Inter Milán

3:0

konec (2:0)

02.12.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • 15. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.8 3.75 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště zase na počtenou! (22:40:01)
Zatímco Inter Milán zůstává na osmé příčce a během víkendu se bude moci hned o několik příček ještě propadnout, Neapolští se v tuto chvíli bodově dotáhli na pátou Atalantu i čtvrté Lazio.
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 14:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:7.
Nicola Rizzoli nakonec nenastavil nad základní časový rámec ani minutu, a tak máme dobojováno! Jak jsem zmiňoval už o poločasové přestávce, prospaný začátek zápasu se stal hostům osudným. Krátce po změně stran navíc zvýšil už na 3:0 Lorenzo Insigne, a tak bylo rozhodnuto. Ve zbytku druhé půle byli Milánští aktivnějším týmem, už ale nenašli síly na zvrat nepříznivého skóre.

90

Konec zápasu.

89

Na druhé straně zůstal u levé tyče trestuhodně nepokrytý Ivan Perišić, který ale nedokázal usměrnit povedený Palaciův centr mezi tři tyče!

88

Akce domácích ještě pokračovala a do zakončení z voleje se málem dostal právě Gabbiadini, který ale netrefil balon podle svých představ!

87

Manolo Gabbiadini už byl v dobré střelecké pozici, ještě se ale rozhodl vrátit míč na osu hřiště, což se Neapolským nakonec nevyplatilo.

86

Ani ze svého sedmého rohového kopu ale milánští fotbalisté nevytěžili vůbec nic a domácí posléze odkopli míč až k Handanovičovi.

85

To stále platí. Střídající Rodrigo Palacio utekl po levém křídle a z ostrého úhlu vypálil, Reina ale míč bez potíží vytěsnil do zámezí – roh pro Inter.

84

Kalidou Koulibaly posunul balon zpět na Reinu, domácí fotbalisté v závěrečné minutovce nikam nechvátají a zkušeně si hlídají pohodlný náskok.

83

Nicola Rizzoli původně nechal hru plynout dál navzdory jasnému ofsajdu Icardiho, který tak stihl vystřelit a až poté hlavní arbitr přerušil hru.

82

Marcelo Brozović na polovině hřiště klukovsky podkopl nohy střídajícímu Rogovi, tady o žluté kartě nebylo sebemenších pochyb.

80

Po Maggiově ztrátě míče se jeden z hráčů v bílém dresu provinil zbytečným útočným faulem na Mária, Milánští tak budou mít spoustu času na rozehrávku.

79

Po několikaminutovém soustavném tlaku Milánských se hra opět uklidnila, svěřenci Maurizia Sarriho drží balon na polovině hřiště a nikam se neženou.

78

João Mário našel povedenou kolmicí Icardiho, toho ale zradilo zpracování, a balon se tak dokutálel až k Albiolovi.

77

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Rodrigo Palacio.

76

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Marko Rog.

75

Navzdory stavu 3:0 ve prospěch domácího týmu se z tribun prakticky konstantně ozývá pískot, u míče jsou totiž stále hosté a vesele kombinují na útočné polovině.

74

Maurizio Sarri hlasitými pokyny a impulzivními gesty nabádá své svěřence k větší aktivitě, v posledních minutách se Neapol jen brání.

73

João Mário zamýšleného adresáta Icardiho nenašel, kulatý nesmysl je znovu v zámezí. Tentokrát ale bude následovat jen odkop od Reinovy svatyně.

72

Z tribun se ozývá pískot. Hosté se totiž dostali k další střele, která byla tečovaná a Inter bude mít k dispozici rohový kop.

71

Hamšíkův centr z levé strany si Piotr Zieliński nedokázal zpracovat, Maggiovi se to ale poté podařilo, a tak mohou domácí fotbalisté ještě pokračovat v akci.

70

Akce Interu ještě pokračovala a ke střele se dostal i Ivan Perišić, chorvatský reprezentant ale v podstatě jen odevzdal balon Reinovi.

68

Svěřenci trenéra Sarriho jako by už šetřili síly, což by se jim mohlo ještě vymstít. Laxní neapolská defenzíva úplně zapomněla na Antonia Candrevu, který ze skvělé pozice Reinu nepřekonal!

67

Velezkušený Raúl Albiol nehezky zajel do jednoho z protihráčů, za což mu Nicola Rizzoli ukázal žlutou kartu.

66

V posledních minutách se na hřišti nic převratného neděje, sledujeme hlušší pasáž hry a atmosféra na tribunách tomu odpovídá.

65

Neapol dnes většinou hrozí po pravé straně. Nejinak tomu bylo i nyní, načež přišla střela Kalidoua Koulibalyho z uctivé vzdálenosti, která ale postrádala přesnost.

