Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Inter Milán

3:0

konec (2:0)

02.12.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • 15. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.8 3.75 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště zase na počtenou! (22:40:01)
Zatímco Inter Milán zůstává na osmé příčce a během víkendu se bude moci hned o několik příček ještě propadnout, Neapolští se v tuto chvíli bodově dotáhli na pátou Atalantu i čtvrté Lazio.
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 14:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:7.
Nicola Rizzoli nakonec nenastavil nad základní časový rámec ani minutu, a tak máme dobojováno! Jak jsem zmiňoval už o poločasové přestávce, prospaný začátek zápasu se stal hostům osudným. Krátce po změně stran navíc zvýšil už na 3:0 Lorenzo Insigne, a tak bylo rozhodnuto. Ve zbytku druhé půle byli Milánští aktivnějším týmem, už ale nenašli síly na zvrat nepříznivého skóre.

90

Konec zápasu.

89

Na druhé straně zůstal u levé tyče trestuhodně nepokrytý Ivan Perišić, který ale nedokázal usměrnit povedený Palaciův centr mezi tři tyče!

88

Akce domácích ještě pokračovala a do zakončení z voleje se málem dostal právě Gabbiadini, který ale netrefil balon podle svých představ!

87

Manolo Gabbiadini už byl v dobré střelecké pozici, ještě se ale rozhodl vrátit míč na osu hřiště, což se Neapolským nakonec nevyplatilo.

86

Ani ze svého sedmého rohového kopu ale milánští fotbalisté nevytěžili vůbec nic a domácí posléze odkopli míč až k Handanovičovi.

85

To stále platí. Střídající Rodrigo Palacio utekl po levém křídle a z ostrého úhlu vypálil, Reina ale míč bez potíží vytěsnil do zámezí – roh pro Inter.

84

Kalidou Koulibaly posunul balon zpět na Reinu, domácí fotbalisté v závěrečné minutovce nikam nechvátají a zkušeně si hlídají pohodlný náskok.

83

Nicola Rizzoli původně nechal hru plynout dál navzdory jasnému ofsajdu Icardiho, který tak stihl vystřelit a až poté hlavní arbitr přerušil hru.

82

Marcelo Brozović na polovině hřiště klukovsky podkopl nohy střídajícímu Rogovi, tady o žluté kartě nebylo sebemenších pochyb.

80

Po Maggiově ztrátě míče se jeden z hráčů v bílém dresu provinil zbytečným útočným faulem na Mária, Milánští tak budou mít spoustu času na rozehrávku.

79

Po několikaminutovém soustavném tlaku Milánských se hra opět uklidnila, svěřenci Maurizia Sarriho drží balon na polovině hřiště a nikam se neženou.

78

João Mário našel povedenou kolmicí Icardiho, toho ale zradilo zpracování, a balon se tak dokutálel až k Albiolovi.

77

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Rodrigo Palacio.

76

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Marko Rog.

SSC Neapol – Inter Milán

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 2. Piotr Zieliński (Callejón), 5. Hamšík (Piotr Zieliński), 51. L. Insigne (Albiol)

Karty:   45+2. Piotr Zieliński (NEA), 67. Albiol (NEA) – 5. Ranocchia (INM), 82. Brozović (INM)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 14:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:7.

SSC Neapol: Reina – Hysaj (61. Ch. Maggio), Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Piotr Zieliński, Diawara, Hamšík (C) (76. Rog) – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne (58. Giaccherini).
Náhradníci: Sepe, Rafael Cabral – Ch. Maggio, Strinić, Maksimović, Allan, Chiricheş, Jorginho, Giaccherini, Rog, El Kaddouri.

Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Ansaldi – Kondogbia (54. Mário), Brozović – Perišić, Banega (46. Éder), Candreva (77. Palacio) – Icardi (C).
Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Melo, Mário, Palacio, Jovetić, Biabiany, Éder, Murillo, Nagatomo, Gabriel.

Rozhodčí: Rizzoli – Di Fiore, Dobosz