64

Milánští fotbalisté se nedostali ani za půlící čáru, balon skončil v autu a zpět do hry ho vrátí domácí zadák Faouzi Ghoulam.

62

Mauro Icardi se vydal po pravém křídle do rychlého protiútoku, ale Faouzi Ghoulam předvedl parádní obranný zákrok a čistým skluzem poslal balon do autu.

61

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Elseid Hysaj, přichází Christian Maggio.

61

Půlhodinku před koncem se hra uklidnila, ani jeden tým se nikam nežene, což je pochopitelné především v případě domácích fotbalistů.

60

Hysajovým problémům předcházel ostrý souboj s Mirandou, ale zdá se, že krajní bek neapolského SSC bude v pořádku. Hra vesele pokračuje dál.

59

Elseid Hysaj už dobrou půlminutu stojí na místě a drží se za obě nohy, tak doufejme, že bude albánský reprezentant v pořádku.

58

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Emanuele Giaccherini.

56

Nepřesná rozehrávka Joãa Mária skončila v moci neapolských zadáků, svěřenci kouče Sarriho postupně zakládají další protiakci.

55

55. Hamšík mohl zvýšit na rozdíl tří gólů!

55

Fotbalisté Interu jsou v posledních minutách na ručník! Hostující defenzíva opět zaspala a ke střele ze skvělé pozice se dostal Marek Hamšík, který si ale vylámal zuby na skvělém Handanovičovi!

54

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází João Mário.

52

Střídající Éder fauloval na polovině hřiště, domácí fotbalisté tak budou mít spoustu času na rozehrávku protiútoku.

51

51. Lorenzo INSIGNE - 3:0

51

Neapol právě vstřelila branku!
Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! Centr z pravé strany byl sice trochu přetažený, Handanovičem vyboxovaný míč ale uzmul do své moci Albiol a předložil ho LORENZOVI INSIGNEMU, který se z první trefil nechytatelně!

50

Neapolští se poprvé po změně stran usadili na polovině soupeře a hned z toho bude rohový kop pro jihoitalský celek.

48

Miranda měl co dělat, aby za svými zády uhlídal dotírajícího Gabbiadiniho, nakonec si ale poradil a odkopl míč do bezpečí.

47

Fotbalisté Interu se usadili na útočné polovině a po povedené Icardiho patičce se ke střele dostal Ivan Perišić, který ale z dobré pozice přestřelil!

46

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Éder.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne ve 21:52, tak buďte u toho s námi!
První půle je minulostí. Neapolští fotbalisté vstoupili do utkání na jedničku, už po dvou minutách hry otevřel skóre Piotr Zieliński a o chviličku později zvýšil na 2:0 Marek Hamšík. Milánští následně vyrovnali hru a vytvořili si i nějaké šance, od páté minuty už se ale stav nezměnil. Katastrofální vstup do zápasu dost možná bude stát Inter body, na takové soudy je ale ještě čas.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Vracející se Piotr Zieliński nedovoleným způsobem povalil k zemi jednoho z hráčů Interu, za což si vykoledoval žluté napomenutí.

45+1

Piotr Zieliński mohl vsítit svůj druhý gól v utkání, polský reprezentant ale z bezprostřední blízkosti napálil míč jen do jednoho z bránících hráčů Interu!

45

Z následného rohového kopu žádné nebezpečí pro Reinu nepramenilo, už je nám také známo, že sudí Rizzoli nastaví dvě minuty!

44

V samotném závěru první půle se fotbalisté Interu vydali po pravém křídle kupředu, nicméně Candrevův centr do pokutového území byl zblokován do zámezí.

43

Následná rozehrávka Interu ale za moc nestála a toho mohl využít Marek Hamšík, slovenský reprezentant ale vypálil jen do míst, kde byl připravený Samir Handanovič!

42

Neapolští si ale nerozuměli v kombinaci a o balon se lacino připravili nepřesným nákopem, který skončil až v moci brankáře Handanoviče.

40

Nerazzurri sportovně vrátili míč domácím, kteří z hloubi vlastní poloviny zakládají další pokus o usazení se na půli soupeře.

39

Argentinský legionář už pomalu, ale jistě kulhá do zámezí, nechme se překvapit, zdali bude muset hostující kouč Pioli sáhnout ke střídání.

38

Sudí Rizzoli musel opět přerušit hru, jelikož Éver Banega zůstal mimo záběr kamer ležet na trávníku a drží se za levé koleno. Snad to nebude nic vážného...

37

Hra se nyní opět uklidnila, ani jeden tým se nikam nežene a do kombinace Neapolských i Milánských se znovu vkrádají nepřesnosti.

35

A nakonec z toho byla i střela! Manolo Gabbiadini to vzal na sebe zpoza hranice pokutového území, Samir Handanovič ale jeho přízemní projektil dokázal vytěsnit.

34

Faouzi Ghoulam nic nevymýšlel a pod tlakem vrátil balon Reinovi, jehož následný nákop na útočnou polovinu našel Hamšíka, domácí tak opět míří kupředu.

33

Domácí na druhé straně vybojovali rohový kop a Elseid Hysaj se poté v pokutovém území skácel k zemi, o penaltový zákrok na neapolského halva se ale rozhodně nejednalo.

32

Antonio Candreva utekl středem hřiště a poté povedenou kolmicí přenechal balon Icardimu, který si ale z dobré pozice na střelu netroufl a místo toho ještě vylepšoval střeleckou pozici pro jednoho ze spoluhráčů. Neúspěšně.

30

Už se opět hraje. Manolo Gabbiadini si seběhl na povedenou Hamšíkovu kolmici do pokutového území, tam se ale provinil útočným faulem.

29

José María Callejón zůstal ležet v bolestech na trávníku poté, co do něj nevybíravě zajel Cristian Ansaldi. Sudí Rizzoli si toho všiml až po několika vteřinách, kdy přerušil hru.

28

Banegův nákop směrem na rozběhnutého Icardiho zamýšleného adresáta nenašel, Kalidou Koulibaly a Raúl Albiol si zkušeně poradili.

27

Hráčům v bílých dresech se následně podařilo uklidnit hru, veškerý děj se nyní odehrává nedaleko středového kruhu, což domácím vyhovuje.

25

Cristian Ansaldi se vydal po levém křídle kupředu a po souboji s Hysajem sebou ochotně plácl o zem, jeho záměr ale Nicola Rizzoli prokoukl.

24

Polovina úvodní pětačtyřicetiminutovky je za námi a v posledních minutách sledujeme festival nepřesností na obou stranách. Tempo hry poněkud polevilo.

23

Neapolští fotbalisté se opět usadili před pokutovým územím Interu, tentokrát z toho ale žádné nebezpečí pro hostující celek nepramenilo.

21

Z následného rohového kopu Interu nic nebezpečného pro Reinu a spol. nepramenilo a na druhou stranu se poté vydal po levém křídle Hamšík, jehož následný centr ale proletěl v prostoru před Handanovičem bez povšimnutí.

20

A znovu Mauro Icardi! Hostující kapitán o sobě dává hodně vědět, teď ho ale včasným vyběhnutím Pepe Reina ani nepustil do zakončení.

19

Z tribun se ozývá hlasitý pískot, poněvadž hraniční Kondogbiův zákrok Rizzoli pustil a akce Interu pokračovala. Éver Banega našel povedenou kolmicí Icardiho, ten ale z otočky minul!

18

Mauro Icardi uvízl v postavení mimo hru, hra je po nějaké době přerušena a domácí budou mít spoustu času na rozehrávku.

17

Čtvrthodinka hry je za námi a po úvodním náporu Neapole se hra trochu uklidnila, milánští fotbalisté se nyní pokouší usadit se na útočné polovině.

15

Z trmy-vrmy ve středu hřiště nakonec vzešli lépe domácí fotbalisté a po rychlé protiakci se dokonce dostali ke střele, Insigne ale pálil přímo do Handanovičovy náruče.

14

Na druhou stranu se poté vydal po pravém křídle Marcelo Brozović, jenž se pokusil přenést hru na svého krajana Perišiće, toho ale zradilo zpracování a balon se od Chorvata odkutálel až do zámezí.

13

Polský legionář Piotr Zieliński je při chuti. Domácí středopolař to vzal na sebe z uctivé vzdálenosti, jeho pokus ale výrazně minul branku Interu.

12

José María Callejón nedosáhl na prudký centrovaný míč do pokutového území, následovat tak bude pouze odkop od svatyně Nerazzurri.

10

Partenopei i nadále hrozí! Amadou Diawara vypálil z podobné pozice jako před pár minutami Hamšík, Samir Handanovič si ale tentokrát poradil.

9

Hráči v bílých dresech uklidnili hru a uchýlili se ke kombinaci na polovině hřiště, úvod utkání vychází Neapoli na jedničku s hvězdičkou.

8

Následné vhazování Ansaldiho přílišpovedené nebylo a o míče jsou opět Neapolští, jmenovitě krajní zadák Elseid Hysaj.

7

Chorvatský reprezentant Ivan Perišić se vydal na útočnou polovinu, jeho následný pokus o centr ale domácí defenzíva zblokovala do autu.

5

5. Marek HAMŠÍK - 2:0

5

Neapol právě vstřelila branku!
V Neapoli se dějí věci, domácí vedou po pěti minutách nad Interem už o dva góly! Piotr Zieliński našel parádní dalekonosnou kolmicí volného MARKA HAMŠÍKA, který se trefil přesně k levé tyči!

5

Andrea Ranocchia naprosto zbytečně povalil k zemi Gabbiadiniho, za což mu zkušený sudí Nicola Rizzoli ukázal žlutou kartu.

3

Hráči v tmavěmodrých dresech se následně na chviličku usadili na útočné polovině, o míč ale poměrně rychle přišli a Neapol už zakládá další protiakci.

2

2. Piotr ZIELIŃSKI - 1:0

2

Neapol právě vstřelila branku!
Tak to bylo rychlé, Neapol se ujímá vedení už ve druhé minutě zápasu! José María Callejón hlavou sklepl centr z levé strany pro PIOTRA ZIELIŃSKÉHO, který se z hranice pokutového území trefil neomylně!

1

První akci tohoto utkání založili Neapolští, kteří se ale nedostali daleko a balon skončil v zámezí, Samir Handanovič už si ho chystá k odkopu.

1

Utkání právě začalo.
Aktéři tohoto utkání ještě minutou ticha uctí památku tragicky zesnulých fotbalistů brazilského Chapecoense.
Hráči obou týmů právě nastupují na trávník solidně zaplněného stadionu San Paolo, za chviličku začínáme!
Úvodní sestavy:

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Piotr Zieliński, Diawara, Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne.
Náhradníci: Sepe, Rafael Cabral – Ch. Maggio, Strinić, Maksimović, Allan, Chiricheş, Jorginho, Giaccherini, Rog, El Kaddouri.

Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Ansaldi – Kondogbia, Brozović – Perišić, Banega, Candreva – Icardi (C).
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Melo, Mário, Palacio, Jovetić, Biabiany, Éder, Murillo, Nagatomo, Gabriel.

Rozhodčí: Nicola Rizzoli.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

INTER MILÁN

Ani Interu se zatím nepodařilo ideálně rozmělnit síly mezi domácí soutěží a působením v pohárové Evropě. V Evropské lize už jsou Nerazzurri ve "sparťanské" skupině bez šance na postup, a tak se budou moci stoprocentně soustředit na Serii A, v níž jim nyní patří až osmá příčka. V minulém kole ale Inter naznačil svou sílu vítězstvím 4:2 nad silnou Fiorentinou, bude ve zlepšených výkonech pokračovat?
SSC NEAPOL

Tabulka Serie A je zatím neskutečně vyrovnaná, ambiciózní jihoitalský celek je ale "až" sedmý, což je pro Neapol mírným zklamáním. Z posledních pěti zápasů svěřenci kouče Sarriho zvítězili jen dvakrát, v minulém kole doma pouze remizovali s trápícím se Sassuolem. Parta okolo Marka Hamšíka se letos účastní i Ligy mistrů, do které vstoupila dvěma výhrami v řadě, poté ale ze dvojzápasu proti Besiktasi vytěžila jen bod a následně remizovala i s Dinamem Kyjev.
Hezký večer! Co nejsrdečněji vás vítám u sledování atraktivního duelu patnáctého kola italské Serie A, ve kterém v souboji dvou poměrně se trápících kolosů SSC Neapol přivítá Inter Milán. Tak si to nenechte ujít, začínáme ve 20:45!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

SSC Neapol – Inter Milán

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 2. Piotr Zieliński (Callejón), 5. Hamšík (Piotr Zieliński), 51. L. Insigne (Albiol)

Karty:   45+2. Piotr Zieliński (NEA), 67. Albiol (NEA) – 5. Ranocchia (INM), 82. Brozović (INM)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 14:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:7.

SSC Neapol: Reina – Hysaj (61. Ch. Maggio), Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Piotr Zieliński, Diawara, Hamšík (C) (76. Rog) – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne (58. Giaccherini).
Náhradníci: Sepe, Rafael Cabral – Ch. Maggio, Strinić, Maksimović, Allan, Chiricheş, Jorginho, Giaccherini, Rog, El Kaddouri.

Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Ansaldi – Kondogbia (54. Mário), Brozović – Perišić, Banega (46. Éder), Candreva (77. Palacio) – Icardi (C).
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Melo, Mário, Palacio, Jovetić, Biabiany, Éder, Murillo, Nagatomo, Gabriel.

Rozhodčí: Rizzoli – Di Fiore, Dobosz